Friday, January 8, 2016

18 Easy Home Remedies te verwijderen Permanent Marker Stains

Bent u probeert moeilijk om zich te ontdoen van de vlekken van een permanent marker uit uw kleding en stoffering te krijgen zonder schade aan het? Wilt u de permanent marker vlekken te verwijderen voordat je kinderen maken een warboel door het krijgen van hun handen op hen? Als je positief geantwoord op de bovenstaande vragen, dan overwegen het lezen van onze post naar verschillende home remedies leren om zich te ontdoen van permanent marker vlekken. Hitte en tijd zijn twee belangrijke schadelijke factoren die deze vlekken te maken nog meer koppig. Verse vlekken zijn gemakkelijker te verwijderen dan de oude. Dus, als u moeite om te leren hoe je permanent marker uit je kleding en andere spullen te verwijderen zonder enige moeite, overweeg dan de volgende huismiddeltjes. Scroll naar beneden voor meer informatie:

Home remedies te verwijderen Permanent Marker Stains

1. ontsmettingsalcohol

Wrijven alcohol is een van de beste home remedies om de vlekken te verwijderen van een permanent marker als het effectief lost de inkt. Het enige wat u hoeft te doen is giet een beetje alcohol op de vlek, wrijf het op de vlekken met behulp van uw vinger, en de vlek verdwijnt snel. Blijf wrijven de vlek tot de vlek van de inkt verdwijnt.

Als je de alcohol solliciteert op je bevlekte huid, dan was het af met behulp van warm water en zeep. Dep de huid droog zachtjes.

2. Nail Polish Remover

Nagellak remover is een effectieve huis remedie om permanent marker vlekken te voorkomen. Net giet een paar druppels nagellak remover op een klein katoenen bal. Nu knijp de katoen over de permanent marker vlek op het doek, en wrijf de katoenen bal op de vlek herhaaldelijk totdat de vlek is verwijderd.

Ook nagellak remover is zeer effectief in het verwijderen van de permanente markering van de huid. Zodra de vlekken worden verwijderd, wast u uw huid met water en zeep mengsel.

3. witte azijn en Liquid Dishwashing Detergent

Witte azijn is een groot huis remedie om permanent marker vlekken te verwijderen. Het enige wat u hoeft te doen is te mengen een eetlepel elk van witte azijn en vloeibare afwasmiddel, voeg twee kopjes water. Dip een zachte doek in het mengsel, en dep het op de permanent marker vlek. Laat de oplossing op de vlek staan gedurende ongeveer 30 minuten. Dep de oplossing met een schone doek na elke vijf minuten en spoel de plek met koud water. Doorgaan deppen tot het vocht is opgenomen. Later, spons de resterende vlek met alcohol, vlek, en dan spons met koud water, gevolgd door te deppen.

Als alternatief, voeg de azijn en wat water in een spuitfles. Spritz het mengsel op de muren of gebeitst gebied, en veeg het af.

4. Hairspray

Hairspray, waarvan bekend is dat de vlekken te verwijderen van een permanent marker, is een snelle en effectieve huis remedie om de vlekken te verwijderen uit van de muren en meubels van uw huis of kantoor. Het enige wat u hoeft te doen is te verzadigen de vlek met behulp van de haarlak, laat het verblijf voor een aantal minuten, en veeg het af met een zachte doek. Later, spoel de vlek met helder water.

5. Hand Sanitizer

De component van alcohol in de hand sanitizer werkt om de inkt van permanent marker vervagen en verwijdert het uit. Neem de hand sanitizer op je handpalm, wrijf het op uw gekleurd huid met behulp van uw vinger in de cirkelvormige bewegingen, en je zal de marker mix vlek met het ontsmettingsmiddel te zien en op te lossen. je huid met lauw water afspoelen en herhaal de techniek totdat alle inkt wordt verwijderd.

6. citroensap

Als u op zoek bent naar een effectieve manier over hoe om permanent marker uit de stoffen te verwijderen, kan vers citroensap een geweldige oplossing zijn. Het verhoogt ook de effectiviteit van andere marker verwijderen van de oplossing. Knijp een verse citroen op de vlek en wrijf het gebied met behulp van een borstel of spons. Later, spoel het citroensap met water en laat het gebied helemaal droog.

7. Tandpasta

Tandpasta reinigt de permanent marker vlekken. knijp slechts een kleine hoeveelheid tandpasta op de vlek, verspreid het in een cirkelvormige beweging en schrobben met een vochtige doek. U kan nodig zijn om de tandpasta meer dan eens toe te passen om bevredigende resultaten te krijgen. Later, verwijder dan het residu van de pasta en spoel het gebied met schoon water.

8. Baking Soda

Baking soda is een zeer effectieve huis remedie om zich te ontdoen van permanent marker vlekken, met name uit de harde oppervlakken en meubilair. Bevochtig een schone doek, doopt het in sommige zuiveringszout en water. Wrijf de marker vlek met de doek en wrijf de vlek voorzichtig.

9. Kokosolie

Kokosolie is zeer effectief in het verwijderen van de permanent marker vlekken. Voor het aanbrengen van de kokosolie, was uw huid met zeep en warm water en laat het drogen. Breng de olie op je gekleurd huid met uw vingers. Wrijf zachtjes en veeg de kokosolie zodra de vlek volledig is verdwenen.

Bovendien kunt u ook gebruik maken van plantaardige olie of babyolie.

Let op: Als de vlek niet verdwijnt in drie minuten, met behulp van een kleine hoeveelheid alcohol zal het lukken.

10. Cigarette Ash

Sigarettenas is zeer effectief in het verwijderen van de permanent marker vlek uit het hout. Het enige wat u hoeft te doen is maak dan een papieren handdoek, dep hem in sigarettenas, en wrijf de vlek met het voorzichtig.

11. Zout

Zout is een ongelooflijke huis remedie om permanent marker vlekken uit kleding te verwijderen vanwege de schurende kwaliteit. Het kan oude vlekken van poreuze voorwerpen gemakkelijk verwijderen. U kunt combineren zout en citroensap om de vlekken te verwijderen.

Als alternatief kunt u de combinatie van zout en vaatwasmiddel gebruiken om zich te ontdoen van de vlekken krijgen.

Ook een mengsel van haarlak en zout doet wonderen in het elimineren van de permanent marker vlek.

12. Dry Erase Marker

Met behulp van een droge wissen marker op de vlekken van de permanent marker helpt bij het verwijderen van de hardnekkige vlekken gemakkelijk. Breng de droge wissen marker op de vlekken, laat het volledig drogen en veeg de vlek. Herhaal de procedure indien nodig.

13. Lysol

Het toepassen van Lysol desinfecterende spray op uw lood muren en houten meubilair helpt zich te ontdoen van de permanent marker op. Het enige wat u hoeft te doen is te spuiten een goede hoeveelheid ontsmettingsmiddel op de vlek, laat het staan voor een aantal minuten, en veeg met een doek.

14. Butter

Butter ook bewezen effectief in het verwijderen van de vlekken van permanent marker, met name van de huid. Het enige wat u hoeft te doen is een klodder verse boter en verdeel het op je huid goed gekleurd. Laat het staan voor ongeveer twee tot drie minuten en dan wrijf je huid met behulp van een doek. Blijf wrijven totdat de inkt van de permanent marker volledig is opgelost. Spoel het gebied gelaagd met boter en inkt met warm water.

15. Zeep

Gebruik een baden bar op de permanent marker vlek op je huid. Bevochtig het gebied met warm water en gebruik geen zeep op de vlek. Wrijf het voor een paar minuten en dan scrub zachtjes. Geef naspoelen met warm water.

16. vaseline

U kunt verwijderen permanent marker vlekken door een dunne laag van vaseline op de vlek en het gebied met een doek te wrijven. Was de gekleurde huid met warm water en zeep en het merk zal verdwijnen.

17. Babydoekjes

Babydoekjes werken goed om marker vlek te verwijderen uit tv of computerscherm. Neem een of twee babydoekjes, en wrijf het op de gekleurde scherm. Hoewel het enige tijd kan duren, het geeft significante resultaten.

Let op: U mag tandpasta (anders dan gel) te gebruiken voor het geval dat de bovenstaande oplossing niet werkt.

18. Sunscreen

Gebruik een zonnecrème lotion of een spray-on voor de marker vlek te verwijderen. spuit het gewoon op de vlek en veeg het af met een papieren handdoek. Herhaal dit proces, indien nodig.

Voorzorgsmaatregelen

Laat de kleding die permanent marker vlekken op het hebben niet strijken.

Geen scherpe voorwerpen gebruiken om de permanent marker vlekken te verwijderen omdat het materiaal kan beschadigen of aanzienlijk bezwaar.

Heeft u een van de bovenstaande home remedies te gebruiken om de hardnekkige vlekken van de permanent marker te verwijderen? Welke home remedies werkte het beste voor u? Deel uw ervaringen en ideeën met ons door commentaar in het commentaar hieronder.

18 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment