Thursday, January 7, 2016

26 Home Remedies To Get Rid Of Tonsillitis Real Fast

Tonsillitis is een ontsteking van de amandelen waarbij de lymfoïde weefsels wordt verzameld. Normaal duurt 3 dagen om te herstellen van de infectie, maar soms kan het zelfs een week om hulp te krijgen van het probleem. Tonsillitis kan acuut of chronisch zijn. Hoewel tonsillitis kan op elke leeftijd, kinderen hebben meer kans om deze ziekte te vangen. Het kan iedereen die woont in een omgeving die kiemen bevat beïnvloeden. Tonsillitis wordt veroorzaakt door een aantal bacteriën en virussen. Een veel voorkomende bacterie die de aandoening kan veroorzaken is streptococcus. De symptomen van amandelontsteking zijn pijn en tederheid in de keel, roodheid van de amandelen, geelachtig en witachtige coating over de amandelen weefsels, kloppend blaren of zweren op de keel, moeite met praten, oorpijn, en moeilijkheden bij het slikken van voedsel. Hieronder zijn een aantal home remedies om zich te ontdoen van tonsillitis.

Home remedies voor Tonsillitis

1. Honey

Het is een van de snelste en eenvoudigste huis remedie om te proberen voor de behandeling van tonsillitis. Neem een glas warm water en voeg 4 theelepels honing, een kwart theelepel zout en vers limoensap erin. Drink dit mengsel ten minste 2-3 maal per dag voor effectieve resultaten.

2. Peper en Kurkuma

Dit is nog een doeltreffende remedie voor amandelontsteking. Neem een glas gekookte melk en voeg een snufje kurkuma poeder en zwarte peper poeder aan. Goed roeren en drinken voordat je slaapt.

3. Wortel, Bieten en komkommer

Neem 300 gram van wortel, 100 gram bieten, en 100 g komkommer. Pak het sap van al deze 3 ingrediënten en mix it up. Drink het om hulp te krijgen tegen amandelontsteking.

4. Fenegriek Seeds

Kook fenegriek zaden in water voor ongeveer 30 minuten. Laat het afkoelen en zeef het water. Gorgelen met deze ten minste tweemaal per dag tonsillitis genezen.

5. Vijgen

Neem wat droge vijgen en kook ze in water. Als ze vochtig worden en absorberen een deel water, stamp ze fijn in een mixer tot een pasta te maken. Breng deze pasta op je keel voor het verlichten van de symptomen van tonsillitis.

6. Lemon

Snij citroen in twee helften. Strooi er wat peper en zout erover en likken sap uit het. Het is een van de effectieve en bewezen home remedies voor de behandeling van tonsillitis.

7. bittere pompoen

Het is raadzaam om bittere pompoen consumeren om hulp te krijgen van het probleem van tonsillitis.

8. Ice

Velen van u moet zich afvragen hoe dat kan ijs behandelen van het probleem. Maar, kan ijsvorming uw probleem krachtdadig genezen. Neem een paar ijsblokjes en wikkel ze in een doek. Voorzichtig toe te passen op tonsillitis als een koude pers voor 10-15 minuten. Doe het minstens 4 keer per dag voor effectieve resultaten.

9. Ginger

Haal het sap van gember en voeg deze toe aan het water te verwarmen. U kunt ook een theelepel honing toe te voegen voor snelle resultaten. Gorgelen met deze twee keer per dag, om onmiddellijke hulp te krijgen.

Als alternatief, voeg wat gember aan uw thee voor een rustgevend effect.

10. Onion

Extract sap van een ui en voeg deze toe aan een glas lauw water. Gorgelen met het aan zich te ontdoen van tonsillitis te krijgen.

11. Zout Water

Voeg een theelepel zout in lauw water en gorgelen met het minstens driemaal per dag en zie uw probleem zal op magische wijze worden genezen.

12. Milk

In een glas warme melk, voeg een theelepel kurkuma. Roer goed en drink het twee keer per dag. Het zal de pijn geassocieerd met tonsillitis genezen.

13. Mosterd Poeder

Voeg wat mosterdpoeder in warm water. Gebruik dit mengsel voor gorgelen.

14. Hot Vloeistoffen

Hete vloeistoffen zoals kippensoep zorgt voor verlichting van de pijn resulteerde als gevolg van tonsillitis.

15. Aluin

Neem een glas zout water en voeg een theelepel van aluin poeder aan. Roer goed en gorgelen. Of anders, slik ½ theelepel van aluin poeder om het probleem te genezen.

16. Vodka

Neem ½ kopje warm water. Voeg 3 theelepels wodka aan. Gorgelen met dit mengsel en slik het dan. Als u een geheelonthouder, eten gekookt ei of yoghurt na het drinken van deze oplossing, om de vacht van je maag.

17. Ijslollys

Het klinkt misschien raar, maar het eten op smaak gebrachte ijslolly of ijs kunt u bevrijden van het probleem van tonsillitis.

18. Knoflook

Crush enkele teentjes knoflook en maak een pasta. Iets opwarmen in de magnetron. honing toe te voegen. Breng het extern met behulp van een katoenen bal op de ontstoken tonsillen gebied.

Kruiden Remedies te genezen Tonsillitis

19. Kamille

Kamille is een uitstekende kruidenmiddel voor amandelontsteking. Steile sommige kamille bladeren in het kokende water. Na 5-7 minuten, zeef het. honing en citroen toe te voegen. Drink het warm.

20. Mint

Bereid muntthee door het toevoegen van verse muntblaadjes in het kokende water. Steile het voor een paar minuten. Zeef en drink het.

21. Basil

Crush enkele heilige basilicum en voeg ze toe aan warme melk. Ook, voeg wat honing aan. Drink het ten minste eenmaal per dag.

22. Agrimony

Brouw een kruidenthee door het toevoegen van agrimonie aan het kokende water. Drink het. Deze remedie versnelt het herstelproces door het verwijderen van slijm uit de longen en keel.

23. Mullein

Het zwavelgehalte in toorts helpt bij het verhogen van de weerstand kracht van de lymfeklieren en bij te staan in de strijd tegen de infectie. Neem toorts olie om los te komen van de slijmvliezen. U kunt ook consumeren toorts bloemen in de vorm van kruidenthee, tinctuur, tonics of het uittreksel.

24. Mirre

Dit kruid helpt bij het verminderen van de ontsteking van de lymfeklieren en geneest keelpijn veroorzaakt als gevolg van tonsillitis. Het kan worden genomen in de vorm van essentiële oliën, tonics en tinctuur.

25. Sage

De samentrekkende en pijnstillende eigenschappen van salie kalmeren de irritatie in verband met amandelontsteking. U kunt salie thee te behandelen tonsillitis drinken. U kunt ook in de vorm van een aftreksel, capsules of tonics.

26. Echinacea

Echinacea, ongeacht of deze in de vorm van tonisch, tinctuur of capsule, helpt bij het verbeteren van de algehele immuniteit van het lichaam. Het stimuleert de afvoer van lymfevocht, waardoor verlichting van de symptomen van tonsillitis.

do's

Bedek altijd uw mond tijdens het niezen of hoesten en maak uw kinderen dezelfde gewoonte vast te stellen.

Neem altijd een hand sanitizer en te gebruiken als er geen water beschikbaar om uw handen te wassen.

Houd je huis schoon en vuil vrij.

don'ts

Heeft nauw contact met mensen die ziek zijn of het hebben van amandelontsteking niet te maken.

Niet roken.

Vermijd het delen van glazen, bestek en andere persoonlijke dingen zoals badhanddoeken, zakdoek, etc.

Niet consumeren te veel koolzuurhoudende dranken zoals koffie of thee.

Zich te onthouden van pittige en zure voedingsmiddelen.

16 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment