Sunday, January 3, 2016

23 Incredible gezondheid en schoonheid voordelen van Amandelmelk

Wilt u heldere, gloeiende huid? Bent u op zoek naar de voedingswaarde voedsel bronnen om je botten te versterken? Als je langs knikte in de overeenkomst, dan is het drinken van amandelmelk kan u helpen een gezonde huid en botten en een algehele goede gezondheid te behouden. Als feite, amandelmelk is een rijke bron van verschillende vitaminen en mineralen, en het dient als een gezond alternatief voor koemelk, met name voor personen die lijden lactose intolerantie Amandelmelk fungeert als een lichter alternatief als ongezoete amandelmelk minder bevat calorieën en geen suiker (1). Bovendien zal je verschillende gezondheid en schoonheid voordelen van amandelmelk wanneer u het in uw normale dieet ondervinden als gevolg van de hoge voedingswaarde factoren van deze moer. Scroll naar beneden om te leren hoe u kunt profiteren door het drinken van deze voedingswaarde amandelmelk.

Gezondheid Voordelen van Amandelmelk

1. versterkt je tanden en botten

Amandelmelk bevat een goede hoeveelheid calcium dat helpt uw tanden en botten te versterken voor een groot deel. Slechts een kopje amandelmelk biedt u een voldoende hoeveelheid calcium. Ook amandelmelk is een uitstekende bron van vitamine D (2), die helpt bij het minimaliseren van het risico van artritis en verhoogt je immuniteit aanzienlijk.

2. Een gezonde vervanging voor Dairy Milk

Amandelmelk is 100% lactosevrij. Dus, de uitstekende amandelmelk's voeding feiten maken het tot een gezond alternatief voor de koe of zuivelproducten melk (3). Als u last heeft van lactose-intolerantie, dan is de consumptie van amandelmelk kan u helpen verteren zonder enige problemen en die afkomstig zijn van alle voordelen voor de gezondheid.

3. Zorgt voor een gezond hart

Amandel melk bevat grote hoeveelheden gunstig vetten, zoals omega-3 vetzuren, echter bevat kleine hoeveelheden cholesterol en verzadigde vetten. Dus, het drinken van vers gewonnen amandelmelk niet verhogen van uw vetten en cholesterol, beschermt uw gezondheid van het hart (4), en voorkomt het risico van de ontwikkeling van hartproblemen.

4. Aids Bodybuilding

Het drinken van amandelmelk versterkt je spieren. Slechts één kopje amandelmelk omvat 1,5 g proteïnen en 2% ijzer die helpen spieren absorberen eiwitten en groei en voorbereiding van de spieren bevorderen hoofdzaak. Ook riboflavine inhoud in de amandelmelk bevordert de heling en groei van spieren (5). Het drinken van amandelmelk verhoogt uw spierkracht en kracht, zonder enige bijwerkingen, en dient als een gezonde, natuurlijke oplossing voor bodybuilders.

7. Waarborgen van Diabetes

Voedingsmiddelen met een lage glycemische index zijn zeer gunstig voor het reguleren van uw bloedsuikerspiegel (8). Amandelmelk heeft een lage glycemische waarde. Het drinken van amandelmelk, vooral na uw maaltijd, vermindert de stijging in je bloedsuikerspiegel, stabiliseert uw glucose in het bloed, en het risico van de ontwikkeling van diabetes te voorkomen

8. Verhoogt je energie

De overvloed aan mangaan, koper en riboflavine in amandelmelk helpt bij het vergroten van uw energie en maak je verfrist en energiek voelen. Riboflavine bevordert het vrijmaken van energie vormen de eiwitten (9). Als u een hectische werkschema dat verbruikt u ruim van energie, voeg amandelmelk aan uw dagelijkse dieet te houden u energiek altijd.

9. Voorkomt geboorteafwijkingen

Hoog foliumzuur gehalte in de amandelmelk voorkomt het ontstaan van aangeboren afwijkingen, terwijl u verwacht. Foliumzuur bevordert een normale werking van je cellen, helpt de celgroei, bevordert weefsel configuraties, en ondersteunt de groei van uw foetus aanzienlijk. Het drinken van amandelmelk regelmatig tijdens de zwangerschap zal u helpen de baby te leveren zonder neurale buisdefecten (10).

10. Voorkomt het risico op kanker

Het vezelgehalte in amandelmelk ontgift je lichaam, bevordert de soepele spijsvertering, reinigt je systeem en minimaliseert het risico van de ontwikkeling van darmkanker. Ook grote hoeveelheden vitamine E, flavonoïden en fytochemicaliën in amandelmelk voorkomt het optreden van borstkanker bij vrouwen. Fytochemicaliën de vorming van carcinogenen (11).

11. Vermindert je cholesterol

Amandelen bevatten goede hoeveelheden van enkelvoudig en meervoudig onverzadigde vetten die helpen bij het verminderen van slechte cholesterol (LDL) niveaus (12), verhogen goede cholesterol (HDL), en voorkomen gezondheidsrisico's ontstaan door cholesterol.

13. Voorkomt Osteoporose

Geschikt hoeveelheden fosfor en calcium in amandelmelk helpen bij het voorkomen van osteoporose (14) (15). Het drinken van amandelmelk verbetert uw botdichtheid en zorgt voor een goede gezondheid van uw skelet.

14. Verbetert Vision

Amandelmelk is een rijke bron van vitamine A, wat cruciaal is voor uw gezondheid van het oog en visie. Regelmatige inname van vitamine A helpt voorkomen oogproblemen en hebben duidelijke visie altijd (16). Het helpt de ogen te passen aan verschillende lichtintensiteiten.

15. Goede Kidney Health

Amandelmelk bevat beperkte hoeveelheden fosfor en kalium die u in staat om het te drinken als een gezonde drank bij die lijden aan nierproblemen Een hoge inname van kalium kan nierstenen veroorzaken (17). Het is een ideale gezonde drank wanneer u probeert om kalium te minimaliseren in je lichaam. Het biedt u alle voordelen voor de gezondheid van zuivel melk, zonder nadelige gevolgen voor uw nieren wanneer je nodig hebt om zuivel melk te stoppen voor de behandeling van nierproblemen. Het geneest nier irritatie.

Het drinken van amandelmelk helpt evenwicht en de controle van uw bloeddruk Vitamine D en andere essentiële mineralen in amandelmelk juiste beweging van het bloed te vergemakkelijken in je aderen en houd uw bloeddruk onder controle (18). Dus, het helpt bij het voorkomen hart problemen die voortvloeien als gevolg van de bloeddruk.

17. Oplossing voor bloedarmoede

Amandelmelk is een rijke bron van ijzer (19), koper en vitaminen die helpt bij de synthese van hemoglobine en het aantal rode bloedcellen in het lichaam. Het helpt bij de behandeling van de symptomen van anemie, zoals duizeligheid en vermoeidheid

18. Verhoogt Immuniteit

De anti-oxidanten te verhogen onze immuniteit (20). Het maakt je immuun voor verschillende infecties en ziekten. Antioxidanten aanwezig in amandelmelk neutraliseren vrije radicalen in je lichaam, voorkomen celbeschadiging, en houden u in goede gezondheid. Voeg amandelmelk aan uw normale dieet.

U kunt uw gewicht te beheersen door het eten van minder calorieën of hen (21) branden. Amandelmelk is laag in calorieën en vetten. Daarom kan het helpen gewicht te verliezen Zelfs als je een glas vol amandelmelk regelmatig drinkt, zult u niet op meer pond. Amandelmelk voeding feiten vermelden dat een beker amandelmelk bevat slechts 40 calorieën, terwijl een kopje gewone melk bevat 122 calorieën. Dus, als je wilt in vorm te krijgen, kiezen amandelmelk boven zuivel melk.

20. Alzheimer's Disease Prevention

Het tekort aan vitamine D kan cognitieve achteruitgang bij mensen (22) veroorzaken. Gehalte aan vitamine D in amandelmelk is zeer gunstig voor de preventie van ziekte van Alzheimer significant. Het verbetert de goede werking van uw hersencellen en processen en minimaliseert de kans op de ziekte van Alzheimer.

21. Bevordert gezonde slaap

Het hebben amandelmelk en een lepel honing voor het slapen gaan naar bed elke avond helpt je een gezonde slaap Glucose-gehalte in de amandelmelk helpt de activiteit van orexin te minimaliseren, een neurotransmitter die je lichaam wakker (23) houdt, voor enige tijd en u helpt voor uren slapen rustig.

Schoonheid Voordelen van Almond Milk

22. Verbetert Your Skin Health

De overvloed aan vitamine E in de amandelmelk helpt je gezonde, heldere en stralende huid zonder gedoe. Neutraliseert ook vrije radicalen in het lichaam en voorkomt tekenen van voortijdige veroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels (24).

Amandelen zijn gunstig voor haar gezondheid door de aanwezigheid van biotine die nodig zijn voor haar gezondheid (25) is. Het drinken van amandelmelk kan helpen voorkomen dat haar problemen zoals de vergrijzing van het haar, broos haar, en roos Regelmatige consumptie van amandelmelk helpt je pronken zijdeachtig, glanzend haar.

Nu je weet dat deze ongelooflijke gezondheid en schoonheid voordelen van amandelmelk, zorg ervoor dat u in uw normale dieet en verbeteren van uw algehele gezondheid en schoonheid fit en fijn te blijven.

2 september 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment