Sunday, January 3, 2016

26 Incredible Home remedies voor de behandeling van boulimia

Heb je ooit gemerkt een van je vrienden of familieleden die toevallig zeer bewust over gewichtstoename te zijn, maar toch uiteindelijk het eten van te veel en niet in staat zijn om hun verlangens te beteugelen. Hij of zij zou kunnen worden beïnvloed door een ernstige eetstoornis bekend als boulimia getroffen mensen aan boulimia zijn meestal degenen die niet kunnen controle over hun verlangen om voldoende voedsel te eten in een korte duur, maar een keer gedaan, ze proberen verschillende methoden zoals braken te krijgen ontdoen van overtollige calorieën (1). Het treft zowel mannen als vrouwen in gelijke mate. Boulimia kan ontwikkelen tot een persoon die sterk wordt beïnvloed door de cultuur en mediapresentaties en definities van een fit en gezond en aantrekkelijk lichaam (2).

De meest voorkomende symptomen van een bulimisch persoon zijn eetstoornissen, over aandacht in de richting van fitness of zijn dun, toegang tot te veel stimulerende middelen en laxeermiddelen om een stoelgang veroorzaken, en braken net na eetbuien. Boulimia is schadelijk voor het lichaam en kan leiden tot zwelling van de wangen, het rotten van tandglazuur, onvruchtbaarheid, depressie, constipatie, een elektrolyt onbalans die dodelijk kan zijn. Het is echter genezen en bepaalde behandelingen voor boulimia omvat psychotherapie en medicatie bewezen effectief. Niettemin is een stoornis boulimia en geen ziekte. Daarom kunt u boulimia behandeling thuis te proberen. Als u lijdt aan boulimia en af over hoe te genezen boulimia, dan zal deze geweldige gids het wetsvoorstel te vullen.

Home Remedies te Boulimia Treat

Ben je sterk bewust over elk pond na te veel eten? Wilt u het onder controle met een aantal overgeven methoden die u met keelpijn en tanden, zware hoofdpijn, zwakke lichamelijke functie, een beetje van schuld, nervositeit en depressie? Zo ja, dan naast medische behandelingen, kunt u gebruik maken van een paar effectieve gegeven rechtsmiddelen thuis voor een betere gezondheid, helemaal zelf.

1. Probiotica

Nou, onlangs is er zoveel hype over de goede bacteriën en de slechte bacteriën. U vraagt zich misschien af of de voordelen voor de gezondheid van de goede bacteriën is echt de moeite waard de hype? Goede bacteriën, ook bekend als probiotica kleine micro-organismen die worden verondersteld om te helpen bij de vertering (3). In eenvoudige woorden, goede bacteriën zijn goed voor de gezondheid, en de slechte bacteriën zijn slecht voor de gezondheid.

Goede bacteriën of probiotica gemeld efficiënt te ontdoen van opgeblazen gevoel en buikpijn de voorkomende symptomen van boulimia zijn. Een bulimisch persoon haalt per ongeluk een groot aantal nummers van probiotica, en dus in dat geval, de inname van probiotica zal uw spijsvertering. Griekse yoghurt, kefir, tempeh, miso, en kimchi bevatten een goede hoeveelheid probiotica en zijn gemakkelijk beschikbaar in de markt.

2. Orange Juice

Citrusvruchten zoals sinaasappelen, grapefruit, citroenen, limoenen en niet alleen lekker, maar dienen ook een aantal voordelen voor de gezondheid. Al vele jaren hebben citrus voedingsmiddelen zijn gebruikt voor medische doeleinden, over de hele wereld. Recente studies tonen aan dat citrusvruchten vol metabolieten zoals flavonoïden, alkaloïden, etherische oliën en limonoids die gunstig zijn voor de gezondheid in meerdere opzichten (4).

Citrusvruchten verminderen het slechte cholesterol, bloeddruk, en houden ook de hart- en vaatziekten weg. Boulimia beïnvloed mensen vaak blijven bezorgd over teveel gewichtstoename, en een glas of sinaasappelsap per dag wordt hen te helpen door hoge sprongen.

3. Zalm

Bepaalde soorten vis en visolie worden beschouwd als de beste bron van omega-3 vetzuren. Zalm is vol twee belangrijke omega-3-vetzuren: DHA en EPA. Hoge calorie en vette voedingsmiddelen te verhogen van het niveau van bloedvetten bekend als triglyceriden die schadelijk zijn voor uw hart zijn en kan leiden tot tal van hart- en vaatziekten.

Omega-3-vetzuren verlagen het niveau van vet in het bloed en houdt uw hart goed functioneel en gezond. Voedingstekorten boulimia kan worden behandeld met zalm of heilbot fish (5).

Om zalm te koken, verwarmen van de grill voor 6-10 minuten om de hoge temperatuur en legt u de verse zalmfilets op. Braden de ene kant van de zalmfilet voor 10-15 minuten of totdat het bruin. Herhaal hetzelfde voor de andere kant. Uw zalm is nu klaar om te serveren. Naar smaak kan worden gekruid met zwarte peper en zout.

4. Yoga

Een persoon die besmet zijn met boulimia ervaart vaak evenals fysieke psychische problemen. Bepaalde verdrijven handelingen, zoals braken en overmatig gebruik van laxeermiddelen induceren verschrikkelijke stress op het lichaam. Dit proces duurt verwijdering vaak plaats in de eenzaamheid, ver weg van de menigte en dat leidt het slachtoffer om schuld en depressie.

Om volledig te ontdoen van boulimia krijgen vrijstelling van het, lichamelijk en geestelijk, is belangrijk. Yoga is een geweldige manier om je immuniteit, focus, gemoedsrust, eigenwaarde, mentale en fysieke gezondheid. Recente studies tonen aan dat yoga nuttig boulimia en anorexia nervosa (6) te genezen.

Mensen die regelmatig yoga regime te behouden hebben meer kans om hun verlangens te controleren voor overmatig eten en voelen zich minder gestrest. Yoga is ook effectief voor flexibiliteit, spier- en botsterkte, hart, bloeddruk, en het zenuwstelsel. Sommige yoga kan thuis worden gedaan zonder de noodzaak van een instructeur, maar als je nieuw bent bij het, dan kun je overwegen toetreding professionele yogalessen.

5. Meditatie en Mindful Eating

Meditatie is een proces om onszelf beter te begrijpen, zich te ontdoen van stress, frustratie en negatieve gedachten door het induceren van een positieve zin van het bewustzijn. Van de oudheid tot modern en in heel verschillende religies heeft meditatie gebruikt om innerlijke vrede te bereiken.

Aan de andere kant, mindfulness is een proces op de hoogte te zijn van wat we doen en waarom? Recent onderzoek op dit gebied blijkt dat de invoering van mindfulness in het eten gunstig in het verminderen van eetstoornissen zoals BED (7) kan zijn. Als u lijdt aan boulimia, dan kun je misschien een plotselinge drang om te eten te ervaren. Het beoefenen van meditatie en mindfulness helpt u de controle over je acties te winnen en dienovereenkomstig te regelen hen.

6. Ontwikkel Self-Love Emotionele Self-Care

Studies tonen aan dat 56% van de vrouwen en 43% mannen zijn niet tevreden met hun lichaam (8). Deze onvrede ontstaat wanneer men zijn lichaam te vergelijken met iemand die lijkt te fitter dan jezelf te zijn. Dit gevoel van onvolkomenheid verlaagt het vertrouwen en gevoel van eigenwaarde. Zelfzorg is een goede en belangrijke manier om de algemene emotionele welzijn (9) te bereiken. Inzicht in het belang van de lichamelijke en geestelijke gezondheid, en de triggers van overeten te omzeilen is een uitstekende manier om een gezonde geest, lichaam en levensstijl te krijgen.

In plaats van schamen voor je lichaam, moet je jezelf vertellen dat je zijn perfect en als er iets dat je gezondheid kan vernietigen voorkomen. Met andere woorden, met dien verstande dat je de enige bent die verantwoordelijk is voor het verzorgen van uw eigen gezondheid is een essentiële benadering van absolute fysieke en emotionele gezondheid te bereiken.

7. Get sociaal

Een bulimisch meestal de neiging om zijn clean-up activiteiten uit te voeren zoals braken in eenzaamheid, ver weg van vrienden, familie of collega's. Aldus getroffenen boulimia nervosa minder vaak sociale zijn (10).

Deze isolatie verdiept in de tijd en verbreedt de kloof tussen een bulimisch en de maatschappij, wat uiteindelijk leidt tot eenzaamheid, laag zelfbeeld en depressie. Genieten met je vrienden en familie, het delen van je problemen met hen, en vragen om ondersteuning is een cruciale en belangrijke stap tot het genezen van boulimia. Uw gezondheid is belangrijk voor de mensen die dicht bij je, en zelfs een beetje emotionele steun van hen uw eetgewoonten weer op de rails kan brengen.

8. Begeleide regelmatige fysieke activiteit

Samen met glut eten en braken, overmatig uitoefenen is een ander bedreigend symptoom van een persoon die besmet zijn met boulimia. Volgens een aantal studies, de meeste bulimisch mensen met een normaal gewicht, maar geplaagd met een aandoening genaamd binge eating. Door de lage self-beelden en het gevoel van eigenwaarde, een deel van de bulimisch mensen overdreven te oefenen om een manier om zich te ontdoen van overtollige calorieën.

Geen twijfel, de uitoefening is goed voor lichaam en geest, maar overmatig uitoefenen brengt een groot aantal nadelen met zich. Experts geloven dat overmatige lichaamsbeweging negatieve effecten op de gezondheid, zoals stressfracturen, letsel aan gewrichten, tendinitis, en onregelmatige menstruatie (11) kan zetten. De beste oplossing hiervoor is om een sportschool te gaan onder begeleiding van een fysieke trainer.

9. Kurkuma

Door de handeling van braken, een patiënt boulimia legt een grote druk op de maag en slokdarm ontstekingen kunnen veroorzaken bij regelmatig herhaald, kan kurkuma worden gebruikt om de ontsteking te kalmeren omdat het een bewezen anti-ontstekingsmiddel en een efficiënte wond genezer, evenals (12). Tegelijkertijd is het ook een uitstekende antioxidant en antineoplastische en verheft het proces van de spijsvertering. Neem lauwe melk in een kopje en voeg een eetlepel kurkuma aan. Goed roeren en drinken om hulp te krijgen van de slokdarm een ontsteking.

10. Zaden van de venkel

Venkel Zaden zijn niet alleen gemakkelijk verkrijgbaar door middel van de markt, maar ook verheffen de smaak van uw voedsel naar het volgende level. Onlangs hebben venkelzaad gevonden om een wonderbaarlijke voedsel voor alle lijners en mensen met overgewicht die er zijn.

Het grootste probleem dat een bulimisch gezichten is zijn verlangen naar voedsel te controleren wanneer ze honger hebben. Venkelzaden zijn effectief gebleken om het verlangen beperken door de hoeveelheid voedsel inname door individuen (13). Omdat het een goede eetlust controller, venkelzaad zijn ook vol met essentiële voedingsstoffen, vezels, vitaminen en flavonoïde die helpen verlagen van uw cholesterolgehalte.

Om venkelzaad thee te bereiden, te verpletteren 2-4 eetlepel zaden met behulp van een mortier en een stamper. Vul een beker met warm water en voeg gemalen venkelzaad aan het en steil voor 10-12 minuten. Strain, en uw thee klaar is.

11. Peulvruchten

Als je bewust over uw gezondheid en gewicht zijn en willen om gewicht te verliezen natuurlijk, overweeg dan het toevoegen van peulvruchten op uw dagelijkse voeding. Peulvruchten zijn grote bronnen van vezels, zink, ijzer, calcium, eiwitten en bevatten een relatief lagere hoeveelheid vet (14).

Koken peulvruchten is eenvoudig. Je hoeft alleen maar een deel van peulvruchten weken met vier delen van water 's nachts. Zeef en spoel de peulvruchten, en voeg ze toe aan een fornuis met 3 delen water. U kunt zout, kurkuma en andere specerijen en kruiden naar keuze toe te voegen. Na een snelle en milde roer, houdt u de vlam op hoog totdat het wordt aan de kook. Verlaag het vuur en laat het geheel 45 minuten. Controleer of peulvrucht gemakkelijk kan worden verpletterd door je vingers. Zo ja, dan is uw gezonde peulvruchten portie is klaar.

12. Eet salade voor de maaltijd

Als het beheersen van de honger voelt bijna onmogelijk voor u, dan het eten van een plaat van salade gemaakt van verse groenten is een geweldige manier om gewicht (15) te verliezen. Salade eten 15 minuten voor de maaltijden zal u voorzien van essentiële voeding en uw honger te verlagen. Volgens uw eigen keuze, kunt u een groente salade of een fruitsalade te maken.

13. Cinnamon

Zelfs een snufje kaneel voegt veel smaak aan je eten. Naast de zinderende smaak, wordt kaneel effectief in het verminderen bloedsuiker, cholesterolgehalte in het bloed, triglyceriden gevonden, en helpt de bevoegdheid van de insuline (16). Voeg een kwart theelepel kaneel aan uw dagelijkse maaltijden, en je zult geen zorgen te maken over het hoge niveau van katastrofisch cholesterolgehalte in het bloed

Kaneelthee kunnen worden bereid door toevoeging van een theelepel kaneel gedroogde stukken aan een pan met een kop heet water. kook langzaam het water op een lage temperatuur gedurende 30 minuten. Draai het vuur uit en laat het steil voor 10-15 minuten tot alle extract van kaneel op de juiste vrijgelaten uit de stokjes te waarborgen. Uw thee is klaar om te drinken.

14. Lijnzaadolie

Recent medisch onderzoek toont aan dat lijnzaad en lijnzaadolie zijn een grote bron van oplosbare vezels en beschikken over cholesterolverlagende eigenschappen (17). Het nemen van een theelepel lijnzaadolie per dag zal je hart gezond te houden, weg van ziekten, en ook uw honger naar een goede deal te verlagen.

Opmerking: Vermijd direct lijnzaad die verstopping kunnen veroorzaken of kan leiden tot diarree. De beste manier om lijnzaad te nemen is om deze mee te nemen water.

15. Ginger

Gebruik gember boulimia wordt geassocieerd met verschillende voordelen voor de gezondheid. Bulimisch patiënten vaak worstelen met hun behoefte aan voedsel. Studies tonen aan dat het nemen van gember in boulimia verlaagt niet alleen de honger, maar heeft ook een significant effect op de snelheid van het lichaam van het verbranden van calorieën (18). Daarom zal dit wonderbaarlijke kruid je te helpen in uw gewicht management campagne.

Daarnaast wordt gember ook gebruikt om misselijkheid, spierpijn, misselijkheid, hogere bloedsuikers, hartziekten, cholesterol en de ziekte van Alzheimer. Om gember thee te maken, kook een kopje water in een pan. Voeg een vers gesneden of geraspte gember aan. Na 5 minuten, voeg twee eetlepels vers citroensap. Stam in een beker met behulp van vergiet. Uw aromatische gemberthee is nu klaar om te drinken.

16. Vermijd verzadigde vetten en Welcome onverzadigde vetten

Voedingsmiddelen bevatten verzadigd vet zou smaken heerlijk op het eerste, maar je lichaam niet verzadigd vet dat van harte welkom. Verzadigde vetten, indien in een overmatige hoeveelheid in je lichaam, kan de wortel reden van diverse hart-en vaatziekten en een hoog niveau van schadelijke cholesterolgehalte in het bloed (19) te worden.

Rundvlees, varkensvlees, kippenvlees, volle melk, room, en verpakt snacks, zoals chips, pizza, toegevoegde suiker voedsel, en hartige koekjes zijn de belangrijkste bron van verzadigde vetten. Aan de andere kant, transvetten die worden verwerkt onverzadigde vetten, zijn net zo schadelijk als verzadigd vet en moeten worden vermeden als u op uw weg naar het verliezen pond.

Onverzadigde vetten zijn enorm gunstig voor de gezondheid omdat zij het risico op een cardiovasculaire hartziekte en cholesterolgehalte verlagen (20) verminderen. Ook bekend als goede cholesterol, "verzadigde vetten zijn rijk aan omega-3 vetzuren die het lichaam helpen te absorberen vitaminen, het versterken van de botten, en houdt het lichaam energiek.

Zalm, sardines, blue-eye Travella, eieren, walnoten, sojabonen en koolzaadolie zijn grote bronnen van omega-3 onverzadigde vetten. Kunt u eenvoudig vervangen verzadigde voedingsmiddelen met onverzadigde, zonder afbreuk te doen aan de smaak en met een groene signaal naar uw gezondheid.

17. Buttermilk

Patiënten met boulimia nervosa stoornis blijven vaak lastig gevallen over hun gewichtstoename wanneer ze iets lekker eten. Maar als er iets is heerlijk, dan betekent dit niet dat het niet gezond tegelijkertijd kan worden. Voor een bulimisch, karnemelk is een betere optie van volle melk. Studies tonen aan dat dagelijkse consumptie van karnemelk de cholesterol in het lichaam (21) te verminderen. Afgezien van de heerlijke smaak, karnemelk is een goede calcium bron, dat is goed voor de spijsvertering, kalmeert de maag na zuurgraad, houdt je gehydrateerd, en is een betere en yummier optie melk.

18. Sprouts

Spruiten zijn genoemd superfood "door een uitstekende bron van verschillende essentiële vitaminen, antioxidanten en aminozuren (22). Het zal niet overdreven zijn als we spruiten noemen een hemel voor een dieter. "Spruiten zijn laag in calorieën en rijk aan eiwitten en andere voedingsstoffen. Het eten van spruiten op een dagelijkse basis zal uw maag weg te houden vol, je honger, en je lichaam en geest gezond.

Om moong tauge bereiden thuis, neem een half kopje moong bonen in een container en vul deze met water. Bedek de container en laat het 's nachts. Scheid de moong taugé volgende dag met behulp van een vergiet of zeef. In plaats van moong bonen, kunt u een ander peulvruchten of een mix gebruiken als u liever zo.

Wilt u misschien een spruitensalade maken als je wilt meer smaak, aroma, en voeding toe te voegen aan uw maaltijd. Snipper ui, tomaat, 20 gram korianderblaadjes, een groene chili, en een gekookte aardappel. Voeg alle gehakte groenten, samen met de spruiten, zwarte peper, poeder, en zout en meng goed. Uw gezonde spruiten salade is helemaal klaar om onmiddellijk te worden geserveerd.

19. Eet langzaam en in kleine porties

Langzaam eten heeft een aantal fysieke en mentale voordelen. Studies tonen aan dat wanneer je veel te snel eet, dan kun je eet meer dan je honger (23). Als je langzaam eet, je niet alleen genieten van elke hap van je voedsel, maar ook voelen zich meer verzadigd omdat je hersenen krijgt meer tijd om de signalen van volheid naar u sturen.

Het eten van kleinere, maar frequente porties is net zo belangrijk als het eten langzaam. Het houdt je volledige gedurende de dag, en je zult niet het gevoel plotselinge pijn van de honger.

Kruiden Remedies naar Boulimia Cure

20. Alfalfa

Alfalfa, ook bekend als Medicago sativa, wordt beschouwd om zijn prachtige anti-inflammatoire en antitoxic eigenschappen (24). Luzerne is een grote bron van vitaminen, mineralen en vezels en kan worden gebruikt om hoge koorts, of allergieën verlagen.

21. Valeriaan Roots

Angst is een van de meest voorkomende symptomen van een persoon getroffen boulimia. Over het bewustzijn over het gewicht veroorzaakt angst. Hoewel er zijn verschillende manieren om angst te genezen, als het krijgen van een goede nachtrust, het uitoefenen, en het eten van evenwichtige en voedzame maaltijden. Recent onderzoek wijst dat angst kan worden opgevangen door een hoge sprong met behulp van bepaalde kruiden. Valeriaan wortels zijn bewezen zeer nuttig in het genezen van angst met slapeloosheid en nerveuze rusteloosheid (25) te zijn.

Om Valerian wortels thee thuis, voeg 2-3 eetlepel gedroogd en gemalen wortel van een beker vol warm water en laat het steil voor 15-25 minuten. Zeef en geniet.

22. Dandelion Root

Paardebloem wortel is eetbaar en is een rijke bron van vitamine A. paardebloem wortels zijn gebruikt om spijsverteringsproblemen harden (26) sinds de oudheid Tegelijkertijd, paardebloem wortels zijn nuttig voor de behandeling van ontstekingen, nierziekten, milt problemen en verstopping van de lever. Dus, als u lijdt aan boulimia, met behulp van paardebloem wortels als digestief is het proberen waard.

Om een thee van de paardebloem wortels, voeg 80-120 gram gedroogde paardenbloem thee in kokend water. Laat de wortel genieten van een half uur en stam. Uw paardenbloem thee is helemaal klaar om uw smaakpapillen te behagen. Herhaal dezelfde tweemaal daags per dag.

23. Gymnema

Mensen die lijden aan boulimia proberen te gooien, omdat ze zich zorgen maken over de hoeveelheid calorieën die zij hebben genomen na de eetaanvallen. Zelfs nadat ze bewust over gewichtstoename, vinden ze zichzelf niet in staat om de behoefte aan voedsel te controleren. Als dit is ook het geval met je mee. en u op zoek bent naar iets dat kan u helpen om uw voedsel hunkeren naar controle, dan maak je geen zorgen. Uw zoektocht eindigt hier.

Gymnema, ook wel bekend als het wonder fruit, is een kruid voornamelijk geteeld in het zuiden en midden van India. Dit wonder kruid is gunstig voor de zucht en helpt bij gewichtsverlies en dieet programma (27) te verminderen. Gymnema is ook voordelig in gewichtsverlies, type 1 en 2 diabetes, en de spijsvertering. Uit onderzoek blijkt dat het ook bezit diureticum en laxerende eigenschappen.

24. Spinazie

Toegenomen gewicht en een hoog bedrag van calorie-inname zijn over het algemeen de belangrijkste overwegingen en de redenen voor het gooien van een persoon die besmet zijn met boulimia. Als je last hebt met boulimia en wil om te bezuinigen de calorieën uit je dagelijkse inname, dan is het maken van spinazie een deel van uw dagelijkse voeding zal het lukken. Spinazie is een goede bron van vitamine A en C.

Daarnaast is het een caloriearm dieet verrijkt met essentiële mineralen zoals calcium, ijzer, mangaan en magnesium (28). Antioxidanten in spinazie zijn nuttig om voor schadelijke vrije radicalen nemen. Spinazie kan rauw of gekookt worden gegeten.

Opmerking: Zorg ervoor dat u alleen rijpe bladeren van spinazie te gebruiken.

25. Ginseng

Ginseng is bekend om zijn uitzonderlijke medische eigenschappen voor een lange tijd. Boulimia patiënten niet alleen last van lichamelijke complicaties, maar ook van psychische problemen, zoals een laag zelfbeeld, emotionele stress en depressie.

Het beste ding over ginseng wordt, nemen de zorgen van zowel de problemen. Ginseng wordt gerapporteerd aan slechte cholesterol te verlagen, stress te verminderen, en het stimuleren van de algehele gezondheid (29).

Naast deze voordelen hypnotische, ginseng is ook nuttig voor het hart, type 2-diabetes en kanker. Ginseng is in verse, gedroogde en poedervorm uit.

Om een thee van verse ginseng wortel te maken, kook twee kopjes water in een pan. Clean 20 gram ginseng wortels grondig met het verse water. Snijd de wortels verticaal en voeg ze in het kokende water. Kook het mengsel gedurende twee uur op een laag vuur. Zeef en geniet van de thee. Volg hetzelfde proces dagelijks om betere resultaten te krijgen.

26. Aloe Vera

Een persoon die lijden aan boulimia nervosa dwingt hem meestal / haarzelf te braken en andere purgeergedrag na het eten. Deze onnatuurlijke gooien-up negatief effect uw maagdarmstelsel en rekt de buikspieren die vaak opgeblazen gevoel, een van de meest voorkomende symptomen van de eetstoornis boulimie (30).

Aloë vera verlicht de last van de maag en vermindert de onaangename spierpijn. Omdat je lichaam niet in slaagt om de belangrijke voedingswaarde van het eten maken, aloë vera is een goede manier om te verheffen uw volgende vitaminen en mineralen inname. Het gebruik van aloë vera voor boulimia zal je niet alleen redden van overtollige cholesterol en bloedsuiker, maar ook uw spijsvertering te verbeteren en een opgeblazen gevoel te verminderen.

Om aloë vera te eten, eerst snijd de kleine naalden uit het blad voorzichtig met een mes. Snijd de onderste blad in 2-3 stukken. Snijd de aloë vera blad uit midden en schep de gel met een theelepeltje.

do's

Vervang de suiker-rijke en vette voedingsmiddelen met gezondere voedingsmiddelen, zoals fruit, groenten en kruiden.

Drink veel water per dag om de onbedwingbare trek te verminderen.

Houd de gezondheidsrisico's van boulimia evenals voordelen van gezond eten in het achterhoofd, elke keer dat je eet.

Vraag uw vrienden en familie om u te helpen in het proces.

Probeer fysiek actief voor 2.5-3.5 uur per week te worden door middel van matige lichaamsbeweging.

Langzaam eten.

Zoek hulp van een professionele of een arts, indien nodig.

Beloof jezelf om je dieet schema naar behoren te volgen vanaf de volgende keer.

don'ts

Doe jezelf niet te isoleren. Anders zou je uiteindelijk weer overgeven.

Niet verhongeren jezelf of genieten van overmatige lichaamsbeweging.

Vermijd wegen jezelf heel vaak.

Vermijd proberen om alles uit te braken, zelfs als u veel voedsel hebben gegeten.

8 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment