Wednesday, January 6, 2016

22 Simple Home remedies voor buikgriep

Maaggriep of gastro-enteritis is een virale infectie die leidt tot ontsteking in het maagdarmstelsel. Het kan worden veroorzaakt als gevolg van adenovirus, astrovirus, calicivirus, Norovirus en rotavirus. Het is een besmettelijke ziekte die meestal optreedt als gevolg van slechte hygiëne. Met behulp van de dingen van de besmette persoon kan ook van invloed zijn op uw gezondheid. De meest voorkomende symptomen van de maag griep zijn misselijkheid, braken, diarree, krampen, uitdroging, koorts, vermoeidheid, hoofdpijn, verlies van eetlust en lichamelijke pijn. Deze symptomen aanhouden 3-5 dagen, maar in ernstige gevallen kan duren 10 dagen. Dit artikel heeft betrekking op verschillende effectieve home remedies om zich te ontdoen van de maag griep. Neem een kijkje.

Home remedies voor buikgriep

1. Banana

Bananen zijn erg effectief bij de behandeling van diarree. Ze zijn licht verteerbaar en rijk aan pectine en kalium. Daarom is het eten van rijpe bananen is goed voor maagklachten.

2. Yoghurt

Normaal gesproken worden zuivelproducten niet beschouwd als goed om te consumeren tijdens een maagklachten, maar probiotica in yoghurt helpen genezen van de bugs in uw spijsvertering. Eet vlakte, ongezoete yoghurt om hulp te krijgen van de maag griep.

3. Knoflook

Knoflook heeft antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen, het helpt genezen buikgriep. Het kalmeert de maagwand en geeft verlichting van krampen, opgeblazen gevoel, gas en indigestie.

4. Drink Vloeistoffen

Terwijl het hebben van de buikgriep, verliest u uw lichaamsvloeistoffen door middel van diarree, braken en zweten. Het is belangrijk dat de vloeistof in het lichaam weer, om uitdroging te voorkomen. Drinkwater is uiteraard nuttig, maar vloeistoffen, zoals heldere bouillon, ook helpen in het geval van maagklachten. Je kunt ook ijsblokjes in je mond; zal helpen bij het verminderen van misselijkheid

5. Ginger

Gember is anti-inflammatoire en antivirale aard dus helpt de spijsvertering en geneest de infectie. Het geeft ook verlichting van braken en misselijkheid. Kook wat gehakte gember in het hete water. Zeef het, en genieten van deze drank langzaam. Herhaal deze remedie 2-3 keer per dag, beter te voelen.

6. Cinnamon

Cinnamon effectief geneest de maag griep zoals het is antibacteriële en antivirale. Het heeft een warme natuur, die koude rillingen en pijn voorkomt. Voeg een theelepel kaneelpoeder in een kop kokend water. Laat het afkoelen en dan stam. Na dat, voeg een theelepel honing aan. Drink deze thee driemaal per dag, voor twee dagen.

7. Apple Cider Vinegar (ACV)

Apple cider azijn is een rijke bron van pectine, die helpt kalmeren de maagklachten Het voorkomt ook braken, misselijkheid, buikpijn en gas. Meng een theelepel ACV in een glas water of vruchtensap. U kunt ook honing toe te voegen. Drink het beter te voelen.

8. Rice Water

Rice water is een zeer effectief middel om zich te ontdoen van de buikpijn. Het is hoog in elektrolyten. Gewoon koken ½ kopje rijst, samen met zes kopjes water. Wanneer de rijst wordt mals, zeef het en laat het afkoelen voor bepaalde tijd. Voeg ½ theelepel elk van honing en kaneelpoeder aan. Sip deze drank langzaam na elk uur te versnellen het genezingsproces.

Als alternatief kan witte rijst ook worden geconsumeerd als ze zijn gemakkelijk te verteren.

9. Lemon

Citroen zuur van aard; dus het effectief geneest de buikgriep. De antimicrobiële eigenschappen van citroen verbetering van het immuunsysteem en de bestrijding van de virus. Voeg een of twee theelepels citroensap om een glas water en drink het 30 minuten voor de maaltijd.

10. Salt & Sugar

U kunt een effectieve rehydratie drankje te maken gewoon door het toevoegen van zout en suiker. Wat u moet doen is vier kopjes water en voeg een theelepel zout en 8 tl suiker aan. Drink deze oplossing een paar keer per dag, om de symptomen van buikgriep voorkomen.

11. Bosbessen

Bosbessen hebben antioxidanten, vezels en antibiotica, die helpen water vast te houden en diarree te voorkomen. Heeft u een handvol blauwe bessen regelmatig om op natuurlijke wijze te behandelen buikgriep.

12. Kurkuma Poeder

13. Dry Toast

In vergelijking tot bruin brood, wit brood licht verteerbaar als het meer is verwerkt. Doe geen boter op het brood; anders zal het moeilijk te verteren te maken.

14. Appelmoes

Appelmoes pectine bevat, dat helpt genezen diarree Het licht verteerbaar en levert energie aan het lichaam.

15. Cranberry Juice

Cranberry sap zit boordevol vitamine C en anti-oxidanten die ondersteunen bij het genezen buik griep. Deze vrucht remt de groei van ongezonde bacteriën.

Herbal Remedies om buikgriep te genezen

16. Muntbladeren

Neem een paar verse muntblaadjes en kook ze in water. Zeef de infusie. Voeg wat zoetstof toe en roer het. Drink deze thee regelmatig, of twee keer per dag.

17. Kamille Thee

Kamille is een spier relaxer. Het fungeert ook als een anti-inflammatoir middel. Het bevat mild sedatieve en ook antimicrobiële. Neem een theelepel gedroogde kamille thee bladeren en kook ze in water (1 kopje). Steile deze thee gedurende 10 minuten, en dan stam. Drink het twee keer per dag naar verlichting van de maag griep.

18. Rosemary

Het vergemakkelijkt misselijkheid en kramp die je ervaart tijdens de buikgriep. Het heeft antimicrobiële eigenschappen, die een belangrijke rol spelen bij de bestrijding van de virussen. U kunt het in de vorm van thee.

19. Rooibos thee

Rooibos thee, ook bekend als rode thee, regelt het proces van de spijsvertering en geeft verlichting van de krampen. Het is een anti-inflammatoire kruid dat de maagklachten geneest. Voeg een theelepel rooibos thee in een kop kokend water. Laat het steil voor 10 minuten. Geniet van deze aromatische thee en Garner de voordelen ervan.

20. Fennel Tea

Venkel zaden antioxidanten en zijn krampstillend, decongestivum en anti-inflammatoire aard. Vandaar dat ze effectief afweren de schadelijke bacteriën en virussen. Het houdt ook krampen en maag problemen op de baai. U kunt venkelzaad kauwen of kunnen zijn thee bereiden. kook gewoon venkel zaden in een kopje water gedurende 10 minuten. Strain, zodra het is afgekoeld. U kunt honing en citroen toe te voegen aan deze afkooksel.

21. Oats

Haver is een licht verteerbaar voedsel. Het helpt bij de behandeling van misselijkheid en diarree, die optreden tijdens buikgriep. Gebruik geen melk of boter voor het bereiden van de havermout.

22. Karwij Thee

Kook een kopje water en voeg een theelepel karwijzaad aan. Bedek de container met een deksel en laat het 10 minuten sudderen. Zeef en drink de thee langzaam. Drink het drie keer per dag. U kunt ook honing toe te voegen aan de doeltreffendheid ervan te verbeteren.

Opmerking: Drink het lege maag voor het beste resultaat.

do's

Neem volledige rust.

Haal uw kind ingeënt tegen rotavirus, dat is de meest voorkomende oorzaak van buikgriep.

Was uw handen goed te vóór en na het eten van het voedsel.

Zorg ervoor dat het voedsel wordt bereid met volle hygiëne.

Was de groenten en fruit voor het eten van hen.

Gebruik de verwarming pad om hulp te krijgen van de pijn.

Zorg voor persoonlijke hygiëne.

don'ts

Vermijd te veel eten.

Zeg nee tegen zuivelproducten en voedingsmiddelen die rijk zijn aan vet en vezels.

Niet eten chili saus of op basis van tomaten gerechten.

Vermijd medicatie die de aandoening kan verergeren.

Blijf weg van de cafeïne, suikerhoudende en alcoholische dranken.

Vermijd onvoldoende verhit voedsel, vooral vlees en vis.

12 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment