Thursday, January 7, 2016

19 Effectieve Home Remedies To Get Rid van Panic Attack

Paniek aanvallen zijn plotseling ontstaan van nervositeit, angst, en angst. Ze duren over het algemeen 5-20 minuten, maar kan ook verlengen indien de patiënt wordt getriggerd hetgeen hij / zij niet gemakkelijk kan ontsnappen. Er zijn verschillende redenen voor paniekstoornis of plotselinge angst, zoals keten roken, drinken zware hoeveelheid alcohol en plotselinge stoppen van de consumptie, te veel inname van thee of koffie, het gebruik van illegale drugs (cocaïne, heroïne of marihuana), het ondergaan van een hoge mate van stress en druk gedurende een langere tijd, bepaalde geneesmiddelen (zoals slaapmiddelen, antidepressiva), overmatige nervositeit, enz duizeligheid, kortademigheid, overspannen, angst onbekende, misselijkheid, hartkloppingen, pijn in de borst, zware transpiratie, hoofdpijn , opvliegers, stijfheid in de keel, rillingen, enz., zijn voorkomende symptomen van paniekaanval. Dus, hoe zich te ontdoen van paniekaanvallen? Hier zijn een aantal home remedies om u te helpen dit probleem oversome.

Home remedies voor paniekaanvallen

1. Oefening en Meditatie

De oefening is de meest krachtige tegengif om te vechten tegen de angst en plotselinge paniekstoornissen. Oefening houdt de persoon gezond op lange termijn en is ook goed voor de hersenen.

Het is een bekend feit dat diepe ademhaling helpt beperken nervositeit en angst. Een klassieke yoga techniek van 4-7-8 fungeert als een natuurlijke behandeling voor paniekaanval. Adem volledig door je mond. Op de telling van vier, adem uit je neus. Op de telling van zeven, houd de adem, en op de telling van acht, adem adem langzaam door je mond. Hoewel de uitoefening van deze oefening, focus op de adem.

2. Eet Something

Sommige patiënten met diabetes krijgen paniekaanval, wanneer hun bloedsuikerspiegel daalt. Op dit moment is het noodzakelijk dat ze iets snel te eten. Een reep pure chocolade of een handvol walnoten, samen met water of een warme kop thee kan wonderen doen in een paar minuten.

3. Omega-3 vetzuren

Visolie zijn nodig voor het houden van het hart gezond, omdat het helpt bij het bestrijden depressie en angst koud water vis zoals zalm zijn grote bron van vetzuren. Andere goede opties zijn sardines, mosselen en ansjovis.

4. Venkel

Hoewel venkel wordt niet rechtstreeks bij het genezen paniekaanvallen, is de resulterende aantal redenen (astma, hoesten en indigestie) die resulteert in angst. Het fungeert als krampstillend, diureticum, en pijnstillend. U kunt kiezen Munch venkelzaad of drinken venkel thee om het probleem te behandelen.

5. sauna of het stoombad

Gevoel van warmte vermindert de spierspanning, verandert neurale circuits, en regelt de stemming. Spa en het stoombad ontspant eigenlijk het lichaam en kalmeert de geest.

6. Neem een boswandeling

Een wandeling in de natuur, houtachtige geur, en groen ontspant de geest en lichaam. Een 20-30 minuten lopen in het bos saldi en onderhoudt de hormonale niveau van het lichaam; daardoor vermindert spanningen en stress.

7. Cognitieve gedragstherapie

Deze therapie is een van de beste behandelingen voor paniekaanvallen, agorafobie, paniekstoornissen en. De focus wordt gegeven op het gedrag en denken patroon van de patiënt.

Herbal remedies voor paniekaanvallen

Hier zijn enkele kruidengeneesmiddelen voor het beheren van paniekaanvallen en angst. Maar, voordat u een van de remedies, raadpleeg dan uw arts en zorg ervoor dat je niet allergisch voor is.

8. Catnip

Catnip is een uitstekende kruidenmiddel voor angst en paniekaanvallen. Het behandelt een aantal symptomen van paniekstoornissen zoals kramp, irritatie, nervositeit, spanning en slapeloosheid. Het verbetert ook de eetlust

9. Passion Flower

Passiebloem is een kalmerend middel, wat resulteert in slaperigheid en slaperigheid. Vaak gebruikt in geval van slapeloosheid; passiebloem verlicht een persoon uit angst.

NB - Het mag niet worden geconsumeerd als andere sedativa kruiden zoals hop, kava en citroenmelisse worden reeds gebruikt. Het mag niet worden ingenomen met kalmeringsmiddelen.

10. Lavender

De geur van lavendel olie kalmeert je geest en verlicht plotselinge paniekaanval.

11. Kava

De wortels van Kava worden beschouwd als effectieve natuurlijke paniekaanval reliever. Het behandelt stress, angst, slapeloosheid en andere symptomen van angst; en stoepranden ook de negatieve gedachten van de geest.

Opmerking: Voor het consumeren van Kava, een arts raadplegen, vooral als je alcohol te nemen.

12. Kamille

Kamille thee kalmeert de geest en het lichaam, waardoor het geneest paniekaanvallen. Dus, wanneer je gestresst voelt, graven jezelf in een kopje kamillethee. Steile kamille bloemen in een kop heet water voor een paar minuten. Zeef en drink het.

13. Groene Thee

Groene thee heeft bewezen de beste behandeling voor paniekaanvallen zijn. L-theanine in deze kruidenthee heeft kalmerend effect dat rustgevende slaap induceert. Polyfenolen in groene thee ook een bijdrage leveren in het verminderen van de stress.

14. Hop

Hop kruiden zijn over het algemeen kalmerende in de natuur. De sedatieve verbindingen hop in de vorm van olie, die ook in de vorm van tincturen en extracten. Het wordt vaak gebruikt met valeriaan slaperigheid te bevorderen bij de patiënten.

NB - Gebruik dit kruid niet als u al een medische behandeling ondergaan. Raadpleeg uw arts voordat u hop of haar supplementen.

15. Valeriaan

Valeriaan is ook een kalmerend kruid en wordt gegeven aan mensen die lijden aan slapeloosheid Slapeloosheid veroorzaakt als gevolg van angst en mentale belasting kan worden genezen door valeriaan. Omdat het nare geuren, is het gegeven met citroenmelisse, hop, of kamille in de vorm van tincturen en capsules.

16. Citroenmelisse

Traditioneel trad citroenmelisse wordt gebruikt voor het verminderen nervositeit en angst. Het wordt ook gecombineerd met andere kruiden zoals kamille, hop en valeriaan. U kunt het in de vorm van tinctuur, capsule, of thee.

NB - Te veel inname van citroenmelisse verhoogt angst bij een persoon; dus is het raadzaam om een correcte dosis na raadpleging arts.

17. Motherwort

Dit kruid beheert angst, spanning en stress tijdens de zwangerschap. Het stimuleert de bloedsomloop zonder verhoging van de hartslag.

Opmerking - Dit kruid mag niet worden genomen tijdens de eerste 2 trimesters van de zwangerschap.

18. Sint-Janskruid

St. Janskruid wordt niet specifiek worden gebruikt voor de behandeling van paniekaanvallen; Echter, het effectief geneest depressie en verhoogt je stemming.

19. Scutellaria (Skullcap)

De kalmerende eigenschappen van het kruid de behandeling van depressie, snelle hartslag, rusteloosheid en slapeloosheid.

NB - Zwangere vrouwen moeten dit kruid niet gebruiken.

do's

Eet een gebalanceerd dieet.

Zich te onthouden van catastroferen of katastrofisch denken.

Vermijd roken, drugs en illegale medicijnen.

Niet overslaan ontbijt.

22 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment