Tuesday, January 5, 2016

20 Home Remedies om zich te ontdoen van een kater

Een overdosis alcohol kan je lichaam vullen met giftige stoffen, wat resulteert in kater. Een slechte gezondheid, uitgedroogd lichaam, het drinken van teveel op een lege maag, het drinken van veel alcohol in minder tijd, en het gebrek aan slaap - al deze factoren leiden tot een kater. Prikkelbaarheid, gevoeligheid voor geluid en licht, duizeligheid, misselijkheid, bonzende hoofdpijn, overmatig urineren, verhoogde hartslag, stemmingswisselingen, bloeddoorlopen ogen, een slechte smaak in de mond en maagklachten zijn de symptomen van een kater. De beste manier om een kater te voorkomen, is ofwel van alcohol te onthouden of te drinken met mate. Hoe zich te ontdoen van een kater voordat hij omkeert van uw avond plezier in nachtmerrie de volgende ochtend? U kunt dit doen met de hulp van volgende huismiddeltjes. Het is aan te raden om advies van uw zorgverlener of specialist te raadplegen voordat het uitproberen van thuis kuren.

Home remedies voor Hangover

1. citrusvruchten en sappen

Citrusvruchten bevatten vitamine C die genezen kater helpt. Daarom consumeren citrusvruchten of drinken hun sappen. Citroensap wordt beschouwd als een van de beste middelen om de effecten van alcohol tegen te gaan. Knijp het sap van een citroen in een glas water en drink het. Het zal je lichaam te ontgiften. Tomatensap en jus d'orange zijn ook even effectief bij het verlichten van de symptomen van een kater.

2. Water

De beste en gemakkelijkste manier om het niveau van alcohol in het lichaam te verminderen, is om veel water te drinken.

3. Cold Water Treatment

Vul gekoeld / koud water in een kom. Dompel een washandje of zakdoek in het water. dan zet het op je voorhoofd om onmiddellijk hulp te krijgen van de hoofdpijn als gevolg van kater veroorzaakt.

Als je alcohol de vorige nacht hebben gehad, baden met koud water in de ochtend. Het zal het spoelen van alle giftige stoffen en de effecten van een kater te verminderen.

Note - Warmer buien kan leiden tot meer uitdroging. Dus, vermijd het nemen van een bad met warm water, terwijl de behandeling met warm water.

4. Honey

De hogere niveaus van fructose in honing verlichting van de symptomen van een kater. Slechts een eetlepel honing zal wonderen doen. U kunt ook grog te bereiden door het toevoegen van citroensap en honing (naar smaak) om een kopje gekookt water. Drink het meerdere malen per dag.

5. Melk van de chocolade

Drink chocolademelk voor het raken van het hooi, om zich te ontdoen van een kater.

6. Banana

De kalium en magnesium te verminderen aanzienlijk wanneer een persoon ontwikkelt een kater. De concentratie van deze bestanddelen evenwicht, eet banaan. Als alternatief, dompel de schillen van bananen in een kopje water. Steile het water voor een paar minuten. afkoelen toen en drinken. Het zal behandelen kater.

7. Ginger

Gember doet wonderen in het genezen kater. Neem een verse gember en snijd het. Voeg deze plakjes tot 4 kopjes water. Laat het koken voor minstens 10-12 minuten. Nu stam van de oplossing en voeg ½ kopje honing, sap van ½ citroen en het sap van 1 sinaasappel aan. Drink het om hulp te krijgen.

Zuigen op gember snoep kunt u ook helpen bij het overwinnen van misselijkheid

NB - Niet te consumeren gember als het kan leiden tot verdere gezondheidsproblemen door verergering van de delicate slijmvlies van de maag.

8. Apple Cider Vinegar (ACV)

Neem ½ glas water. Voeg een theelepel elk van soda bicarbonaat en appelazijn aan het. Meng goed en drinken om snel te herstellen van de symptomen van een kater. ACV helpt de balans van de pH, en verlaagt de toxiciteit niveau van het lichaam. Soda bicarbonaat, daarentegen, vult de elektrolyten verloren als gevolg van kater.

9. Pittig en zoute voedingsmiddelen

Zout met snacks zoals zure haring en Pickle sap verhoogt uw dorst naar water en helpt ook het herstel van de verloren elektrolyten. Kippenbouillon en de pittige soep met grote hoeveelheden knoflook en chili maken ook u zich beter voelt snel.

10. Black Coffee

Bereid een kopje zwarte koffie. Do suiker toe te voegen. In plaats daarvan, giet er een paar druppels citroensap in. Meng dit brouwsel goed en drink het. Het is een effectieve huis remedie om kater te genezen.

Of anders, drinken andere cafeïnehoudende dranken zoals cola of thee. Het zal de hoofdpijn geassocieerd met kater verlichten.

11. Eieren

Na het zuipen in de nacht, een maaltijd met eieren, de volgende ochtend. De cysteïne in eieren vermindert de toxiciteit in het lichaam.

12. Kool

Chew rauwe kool ontdoen van hoofdpijn resulteerde vanwege kater te krijgen. Kool sap, wanneer genomen met tomatensap, doet wonderen bij het verminderen van de assimilatie van alcohol in de maag.

13. Oefening

Milde oefeningen, zoals stevig wandelen verhoging van de bloedcirculatie naar de hersenen en andere lichaamsdelen. Dit, op zijn beurt, vermindert het effect van een kater.

Kruiden Remedies te behandelen Hangover

Er zijn verschillende kruiden remedies om zich te ontdoen van een kater. Ze zijn als volgt:

14. Peppermint Tea

Pepermunt thee is een van de beste natuurlijke remedies om zich te ontdoen van een kater. Steile wat verse pepermunt bladeren in een kop kokend water voor een paar minuten. Zeef het en drink.

15. Rosemary

Rosemary - of te nemen in de vorm van thee of te gebruiken voor stoominhalatie of in bad - het vermindert het effect van de kater snel.

16. Tijm

Voeg 5-6 gemalen tijm in een kopje heet water. Sudderen het voor ongeveer 5-8 minuten. Daarna zeef het. Drink de oplossing warm. Dit kruidenmiddel zal zeker zorgen voor verlichting van de kater.

17. Primrose Oil

Consumeer 2-3 theelepels teunisbloemolie tegen te gaan de balans van de nawerking van een kater op magische wijze.

18. Kamille Thee

Steile sommige kamille bladeren in een kop heet water voor een paar minuten. zeef het dan en voeg de honing te zoeten. Drink het. Dit kruidenmiddel zal indigestie en hoofdpijn geassocieerd met kater te genezen.

19. Milk Thistle

Ofwel gebruik bloemhoofdjes van de mariadistel als een salade of maken kruidenthee van te maken. Beide doet wonderen in het afschermen van de lever tegen de schadelijke effecten van overmatig alcoholgebruik.

20. Fennel Tea

Kook een kopje water en voeg wat venkelzaad aan. Laat ze steil voor 5-7 minuten. Zeef de vloeistof en drink het. Het zal helpen bij het verminderen van de effecten van een kater.

do's

Eet zetmeelrijke voeding zoals rijst om de absorptie van alcohol te verminderen.

Alcoholische dranken en non-alcoholische dranken (zoals water) afwisselend.

Ga voor lichte dranken zoals wodka, gin en witte wijnen.

Neem rust.

don'ts

Drink geen alcohol op een lege maag.

Vermijd donkere kleur dranken zoals rum, bourbon, rode wijn, enz., Omdat het niveau van de congeneren is vrij hoger in hen.

Mannen moeten niet meer dan 2 eenheden alcohol consumeren terwijl de vrouw moet niet inname van meer dan één eenheid (een eenheid van alcohol gelijk aan 12 ounces bier of 5 ons van de wijn is).

Onthouden zich van pijnstillers zoals Tylenol om kater te onderdrukken, aangezien dergelijke medicatie (in combinatie met alcohol) kan de lever op de lange termijn schaden.

6 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment