Sunday, January 3, 2016

23 Effectieve Home Remedies om zich te ontdoen van opvliegers

Bron afbeelding: / gen / 1388170 / images /

Of u zijn komst weten of hij kruipt omhoog op u, de menopauze is het feit van het leven. Nachtelijk zweten, opvliegers is een van de belangrijkste symptomen van de menopauze en perimenopauze (de periode voor de eigenlijke menopauze). Het is een diep gevoel op het bovenste gedeelte van het lichaam.

Een snelle gevoel van warmte in het bijzonder in de bovenste deel van het lichaam met zweten en gespoeld rood gezicht, verhoogde hartslag (20-30 minuten), tintelingen in de vingers, slapeloosheid, gebrek aan concentratie, bewusteloosheid, stemmingswisselingen, verminderd geheugen, angst , depressie en prikkelbaarheid worden gewoonlijk waargenomen door vrouwen, waarschijnlijk als gevolg van de afname van oestrogeen en progesteron niveau net voor de menopauze.

Opvliegers kan ook worden veroorzaakt door de consumptie van cafeïnehoudende dranken, het dragen van strakke kleding, met gekruid eten, alcohol, roken, enz. Lees dit artikel om uit te vinden effectieve manieren om zich te ontdoen van opvliegers.

Home remedies voor opvliegers

1. Apple Cider Vinegar (ACV)

Meng een eetlepel appelazijn met ½ eetlepel zuiveringszout in een glas warme melk. Drink dit mengsel op een lege maag ½ een uur voor elke maaltijd. Het is een van de meest effectieve home remedies voor opvliegers, die als panacee.

Opmerking: verdunnen altijd organische appelazijn en dan consumeren.

2. Lijnzaad

Nemen lijnzaad in uw dieet of gebruik lijnzaadolie tijdens het koken. Bevat stoffen die op oestrogeen dat helpt bij het elimineren van de symptomen van de menopauze.

3. Omega 3 vetzuren

Minstens 2 porties vis per dag. Het helpt absorberen extra cholesterol en ook verlichting van de symptomen van de opvlieger.

4. Calcium

Zorg ervoor dat u een voldoende hoeveelheid calcium consumeren in uw dagelijkse voeding (1200 mg ong.). Eet zuivelproducten, vis, eieren en groene bladgroenten op een dagelijkse basis.

5. Soy

Verhoog de inname van voedingsmiddelen die rijk zijn aan soja zoals zij heeft oestrogeen-achtige verbindingen, die bijdragen tot het verminderen opvliegers, vaginale droogheid, en stemmingswisselingen.

Kruidengeneesmiddelen voor opvliegers

6. Sage

Drink een kopje van salie thee op een regelmatige basis om hulp te krijgen van opvliegers. Steile salieblaadjes in heet water gedurende 5 minuten en drink deze kruiden afkooksel een paar keer om de voordelen ervan te genieten.

7. rode klaver (Trifolium pratense)

Kook rode klaver in water en drink deze oplossing; of consumeren zoals voorgeschreven door uw arts. Dit is zeer effectief als en wanneer u de symptomen van de menopauze zoals opvliegers, pijn in de borst of gevoeligheid en premenstruele symptomen waarneemt.

8. Pycnogenol

50-100 mg pycnogenol moeten twee tot drie keer per dag worden genomen als het is zeer effectief bij het verlichten van symptomen van de menopauze, aandoeningen van de voortplantingsorganen, pijnlijke menstruatie etc.

9. Zilverkaars

Neem ten minste 20 mg van zilverkaars dag of zoals voorgeschreven door de arts. Het wordt vaak gebruikt om de symptomen van de menopauze, menstruele pijn, premenstrueel syndroom, verzwakte botten, acne en starten van bevalling behandeling bij zwangere vrouwen.

10. Ginseng

De dosering is afhankelijk van de aard van de ziekte en varieert van persoon tot persoon. Dit kruid wordt gebruikt om verschillende aandoeningen zoals symptomen van de menopauze, erectiestoornissen, kanker, hart- en vaatziekten, hepatitis C, vermoeidheid, hoge bloeddruk en andere verwante aandoeningen te genezen.

Let op: Dit kruid moet worden genomen na overleg met een arts.

11. Dong Quai

Dong quai wordt gebruikt voor de behandeling van verschillende medische aandoeningen zoals premenstrueel syndroom (PMS), menstruele krampen en overgangsklachten. Een crème met dong quai moet worden toegepast na overleg met een arts.

Opmerking: Vrouwen die de bloedstolling problemen zoals hemofilie of mensen met drugs zoals warfarine (Coumadin) voor het bloed dunner moet een arts te raadplegen voordat het gebruik ervan, omdat dit kan leiden tot overmatig bloeden.

12. Evening Primrose Oil

Solliciteer teunisbloemolie over je borsten, vagina of op het getroffen gebied om verlichting van pijn in de borst, endometriose, premenstrueel syndroom (PMS), opvliegers en andere symptomen van de menopauze te krijgen.

13. vogelmuur Tincture

Inclusief dit kruid in uw dagelijkse voeding. Bereid thee of gebruiken in de tinctuur vorm om de symptomen van opvliegers te verminderen.

14. Macafem

Deze plant helpt de behandeling van de hormonale onbalans bij vrouwen en stimuleert het lichaam om hormonen goed werkt houden. Als je jonger bent dan medicatie, wordt voorgesteld om een arts te raadplegen voordat u dit supplement.

15. Vitex / Kuis Berry

Omvatten vitex in uw dieet. Het helpt lager de oestrogeenniveaus en verhoogt progesteron, en dus helpt bij het verminderen van opvliegers. Dit gedroogd fruit wordt gebruikt in verschillende kruidenpreparaten. Men kan zijn capsules, tabletten of tincturen hebben. Om de juiste dosering te weten, raadpleeg dan een apotheker om eventuele bijwerkingen te voorkomen.

16. Wild Yam

Dit kruid bevat isoflavonen die helpen verlichten van de menopauze problemen, die de bloedstolling kunnen verminderen en de sterkte van de botten te behouden. Raadpleeg een arts over de adequate dosering.

17. Kamille Thee

Steile sommige kamille bladeren in het water gedurende 10-15 minuten en zeef dit afkooksel. Hebben het drie keer per dag tot opluchting van diverticulosis, colitis, koorts, winderigheid, hoofdpijn en menstruatiepijn te krijgen.

18. Hop

Hop kalmeren het centrale zenuwstelsel en helpt tegen spanning, angst, nervositeit, rusteloosheid en slapeloosheid 100 mcg tot 250 mcg gestandaardiseerde hopextract 3-5 weken om de terugkeer van symptomen van de menopauze verminderen.

19. Lady's Mantle

Dit kruid helpt tegen zware bloeden, krampen en saldi hormonale evenwicht tijdens de menopauze. Het is een anti-oestrogene kruid dat menstruatie cycli regelt. Neem 5-10 gram van dit kruid. Bereid thee en hebben dit infuus driemaal per dag tussen de maaltijden.

20. Lavender Tea

Heeft u een kopje lavendel thee voor het slapen gaan voor krachtdadige resultaten. Dit helpt bij de behandeling van hoofdpijn, angst, nervositeit, spierkrampen, etc., veroorzaakt door veranderingen in hormonen tijdens de menopauze.

21. Citroenmelisse

Dit kruid helpt ontspannen de spijsvertering en de bloedsomloop resulteert in een lagere bloeddruk, een opgeblazen gevoel, gas, krampen, brandend maagzuur, maagklachten, braken en zuurbranden Bereid een kopje thee uit verse citroenmelisse bladeren of neem een paar druppels van de tinctuur. Niet consumeren meer dan 30 druppels.

Alternatief kan citroenmelisse olie worden gebruikt.

22. Licorice Root

Dit kruid past en verhoogt metabolisme, en derhalve helpt bij het reguleren van het hormonale onbalans veroorzaakt tijdens de menopauze. Steile één theelepel zoethoutwortel in een kop heet water gedurende 20 minuten en zeef daarna. Hebben het een keer per dag. Langdurig gebruik wordt afgeraden.

Let op: Niet inname overdosis van dit extract als het gevaarlijk kan zijn.

23. Mariadistelzaad

Het is een antidepressivum en helpt de problemen zoals onregelmatige menstruatie, grillige stemmingswisselingen tijdens de menopauze, fibrocystische omstandigheden PMS. Bovendien is het een krachtig anti-oxidant dat stimuleert het immuunsysteem. Raadpleeg een arts voor de adequate dosering.

Opmerking: Voordat u begint met een van de hierboven genoemde kruiden, raadpleeg dan uw arts.

do's

Consumeer voedingsmiddelen rijk aan vitamine D, omdat ze helpen te absorberen calcium. Ook vitamine C en E moeten worden geconsumeerd, daar zij bijdragen tot het verminderen van de frequentie en symptomen van opvliegers.

Sip koud water langzaam om onmiddellijke verlichting van de warmte-uitslag te krijgen.

Draag katoenen en losse gemonteerd kleding 's nachts.

Liever een kamer met airconditioning en weg te houden van direct zonlicht.

Regelmatig sporten en wat gewicht verliezen als zwaarlijvige mensen zijn meer vatbaar voor opvliegers. Doe aan yoga, ademhalingsoefeningen, meditatie en acupunctuur therapie om jezelf te ontspannen.

Houd ijskoud water in een fles op uw nachtkastje en drink het als dat nodig is.

Betrek jezelf in activiteiten zoals zwemmen, dansen, luisteren naar muziek, etc.

Consumeer gezond dieet rijk aan vitamine E en C.

Hebben koele douche en was je haar om de andere dag.

Lever detox en dikke darm te reinigen zijn een must twee keer per jaar. Dit zal een optimale gezondheid te bevorderen en te houden alle organen en hormonen in balans.

don'ts

Vermijd stress.

Blijf weg van dieet pillen, kruidig en vettig voedsel, omdat deze verergeren de symptomen van opvliegers.

Shun cafeïnehoudende dranken zoals thee, koffie.

Rook niet en blijf uit de buurt van passief roken ook.

Zeg 'nee' tegen alcohol.

Vermijd intensivering in warmte of waarbij milieu is erg warm.

Heeft strakke kleding dragen.

Blijf weg van nauwsluitende kleding zoals turtle nek en synthetische kleding vooral 's nachts, omdat ze leiden tot meer transpiratie.

16 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment