Saturday, January 9, 2016

15 Verbazingwekkende manieren om gebruik Baking Soda Voor Teeth Whitening

Uw glimlach is een essentieel onderdeel van je persoonlijkheid. De helderder en beter je glimlach, hoe meer vertrouwen je lijkt. Maar, als je tanden zijn niet wit, hebben vlekken of verkleurd, dan kunt u twee keer nadenken voordat knippert een brede glimlach aan iedereen.

Tanden geel te wijten aan verschillende redenen, zoals niet het nemen van goede zorg van hen, te veel consumptie van koffie, cola, thee, tabak, en andere dergelijke producten (1) .door deze wordt een dunne coating ontwikkeld in het glazuur.

U kunt uw glimlach fleuren met behulp van strips en trays, een bezoek aan de tandheelkundige kliniek regelmatig, en het ondergaan van tandheelkundige behandeling, enz. Ze zijn niet echt schadelijk, maar soms kunnen ze een milde gevoeligheid veroorzaken (2). Deze procedures zijn erg duur, en niet iedereen kan besteden dat veel. Er zijn tal van kosteneffectieve oplossingen voor thuis bleken van tanden, maar zuiveringszout werkt het beste onder hen allen.

Is Baking Soda Goed voor Teeth Whitening?

Bicarbonaat is een gemeenschappelijk huishouden product dat op talloze manieren gebruikt voor verschillende doeleinden. Van schoonmaken vlekken te verwijderen geur, en het bakken om het blussen van een kleine brand; Er zijn vele toepassingen van deze wonderbaarlijke ingrediënt.

Aangezien de soda is mild schuurmiddel in de natuur, het gebruik ervan voor de tanden is heel twijfelachtig. Maar, het is niet echt slecht voor je mond. Hoewel sommige van de veiligheidsmaatregelen moeten worden genomen tijdens het gebruik van soda voor orale reiniging, moet u dit ingrediënt geeft een eerlijke kans. Het is bewezen door verschillende studies dat het tandplak kan verwijderen indien regelmatig gebruikt (3). Naast het bleken van tanden, veel voordelen verbonden zijn met tanden borstelen met behulp bicarbonaat.

Laten we bespreken hoe om tanden witter met zuiveringszout en krijgen een mooie glimlach.

Hoe gebruik Baking Soda voor Teeth Whitening

1. Baking Soda

Deze methode vereist geen andere ingrediënten en is een van de gemakkelijkste manieren om je tanden te schitteren als een parel te maken! Zuiveringszout reeds bewezen voor het verwijderen van plaque, dat een essentieel onderdeel van het bleken van tanden (4).

Maak een pasta door het toevoegen van een kleine hoeveelheid water tot 1 theelepel bakpoeder. Breng de pasta om je tanden met je vinger voorzichtig, het verlaten van het tandvlees. Wrijf de tanden een voor een en als je klaar bent, spoelen met water.

Of neem zuiveringszout in je handpalm en dip een natte tandenborstel in het. Borstel en goed uitspoelen.

Of, breng wat zuiveringszout direct op de tanden en wacht twee minuten of zo. Wrijf het met een borstel en was uw mond grondig na dat.

U kunt de methode maximaal 3 keer per week.

2. Baking soda met citroensap

Citroen is zuur van aard en dus is een van de beste bleekmiddelen voor gebitten. Het is een rijke bron van vitamine C, dat is geweldig voor tandvlees (5).

De combinatie van citroensap en zuiveringszout is de meest effectieve en goedkoopste manier om de gele holte van je tanden (6) te verwijderen.

Gewoon meng 1 theelepel bakpoeder met 3-4 druppels citroensap en borstel grondig. Was het af met gewoon water.

Afgezien van dat, het zout is ook goed voor je tanden. Daarom kunt u ook een kleine hoeveelheid zout te mengen in de bovenstaande voorbereiding en toe te passen met behulp van een zachte tandenborstel.

Opmerking: Gebruik deze methode voor niet meer dan een of twee keer per week als overmatig gebruik van citroen kan het glazuur van je tanden (7) eroderen.

3. Baking Soda, citroen en azijn

U kunt zuiveringszout combineren met azijn voor glanzender en helderder tanden.

Azijn een blekend effect op de tanden en kan fungeren als desinfectiemiddel volgens diverse onderzoeken (8).

Meng 1 theelepel bakpoeder met een gelijke hoeveelheid azijn (wit) en citroensap. Zorg ervoor dat u een pasta achtige consistentie te vormen, en toepassen op uw tanden met een tandenborstel of vinger. Borstel zachtjes 1-2 minuten, spugen en was uw mond met water.

Of anders, mix een snufje zout, 1 theelepel bakpoeder, en ½ theelepel azijn (wit of cider azijn) elkaar en bestrijk ze met de bereide oplossing.

Als alternatief kunt u ook mengen 1 theelepel bakpoeder met 2 theelepels azijn (bij voorkeur appelazijn) en borstel voor een paar minuten.

U kunt de methode om de andere dag te herhalen.

Opmerking: De overmatige toepassing van azijn om je tanden kan schade veroorzaken en invloed hebben op hun kracht (9).

4. Tandpasta en bicarbonaat

Bicarbonaat is het product dat gemakkelijk kan worden gebruikt met een aantal andere voor het verwijderen van tandplak. Het wordt ook gevonden in sommige van de tand poeder en pasta's. Enkele klinische studies bleken eveneens de plaque verwijderen efficiëntie van zuiveringszout tandpasta (10).

Als je in een haast en geen tijd hebben om een aantal recepten voor wittere tanden, net strooi er wat bedrag van zuiveringszout (of 1 theelepel) op uw tandenborstel met een laag van tandpasta. Bestrijk eenmaal in de ochtend elke dag.

Of, kunt u ook spatten een snufje zout, samen met zuiveringszout voor betere resultaten.

5. Zout en bicarbonaat

Dit is een van de populaire en gemakkelijk remedies zout levert de mineralen die een must voor gezonde tanden. Het wordt ook alleen gebruikt als reinigingsmiddel (11). Daarom kunt u de effectiviteit van de soda te verhogen door toevoeging van zout (tafel of op zee) aan.

Gewoon Meng 3 theelepels bakpoeder en 1 theelepel zout bij elkaar en je tanden poetsen door ze zachtjes masseren. Spoelen met water later.

6. Baking Soda met waterstofperoxide

Waterstofperoxide en zuiveringszout vormen ook een groot bleken van tanden plakken.

Zoals het gebruikt wordt als een mondspoeling voor de behandeling van diverse orale en dentale problemen (12), kan het worden gebruikt als een katalysator om de whitening verwerkingshulpmiddel.

Net mix ½ theelepel van 3% waterstofperoxide met 1 theelepel bakpoeder tot een gladde pasta te maken. Breng het op je tandenborstel en gebruik deze om je tanden te poetsen.

Opmerking: Tijdens het borstelen, zorg ervoor dat je het niet van toepassing op uw tandvlees omdat het hen kan verzwakken.

7. Baking Soda en Strawberry Scrub

Aardbeien zijn vol met vitamine C, dat is een must voor tandheelkundige gezondheid (13, 14). De bessen poetsen van de tanden en dus lichter maken (15). Het verwijdert de vlekken die op het oppervlak worden gedeponeerd. Zout, anderzijds, werken als een scrub en verwijdert vlekken van het glazuur.

Om dit te maken, mash 2-3 grote aardbeien (of indien nodig) en voor te bereiden een pasta. Voeg 1 theelepel bakpoeder en een snuifje of twee van zout aan. Meng goed, en smeer de voorbereide mengsel op je tanden. Laat het gedurende 5 minuten en wrijf zachtjes daarna. Afwassen met gewoon water en grondig reinigen.

U kunt ook een stuk van aardbei, strooi er wat frisdrank overheen en wrijf het op elke tand.

Herhaal dit proces elke dag voor mousserende witte glimlach.

8. Baking Soda, Kurkuma, en kokosolie

Kurkuma is verpakt met tal van geneeskrachtige eigenschappen alsof je een anti-inflammatoir middel (16). Het is zeer nuttig bij het verlichten van pijn en zwelling (17).

Om een tandpasta te maken, meng 2½ of 3 eetlepels kokosolie, 4 eetlepels kurkuma poeder, en 2 tl bakpoeder grondig.

Borstel dagelijks met de bereide pasta. Dit zal niet alleen uw tanden wit, maar zal ook de mondelinge problemen op te lossen.

9. Baking Soda met Kokosolie

Kokosolie heeft antibacteriële, antimicrobiële, anti-inflammatoire en schimmelwerende eigenschappen. Olie trekken is al bewezen effectief te zijn in het verminderen van plaque van de tanden (18) zijn. Pepermuntolie is ook bewezen in de strijd tegen orale pathogenen zoals sommige studies blijkt (19).

Om uw eigen tandpasta voor te bereiden met behulp van deze ingrediënten, moet je 2 eetlepels zowel bakpoeder en kokosolie, en 10 druppels pepermuntolie door elkaar. Bewaar het mengsel in een luchtdichte container en je tanden poetsen met het mengsel elke dag.

Als alternatief, als je niet wilt pepermuntolie gebruikt, kunt u deze vervangen door 1/4 theelepel van 3% waterstofperoxide, een paar druppels Xylitol Stevia of (optioneel) en groene munt olie. Spearmint is een kruid waarvan de olie wordt gebruikt voor diverse ziekten, waaronder kiespijn (20).

10. Tandpasta met Sage en bicarbonaat

Het is een bekend feit dat de producten, zoals tandpasta of mondspoeling bevattende salie een antibacterieel effect op de orale pathogenen die verantwoordelijk zijn voor plaque (21) zijn.

U kunt uw eigen tandpasta thuis voor te bereiden, dat is antibacterieel gebruik blaadjes salie. Mix gedroogde salieblaadjes poeder en bakpoeder met voldoende hoeveelheid water tot een dikke pasta te vormen.

Poets je tanden met de voorbereide mengsel dagelijks naar wittere tanden te krijgen.

Opmerking: U kunt de overgebleven hoeveelheid op te slaan in een luchtdichte verpakking.

11. Tandpasta met Ginger, pepermuntolie, en bicarbonaat

Gember heeft veel eigenschappen zoals antibacteriële, anti-inflammatoire, antioxidatieve, etc. (22, 23). Pepermuntolie is ook gebleken antischimmel en antibacteriële activiteiten tegen verschillende pathogenen zoals bacteriën, schimmels, enz. (24).

Voor alle natuurlijke tandpasta maken thuis, meng 2 eetlepels zuiveringszout, 1/4 theelepel gemberpoeder, ½ theelepel zout en een paar druppels (3-5) van pepermuntolie. Meng alle ingrediënten op de juiste en op te slaan in een container.

Meng ½ theelepel van het mengsel met tandpasta en borstel je elke tand in een cirkelvormige beweging. Doe dit regelmatig voor de gewenste resultaten.

12. Homemade Mondwater

Iedereen weet dat 3% waterstofperoxide allerlei huishoudelijke toepassingen. Het is een bekend bleekmiddel, ook. U kunt waterstofperoxide gebruiken om tanden te bleken. Dit gebeurt door het oxideren van de organische matrix van de tanden (25).

Om een mondspoeling te bereiden, meng 1 ½ theelepel waterstofperoxide, 1 eetlepel zuiveringszout met koud water (1/2 glas of meer) en spoel je mond met de bereide oplossing. Doe het tweemaal per dag.

Opmerking: Mensen die met zachte of beschadigde tandvlees mag geen gebruik maken van waterstofperoxide (26).

13. Indian Lilac en bicarbonaat Mix

Indian sering is eeuwenlang gebruikt voor de behandeling van verschillende ziekten. Het staat bekend als een wondermiddel in de tandheelkunde (27). De olie bereid uit de bladeren van deze boom is reeds bewezen voor het verwijderen van plaque en micro-organismen (28). De schors van deze boom voorkomt tandvleesontstekingen te (29).

Om een pasta te bereiden, mengen zuiveringszout en sering van schors poeder in de verhouding 1: 1.

U kunt uw tanden te poetsen met het poeder of een pasta te maken door het mengen van water. Voeg een druppel pepermuntolie om de smaak te verbeteren en om het een verkoelend effect. Bestrijk ze met de bereide pasta elke dag en goed spoelen met water.

Als alternatief, meng 1 eetlepel van calcium poeder, 1 eetlepel zuiveringszout, 1 theelepel van de Indiase lila bladeren poeder, 1 theelepel zeezout, een paar druppels pepermuntolie en ¼ theelepel spirulina behoren. Gebruik het mengsel op je tanden te poetsen elke dag.

14. Baking Soda en etherische olie Blend

Tea tree olie heeft antibiotische eigenschappen die tandvlees bloeden effectief (30, 31) te verminderen. Zuiveringszout, anderzijds, is bekend om de whitening effect op de tanden.

combineren slechts 2-4 druppels van de olie met 1 theelepel bakpoeder en reinig je tanden met een borstel of vinger. Als u gebruik maakt van een vinger, wrijf elke tand naar behoren wit en heldere glans krijgen.

15. Baking Soda met glycerine en Aloë Vera

Aloë vera is anti-inflammatoire, antifungale, antibacteriële en antimicrobiële in de natuur en heeft veel andere eigenschappen (32). Het wordt veel gebruikt voor de behandeling van veel ziekten zoals cardiovasculaire problemen, diabetes, enz. (33). Glycerine bezit ook tal van eigenschappen, die nuttig zijn bij het doden van bacteriën van de mond zijn.

Meng gelijke hoeveelheden soda en plantaardige glycerine in een kleine hoeveelheid aloë gel. Roer de juiste wijze en gebruik het mengsel op je tanden te poetsen elke dag.

Als alternatief, meng 1 theelepel bakpoeder, 1 theelepel van plantaardige glycerine en 10 druppels van Chios Mastica mastiekboom var. chia olie bij elkaar en borstel regelmatig met deze (34).

Deze methode wordt voorkomen dat tandbederf, te beschermen en het tandvlees te versterken en verfrissen uw adem. Gebruik regelmatig voor de bevredigend resultaat.

Tips en voorzorgen

1) Als u accolades hebt, geen gebruik maken van zuiveringszout voor je tanden of een arts raadplegen alvorens het te gebruiken.

2) Stop met het gebruik als u last heeft probleem of bijwerkingen.

3) Borstel met uw gewone tandpasta, maar ook, bij het gebruik van deze middelen.

4) Niet overmatig gebruik zuiveringszout als het kan de tanden beschadigen.

5) er wordt geen hardnekkige vlekken of een andere vorm van vlekken.

6) Het bleken van tanden mag niet ten koste gaan van de algehele gezondheid. Daarom moeten maatregelen worden genomen voordat u een alternatief.

7) Afgezien van deze middelen, het reinigen van uw tanden na elke maaltijd of na om het even wat (35) in beslag.

5 januari 2015

21 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment