Monday, January 4, 2016

29 Home Remedies To Get Rid van Whiteheads Fast

Plannen voor feesten, uitstapjes of zelfs 's nachts outs met vrienden en familie zijn iets dat we allemaal kijken ernaar uit om de hele tijd. Iedereen zet alles in het werk om er goed uitzien en zich onderscheiden van de massa. Het probleem ontstaat wanneer zits en whiteheads pop-up op elk gewenst moment als ongewenste, ongenode gasten. Een aantal redenen leiden tot deze lelijke whiteheads. Terwijl whiteheads of gesloten comedonen zijn zeer vaak voor bij mensen die een vette huid, kunnen ze ook worden veroorzaakt als gevolg van overmatige stress, ongezonde voedingsgewoonten en onjuiste voeding, ketting roken en niet het gezicht naar behoren reinigen 's avonds voor het naar bed gaan. Als u wilt om zich te ontdoen van whiteheads op de neus, kin en het gezicht, gebruikt u de volgende huismiddeltjes.

Home remedies voor Whiteheads

Het goede nieuws is dat whiteheads zijn niet koppig en pijnlijk en kan gemakkelijk worden verwijderd met behulp van de onderstaande huismiddeltjes.

1. Havermout

Havermout is geweldig voor uw gewichtsbeheersing en voor de huid ook. Het bestrijdt whiteheads op het gezicht en houdt de huid acne vrij. Deze scrub is heel makkelijk te maken. Het enige wat u hoeft te doen is mix 1/3 kopje havermout, ¼ kopje bruine suiker en ¼ kopje honing. Masseer het gezicht met deze scrub voor 7-8 minuten en daarna moet het af te wassen met warm water. Het opent de haarfollikels die geblokkeerd werden, en voorkomt opduiken van verdere whiteheads.

2. Tomaten

Tomaten doen wonderen voor de gezondheid als huid. Vitamine C in tomaten verjongt doffe huid en vecht tegen lelijke whiteheads. Het enige wat u hoeft te doen is wrijven tomatenpulp op de getroffen gebieden en laat het op voor ongeveer vijf minuten. dan afwassen. Het begint te vertonen de resultaten heel snel.

3. Lemon

Zoals tomaten, citroenen zijn ook rijk aan vitamine C. Neem een katoenen bal en dompel het in een kom vol met citroensap. Pas deze katoenen bal op de getroffen gebieden en laat het zitten voor een uur of zo. De huid kan een branderig gevoel te voelen. Maar, hoeft u zich geen zorgen over te maken. Naast het verwijderen van whiteheads, deze remedie voegt ook gloed van je gezichtshuid.

4. Orange Peel

Geladen met vitamine C, oranje ontgift de huid. Droog de sinaasappelschillen in zonlicht gedurende een week totdat ze bros. Maal de gedroogde schillen tot een poeder te maken. Nu mengen dit poeder met twee teentjes knoflook en een paar druppels citroensap tot een dikke pasta te maken. Verspreid dit pakket op de getroffen gebieden. Na 10 minuten afspoelen met water.

5. Melk

Meng melk, citroensap en zout samen in de verhouding 2: 1: 1 en breng het op het gezicht. Laat het zitten voor enige tijd en toen was het af.

Of anders, meng melk en zout elkaar en masseer het op de huid in zachte, cirkelvormige bewegingen. dan was het af met koud water. Herhaal dit 3-4 keer per dag. Vergeet ook niet te hard op je gezicht te zijn terwijl masseren.

6. Amandelen

Amandelen hebben geweldige voordelen op de whiteheads. Je hoeft alleen maar een paar amandelen vermalen tot een fijn poeder en maak een pasta met wat rozenwater en havermout. Breng het op het gezicht, met de nadruk meer op de getroffen gebieden. Laat het zitten voor 20-25 minuten vóór het wassen met koud water.

7. Cornstarch

Maïzena is ook een uitstekende ingrediënt voor de huid. Voor het bereiden van een maïszetmeel pack, moet u maïzena mengen met azijn in de verhouding 3: 1. Solliciteer dit pakket op het gezicht, met de nadruk op de eters gevoelige gebieden. Laat het blijven 20-25 minuten; daarna, spoel af met warm water.

8. Rice Scrub

Voor een goede rijst scrub, genieten van rijst in het water 's nachts voor 5-6 uur. In de ochtend, malen de rijst tot een pasta te maken en toe te passen over het gezicht. Dit doodt de dode cellen en verwijdert de whiteheads. Het brengt ook weer terug natuurlijke eerlijkheid van de huid die blijft verborgen onder de dode huidcellen.

9. Suiker en Olive Oil Scrub

Olijfolie is bekend dat grote voordelen voor de huid en haar. Meng een theelepel suiker en een paar druppels olijfolie. Nu, met een zachte tandenborstel, dit toepassen scrub op het gezicht en wrijf het zachtjes gedurende 10-15 minuten. Na dit, was dit dan met het koude water.

10. Gram Meel

Meng rauwe melk (die nog niet is gekookt) of een paar druppels rozenwater in gram bloem tot een dikke pasta te maken. Solliciteer dit pakket op het gezicht en wacht tot het volledig droog is. Vervolgens met behulp van een zachte doek, verwijder de verpakking en afwassen het gezicht met koud water. Het gezicht zal onmiddellijk fleuren.

11. Yoghurt

Yoghurt is zo eenvoudig op de huid als op de maag. Meng 3 theelepels yoghurt met 2 theelepels van havermout, een theelepel citroensap en een paar druppels olijfolie. Solliciteer dit pakket op het gezicht en laat het op gedurende 10 minuten. dan was het af met water. Het helpt niet alleen te verwijderen whiteheads, maar ook hydrateert de huid.

12. Cinnamon

Mix ½ eetlepel kaneelpoeder met een eetlepel zuiveringszout, een eetlepel citroensap en een paar druppels water. Breng deze pasta op het gezicht en laat het voor bepaalde tijd. dan was het af met koud water.

13. Zeep en Zout

Meng een paar druppels vloeibare zeep met een korreltje zout. Wrijf het op het getroffen gebied zeer voorzichtig. Was daarna uit het gezicht met koud water. Het zal helpen zich te ontdoen van whiteheads 's nachts.

14. Rose Water

Dompel een katoenen bal in een kom met rozenwater (bij voorkeur gekoeld rozenwater) en toe te passen op het gezicht. Vergeet niet dat je nodig hebt niet afwassen. Dagelijkse toepassing van rozenwater zal u geweldige resultaten.

15. Potato

Aardappelen hebben huidverlichting eigenschappen. Rasp een aardappel en pak het sap. Koel dit sap totdat het gekoeld. Nu dip een katoenen bal erin en toe te passen op het getroffen gebied. Laat het voor een uur en dan was het af met koud water.

16. Egg and Honey

Honing is een natuurlijke cleanser en moisturizer. Eieren maak uw huid stevig. Mix ½ theelepel amandelolie, 1 eetlepel yoghurt, het witte gedeelte van een ei en een eetlepel warme honing. Breng dit mengsel in een dunne laag op het gezicht. Houd het op voor dertig minuten en dan was het af met warm water.

17. Tandpasta

Tandpasta weert puistjes en whiteheads. Neem een klein beetje gel op basis van tandpasta en toe te passen op de getroffen gebieden van de huid. Laat de tandpasta zitten voor een paar minuten en dan afwassen correct met het koude water.

18. Steam

Stomen is een geweldige manier om niet alleen voor whiteheads verwijderen, maar voor het verlichten van de doffe huid ook. Neem gezichtsbehandeling stoom gedurende 15-20 minuten per dag. Regelmatig stomen wordt voorkomen dat verdere breakouts van whiteheads.

U kunt ook opwarmen wat water en dompel een schone handdoek in. Wring het niet vallen het overtollige water. Achterover liggen in een ontspannen houding en zet de handdoek op je gezicht. Dit opent de verstopte poriën. Doe dit elke dag voor ongeveer 30 minuten om de beste resultaten te krijgen.

19. Fuller's Earth

Neem aarde wat voller en meng een paar druppels rozenwater in. Breng het op de huid in een dunne laag. Was het af met lauw water zodra het opdroogt.

20. Baking Soda

Neem een theelepel bakpoeder. Voeg een beetje water tot een pasta te bereiden. Breng het op je gezicht. Na een paar minuten, was het af. Gebruik deze remedie 2-3 keer per week.

Opmerking - Dit huis remedie is niet aanbevolen voor mensen met een gevoelige huid.

21. Apple Cider Vinegar (ACV)

Sinds appelazijn werkt als een samentrekkende, het elimineert overtollige olie uit de huid. Neem een kopje water. Voeg 1 eetlepel ACV aan. Gebruik een watje om de oplossing op het gezicht toe te passen. Wacht 10 minuten en dan afwassen met lauw water.

22. Aardbeien

Aardbeien exfoliëren de huid en open de verstopte poriën, en op deze wijze genezen eters op een natuurlijke wijze. Maak een pasta door pureren 2-3 aardbeien. Voeg 1 eetlepel honing aan. Masseer het op je gezicht in cirkelvormige bewegingen. Afspoelen na 10-15 minuten. Herhaal deze remedie 1-2 keer per week.

Kruidengeneesmiddelen voor Whiteheads

23. Tea Tree Oil

Tea tree olie is bekend om zijn anti-bacterieel en anti-schimmel eigenschappen die diverse huidproblemen zoals pukkels, puistjes, acne en whiteheads te controleren. Meng tea tree olie met een paar druppels water of aloë vera gel. Dompel een katoenen bal in dit mengsel en toepassen op het gezicht. Laat het gedurende 10-15 minuten. Tot slot, afspoelen met water.

NB - Gebruik tea tree olie niet rechtstreeks op de huid. Maar nogmaals, zorg ervoor dat je niet het mengsel te veel verdund; anders zal de tea tree olie niet in staat zijn oorspronkelijke eigenschappen behoudt.

24. Groene Thee Tassen

Neem een gebruikte groene theezakje, de koelkast het voor 4-5 uur en vervolgens de gekoelde groene thee zak op whiteheads. Doe dit elke 2-3 uur per dag voor een week. U zult zeker het verschil merken.

25. Koriander Bladeren

Korianderblaadjes beschikken over anti-bacteriële eigenschappen. Grind wat korianderblaadjes tot een pasta te maken. Voeg een snufje kurkuma en een paar druppels water aan. Breng dit mengsel op je gezicht of twee keer per week. Korianderblaadjes zijn groot, zowel voor mee-eters en whiteheads.

26. Sandalwood

Meng wat sandelhout poeder met een paar druppels rozenwater en maak een dikke pasta. Breng dit mengsel op het gezicht en laat hem gaan zitten totdat het droogt volledig. Gebruik koud water om het af te wassen.

27. Aloe Vera

Meng aloë vera gel met honing in gelijke delen en toepassen op de huid. Houd het voor ongeveer een half uur en dan was het af met warm water. Het laat de huid fris en vochtig en doet ook een groot werk in het afweren van de whiteheads.

28. fenegriek bladeren

Krijg wat verse fenegriek bladeren; plet ze het toevoegen van een paar druppels water tot een dikke pasta te maken. Breng dit op het gezicht 's nachts voordat je naar bed gaat. Was het af met koud water de volgende ochtend.

29. Indian Lilac Leaves

Neem ½ kopje water. Kook sinaasappelschil en Indiase lila bladeren in dit water totdat het water is verdampt. Nu mash de gekookte bladeren en schil. Voeg sojamelk, yoghurt en honing aan. Breng het op je gezicht, met de nadruk op de T-zone. Deze remedie zal u met een zachte en soepele huid.

do's

Was je gezicht elke avond voor het slapen gaan.

Er is geen betere detoxifier dan water. Het verhoogt ook je stofwisseling. Dus drinken 3-4 liter water per dag.

Verander de kussensloop elke week.

Houd je haar schoon te maken. Als vuil zich ophoopt in het haar, het beïnvloedt de huid ook. Zorg ervoor dat je je haar wast om de andere dag.

Naast vitamine C, verbruiken veel vitamine A en E om je huid gezond te houden. Hiervoor moet je een veel vers fruit en groenten te eten.

Breng een zonnebrandcrème met SPF van meer dan 30, als je uit te gaan in het zonlicht.

don'ts

Tijdens het gebruik van een scrub op het gezicht, niet wrijven het met al uw kracht. Vergeet niet, extra wrijven zal geen goed om uw huid te doen. Dus wees voorzichtig.

Nooit barsten die whiteheads.

Blijf weg van vette en kruidig voedsel. Dergelijke voedingsmiddelen leiden tot vergiftiging van het systeem en resulteert in lelijke whiteheads.

Raak je gezicht heel vaak. De bacteriën op je handen vastklampen aan gezichtshuid als je het vaak aanraken.

Zelfs als je bent gezegend met een normale huid, niet kiezen voor producten op oliebasis of crèmes.

Gebruik geen heet water voor het wassen van je gezicht. Gebruik in plaats daarvan lauw water.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

8 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment