Wednesday, January 6, 2016

15 Effectieve Home Remedies To Get Rid van Bats

Bron afbeelding: /-RY1pFGi08z8/U-YzzNhmN9I/AAAAAAAAA5s/QdplknJ9RNA/s1600/Artibeus_jamaicensis_los_tuxtlas_2008.jpg

Vleermuizen zijn mensvriendelijke levende wezens als het gaat om het voorkomen van ongewenste insecten en bugs van uw huis. Histoplasmose is de meest voorkomende griepachtige gezondheidsprobleem mensen lijden met als ze inademen bat uitwerpselen. Dat is de reden waarom veel op zoek naar remedies over hoe om zich te ontdoen van vleermuizen. Maar, moet u ook de huid af te maken en zoeken spel. Veel voorafgaand aan de missie van het wegwerken van vleermuizen thuis; is het belangrijk om hun schuilplaats te vinden. Meestal zal de vleermuis geur en de geur van de vleermuis uitwerpselen u helpen hun toevlucht vinden. Als de geur u dan niet hoeft te leiden, kunt u zoeken naar plaatsen waar bat poept aanwezig zijn. Er zijn maar weinig voorkomende plaatsnamen waar u kunt verwachten dat deze gedeeltelijk ongenode gasten zijn zolder, oude ongebruikte dingen / kamers, waar dakkapel aan het dak en de veranda te verbinden met de belangrijkste segment van het huis, de pergola op het terras, dat je nauwelijks gebruikt, op de achtertuin waar u oude meubels en nog veel meer hebben gehouden. Het is gemakkelijk om vleermuizen te evacueren alleen als u zeker weet waar ze beschut. De volgende zijn enkele effectieve home remedies om zich te ontdoen van vleermuizen thuis, op kantoor of van een woonkamer.

Home Remedies ter voorkoming Bats

1. Moth Balls

De mottenballen ook wel bekend als naftaleen ballen zijn de bovenste oplossing om zich te ontdoen van vleermuizen. Deze ballen niet alleen weg te jagen vleermuizen, maar ook hun re-entry thuis te vermijden. U kunt zulke ballen gemakkelijk vinden bij de ongediertebestrijding winkels. Koop en binden ze in een zachte doek en hangen bij u thuis. (1)

2. Sealants

Zorg voor genoeg netmateriaal, afdichtingsmiddelen of harde planken. Nu vinden de vleermuis woonachtig gebied en nauwlettend toezien op de invoer zone. Zodra de vleermuizen laat dat gebied in de nacht op zoek naar voedsel; verzegeling van de regio en meteen dat gebied schoon te maken. (2)

Als u wilt voorkomen dat vleermuizen op zolder, plaats dan een aantal naftaleen ballen na de vleermuizen verhuizen.

3. Fenol

De geur van fenol afstoot vleermuizen en maakt de plaats onaangenaam voor hen om in te wonen, omdat het hen irriteert. Koop witte fenol van de supermarkt en het gebruik van een spuitfles om het spritz over de gebieden waar de vleermuizen te bezetten. Herhaal het spuiten fenol totdat de geur krijgt te sterk voor de vleermuizen. (3)

4. Repair Muren

Het dak en de muren in uw huis kunnen kleinere gaten te hebben. Een gat dat zo klein als 1 of ½ inch is genoeg voor een knuppel om binnen te komen. Reparatie de muren en sluit de toegangspunten. (4) (5)

5. afweermiddelen

Er zijn verschillende soorten vleermuizen insectenwerende middelen beschikbaar in de markt. Deze exclusieve insectenwerende middelen niet vleermuizen doden, maar alleen te jagen ze weg. De insectenwerende middelen zijn in de vorm van sprays, ballen, gels, schijnwerpers enz. (6)

6. Aerosol

Er zijn ook speciale spuitbus huisdier insectenwerende middelen beschikbaar zijn in de ongediertebestrijding winkels. Koop deze aerosol insectenwerende middelen en spuit ze in de vleermuis besmette gebieden. (7)

7. Mylar Ballonnen

Dit is een creatieve en een aangename manier om vleermuizen te verjagen. Zodra ze bewegen in de nacht, hangen Mylar ballonnen (gevuld met helium) in vleermuiskolonies en zorgen dat deze ballonnen blijft in beweging en, als gevolg, zal knuppels bang zeker zijn. (8)

8. Hang aluminiumfolie

Aluminiumfolie gordijnen produceren niet alleen een bel-achtig geluid, maar ook dat ze bling als je licht op het gebied. Zowel het geluid en ook de lichtreflectie verstoren vleermuizen. Gebruik deze techniek bij de ingang of op hun nest. (9)

9. Mirrors

Hang kleine spiegels in de gebieden waar de vleermuizen wonen. Zodra u de lichten aan te zetten, deze spiegels reflecteren en verstoren vleermuizen tot het uiterste. Met behulp van spiegels techniek zal zeker rijden de vleermuizen weg. (10)

10. Water Spuiten

Om deze handeling uit te voeren, alles wat je nodig hebt is een lange slang. Spuit water op de vleermuizen in de dag de tijd wanneer ze rustgebieden. Dit stoort hen, maar hen niet schaden at all.

11. Ultrasoon geluid Emitter Device

Er wordt aangenomen dat het geluid gemaakt door de ultrasone geluid emitter apparaat jaagt de vleermuizen van uw huis. Echter, deze apparaten zijn niet erg effectief, maar het proberen waard. (11)

12. Kerst Decor

Het is geen Kerstmis, maar nog steeds het decor van Kerstmis slapen bij u thuis in de andere 11 maanden kan van pas komen om zich te ontdoen van vleermuizen. Neem de rijst bollen, ballen bling en glitter materialen en hang ze in vleermuis kolonies van uw huis. De bewegende objecten die ook zijn licht achtervolgingen de vleermuizen weg.

13. 4 The Birds Gel

Dit is een gluey anti-bat gel verkrijgbaar in de winkels over de hele wereld. Breng deze gel op de ingangspunten van de vleermuis in je huis. Bats haat om te landen op deze gels en ze snel verder weg. (12)

Vergelijkbaar met de gel, is er ook 4 The Birds vloeistof op de markt te voorkomen knuppels van uw huis.

Opmerking: Oplossing hierboven gegeven is een tijdelijke oplossing. Het is geen garantie voor permanente verwijdering van vleermuizen.

14. Cinnamon

Neem een poedervorm van kaneel en strooi het in de vleermuis kolonie. Dit is een effectieve en een niet-giftig manier om de vleermuizen uit de buurt van uw huis te jagen.

15. Eucalyptus

Of het nu eucalyptusolie, bladeren of geur gevuld eucalyptus gel, de geur van eucalyptus ergert vleermuizen.

Net als bij de eucalyptus, pepermunt elimineert ook vleermuizen uit uw huis.

16. Bat-proofing

Dit is een eenvoudige methode waarbij je gewoon de vleermuis ingangen blokkeren en geven daarna een andere plaats die kan worden bezet door vleermuizen. (13)

do's

Het beste seizoen om zich te ontdoen van vleermuizen is de tijd voor hun eigenlijke broedseizoen. Februari-maart is het juiste moment om vleermuizen te voorkomen dat het invoeren van uw huis. (14)

Bat evacuatie kan alleen 's nachts, zodat de vleermuizen uit te gaan op zoek naar prooi. (15) (16)

Als je leeft in een land waar de instandhouding bat de hoogste prioriteit wordt gegeven dan roept u het beste en kosteneffectieve bat evacuatie team in uw stad. (17)

Herhaal bat evacuatieplan tenminste voor een week, zodat de vleermuizen zet nooit meer in de richting van uw huis.

Na bat evacuatie vanuit huis, besteden veel aandacht aan kleinere vlekken op uw dak, zolder, etc. Niet controleren op de vleermuis vlekken en niet de vlekken volledig reinigen zal opnieuw uit te nodigen de vleermuizen bij u thuis. (18)

Voorkom vleermuizen op de zolder door het houden van het gebied cool, zoals vleermuizen niet in lage temperatuur wonen. (19)

don'ts

Probeer niet om vleermuizen te vangen, hebben ze de neiging om te bijten en daarna kunt u hondsdolheid te hebben. (20) (21)

Vermijd het gebruik van pesticiden en vergiften vleermuis vleermuizen evacueren uit je huis. Deze gifstoffen kunnen de vleermuis en dode rottende vleermuizen die moeilijk te vinden kan merkbare gezondheidsproblemen opleveren zijn doden. De geur van rottende dode vleermuis is een nachtmerrie voor iedereen! (22)

0 34

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

Je zou ook graag

18 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment