Saturday, January 9, 2016

17 Home Remedies To Get Rid Of Gnats

Bron afbeelding: / -Q_oNp_P7cBs / TfHz9A18TmI / AAAAAAAAAH4 / RJTHH-Zrqho / S1600 /

Muggen zijn de vervelende twee-gevleugelde vliegende wezens die lijkt op muggen, die klein in omvang, maar kan je helemaal gek op keer. Muggen kunnen schade toebrengen aan kinderen, kamerplanten, keuken waren en home huisdieren, omdat ze zich voeden met planten, insecten en bloed. Ze dragen parasieten en verspreiden ziekten bij mensen en dieren. Ze leggen hun eieren en vormen grote zwermen in de buurt van het water levende plaatsen en in de buurt van kamerplanten. Deze soorten staan bekend als varenrouwmug Het andere type is degene die zich voedt met vruchten en staat bekend als fruitvliegjes. Beide hebben een zeer korte levensduur (tiental) en in het algemeen groeien in de zomer. Deze vervelende kleine insecten kunnen worden voorkomen door pesticiden, maar de aanwezigheid van giftige chemische verbindingen kunnen ook schadelijk zijn voor je. Daarnaast kan ongediertebestrijding diensten kost je enorme dollar. Daarom is in dit artikel, hebben we gezegd natuurlijke huismiddeltjes voor het wegwerken van muggen.

Home remedies voor Gnats

1. uitdrogen van de Bodem

Een van de belangrijkste bronnen van muggen wordt overwatering de kamerplanten als hun larven groeien in de vochtige omgeving. De beste manier om zich te ontdoen van muggen is om uitdrogen van de bodem van de planten volledig voordat ze weer water geven. De droge grond doodt larven en de groei van muggen remt.

2. Honey Trap

Heldere kleuren en zoete geur trekt insecten naar hen. Een zelfgemaakte mug val helpt voorkomen dat veelvuldig voorkomen van deze griezelige wezens. Snij een paar stukken van gele plastic en toe te passen honing op te maken van de varenrouwmug vast te houden. Leg ze op of in de buurt van de kamerplanten om deze vervelende vliegen te vangen

Let op: U kunt ook vaseline gebruiken voor het geven van die plakkerige effect, maar honing is effectiever als gevolg van de zoetheid.

3. potplanten in New Pot

Aangezien de bodem leeftijd, het de neiging om veel vocht vast te houden daarin. Vandaar dat herplanten de kamerplanten in een andere pot van de bodem kan hen te redden van mug aanval. Verwijder de oude bodem zoveel mogelijk en zorg ervoor dat je niet de wortels beschadigen. Of anders, neem de bovenste laag van de bodem, als de eieren worden gelegd op deze laag.

4. Apple Cider Vinegar

De geur van appelazijn trekt fruitvliegen naar toe. U kunt gewoon zetten appelazijn in een kom op plaatsen waar muggen aanzetten. Muggen krijgen gefascineerd om azijn en sterven in de vloeistof. U kunt ook gebruik maken van een metselaar pot en vul deze ¼th met azijn. Plaats een trechter bovenop te laten de muggen in te voeren, maar niet af te sluiten.

5. Fruit Trap

Gnats houden van bananen. U kunt de plakjes banaan gebruiken als lokaas voor het vangen van muggen. Elk ander fruit kan ook het werk doen. Plaats de banaan of appel slice in een kleine kom. Neem nu een grote kom en vul deze met een mengsel van water en vloeibare afwas. Plaats de kleine kom binnen in de grotere en omvatten zowel de kommen met cellofaan wrap en maak kleine gaatjes om muggen te voeren. Nu is het tijd om de dode lichamen te tellen.

6. Dish Wash

Combineer vloeibare afwas in het water. Spritz, de oplossing op de planten, om zich te ontdoen van schimmel muggen te krijgen. Het gebruik van de afwas is niet schadelijk voor de planten; maar het helpt hen te beschermen tegen muggen.

7. Bleach

Bleach is een sterke oxidant die bacteriën doodt. Bleekmiddel gebruiken om duidelijk uit alle afvoeren en wastafel gebieden. Zorg ervoor dat u geen water onmiddellijk na het gieten bleekmiddel in de gootsteen en afvoeren splash. Laat bleekwater haar werk te doen de hele nacht. U kunt dit wekelijks te doen.

8. Plantaardige Olie en Ammoniak

Plantaardige olie of een andere olie is nogal een geweldige bron van het aantrekken van insecten. Giet een kleine hoeveelheid olie in de gootsteen om de bugs op een plaats monteren. Toen ze in de gootsteen te verzamelen, giet een kleine dosis van ammoniak op hen. Ammoniak is schadelijk voor levende wezens (1); als gevolg het zal helpen doden muggen. Zorg ervoor dat u de wastafel gebruiken na een paar uur en dat ook na een goede reiniging.

9. Alcohol

Alcohol is even schadelijke insecten als voor de mens. Meng alcohol en water in 1: 2 ratio's. Vul het in een spuitfles en spuit op de planten elke derde dag. Als de oplossing is niet voldoende om alle planten in de tuin te dekken, kunt u deze in een container te zetten en plaats deze in de tuin om muggen aan te trekken.

Opmerking: Voordat spuiten oplossing op de gehele installatie, test het op een paar blaadjes om ervoor te zorgen dat het niet schadelijk voor planten.

10. Cinnamon

Kaneel is bekend voor het regelen van larven en wegrotten. De poedervorm van kaneel is een natuurlijke fungicide Het helpt te vernietigen de schimmel waar larven voeden en dus regelt de groei van de schimmel muggen. Bestrooi de kaneelpoeder op de plantage gebied en kijk uit de resultaten. Herhaal deze remedie elke week totdat het probleem blijft bestaan.

11. Tabak

Het is een weinig bekend feit dat tabak vestigt de aandacht van kleine muggen. Als tabak is schadelijk voor de gezondheid van de mens, dus is voor muggen. Leg de tabak van 2-3 sigaretten in een schotel in de buurt van de gootsteen of op plaatsen waar muggen meestal dompel. Deze remedie zal Resultantly doden muggen.

12. Baking Soda

Gebruik van zuiveringszout zijn groot genoeg om een persoon betoverd te maken. Heb je ooit gedacht van het gebruik ervan als een mug afweermiddel? Ja, u kunt het thuis. Neem vier theelepel bakpoeder, een theelepel vloeibare afwas en 1 liter water. Meng het goed en spuiten in de getroffen flora of aarde voor de beste resultaten.

13. lavendelolie

Lavendelolie kan worden gebruikt om muggen te voorkomen, aangezien trekt de insecten met zijn mooie geur. Plaats een spons gedrenkt in lavendelolie in een schotel. Zet het in je woonkamer.

Als alternatief, plaats een lavendel planten in uw tuin rond de zithoek.

Of anders, zet gedroogde lavendel in de buurt van de vensterbanken.

14. Knoflook

Knoflook is een effectieve muggenmelk U kunt het gebruiken om een tuin te spuiten om te helpen de planten te ontdoen van deze griezelige ongedierte te maken. Neem 4 stukjes van knoflook en laat ze in een theelepel van minerale olie voor een hele dag. Stam olie de volgende dag en voeg een theelepel van vloeibare afwas aan het. Transfer dit mengsel in een spuitfles en spritz het op uw tuinplanten na goed schudden.

15. Gist

Als je moe bent van denken over hoe zich te ontdoen van muggen in het huis zijn, zal deze formule zeker werken. Bacteriën en andere insecten voeden zich ook met gist. Neem een kom gevuld met een beetje gist, een beetje suiker en water. Houd dit mengsel bij verdenking plaatsen en je ziet een groot aantal muggen inhalen in.

16. Fly Paper

Velen van jullie zijn nog steeds onzeker over hoe om zich te ontdoen van muggen. Hiervoor maken deze heerlijke fly papier om muggen te geven, een speciale traktatie (Let op de sarcasme, aub). Neem ¼ kopje ahornsiroop en 1 eetlepel elk van bruine suiker en kristalsuiker. Meng alle ingrediënten goed. Neem nu de stroken bruin papier en strek het mengsel over het. Laat het 's nachts op te vangen. Hang deze documenten rond de besmette plaatsen.

17. Jam of Jelly Trap

Zoete substanties, zoals jam en gelei kan ook worden gebruikt om muggen te voorkomen. Neem de jampot wanneer het gaat om leeg te krijgen en vul ¼ van het met water. Meng goed en maak gaten in het deksel voldoende om muggen te voeren. Gnats zal trekken in de richting van de pot en sterven na binnendringen.

DO'S

Houd het afval in een vuilnisbak deksel.

Houd het verwijderen van het afval van het huis.

Houd vers fruit in de koelkast.

Verwijder rotte vruchten meteen.

Electric fly Exploder kan ook in het huis worden gemonteerd.

Bedek de natte gerechten met een droge handdoek.

Sluit alle ramen rand deuren.

Houd een basilicum plant in de tuin.

Gaten en scheuren repareren (indien aanwezig).

Consumeer vers fruit en gooi rotte één.

DON'TS

Do etensresten achter op de keuken plaat.

Laat het stilstaand water te vullen in de buurt van het huis of de tuin.

Vermijd overwatering planten.

Laat geen natte handdoeken of natte spullen liggen in het huis waar dan ook.

2 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment