Wednesday, January 6, 2016

24 Bewezen Remedies Home For Tyfus

Tyfus is een bacteriële ziekte, die wordt veroorzaakt als gevolg van Salmonella typhi bacteriën. Het wordt gecontracteerd door besmet water, voedsel of door in contact met de besmette persoon. Het beïnvloedt lever, lymfeknopen, milt, galblaas en andere lichaamsdelen. De belangrijkste symptomen van tyfus zijn - koorts, diarree, huiduitslag, zwakte, bloedneus, koude rillingen, hoofdpijn, verlies van eetlust, keelpijn, delirium, bloed in de ontlasting, lusteloosheid, constipatie en buikpijn. Tyfus kunnen levensbedreigend zijn als niet tijdig genezen. Het verloop van antibiotica is zeer belangrijk in te vullen door de patiënt. In aanvulling op medicatie, kan een aantal natuurlijke remedies voor tyfus ook nuttig zijn. Ze worden hieronder opgesomd. Neem een kijkje.

Home remedies voor de behandeling van Tyfus

1. Apple Cider Vinegar

ACV helpt de hoge lichaamstemperatuur. Het is zeer energierijke en vult de mineralen die verloren zijn gegaan als gevolg van diarree. Voeg een beetje honing om theelepel appelazijn ½. Drink het voordat uw maaltijd.

Bovendien, meng een deel appelazijn met twee delen van koud water. Dompel een doek erin en zet het op je voorhoofd en maag. Dompel de doek weer, als het warm wordt.

2. Homemade ORS

Oral Rehydration Solution (ORS) is handig bij het aanvullen van de vloeistoffen in je lichaam. Het vermindert de intensiteit van tyfus symptomen. U kunt ORS oplossing te krijgen aan een medische winkel, of het kan worden gemaakt thuis. Voeg 6 eetlepels suiker en ½ lepel zout in 4 kopjes water. Drink het meerdere keren totdat je volledig herstel.

Of anders, meng een theelepel zout in een glas water en verwarm het. Drink het een keer per dag, voor drie dagen.

Let op: niet te veel water te drinken.

3. Banana

Banaan kan effectief de behandeling van diarree. Het heeft ook pectine die helpt absorberen vloeistof in de darm. Ze zijn ook rijk aan kalium, dat het verlies van elektrolyten evenwicht tijdens koorts en diarree. Je kan ofwel eten rijpe bananen of voeg ze toe aan yoghurt.

Of anders, kunt u ook de pulp van een banaan mengen met een kopje karnemelk, de koorts naar beneden te brengen.

4. Karnemelk

Karnemelk is gemakkelijk te verteren en voorkomt uitdroging. Drink een paar glazen karnemelk voor sneller herstel. U kunt ook verse koriander sap toe te voegen aan karnemelk, om de effectiviteit te verhogen.

5. Kruidnagel

De etherische oliën in teentjes worden geladen met antibacteriële eigenschappen. Zo helpt afweren de bacteriën die tyfus veroorzaken. Kruidnagels ook de symptomen zoals diarree en braken te verminderen. Kook 5-6 kruidnagel knoppen in 8 kopjes water totdat het is teruggebracht tot de helft. Bedek het en laat het afkoelen. Zeef en drinken meerdere keren per dag, gedurende ten minste één week.

6. Knoflook

Knoflook verbetert het immuunsysteem. De antimicrobiële eigenschappen bestrijding van de tyfus-veroorzakende bacteriën. Eet 2 teentjes knoflook per dag gedurende een week, om hulp te krijgen.

Of anders, voeg ½ theelepel gemalen knoflook om een kopje melk en 4 kopjes water. Kook totdat vermindert tot een vierde van de oorspronkelijke hoeveelheid. Drink het drie keer per dag.

Opmerking: Het wordt niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en kinderen.

7. Cranberries

De anti-parasitaire eigenschappen van veenbessen helpen voorkomen dat diarree en de behandeling van tyfus. Bovendien, het verhoogt ook het immuunsysteem.

Opmerking: Vermijd het geval dat u zwanger bent of allergisch bent voor veenbessen zijn.

8. Lemon

Omdat het een natuurlijk ontsmettingsmiddel, citroen helpt alkaliseren uw maag-darmkanaal. Knijp een citroen in een glas water (warm / koud) en voeg de honing aan. Drink het voor een week, zelfs na herstel.

9. Granaatappels

Omdat de gezondste fruit, granaatappel heeft ongelooflijke voordelen. Drink een glas verse granaatappelsap om je lichaam energie. Bovendien voorkomt ook uitdroging. U kunt ook honing en zwarte peper toe te voegen.

10. Wortel

Het is rijk aan antioxidanten en verbetert het immuunsysteem, waardoor diarree en tyfus genezen.

11. Honey

voeg gewoon een eetlepel honing in een glas lauw water. Drink het vele malen per dag, om je lichaam energie. Het regelt ook het verteringsproces.

12. Orange

Sinaasappelen een koelend effect. Ze geven verlichting van onrust veroorzaakt door tyfus. Het kan worden gegeten meerdere malen per dag. Houd het eten van hen voor een week, zelfs na herstel.

Als alternatief, voeg limoensap in een glas jus d'orange. Drink het driemaal per dag om uw immuunsysteem te versterken.

13. Apple Juice

Apple zit vol met krachtige antioxidanten, voedingsvezels en flavonoïden die helpen voorkomen dat verschillende ziekten, waaronder tyfus. Daarom moet men appelsap regelmatig drinken.

14. Sweet Lime

Sweet limoensap is ook effectief in tyfus. Het verbetert het immuunsysteem en vermindert de symptomen zoals diarree, braken, misselijkheid en

15. Rozijnen en Droge Pruim

Neem 2-3 stukken van droge pruimen en 8-10 rozijnen. Week ze in 2 glazen water voor de hele nacht. Meng ze in de ochtend en te drinken op een lege maag. Het geeft verlichting van de hoge koorts.

16. Ginger

Een eetlepel van gember sap gemengd met het appelsap is zeer effectief bij de behandeling van tyfus.

17. koud kompres

De koude kompres is een van de meest effectieve behandelingen voor tyfus. Dompel een schoon washandje in koud water en knijp het overtollige water. Plaats het op de tempel voor een paar minuten. Herhaal deze procedure vaak.

Daarnaast plaatst de vochtige doek op uw handen, benen, liezen, oksels en, om de hoge koorts onder controle.

18. Blueberry

Blueberry bevat kalium en vitamine A en C. Het helpt doden van de tyfus-veroorzakende bacteriën. Daarom hebben een handvol bosbessen per dag.

19. rijst pap

Het is verpakt met voldoende voedingsstoffen en kan gemakkelijk worden verteerd; vandaar, beschouwd als de beste voor het verlichten van de tyfus.

Herbal Remedies om zich te ontdoen van Tyfus

20. basilicum en zwarte peper

Grind 4 blaadjes basilicum, 7 strengen van saffraan en 7 zwarte pepers, tot een pasta te maken. Bereid kleine tabletten van deze pasta, en nemen ze 2-3 keer per dag.

Of anders, kook een kopje water; voeg 20 basilicum en een theelepel gemalen gember aan. Sudderen totdat de hoeveelheid water verminderd tot de helft. U kunt honing toe te voegen. Drink dit afkooksel, twee keer per dag.

Extract een eetlepel sap van de verse basilicumblaadjes. Voeg een scheutje poedervormige zwarte peper naar het. Hebben het driemaal per dag, om zich te ontdoen van de schildklier te krijgen.

21. Psyllium Seeds

Psyllium zaden sterk verbeteren van de stoelgang. U kunt een aantal psyllium zaden toe te voegen in een glas melk. Drinken eenmaal per dag om het probleem van verstopping te voorkomen

22. Muntbladeren

Het is zeer effectief in het genezen van tyfus. Blend 4-5 muntblaadjes in een ½ kopje kokoswater. Neem 2-3 eetlepels van het, 2-3 keer per dag.

23. Lemongrass

Kook citroengras in ½ kopje water voor 3-4 minuten. Laat het afkoelen. Voeg vervolgens een kopje ananassap aan. Drink het dagelijks.

24. Echinacea

Echinacea verbetert uw immuniteit en versterkt de weefsels van het lichaam. Kook een theelepel Echinacea wortels (u kunt ook gebruik maken van het poeder bereid door het breken van de gedroogde bloemen van dit kruid) in een glas water, 8-10 minuten. Filter de oplossing, en drink het 2-3 keer per dag.

do's

Verhoog de vochtinname om gehydrateerd te blijven.

Drink groentesoep.

Eet high-voeding voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten, koolhydraten, ijzer, kalium, vezels en natrium.

Handhaving van persoonlijke hygiëne.

Drink gekookt water.

Niet consumeren witte suiker en bakkerijproducten.

Eet niet gebakken en gekruid eten.

Vermijd ijsjes, cafeïnehoudende dranken, thee, koolzuurhoudende dranken en alcohol.

16 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment