Thursday, January 7, 2016

13 Verrassende Home Remedies To Get Rid van fruitvliegen

Je bent rustig zitten op uw zachte bank en het eten van uw favoriete fruit. Plotseling merk je een paar kleine insecten bekend als fruitvliegjes beweegt over de fijn gesneden fruit plakjes. Binnenkort meer van deze zwerm rond en beginnen te vliegen hier en daar. Eén ding is zeker, deze plagen niet alleen je humeur verpesten, maar ook teisteren je heerlijk eten en vervuilen met schadelijke E. Coli en Colibacteriën, dat je ervan weerhoudt het nemen van een hap omwille van uw gezondheid (1). Deze fruitvliegen, vaak muggen, hebben meer kans om te verschijnen in de late zomer, maar ze kunnen worden gezien in elk seizoen van het jaar. Een fruitvlieg is niet een plaag, dat zou gewoon zitten op uw fruit en ga weg. Nee! Een vrouwelijke fruitvlieg, eenmaal bevrucht, mogen leggen tot 500 eieren en in ongeveer een week, wordt u geconfronteerd met een gloednieuwe leger van volwassen fruitvliegjes. Als u zich afvraagt over waar komen fruitvliegjes vandaan en hoe zich te ontdoen van hen? Just check deze geweldige gids die ook zal betrekking hebben op hoe je een zelfgemaakte fruitvlieg val te maken.

Dus Waar komen deze Notorious fruitvliegjes vandaan?

Fruitvliegen hebben een wonderbaarlijke gevoel van geur (2). Zodra een fruitvlieg zintuigen een rottend fruit of suikerhoudende vloeistof, verandert de vluchtpatronen afhankelijk van de intensiteit van geur die uiteindelijk leidt aan het object. Deze fruitvliegjes zijn klein genoeg om door de kieren en spleten van uw ramen en deuren te gaan. Zelfs indien alle ramen en deuren gesloten zijn, bestaat de kans dat deze ongewenste kleine insecten voordoen. Een andere manier waarop fruitvliegen uw huis zou kunnen invoeren is bij de supermarkt je net gekocht van de winkel. Omdat ze pas een week uit te groeien tot volwassenen uit de eieren, zal het niet verbazen dat sommigen van hen reeds hebben gelegd eieren in de vochtige hoeken van uw huis of in de gefermenteerde voeding.

Wat zijn de mogelijke beste manieren om het wegwerken van fruitvliegen?

Ja, fruitvliegen kunnen worden verzorgd, en u kunt zich te ontdoen van fruitvliegen in uw huis als u de onderstaande methoden gebruiken.

1. hygiëne is de sleutel

Het is bekend dat fruitvliegen sterk worden aangetrokken door rottende voedsel en groenten (3). Ze zijn het meest waarschijnlijk om te broeden en leggen eieren in de open flessen die suikerhoudende drank, zoals bier en appelazijn. Vochtig en ongerepte gebieden van het huis, zoals dweilen, lompen, en drains zijn andere aangewezen locaties voor een fruitvlieg om eieren te leggen. Daarom is de verwijdering van het ontbinden van voedsel uit de buurt van uw huis en het schoonmaken van de verborgen en verfomfaaide gebieden zal stoppen fruitvliegen om eieren te leggen en te ontwikkelen.

2. Geel vangplaat voor fruitvliegen

Zoals maden, misschien volwassen fruitvliegjes niet verantwoordelijk voor het eten van je groenten of fruit, maar ze brengen vitale bacteriële infectie aan fruit en drank en eieren leggen onder hun oppervlak (4). De beste manier om zich te ontdoen van fruitvliegen sneller is om te stoppen met de volwassen degenen om te broeden en leggen eieren. Om dat te doen, gewoon rond te hangen een gele kaart bedekt met een kleverige materiaal met een zoete smaak gebrachte lokken in uw keuken en tuin. Met het oog op aantrekkelijkheid van fruitvliegjes tot gele kleur en gezoete incentive, zullen ze vliegen naar de stroperige aas. Dat is waar de lijm zijn werk zal doen, en fruitvliegjes zal uiteindelijk vasthouden aan je gele kleverige val. Er zijn tal van gele vangplaten die gemakkelijk en goedkoop verkrijgbaar in de winkels of online bent, maar je kunt ook maken dat thuis. Om een zelfgemaakte bevoegde vangplaat te maken, meng een klein kopje water en dezelfde hoeveelheid honing, suiker, en twee theelepels van lijm die niet droog doet in een pan. Vuur tot alle ingrediënten goed mengen. Neem een geel stevig papier en smeer het met het mengsel.

Notitie:

1) Zorg ervoor dat u een paar kranten plaats over het oppervlak waarop u de vacht van de gele vallen om ongewenste escalatie van de kleverige mengsel te vermijden.

2) Hang deze in de keuken gebied dat is buiten het bereik van kinderen.

3. Goedkoop Banana Trap voor fruitvliegen

De geur van bananen is gemeld stevig aantrekken fruitvliegen (5). Vanwege hun uitzonderlijke betekenis van geur voor zoete etenswaren en de geschikte omgeving van banaan vlees voor larven, zal fruitvliegjes haastig te krijgen naar uw banaan te houden. Om zich te ontdoen van fruitvliegen snel, snijd een banaan in vier stukken en leg het in een lege en transparante container. Bedek de container met een duidelijke plastic zak. Neem een tandenstoker en plaats 4-5 gaten in het deksel, groot genoeg voor fruitvliegen te glijden in. Plaats de container 1-2 voeten afstand van uw fruit emmer of prullenbak, op die manier de geur van bananen zullen onderscheidend genoeg te zijn herkend door fruitvliegen. Zodra een fruitvlieg wordt gevangen in de container, het vinden van de weg zou uit bijna onmogelijk voor. De volgende dag, zul je versteld staan om te zien hoeveel fruitvliegen worden gevangen in de container. Net legen van de container uit de buurt van uw huis eenmaal gevuld, en herhaal het elke dag.

Opmerking: Zorg ervoor dat u het deksel wikkelen strak aan een plotselinge uitbraak van gevangen fruitvliegen in de toekomst te voorkomen.

4. Apple Cider Vinegar Trap voor fruitvliegen

Fruitvliegen worden vaak aangetrokken door de kenmerkende smaak en geur van appelazijn (6). Pak een transparante en schone plastic pot en giet er een kopje of twee van pure ACV in. U kunt de gaten te maken in de originele plastic deksel van de pot of gebruik maken van een schone plastic zak als het deksel. Volwassen fruitvliegjes zijn meestal of25 inch, dus zet 5-6 gaten op de cover met een breedte van niet meer dan die van een standaard lucifer. In een mum van tijd een aantal vliegen zal kruipen door de gaten en zou niet in staat zijn om eruit te komen. Leeg de pot volgende dag, en herhaal dezelfde procedure elke dag om het aantal fruitvliegjes te minimaliseren.

5. Met behulp van gist voor het wegwerken van fruitvliegen

Gist is een gemakkelijk verkrijgbaar, goedkoop en wijd gefermenteerde levensmiddelen (7). Het beste is, het kan worden gebruikt om een low-cost val voor fruitvliegen (8) te maken. Voeg de helft kopje warm water om een lege, schone en transparante doos. Voeg een kopje van geactiveerde gist en een theelepel suiker toe en roer goed te mengen. Bedek de pot met een plastic zak stevig en veilig met een rubberen band of draad. Neem een tandenstoker en prik 5-7 gaten van de grootte van een fruitvlieg in de plastic zak te dekken. Zet de pot in de buurt van uw vuilnisbak of groenten en laat gedurende 24 uur. De geur van fermentatie zal beginnen met een heleboel vliegen snel aan te trekken. Eenmaal gevuld, legen van de pot in uw gootsteen of weg van uw huis.

6. Grapefruit Oil als lokmiddel voor fruitvliegen

Grapefruit olie, wanneer geconcentreerd, is significant effectief om de aantrekkingskracht van fruitvliegen (9) te verzamelen. Krachtige aroma van grapefruit olie zal elke verborgen fruitvlieg te trekken uit de meest verborgen hoek van uw huis. Hier krijg je een glazen pot en vul het met 100 ml onverdunde grapefruit olie. Gebruik een doorzichtig plastic zakje om het te bedekken met de hulp van een rubberen band. Graaf een paar fruitvliegen-sized gaten in de polyester zak deksel. In een mum van tijd, zal een bos van fruit vliegt beginnen naar de stilte van de lege potje breken met hun zoemend geluid. Gaten op de cover zal fungeren als een one-way doorgang voor de fruitvliegjes, waardoor ze niet in staat om eruit te komen. Neem en leeg de pot tot in de verste prullenbak van uw huis.

Opmerking: Het verdunnen van grapefruit olie zal de geur beperken en misschien niet zo effectief zijn als geconcentreerd.

7. Taking Care of Fruitvliegen Met Cederhout

Wilt u deze beruchte fruitvliegjes op afstand te houden en te voorkomen dat ze het invoeren van je mooie huis, dan kunt u overwegen de aanschaf van een middel van de dichtstbijzijnde supermarkt. Maar wacht, het middel dat u gaat kopen kan schadelijke stoffen bevatten en kan een negatieve invloed hebben op uw gezondheid. Aan de andere kant is er een natuurlijke bug insectenwerend middel dat de truc zal doen. Cedar is effectief tegen bugs gevonden en is op grote schaal gebruikt als een insectenwerend middel, door de jaren heen (10). Bij fruitvliegen, zowel cederhout en olie zijn voordelig. Met behulp van cederhout als een decoratief stuk zou niet alleen de schoonheid van uw huis, maar houden ook buggy fruit vliegt weg. Eén op uw eettafel, een in de keuken en een in de buurt van de prullenbak zal het doel dienen. Cederolie echter nog effectiever dan het hout en kan ook worden gebruikt als competente oplossing.

8. Basil als Fruit Fly Bait

Basil, ook wel bekend als de koning van kruiden ", staat bekend om zijn uitzonderlijke gezondheid en medische voordelen (11). Afgezien van zijn gezondheid perks, kan dit kruid worden gebruikt om zich te ontdoen van fruitvliegen. Studies tonen aan dat eugenol in basilicum werkt als een effectieve aas om fruitvliegen te lokken (12). Er zijn twee manieren om basilicum te gebruiken voor fruitvliegen:

Get some heilige basilicum en plukken of plet ze met behulp van uw handpalm. Nu, vul de bodem van een schone glazen pot met hen. Bedek de pot met een doorzichtig plastic zakje. Gebruik een tandenstoker te plaatsen 6-7 outside-in gaten in de polyethyleen deksel. Eugenol, gewonnen uit de gebroken delen van basilicumblaadjes zal de fruitvliegjes aan te trekken, en als ze eenmaal hun weg kruipen door het deksel, zullen ze daar vast te zitten voor altijd, tenzij u hen te bevrijden.

De geur van zoete basilicum is aangenaam voor de mens, maar vliegen, aan de andere kant, vinden het niet zo aangenaam. In plaats daarvan, het werkt als een afweermiddel voor fruitvliegen (13). Om een adequate insectenverdelger voor fruitvliegen te maken, zet een plant van basilicum in uw keuken en andere delen van het huis. Deze zoete basilicum planten zal toevoegen aan het interieur van uw huis en houden de hinderlijke fruitvliegjes buiten uw huis. Afgezien van dat, kunt u ook lief basilicum gebruiken om te koken of als medicijn.

9. Gebruik Soda om fruitvliegjes te trekken

Fruitvliegen worden aangetrokken tot suikerhoudende en gefermenteerde producten zoals soda (14). Om een soda val voor fruitvliegen te maken, neem een plastic fles soda, oud of nieuw. Knip de bovenste, een derde deel van uit en vul het met een glas van een zoete smaak soda. Nu, neem een stuk papier en rol het op een papieren conus te maken. Vergeet niet om een klein gaatje te laten op de smalle opening van de papieren conus die zal fungeren als een one-way entree voor fruitvliegen en, zullen ze niet in staat zijn om hun weg terug te vinden. Nieten of tape de kegel van het smalle uiteinde om het in vorm te houden.

Notitie:

1) Er moet 2/1 inch ruimte tussen het smalle uiteinde van de papieren conus en frisdrank zijn. Dompel de papieren conus in soda.

2) glas of andere transparante containers kunnen ook worden gebruikt.

3) Het gat in de bodem van de puntzak moet voldoende breed zijn voor een of twee fruitvliegen te passen, tegelijk.

4) Zodra druk, laat de vruchten vliegt uit de buurt van uw huis en herhaal het proces.

10. Fruit Bowl val voor fruitvliegen

Fruitvliegen besmetten uw vruchten met bacteriën en eieren leggen daar. Dus, waarom niet gebruik maken van een aantal van deze vruchten om zich te ontdoen van de beruchte fruitvliegen krijgen? Studies tonen aan dat fruitvliegen voorkeur bepaalde vruchten zoals kersen, pruimen, bananen en mango als gastheer voor de larven ontwikkelen (15). Hier krijg je een middelgrote kom, en vul het de helft met een mix van skinless gehakte kersen, bananen en mango's. Om wat meer zoetheid toe te voegen en om het meer aantrekkelijk om fruitvliegjes te maken, voegt twee volle theelepels suiker, honing en witte wijn, per stuk. De geur van de zoete mengsel zal een extra streepje toe te voegen aan de algehele geur. Tape een schone en transparante plastic folie rond de rand om het geheel te dekken. Gebruik een vork om wat gaten porren op de plastic hoes. Zet de schaal in de buurt van uw fruit of vuilnisbak, 's nachts. Binnenkort zal er een bos van fruitvliegen die zullen worden opgesloten, als ze eenmaal het te tekenen. De volgende dag, neem de kom naar buiten en gooi de inhoud samen met de vliegen gevangen binnen.

11. Het gebruik van rode wijn om zich te ontdoen van fruitvliegen

Wijn is een gegiste drank, meestal gemaakt van gefermenteerde druiven, en dus heeft een sterke geur. De geur van rode wijn is bekend dat fruitvliegjes te trekken, efficiënt (16). Neem een transparante glazen pot en giet er een half glas rode wijn in. Bedek de pot met een plasticfolie strak met behulp van een rubberen band. Jab een paar gaten in de plastic verpakking met een vork of een tandenstoker. Zet de pot in de buurt van een gebied met fruitvliegjes. Na 24 uur, vindt u een groot aantal fruitvliegen opgesloten, rondhangen in, en niet in staat om hun weg te vinden. Neem de pot buiten en gooi het.

12. Het wegwerken van Drain Fruitvliegen met Bleach

Het vlees van rijping fruit en fermenteren voedsel zou kunnen zijn de meest favoriete plekken van fruitvliegen om eieren te leggen, maar ze zijn niet de enigen. Dirty vuilnisbakken, kleverige en gunky drains zijn andere voorkeur plaatsen van fruitvliegen (17). Als soms dat u benieuwd was dat de reden waarom fruitvliegen niet zijn gestopt last van hebt, zelfs na het behoud van een goede persoonlijke hygiëne, dan ze zouden kunnen worden bevolken in je slijmerige riool. Om fruitvliegen in de afvoer uit te roeien, wilt u misschien overwegen gebruik te maken bleekwater. Vul een bak met water. Giet een paar theelepel bleekmiddel in het water en meng goed. Giet het mengsel in de riolering. Deze methode is effectief tegen fruitvliegen verborgen in het riool.

Let op: Bescherm uw oog met wrap-up bril en bedek uw neus en mond, terwijl het gieten van het mengsel in de afvoer.

13. mengsel van melk, suiker en peper

Fruitvliegen, ook wel bekend als azijn muggen, worden gerapporteerd voor hun aantrekking tot suikerhoudende producten. Melk, samen met verlaten fruit en groenten is een geschikte voedingsbodem mediums voor fruitvliegen (18). Meng 500 ml melk met 100 gram suiker en 50 gram gemalen peper en roer goed in een steelpan. Verhit de pan op laag vuur gedurende 10 minuten, zodat het mengsel goed combineert. Giet het mengsel in een kom of pot en bedek met een transparante plastic verpakking. Pierce een aantal fruitvliegen-sized gaten in het deksel. In een mum van tijd, zal een groot aantal fruitvliegen beginnen aanvallen van de aas en zal uiteindelijk vast te zitten daar voor altijd. De volgende ochtend, neem de pot buiten en dumpen het aas, samen met de fruitvliegjes in de dichtstbijzijnde prullenbak.

do's

Houd uw gootsteen schoon en onmiddellijk weg te wassen uw vuile vaat na het eten. Op die manier fruitvliegjes zal niet buzz rond op zoek voor het vergisten van voedsel.

Reinig uw keuken prullenbak op een dagelijkse basis. De geur van rottend voedsel items in de prullenbak trekt de fruitvliegjes. Rotting eetwaren zijn perfect voor fruitvliegen.

Zorg ervoor dat u uw afval te dumpen ver weg van uw huis. Op die manier, fruitvliegjes zal niet in staat zijn om hun weg terug naar uw huis gemakkelijk vinden.

don'ts

Vermijd het plaatsen van uw fruit, groenten en andere voedingsmiddelen in de open om te stoppen met fruitvliegen verontreiniging aan hen.

Laat je niet onnodig vocht ophopen in uw achtertuin of in een deel van uw huis.

15 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment