Sunday, January 3, 2016

32 Easy Home Remedies om zich te ontdoen van rosacea

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2014/11 /

Rosacea is een chronische huidaandoening die vooral van invloed op de vrouwen van middelbare leeftijd met een zeer lichte huid. Deze medische aandoening kan leiden tot een grotere bloedvaten die je gezicht rood. U kunt ervaren zwelling samen met kleine puisten en pukkels. De meest voorkomende symptomen van rosacea zijn - branderig gevoel, zwelling met rode vlekken, droogte, en kleine cysten op de huid Deze symptomen kunnen verschijnen na enige tijd als ze niet goed behandeld. Hoewel de belangrijkste oorzaak van rosacea is nog niet bekend, een aantal factoren die deze flare-ups kunnen leiden zijn - overmatige blootstelling aan de zon, de consumptie van pittig eten, alcohol, stress, extreme temperaturen, intense oefeningen, sinus, sauna bad, etc. artikel werft tal van conventionele huismiddeltjes om zich te ontdoen van rosacea te krijgen.

Home remedies voor Rosacea

1. Havermout

Havermout is een van de natuurlijke behandelingen voor rosacea. Gewoon mix sommige poedervorm haver in het water en toe te passen op het getroffen gebied. De anti-inflammatoire en antioxiderende eigenschappen van haver helpen verminderen ontsteking en jeuk, geassocieerd met rosacea.

Of anders, combineer havermout en yoghurt. Spreid dit mengsel op de huid en laat het gedurende 1-2 uur. Later, afspoelen met koud water.

Als alternatief kunt u havermout zeep op basis gebruiken om de tintelingen en branderig gevoel te verlichten.

2. Cucumber

Het watergehalte en koeling eigenschappen komkommer maken het een effectieve behandeling van rosacea. Crush sommige komkommers; voeg rauwe melk aan het en verdeel het op je gezicht. Laat het voor 20-30 minuten en daarna wassen met lauw water.

Of anders, dan kunt u ook wrijven verse komkommer op je gezicht. Na een half uur, afspoelen met koud water.

3. Zoethout

Drop voorkomt ontsteking, roodheid en jeuk vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen. U moet 1 eetlepel elk van honing, aloë vera gel, en zoethout poeder mengen. Roer naar behoren en verdeel het op het getroffen gebied. Laat het voor 15-20 minuten en dan was het af met lauw water. Deze remedie moet worden geoefend voor 4-5 weken tot de symptomen van rosacea volledig verdwijnen.

4. Apple Mask

Apple masker regelt de juiste bloedcirculatie en vermindert de tekenen van rosacea. Crush enkele appel in een molen en verdeel het op je gezicht. Houd het voor 20 minuten en dan schoon met koud water. Doe het een keer per dag, om de gewenste resultaten te krijgen.

5. Honey

Honing fungeert als een lichte moisturizer die helpt verminderen ontstekingen, roodheid en zwelling. Gewoon Meng 2 eetlepels honing, 1 eetlepel olijfolie, en 1½ eetlepel melk. Breng dit mengsel op de aangetaste huid en laat het gedurende 10-15 minuten. Later, was dit dan met het lauwe water. Herhaal deze remedie 2-3 keer per week. Het helpt voorkomen breakouts.

Als alternatief kunt u ruwe honing toe te passen op een regelmatige basis.

6. Kurkuma

Meng wat kurkuma, yoghurt en honing en verdeel het op de huid. Na 20 minuten wassen van je gezicht met lauw water.

Als alternatief, meng een halve theelepel van kurkuma in een glas warme melk en dagelijks drinken.

7. Apple Cider Vinegar

Meng 1 eetlepel elk van appelazijn en honing in een kopje water. Drink dit mengsel twee keer per dag, gedurende enkele weken. Als de symptomen aanhouden, verhoging van de hoeveelheid azijn 2 el. Deze remedie helpt om het lichaam pH-niveau en doodt de ziekteverwekkende bacteriën en gisten.

Als alternatief, verdunnen 1 eetlepel appelazijn in een kopje water. Toe te passen op het getroffen gebied, en spoel je gezicht met lauw water na 10 minuten.

8. Lijnzaad

Lijnzaad helpen jeuk, roodheid en ontsteking geassocieerd met rosacea verminderen. Het bevat essentiële vetzuren die de algehele gezondheid ten goede komen. Heeft 1 eetlepel lijnzaadolie driemaal per dag, om deze infectie te behandelen.

9. koud kompres

Apply koud kompres / ice packs op het getroffen gebied meerdere malen per dag, om zich te ontdoen van rosacea te krijgen. Ice packs verminderen ontstekingen, rode vlekken en jeuk.

10. Castor Oil

Meng ¼ eetlepel wonderolie, en ½ el olijfolie. Nu toe te passen op de aangetaste huid. Laat het gedurende 10 minuten. Dan, neem een schoon washandje en dunk in het lauwe water. Wring de extra water en breng het doek op je huid. Regelmatig gebruik van deze remedie helpt ontstoppen van de huid poriën.

11. Orange Peel Pack

Meng 1 eetlepel gemalen amandelen, 1 eetlepel droge melkpoeder, ½ eetlepel droge grond oranje schil en genoeg rozenwater tot een pasta te maken. Dit toepassen op het getroffen gebied en laat het gedurende 30 minuten. Afspoelen met koud water.

12. Lemon

Omdat het een rijke bron van citroenzuur, citroen weert de rosacea veroorzakende bacteriën. U kunt honing combineren met citroensap om een perfecte gezichtsmasker te maken. Honing hydrateert de huid, en citroen zuivert het bloed. Neem 2 eetlepels honing en voeg genoeg citroensap. Breng dit op je gezicht en was het af met koud water na 15 minuten.

13. Kokosolie

Kokosolie is een van de direct beschikbare, gemakkelijk te gebruiken en zeer effectieve behandelingen voor rosacea. Breng wat kokosolie direct op het hinderlijk gebied en laat het 's nachts. Was het in de ochtend. Herhaal dit proces voor een paar weken totdat de symptomen van rosacea verdwijnen.

Daarnaast bereiden van voedsel in de kokosolie.

14. Fenegriek Seeds

Kook een kopje water; uitschakelen van de gas en voeg een theelepel fenegriek zaden aan. Laat het steil voor 10 minuten. Drink dit infuus regelmatig gedurende 15-20 dagen. Het is een zeer effectieve natuurlijke behandeling van rosacea.

15. Ginger Root

Neem een dubbele hoeveelheid water dan wat er werkelijk nodig is. Voeg gepelde gember plakjes en laat het voor een paar minuten. Later, steil de oplossing en stam. U kunt ook honing en citroen toe te voegen aan het infuus, om de smaak te verbeteren.

U kunt ook geraspte gember toe te voegen aan het voedsel tijdens het koken.

16. kurkuma en koriander Powder Plakken

Neem 2 eetlepels kurkuma poeder. Meng dit met 4 eetlepels koriander poeder en 1-2 eetlepels verse melk. Breng dit op je gezicht en laat het drogen. Was het na 20 minuten met lauw water. Deze pasta antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen, die deal helpt het probleem van rosacea snel.

Opmerking: Laat je gezicht niet wassen met zeep na toepassing van kurkuma als het de huid donker zou kunnen blijken.

Kruidengeneesmiddelen voor Rosacea

17. lavendelolie

Lavendel olie heeft anti-inflammatoire eigenschappen die helpen bij de behandeling van de huidproblemen. Dompel een watje in de lavendelolie en direct toepassen op het getroffen gebied. Laat het 's nachts en afwassen in de ochtend.

Als alternatief, meng amandelolie en lavendelolie in gelijke hoeveelheid en masseer het direct op het getroffen gebied. Laat het 's nachts en spoel het af met lauw water in de ochtend. Doe het regelmatig voor een paar weken.

Opmerking: Doe een patch uit voor gebruik van lavendelolie zoals allergische reacties bij sommige mensen kunnen veroorzaken.

18. Kamfer Olie

Kamfer olie werkt als een pijnstiller. Het heeft antimicrobiële en antiseptische eigenschappen. Breng het rechtstreeks naar het getroffen gebied, laat het overnachten en afwassen in de ochtend. Dit moet regelmatig worden aangevraagd 2 weken om de effecten merkbaar.

Opmerking: Kamfer olie kan je huid irriteren, dus doe een patch-test voordat het naar het getroffen gebied.

19. Kamille Thee

Vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen en aanwezigheid van flavonoïden en terpenen, kamille thee is zeer effectief om het brandend gevoel. Geniet van een aantal kamille theezakjes in water gedurende 10-15 minuten en vervolgens, stam van de oplossing. Houd dit water in de koelkast gedurende 30 minuten. Later, dip een wattenstaafje of schone washandje in deze oplossing en plaats het op het getroffen gebied gedurende 15 minuten. Deze oplossing moet 3-4 keer worden herhaald per dag totdat je voelt verbetering.

Opmerking: Doe een patch uit voor gebruik van deze remedie zoals allergische reacties in sommige gevallen kan leiden.

20. Groene Thee

Groene thee is verpakt met antioxidanten, anti-carcinogene en anti-inflammatoire eigenschappen. Het helpt hydrateren het lichaam versnelt het genezingsproces en reduceert de roodheid en zwelling. Om de maximale voordelen van groene thee te krijgen, drink minstens 2 kopjes per dag.

Als alternatief, zet een kopje groene thee in de koelkast gedurende 30 minuten. Dompel een wattenstaafje of schone washandje erin en toe te passen op het getroffen gebied. Houd het voor 5 minuten en dan, herhaal het proces. Doe dit 3-4 keer per dag.

21. Aloe Vera

Aloë vera fungeert als een detoxifier; vandaar, helpt bij het versnellen van het genezingsproces. Het is een van de meest bekende behandelingen voor rosacea. Vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen, vermindert jeuk, roodheid en ontsteking. gelden enkel verse aloe vera sap direct op het getroffen gebied. Laat het voor 15-20 minuten en dan was dit dan met het koude water.

Als alternatief, drink het sap van verse aloe vera tweemaal per dag om zich te ontdoen van de symptomen van rosacea te krijgen.

22. Tea Tree Oil

Solliciteer tea tree olie op de rosacea gevoelig gebied en laat het 's nachts. Was het in de ochtend. Tea tree olie is antiseptisch in de natuur; Daarom zal deze remedie effectief bij de behandeling van rosacea, bij regelmatig gebruik tonen.

23. Rose Hip Oil

Solliciteer rozenbottel olie rechtstreeks op het getroffen gebied. Het helpt vechten met littekens, blaren, zonnebrand, eczeem en andere symptomen van rosacea. Herhaal deze remedie meerdere keren per dag, tot de sporen van de infectie verdwijnen.

U kunt ook een paar druppels van de Indiase lila (margosa) olie en meng het met een paar druppels van rozenbottel olie. Breng het op de ontstoken huid.

Opmerking: margosa olie mag nooit rechtstreeks op de huid van het gezicht worden aangebracht, omdat het kan leiden tot irritatie en verbranding.

24. Rode Klaver extract

Rode klaver is ook een zeer effectieve behandeling voor rosacea. Bereid rode klaver thee en drink het tweemaal per dag om zich te ontdoen van jeuk, roodheid te krijgen, en zwelling als gevolg van rosacea.

25. Cat's Claw

claw Cat's zorgt voor een gezonde huid door het bevorderen van cel reparatie en celvernieuwing. Neem 500 mg (ong.) van de Cat's Claw driemaal per dag, om rosacea te genezen.

Opmerking: Vermijd het gebruik van dit kruid als u zwanger bent, een verpleegkundige moeder of een orgaantransplantatie ontvanger.

26. Moederkruid

De anti-inflammatoire effecten van moederkruid helpen bij de behandeling rosacea effectief. Gebruik parthenolide-free moederkruid extracten om roodheid te voorkomen. Raadpleeg een natuurgeneeskundige expert voor de adequate dosering.

27. Gotu Kola

Neem ongeveer 100 mg van Gotu kola kruid, driemaal per dag. Het bevordert een snelle genezing.

28. Olive Leaf Extract

Olijfblad extract verhoogt uw immuniteit niveaus en fungeert als een zeer sterke detoxifier. Het is beschikbaar in de vorm van een capsule; dus kun je het kopen van een health food store.

29. Kliswortel

De antischimmel, anti-inflammatoire en antioxiderende eigenschappen van dit kruid verlichten de roodheid geassocieerd met rosacea. Om de behandeling van deze huidaandoening, maar steil de kliswortel in het hete water voor een paar minuten. Later, stam dit infuus, en dagelijks drinken.

Alternatief kan ook worden genomen in de vorm van een capsule.

30. Evening Primrose

Vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen, teunisbloemolie is zeer effectief in het genezen van de huidinfecties zoals rosacea. Het helpt ook in de cel reparatie en verlicht de irritatie van de huid.

31. Gentiaan Root

Gentiaanwortel is een van de oude home remedies voor rosacea. Steile 1-2 eetlepels van gedroogde gentiaanwortels in een kopje water gedurende 15 minuten en zeef het mengsel. Sip deze thee 2-4 keer per dag voor de maaltijd, voor een paar weken.

Opmerking: Dit mag niet worden genomen door de zweer patiënten als het de symptomen kunnen verergeren.

32. Dang Gui

Dit is een oud Chinees kruid, dat rijk is aan vitamine B12, foliumzuur en biotine. Dit moet worden genomen in de vorm van koffie, of de pasta moet worden aangebracht op het getroffen gebied. Het helpt gifstoffen uit de huid helpt bij het genezingsproces, waardoor de ernst van rosacea symptomen verminderen.

do's

Maak gebruik van antiseptische crèmes na overleg met uw arts.

Ten minste 25 milligram zink in uw dieet, omdat het helpt snel te repareren de huidproblemen.

Onder andere vitamine B-complex en vitamine C in uw dieet.

Maak gebruik van olie-vrije moisturizer en zonnebrandcrème.

Je gezicht wassen met water, vaak.

Onder andere probiotica in uw dieet zoals yoghurt, kwark, enz.

don'ts

Vermijd kruidig voedsel, cafeïne en koolzuurhoudende dranken, alcohol, en zuivelproducten.

Bewegen niet uit (in de zon) zonder toepassing van zonnebrand lotion.

Ga niet naar de plaatsen met extreme temperaturen.

29 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment