Saturday, January 2, 2016

27 Natuurlijke pijnstillers gevonden in uw keuken Voor Instant Relief

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/05 /

Pijn is een onaangenaam gevoel, als gevolg van de verstoring van functies, ziekte of letsel. U kunt getuige zijn van de pijn in elk deel van je lichaam te weten. hoofd, buik, hals, rug, hand, been of zelfs in uw edele delen. In grote lijnen, mensen hun toevlucht tot 'over the counter' pijnstillers opgelucht om te krijgen van die ondraaglijke pijn. Maar, rijst de vraag dat de vraag of deze pijnstillers effectief in het genezen van de pijn van de wortel zijn of het is gewoon een fata morgana? Pijn in elk lichaamsdeel maakt het moeilijk voor u om uw dagelijkse karweitjes te doen. Preventieve maatregelen zijn de beste om de pijn te voorkomen opduiken in de eerste plaats. Maar, zelfs na alle inspanningen, als je niet in staat bent om jezelf te redden van zijn val, gebruik dan de volgende natuurlijke pijnstillers.

1. Cherry

Anthocyanen gevonden in kersen wierp een tweeledig effect op ons lichaam. Ten eerste, zetten ze een einde aan de ontsteking en ten tweede, ze beperken de pijn veroorzaken enzymen. Het hebben van heerlijke kersen in de ontbijtzaal zal niet alleen te behagen uw smaakpapillen, maar ook het ongemak te verminderen veroorzaakt als gevolg van pijn. Atleten moeten liever kersensap vóór hun toernooien om de spierpijn te verminderen.

2. Ginger

Naast culinaire doeleinden, gember toevoegen aan het voedsel een gezond praktijk maagproblemen en andere problemen. Ginger heeft natuurlijke anti-inflammatoire en pijnstillende eigenschappen. U kunt zelfs proberen gemberthee om hulp te krijgen van pijn of voeg geraspte gemberwortel in limonade. honing toe te voegen aan de smaak te verbeteren.

3. Fish

Vis bevat een hoog gehalte aan omega-3 vetzuren die helpen verlichten rugpijn Het verbetert de bloedstroom in de zenuwen en vermindert de ontsteking. Probeer zalm, haring en sardines. Het gebruik van visolie en schrokken van vis terug zal genezen, nek en pijn in de gewrichten.

4. Kurkuma

Kurkuma poeder is gebruikt sinds vervlogen tijden om blessures en pijn te helen. Het houdt ook het spijsverteringsstelsel in de roze. Een component gevonden in kurkuma, genaamd curcumine, maakt het anti-inflammatoire. Het verdedigt het lichaam tegen weefselschade en zwelling in de gewrichten. Neem 1 el kurkuma dagelijks in uw dieet om de pijn in de gewrichten en colitis te verlichten. U kunt ook kurkuma melk.

5. Yoghurt

De vriendelijke bacterie gevonden in yoghurt is goed voor de buik problemen. Het wordt ook gebruikt als een verlichter in prikkelbare darmsyndroom (IBS). IBS resulteert in maagpijn. Dus, eet 01:59 kommen van yoghurt regelmatig IBS verlichten.

6. Kruidnagel

Eugenol is het ingrediënt gevonden in kruidnagel, dat werkt tegen pijn. Het helpt behandelen hoofdpijn, artritis en tandpijn kruidnagel wordt gevonden in vele vormen nl. hele kruidnagel, gemalen versie en kruidnagel olie. Gebruik hele kruidnagel of poedervorm om Spice up your eten, samen met het verlichten van de pijn. Kruidnagel olie kan worden gewreven op de pijnlijke tandvlees ook.

Opmerking- met onverdund kruidnagel olie zal overmatig het tandvlees kwetsen. Wees daarom voorzichtig.

7. Druiven

Rode druiven bevatten resveratrol, dat de vernietiging van het kraakbeen beperkt, waardoor een controle van de pijn in de rug te houden. Rijk aan kalium, druiven helpen bij artritis pijn. De druiven kunnen op uw dagelijkse voeding als salade of side porties worden toegevoegd.

8. Hot Pepper

Veel mensen weten niet dat peper, afgezien van wordt gebruikt voor het koken doeleinden, ook helpt u bij het wegwerken van lichamelijke pijn, vooral artritis. Capsaïcine gevonden in hete peper fungeert als een pijn vechter. Voeg de helft theelepel in poedervorm chili in je eten. De dagelijkse consumptie zal stimuleren de zenuwuiteinden en het effect van pijn te verminderen.

9. Lemon

Uit vele kwaliteiten die citroen bezit, een is- 'Het is een natuurlijke pijnstiller. Lemon extract is gunstig voor frequente reizigers of voor degenen wier werk brengt veel zitten. Dompel een handdoek in een kom met citroensap en toe te passen op de pijnlijke gebied. Je zult hulp te krijgen.

10. Coffee

Gewoon een beker kan de hoofdpijn te verlichten. Brouwen wat koffie en drink het. Cafeïne aanwezig in koffie helpt het contract van de vergrote bloedvaten. Echter, het werkt alleen als je niet een gebruikelijke koffiedrinker.

11. White Willow

De schors van de witte wilg wordt gebruikt als een natuurlijke pijnstiller. De eigenschappen die in deze zijn meer als dat van aspirine. Het wordt gebruikt om hoofdpijn, spiercontractie, lage rugpijn en artritis te genezen. Kauwen van de schors en slikken het sap zal ook helpen. U kunt ook brouwen dit kruid als thee.

NB - Het nemen van witte wilg in grote hoeveelheden kan giftig zijn. Doe het niet te geven aan de kinderen.

12. Kamille

Kamille is heel beroemd om zijn geneeskrachtige waarde. Het helpt bij de behandeling van angst en maagklachten. Het is ook effectief in het genezen van hoofdpijn, spierpijn en gewrichtspijn. U kunt kamille thee proberen om de pijn te verzachten. Kamille olie kan ook worden ingewreven op het getroffen gebied.

13. Sage

Sage is een kruid dat wordt gebruikt als specerij, evenals natuurlijke pijnstiller. Het geneest maag-ziekten en verzacht de pijn. De verbindingen in dit kruid zijn actief in het genezen van keelpijn ook. Maak een thee door het toevoegen van salieblaadjes aan het kokende water of gewoon kauwen enkele blaadjes zijn nectar zuigen.

14. Echinacea

Echinacea is de beste natuurlijke pijnstiller voor de slokdarm pijn. Het kruid bevat polysacchariden en antioxidanten die helpen bestrijden van een bacteriële infectie in de keel, waardoor pijn verlicht de slokdarm. Drink Echinacea thee voor snelle verlichting.

15. Green Sojabonen

Groene soja is zeer effectief bij artrose. Het enige wat u hoeft te doen is het maken van uw dieet soja rijk. Het geheim van deze plant ligt in isoflavonen dat de anti-inflammatoire effecten hebben. Verbruiken 40 gm of ongeveer ¼ kopje soja-eiwit op een dagelijkse basis om je pijn in de gewrichten te lossen.

16. Devil's Claw

Duivelsklauw wordt gebruikt om te genezen artritis en jicht pijn De wortels bevatten een verbinding, genaamd harpagoside, die werkt tegen ontstekingen en zwellingen. Bereid thee door koken 4-5 gram van de wortel in het water. Drink regelmatig.

17. Wintergreen Leaves

Methylsalicylaat blokkeert de ontsteking en pijn veroorzaakt enzymen. Het geneest de pijn op dezelfde manier als aspirine doet. In pijnlijke aandoeningen, zoals hoofdpijn, pijn in de eierstokken, artritis, zenuwpijn, of menstruatiepijn, kunt u direct de pasta van de bladeren van toepassing op de huid of de olie toe te passen op het getroffen gebied.

18. Peppermint

De verbinding menthol in pepermunt bladeren helpt voorkomen dat vernauwing van de spieren. Het is de reden pepermuntolie gebruikt in het genezen van IBS. De muntachtige geur van pepermunt olie kan hoofdpijn te genezen. Wrijf de olie op polsen en inhaleer de geur. U kunt ook muntblaadjes toe te voegen aan je thee om hulp te krijgen van pijn.

19. Juniper Oil

Juniper etherische olie wordt veel gebruikt in zalven de spiercontractie en gewrichtspijn genezen. De antispasmodic en antireumatische eigenschappen van deze olie helpen verzachten de pijn. Voor het beste resultaat, toe te passen voordat u naar bed.

20. lavendelolie

Lavendel olie wordt gebruikt voor de behandeling van vele gezondheidsproblemen als gevolg van de ontspannende, pijn verlichten en stress busting eigenschappen. Het is uitstekend bij het behandelen spierpijn. De zoete geur van lavendel helpt om goede nachtrust, die op hun beurt, verlicht de pijn.

21. Venkel

Venkel is bekend om zijn krampstillend en pijnstillende eigenschappen. Het geneest veel lichamelijke pijn waaronder menstruatiepijn Het wordt aanbevolen in pijn geassocieerd met jicht, gas, spasmen en krampen. U kunt ook gebruik maken van een venkel kompres voor oogleden en venkel olie voor spierpijn.

22. Zoethout

Licorice bevat een verbinding, genaamd glycyrrhizine, die de controle ontsteking helpt. Het voorkomt ook onrust en vermoeidheid. Het geneest maagpijn, artritis, keelpijn, en maagzuur Maak een thee met de hulp van de zoethoutwortel voor de daadwerkelijke uitkomst.

23. Valeriaan

Valeriaan is een kruid dat is zeer effectief in het verstrekken van verlichting van de pijn. Geef het de tijd om zijn werk te doen en je zult in staat zijn om een onderbreking van de pijn te krijgen zonder toevlucht te nemen tot pijnstillende tabletten. Het ontspant het zenuwstelsel en vermindert de zenuw gevoeligheid. De voorkeur aan het drinken valeriaan thee.

24. Oregano

oregano toe te voegen in je eten voor de behandeling van maag pijn en andere gezondheidsproblemen. Bevat ontstekingsremmende verbindingen en is bekend om zijn krampstillend en pijnstillende eigenschappen. Het is nuttig in gewrichtspijn, rugpijn, spierspasmen en andere chronische pijn ook.

25. Kliswortel

Kliswortel bevat omega-3 vetzuren in een grote hoeveelheid die fungeren als sterke natuurlijke pijnstiller. U kunt thee te zetten door toevoeging van 2 el verse kliswortel of 2 tl gedroogde versie in een kopje warm water. Dosering 2 tot 4 kopjes per dag.

26. Lijnzaad

Lijnzaad helpt stimuleren van het immuunsysteem, zoals het ook rijk aan omega-3 vetzuren die één van de beste natuurlijke pijnstillers voor ernstige pijn. Deze olie, indien toegevoegd aan je dagelijkse voeding, zal u helpen om ontstekingen te bestrijden, afgezien van het versterken van de weerstand macht. Consumeren 2 eetl rauwe lijnzaad of de olie op een dagelijkse basis.

Opmerking- De patiënten van Geïrriteerde Bowel Syndrome (IBS) moet de inname olie in plaats van zaden.

27. Nettle

Brandnetel is een 'all-in-one' kruid, die alle pijn behandelt. Deze ongelooflijke kruid bevat calcium, mineralen, eiwitten en vitaminen. Neem een kopje thee gemaakt van brandnetelbladeren tot artritis en jicht pijn te verlichten.

18 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment