Friday, January 1, 2016

25 Verbazingwekkende gezondheid en schoonheid voordelen van Coffee

Koffie is een van de meest populaire dranken wereldwijd voor de frisse geur. Maar in tegenstelling tot de algemene perceptie, deze drank is goed voor de gezondheid te wijten aan de voedzame component. Dit is goed nieuws voor de liefhebbers van koffie zoals recent wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen die koffie consumeren bij een veel lager risico op tal van ernstige ziekten. Het heeft tal van anti-oxidanten zelfs meer dan groene thee en cacao. Koffie bevat cafeïne waarvan bekend is dat het centrale zenuwstelsel stimuleren. Het wordt geconsumeerd in de vorm van infusies gewonnen uit de zaden van de koffieplant. Koffie kan worden bereid en gepresenteerd op verschillende manieren, afhankelijk van de mate waarin zij worden geroosterd en de gewenste smaak. Indien genomen in matige hoeveelheden kan koffie verschillende aandoeningen zoals de ziekte van Alzheimer, obesitas, kanker, diabetes, hart-en vaatziekten, enz. Hier hebben we een aantal gezondheid en schoonheid voordelen van koffie vermeld te beteugelen.

Voordelen van de Gezondheid van de Koffie

1. Anti-kanker

De aanwezigheid van een overvloed aan anti-oxidanten in koffie maakt het een krachtige strijder tegen een aantal kankers zoals de hersenen, baarmoeder, orale, colon-, borst-, huid en leverkanker. Onder meer een kopje koffie in je dagelijkse routine om je lichaam volledig te beschermen.

Cafeïne verhoogt de stofwisseling en helpt te verbranden die extra vet. Zwarte koffie heeft een zeer lage calorieën. Wordt een zenuwstelselstimulans, cafeïne stuurt het signaal het vet uit het vetweefsel af te breken en hen in het bloed om als vrije vetzuren.

3. Voorkomt Heart Disease

Koffie heeft anti-inflammatoire en anti-oxidant eigenschappen, die ontstekingen bestrijdt en beschermt het hart tegen beschadiging. Drink een matige hoeveelheid koffie per dag om het risico op hart verminderen beroertes zowel mannen als vrouwen.

5. Voorkomt de ziekte van Alzheimer

Koffie verhoogt het niveau van acetylcholine, een organisch molecuul dat een positief effect op het geheugen, concentratie en waakzaamheid heeft. Zo verbetert het geheugen en vertraagt de ziekte van Alzheimer, die vaak voorkomt bij ouderen.

7. Bestrijdt Parkinson

Verslechtering van zenuwcellen in de hersenen veroorzaakt ziekte van Parkinson. Mensen die koffie verbruiken minder kans op de ziekte van Parkinson te ontwikkelen. Cafeïne maakt niet alleen medicatie van Parkinson doeltreffender, maar vermindert ook de noodzaak van deze medicatie.

8. Goed voor Eyes

Koffie verbetert gezichtsvermogen en voorkomt blindheid. Dit komt door de sterke anti-oxidanten in het genoemd chlorogeenzuur of CLA, die oxidatieve stress en vrije radicalen vermindert in retina, waardoor de gezondheid van de ogen verbeteren.

9. verhoogt de weerstand Vermogen

Consumptie van koffie verhoogt epinefrine (adrenaline) in het bloed, een hormoon dat ons lichaam nodig heeft om een intensieve fysieke training voeren.

10. Bestrijdt Migraine

Cafeïne helpt lichaam te absorberen pijnstillers snel. Koffieverslaafden ervaring pijnstiller om meer effectief bij de behandeling hoofdpijn drinken van 2-3 koppen sterke zwarte koffie te kunnen helpen herbeleven migraine pijn

11. Energy Booster

Koffie een hoog gehalte aan caffeine, welke psychoactieve stof. Het wordt opgenomen in de bloedbaan en reist naar de hersenen. Aldus helpt bij het verhogen van de energie en verbetert andere cognitieve functies.

12. Reguleert lever werking

De lever speelt een grote rol in de primaire werking van het lichaam. Koffie ontgift lever en reinigt de dikke darm. Het is omgekeerd geassocieerd met leverziekten zoals een vette leverziekte, chronische ziekte en cirrose, een ziekte veroorzaakt door overmatig alcoholgebruik.

13. Anti-depressivum

Koffie werkt als anti-depressivum, omdat de aanwezigheid van cafeïne in is het bekend om neurotransmitters, dopamine en serotonine die stemmingswisselingen te activeren, verhelpen depressie en vermindert zelfmoordtendensen.

Schoonheid Voordelen van Coffee

14. vermindert donkere kringen

De anti-inflammatoire eigenschappen van koffie helpen verminderen donkere kringen Zet vochtige theezakjes onder je ogen gedurende 5 minuten. Deze remedie is echt effectief voor donkere lijnen als het reguleert de bloedsomloop rond de ogen.

15. Anti-Ageing

Antioxidanten in koffie helpen herstellen van beschadigde cellen en hangende huid, ouderdomsvlekken en fijne lijntjes verminderen. Cafeïne verstevigt de huid en geeft u een vlekkeloze uitstraling. Het gebruik van anti-cellulitis crèmes die cafeïne bevat zal zeker een verschil maken.

16. Natural Sun-Screen

Koffie zorgt voor een goede natuurlijke zonnebrandcrème. Het is de sterkste antioxidant zonnebrand bestrijden en beschermt tegen schade veroorzaakt door ultraviolette straling.

17. Controles Haaruitval

Koffie heeft het potentieel om de groei van kleine follikels in de hoofdhuid. Ook cafeïne blokkeert de chemische stof DTH dat haarzakjes beschadigen en veroorzaakt haaruitval bij zowel mannen als vrouwen.

18. stimuleert de haargroei

Koffie voorkomt niet alleen haaruitval, maar bevordert ook de haargroei. Cafeïne brandstoffen de haarschacht, activeert de haargroeicyclus door het stimuleren van de haarmatrix keratinocyten, de cellen die verantwoordelijk zijn voor de haargroei.

19. Ontgift Skin

Natuurlijke aanwezig in koffie zuren herleeft uw huid en verwijdert dode cellen die een belangrijke oorzaak van de doffe huid kan zijn. Natuurlijke vitaminen en krachtige antioxidanten hydrateren, ontgiften en kalmeren uw huid, waardoor het fris uitzien.

20. Tones Skin

Omdat het anti-inflammatoire in de natuur, koffie zorgt voor een ideale toner. Veeg je gezicht in de ochtend met wat vers gezette koffie met een katoenen pagina. Anti-inflammatoire crèmes die cafeïne bevatten, tonen je huid effectief, waardoor het mooi maken.

21. Vermindert Wallen van Eyes

De ontsteking en zwelling van de ogen te verminderen, toegepast extract crème die koffie bevat. Het normaliseert de bloedtoevoer naar de ogen gebied en werkt sneller dan het drinken van koffie.

22. Cleanse Skin

Zelfgemaakte koffie scrub doet wonderen voor scrubben de huid en maakt het glad en schoon. Meng een half kopje elk van koffie en bruine suiker en voeg een kwart kopje olijfolie in. Nu schrobben zachtjes in een cirkelvormige beweging voor een paar minuten en spoel af met water.

23. Shiny Strands

Koffie kan je haar opvallen door intensivering van hun glans. Het enige wat je hoeft te doen is - brouwsel espresso of een andere sterke koffie merk. Laat het afkoelen en toepassen op je haar na het wassen en drogen van uw haar. Laat het gedurende 20 minuten en spoel af met warm water.

24. Verbetert Haarkleur

Koffie is een natuurlijke haarkleurmiddelen dat je haarkleur verbetert, benadrukt uw sloten en maakt ze nog glanzender. Neem een half kopje sterke espresso koffie en laat hem afkoelen. Nu, meng 1 kopje conditioner en een eetlepel organische oploskoffie behoren. Breng het op uw sloten en bedek ze met een badmuts. Afspoelen met shampoo na een half uur.

25. Verzacht Vermoeide voeten

Koffie is een uitstekend huis remedie om te genieten en verwen uw vermoeide voeten. Vul het bad helft met warm water en giet een half kopje verse koffie in het. Week je voeten in deze oplossing gedurende 15 minuten. Geniet van de geur van koffie en te ontspannen.

0 34

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

7 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment