Sunday, January 3, 2016

10 Instant manieren om Brouw Oolong thee voor Weight Loss

Ik ben net uit bed? Moe na een lange verschuiving in het kantoor? Of gewoon genieten zitten werkeloos op het gazon aan een rustige, koude avond? Het eerste ding dat komt te letten in deze panden is om een kop hete thee grijpen en neem een slok. Tea verfrist onze geest en lichaam en laadt ons hopen van energie. Maar wacht! De thee je gaat grijpen zou de perfecte een voor uw gezondheid te helpen niet, vooral als u zich zorgen over het overtollige gewicht je hebt opgedaan door de jaren heen, of als u een fitness-liefhebber bent zijn. Suiker in de zwarte thee, voegt niet alleen extra pond om uw lichaamsgewicht, maar verhoogt ook het risico van diabetes Oolong thee is de one-stop oplossing. Het is een Chinese thee, verkregen uit de verschillende delen van een plant genaamd Camellia sinensis Deze thee speelt een cruciale rol bij het verhogen van de stofwisseling en insulineactiviteit, en dus Oolong thee is goed voor gewichtsverlies (1). Check de volgende gids om erachter te komen de voordelen van Oolong thee voor gewichtsverlies.

Hoe werkt Oolong thee helpen om de gezondheid?

Oolong thee initieert momentously hogere insuline activiteit die het lichaam vet verbrandt. Het bestaat uit een catechine genaamd EGCG, een eenvoudige polyfenol dat een antioxidant en regelt het buitensporige oxidatiemiddel metabolisme naast het stimuleren van de gezondheid van het hart, en (2). Samen met EGCG, oolong thee is ook een goede bron van vitamine A, B, C en E. Deze vitamines zijn belangrijk voor botgroei immuunsysteem, ouderlijke gezondheid, het verminderen van cholesterol en behulpzaam bij cardiovasculaire ziekte ook. Afgezien van dat, vitaminen spelen een cruciale rol in het houden u de hele tijd bekrachtigd. Het is ook vol met essentiële mineralen zoals calcium, mangaan, koper en kalium dat je botten, het hart, de spieren en zenuwen in de juiste vorm te houden, ook Regulat ing hartritme, BALANC ing uw schildklier en het verhogen van de snelheid van wondgenezing door versterkt de vorming van rode bloedcellen (3).

Wanneer en hoeveel Oolong thee moet je drinken?

Een kopje in de ochtend en één in de avond, met elk 4 gram Oolong thee zal het lukken. Drie koppen van de dagelijkse consumptie van groene thee vermindert het risico op een hartaanval met 11% (4).

Zou Iced Oolong thee Breng de Bal?

Mogelijk, nee! Studies tonen aan dat mensen die hete thee consumeren lijken een significant lager risico op hart- en vaatziekten, kanker en diabetes (5) te hebben. Aan de andere kant, ijsthee bevat meer calorieën dan hete thee, en kan een negatieve invloed hebben op uw gezondheid door het verhogen van uw lichaamsgewicht. Dus, kan je uiteindelijk het verkrijgen van een paar extra pond (6). Zo, een warme kop aromatische Oolong thee bepaalt uw BMI (Body Mass Index), symbolisch. Maak er een punt om lagere temperatuur te gebruiken tijdens het brouwen van een kop warme Oolong thee. Het zal niet alleen het behoud van de belangrijkste catechinen maar ook de smaak behouden.

Waarom zou Oolong worden die de voorkeur hebben dan groene en zwarte thee?

EGCG catechine is een belangrijke factor in thee die direct is verbonden met oxidatie van extra lichaamsvet (7). Integendeel, zou het bedrag van de dagelijkse inname van cafeïne worden beperkt, omdat een teveel aan cafeïne kan een plotselinge nog korte boost van energie te voorzien, maar leidt tot duizeligheid op de lange termijn. Groene thee is de minst gefermenteerde soort thee en bevat de meest catechine en minst cafeïne. Zwarte thee is de meest bekende gefermenteerde thee met minstens catechine en de meeste inhoud van cafeïne. Oolong thee bevat echter een tussenliggende hoeveelheid van deze inhoud en dus voordelig voor het verminderen van de tailleomtrek (8).

Methoden te gebruiken Oolong thee voor Weight Loss:

Oolong thee kan worden gebruikt in meer dan een manier voor gewichtsverlies. Check de volgende bereidingswijzen:

1. Oolong thee met warm water

Het koken van het water is een geweldige manier om zich te ontdoen van schadelijke microbiologische organismen (9). Oolong thee brengt betere resultaten in combinatie met warm gekookt water. Kook het water gedurende 10 minuten en giet het in een beker. Meng 4 gram Oolong thee poeder met het water. Na 15-20 minuten zeef de thee. Zodra het afkoelt genoeg om te drinken, genieten van langzaam. Deze methode is effectiever als regelmatig herhaald.

2. Hot Oolong thee met behulp van Tea Infuser

Bent u moe van overbelasting van de Oolong thee iedere keer na het zetten? Nou ja, een goede thee-ei kan van pas komen. Verwarm het water tot 185-195 graden Fahrenheit gedurende 5 minuten en giet in een schone beker. Neem Oolong thee bladeren en vul een thee-ei met hen. Zorg ervoor dat de thee-ei te wassen voor gebruik. Dompel de thee-ei in het water en laat het zeef voor 3-7 minuten. Voor snellere resultaten, drinken 8 gram Oolong thee per dag gedurende zes weken of langer (10).

3. Oolong thee met groene thee

Groene thee bevat een aanzienlijk hoog gehalte aan flavonoïden en is effectief om het cardiovasculaire hartziekten (11). Groene thee, in combinatie met oolong thee dient als een algemeen versterkt catechine dosis voor het lichaam. Hier krijg je een schone beker, en vul deze met warm water. Neem 4 gram van groene thee en Oolong thee per stuk, en voeg deze toe aan de beker. Als alternatief kunt u ook gebruik maken van thee-ei voor hetzelfde. Steil voor 10-15 minuten. Zeef met de hulp van een vergiet en sip langzaam wanneer het afkoelt tot een drinkbare temperatuur. Drink het elke dag in de ochtend en 's avonds.

4. Oolong thee met Theezakje

Na het krijgen uitgevonden in 1908, hebben theezakjes heel populair in de jaren (12) geweest. Als losse Oolong thee is niet zo gemakkelijk verkrijgbaar in uw buurt, dan grijpen Oolong thee zakken is het proberen waard. Kook water gedurende 10 minuten en giet het in een schone, droge beker. Steile één of twee Oolong thee zakjes in de beker en dek de beker. Na twee minuten, neem het theezakje uit en laat de thee afkoelen. Sip langzaam en te genieten. Een van de beste ding over theezakjes wordt, kunnen ze opnieuw worden gebruikt (13). Herhaal deze tweemaal per dag voor de beste resultaten.

5. Oolong thee met een zwarte thee

Zwarte thee omvat de kloof met sterke kleur, smaak en een relatief grotere hoeveelheid cafeïne (14). Een mix van Oolong thee en zwarte thee is een goede manier om je energie te stimuleren en om uw stress te verminderen. Giet een theelepel van groene thee en Oolong thee elk in een kopje gekookt water en spanning na 6-10 minuten. Drink het langzaam wanneer het afkoelt een beetje. Herhaal dit twee keer per dag op een dagelijkse basis om die extra pondjes kwijt.

6. Oolong thee met magere melk

Afgeroomde melk bevat niet meer dan 0,15% van het vet dat het een betere supplement volle melk produceert en helpt de lichaamsgewicht (15). Magere melk is niet alleen vetvrij maar ook bijdraagt tot de smaak en kleur in combinatie met oolong thee. Kook de magere melk en giet het in een schone en droge beker. Steile Oolong thee zakjes in de beker voor 6-10 minuten. Haal de theezakjes en laat de thee afkoelen. Sip langzaam en herhaal dezelfde wijze tweemaal per dag gedurende enkele dagen.

7. Oolong thee met kaneel

Kaneel wordt verondersteld als meer van een aroma en aromatische add-on. Uit recente studies tonen aan dat het ook zeer effectief in type 2 diabetes en verlaagt bloedsuikerspiegel (16). Om te genieten van uw Oolong thee met voordelen voor de gezondheid, smaak samen met de betoverende aroma van kaneel. Kook het water tot 195 graden Fahrenheit en giet in een kopje. Voeg een eetlepel van Oolong thee en één gram kaneel, en laat het steil voor 3 minuten. Uw kaneel-Oolong thee staat voor u klaar om van te genieten. Herhaal tweemaal per dag om het gewicht te verminderen.

8. Oolong thee met witte thee

Witte thee is bekend om zijn antibacteriële, schimmeldodende en antivirale eigenschappen. Recente studies wijzen dat witte thee verlaagt ook cholesterol en verlaagt de bloeddruk en de cafeïne erin lager is dan die van groene, oolong en zwarte thee (17). Witte thee, wanneer toegevoegd aan Oolong thee niet alleen zorgt voor een stijging in de hoeveelheid catechine, maar beperkt ook de inname van cafeïne per portie. Kook het water tot 190 graden Fahrenheit, en giet het in een beker. Voeg een theelepel van Oolong thee en witte thee elk. Kletsnat voor 5-10 minuten en zeef. Drink langzaam en geniet van uw Oolong-witte thee. Herhaal tweemaal daags merkbare resultaten.

9. Oolong thee met vers citroensap

Citroen, samen met andere citrusvruchten, heeft talloze voordelen voor de gezondheid voor constipatie, indigestie en zwaarlijvigheid. Het vermindert de koorts en maakt uw immuunsysteem sterk (18). Afgezien van zijn verbazingwekkende voordelen voor de gezondheid, het smaakt geweldig en maakt alles smakelijker wanneer toegevoegd. Kook water gedurende 5-10 minuten op 190 graden Fahrenheit, en giet het in een schone beker. Voeg 2/1 theelepel vers citroensap en een theelepel van Oolong thee om de beker. Na 5-10 minuten, stam en geniet van de Oolong-citroen thee. Verbruiken elke dag te krijgen in de gewenste vorm.

10. Oolong thee en Apple Cider Vinegar

Appelazijn (ACV) is rechtstreeks verbonden met gewichtsverlies, een betere spijsvertering en een algehele lift in energie (19). ACV verhoogt de hoeveelheid maagzuur formatie in de maag de verteringssnelheid verhoogt. Neem een kop vol warm water dat is gekookt gedurende 5 minuten bij 180-190 graden Fahrenheit. Voeg een theelepel appelazijn aan het. Giet een theelepel Oolong thee en roer voorzichtig. Na 5-7 minuten, zeef met een zeef en geniet van de thee. Herhaal dezelfde twee keer per dag om gewicht te verliezen.

do's

Zorg ervoor dat 8 gram oolong thee per dag consumeren gedurende twee maanden voor betere resultaten.

Volg een laag cholesterol dieet en workout regime om de snelheid van het gewichtsverlies.

Gebruik verse water en enige authentieke ingrediënten.

Drink veel water voor een betere spijsvertering.

Voeg meer groenten aan uw dagelijkse voedselinname.

don'ts

Vermijd het toevoegen van suiker of andere vetrijke ingrediënten om uw thee, omdat dit meer calorieën zou aan toe te voegen.

Negeer inname van Oolong thee tijdens de zwangerschap.

Heeft een overdosis van Oolong thee niet te nemen of u kunt aan de overkant van cafeïne bijwerkingen, zoals uitdroging, diarree, en depressie komen

Apple cider azijn en limoensap zijn schadelijk voor de tanden glazuur. Zo vermijd alle directe en langer contact met de tanden.

27 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment