Saturday, January 9, 2016

26 Essentiele gezondheid en schoonheid voordelen van Uien

Uien zijn een deel van allium familie en wordt gewaardeerd om zijn geneeskrachtige eigenschappen over de hele wereld. Tal van gezondheid en schoonheid voordelen worden geaccrediteerd uien. Ze hebben antibioticum, antiseptische, antimicrobiële eigenschappen en zijn rijk aan zwavel, vezels, kalium, vitamine B en C, water, eiwitten, zetmeel, mineralen, etc. Naast de heerlijke smaak, kan deze gemakkelijk beschikbaar groente te genezen vele ziekten en kan u gezond. Een van de belangrijkste dingen is dat de voordelen voor de gezondheid van uien niet afgebroken wanneer ze worden verwarmd of gekookt (niet gaar). Waaronder ui in uw dieet is erg belangrijk om verschillende redenen. Neem een kijkje op deze prachtige voordelen.

Gezondheidsvoordelen

Er zijn talrijke gezondheidsvoordelen ui. Omdat ze hebben veel vitaminen, essentiële voedingsstoffen, en verbindingen, kunnen ze genezen en te behandelen verschillende ziekten. Neem een kijkje bij enkele van hen.

1. Menstruatie Disorder

Consumptie van rauwe uien, een week voor de cyclus helpt juiste menstruele cyclus. De anti-oxidanten in de ui te houden ontsteking onder controle. Zoals lager de geoxideerde vetzuur lager de ontsteking. Verschillende studies hebben aangetoond dat het eten uien hebben een gunstige invloed op premenopauzale en postmenopauzale botdichtheid ook. Het kan ook vermindering van de pijn tijdens periodes.

2. Cures Oogproblemen

Studies hebben aangetoond dat regelmatige consumptie van uien uiteraard kan verbeteren gezichtsvermogen. Omdat het een rijke bron van vitamine A, C en E, die essentieel zijn voor de ogen. Zwavelcomponent de ui is ook gunstig voor ogen is het bekend om de vorming van cataract te voorkomen.

3. Oor Problemen

Als u een ernstige oorpijn of oorsmeer, dan uiensap kan helpen. Het is bekend dat elk opgebouwd was in het oor te verzachten en de ontsteking die pijn veroorzaken verminderen. Zij doet dit door het doden van bacteriën in het oor als het is verpakt met veel antibacteriële eigenschappen.

4. Blood Sugar en Blood Flow

Balancing suikerspiegel is belangrijk voor een goede werking van het lichaam. Uien bevatten chroom, die helpt bij het reguleren van de bloedsuikerspiegel. Uien helpen om de insulineniveau door de aanwezigheid van een zwavelverbinding genoemd allyl propyl disulfide. Het is gunstig bij zowel type 1 en type 2 diabetes.

5. Cancer Prevention met Ui

Uien bekend een belangrijke rol bij het voorkomen van kanker. Verscheidene studies hebben ook aangetoond dat allium-bevattende groenten zijn een goede behandeling voor deze ziekte. De preventie van kanker eigenschappen van de ui worden toegeschreven aan kankerbestrijdende verbindingen zoals anthocyanen, quercetine, organozwavel, die aanwezig zijn in deze kleine bollen zijn. Het vermindert het risico van veel soorten kanker zoals larynx, eierstok- en slokdarmkanker.

6. Verbetert Immuniteit

Uien zijn rijk aan allicine waarin verschillende bacteriën en virussen doodt. Quercetine, een verbinding in ui breekt slijm in het hoofd en de borst, die op zijn beurt helpt stimuleren het immuunsysteem. Het biedt ook een sterke immuniteit tijdens een ziekte zoals koude door het verhogen van de bloedcirculatie en de strijd tegen giftige stoffen als rauw gegeten.

7. Vrijstelling van brandend gevoel

Uiensap helpt de behandeling van verbrande huid en beet van een bij of een insect. Aanvankelijk kan het meer branderig gevoel bij het sap wordt aangebracht op de brandwond vanwege de antiseptische eigenschappen maar na enige tijd veroorzaken, helpt het genezen van de steek.

8. Ondersteuning voor botten en bindweefsel

Zwavel is zeer essentieel voor de vorming van belangrijke bindweefsel in ons lichaam, zoals pezen, kraakbeen, etc. Deze kleine bollen rijk aan deze verbinding te vormen deze weefsels. Een andere verbinding die polyfenol helpt bij de opbouw osteoblasten die niets maar botopbouw cellen zijn. Het wordt ook verondersteld om osteoporose en atherosclerose vechten als het rijk is aan veel vitaminen. Het vermindert ook het risico van artritis en heupfractuur.

9. Uien en hart

Hartproblemen zijn over het algemeen veroorzaakt door slechte cholesterol. Ui helpt bij het verbranden van de slechte cholesterol en onderhoudt het goed dat zeer belangrijk voor de gezondheid van hart. Rode uien zijn meer nuttig zijn, omdat er wordt gezegd dat vergelijkbare eigenschappen als rode wijn te hebben en wordt verondersteld om het risico van een hartaanval en de aanval te verminderen.

Uien voorkomen platelets- samenklontering zoals ze zijn rijk aan verbindingen die fibrinolytische activiteit. Het is ook rijk aan flavonoïden die beschermen tegen verschillende hartproblemen.

10. Onion te ontgiften

Uien bevatten bepaalde aminozuren zoals methionine, cystine, etc. Deze zwavelrijke aminozuren helpen elimineren zware metalen uit het lichaam. Vitaminen in deze groente zijn ook essentieel voor het ontgiften van afvalstoffen uit het lichaam. Deze aminozuren en vitamines kan afval te verwijderen, zoals lood, arseen, cadmium en kwik zelfs uit het lichaam.

11. behandeling van astma

Uien hebben veel anti-inflammatoire verbindingen die helpen bij de ernst van astma-aanval te verminderen en verbetert de symptomen van astma. De flavonoïden in deze bollen niet alleen helpen bij de versterking van capillaire muren, maar ook te beschermen tegen de schade aan de bekleding van de longen.

12. Elimineer Oral Problemen

Uien, hoewel een penetrante geur en maakt de adem stinkt maar het is zeer nuttig bij de behandeling meerdere tanden gerelateerd probleem voorzien: tandbederf, holten, en bepaalde andere problemen. Kauwen rauwe ui zal helpen elimineren bacteriën en ziektekiemen die verantwoordelijk zijn voor deze tanden gerelateerde problemen.

13. Cures Bloeden uit Nose

UI is een rijke bron van een antimicrobieel element genaamd allicine die een goede stollingsagens en zwavel die als bloed verdikkingsmiddel. Samen met deze elementen, de rook van het ingrediënt fungeren als een stollingsmiddel dat helpt stoppen bloedneus direct.

14. maagzweer

Flavonoïden rijk voedsel helpt de behandeling van maagzweren. De antioxidanten vertragen de groei van H. pylori bacteriën die verantwoordelijk is voor de vorming van deze zweren. Het beschermt ook de binnenkant van je maag. Ui rijk aan flavonoïden is dus gunstig voor mensen met een maag- of maagzweer.

15. Insomnia

Gebrek aan slaap kan dire gezondheid consequences.Onions hebben zijn gebruikt voor de komende jaren om slapeloosheid te behandelen. Het evenwicht cortisol, een stresshormoon, onevenwichtige niveaus waarvan een van de belangrijkste factoren die verantwoordelijk zijn voor primaire slapeloosheid. Elk type ui kan worden gebruikt voor dit doel als hoofdcomponent d.w.z. quercetine, dat cortisol evenwicht in elk van hen is.

16. Stapels

Palen (of aambeien) verschijnen wanneer bloedvaten rond de anus en rectum golfslag of ontstoken en soms gaan bloeden als gevolg hiervan. Uien kan verminderen de zenuwen irritatie en ergernis en dus te voorkomen bloeden. Het vergemakkelijkt ook het ongemak in de gezwollen aderen en is derhalve nuttig in stapels.

17. hoest en verkoudheid behandeling

Hoesten algemeen wijst op het bestaan van een ziekte. Het wordt veroorzaakt door de aanwezigheid van schadelijke virussen en bacteriën in het lichaam. De zwavel in uien genereert rook en damp die helpt remmen coughing.Another belangrijke verbinding, quercetine helpt spoelen toxinen en daarmee te helpen met het probleem van de hoest en verkoudheid.

18. Verminder Sinus Infection

Sinus is de toestand waar je groene of gele loopneus met symptomen zoals pijn in het gelaat, hoesten, enz. Uien hebben veel anti-schimmel en antibacteriële eigenschappen die nuttig zijn voor deze aandoening zijn. Eet wat rauwe uien en onmiddellijk drink een glas warm water om hulp te krijgen.

19. seksuele macht

Uien zijn bekend om zijn lustopwekkende eigenschappen voor decennia. Het helpt bij het verbeteren van libido en versterken voortplantingssysteem. De consumptie van uien met honing helpt om seksuele krachten.

20. Mood Enhancer

Overmaat homosysteine in ons lichaam verstoort de productie van serotonine, dopamine en noradrenaline die verantwoordelijk zijn voor het reguleren stemming zijn. Uien, rijk aan foliumzuur bestrijdt depressies en stemmingswisselingen door het verminderen van het niveau van homosysteine.

21. Gevechten Fever

Quercetine in uien vecht niet alleen tegen hoest en verkoudheid, maar ook koorts. Dit geweldige flavonoïde heeft veel anti-oxidanten die koorts en symptomen die gepaard gaan met het zelfde te verminderen.

Beauty Voordelen

22. Uien voor haar

De zwavel in uien bevordert de bloedcirculatie, de productie van collageen, en de vorming van keratine die als een belangrijke bouwsteen van het haar. Katalase in deze bollen voorkomt vroegtijdig grijs worden. Bovendien Het voorkomt roos, haaruitval, onderhoudt natuurlijke haarkleur en geeft voeding aan de haarzakjes.

23. Uien voor Acne en Pimple

De anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen van de ui zijn verantwoordelijk voor de bestrijding van acne en acne veroorzakende bacteriën die in-turn een stralende look geeft je. De fytonutriënten en vitaminen aanwezig in uien zal voeding geven aan uw huid, en zal verminderen plek en pigmentatie veroorzaakt als gevolg van acne.

24. Rough Patches

Uien zijn een prachtige natuurlijke ingrediënt voor ruwe plekken te behandelen op de huid, vooral op de ellebogen, knieën, nek of een blootgestelde gebied. Deze worden algemeen gevormd door meerdere vitaminetekorten en blootstelling aan de zon. De zure aard van uien helpt moeiteloos te verminderen deze patches.

25. Voordelen voor de huid

Uien hebben huidverlichting eigenschappen, en ze fungeren als een natuurlijke bleekmiddel die dode en droge huidcellen verwijdert. De fytonutriënten in ui voeden de huid en helpt lock vocht in. Rijk aan vitamine A, C, E en andere mineralen, ui zijn uitstekend voor verjonging van de huid en beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Zowel de toepassing en de consumptie van ui en uiensap houden de huid gloeien.

26. Voor Dark Lips

Donkere lippen kan worden toegeschreven aan vele factoren zoals roken, gebruik van lage kwaliteit cosmetica, hormonale onevenwichtigheden, enz. Uien sap kan donkere lippen behandelen door het verwijderen van de donkere laag bij regelmatig toegepast en maakt ze natuurlijk roze.

3 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment