Tuesday, January 5, 2016

16 Superfoods Voor sterke en gezonde tanden

U kunt voorkomen dat gom kwalen, tandbederf, en holtes door het aannemen van mondgezondheid praktijken zoals flossen en borstelen. Het welzijn en de kracht van uw tanden zijn ook afhankelijk van het voedsel dat je eet. De meest belangrijke voedingsstof voor uw tandheelkundige gezondheid is calcium. Naast het beperken van de inname van ongezonde voeding, moet u ook nemen een aantal superfoods in uw dieet, om die oogverblindende glimlach te krijgen. De volgende superfoods stimuleert de productie van speeksel, leveren essentiële voedingsstoffen voor het herstellen tandglazuur en neutraliseren het zuur.

1. Melk

Melk drinken regelmatig. Melk voldoet het tekort aan vitamine D, fosfaat en calcium in het lichaam, waardoor de tanden te versterken. U kunt kiezen voor sojamelk als u latose intolerant of allergisch zijn voor melk.

2. Cheese

Mensen die lijden aan holtes moet een klein stukje kaas te consumeren na maaltijd, om verdere tandbederf te dwarsbomen. Fosfaat en calcium in kaas neutraliseert zuren in de mond. U kunt gaan voor cheddar cheese, mozzarella (part-skim), provolone, ricotta (part-skim), Zwitsers, Romano, en gepasteuriseerd Amerikaanse kaas.

3. Apple

Appelen de vorming van de holte, en verhoging van de productie van speeksel in de mond. Mineralen en vitaminen in appel het verbeteren van de algehele gezondheid van onze tanden. Eet een appel per dag om de netheid van de tanden verzekeren.

4. Oranges

Vitamines C, D en calcium in sinaasappels wordt gezegd dat ze goed zijn voor het houden van uw tanden in de roze te zijn. Sinaasappelsap wendt tandbederf door het verwijderen van schadelijke bacteriën en het reinigen van uw mond natuurlijk. Aangezien jus d'orange is zuur in de natuur, is het raadzaam om floss en je tanden poetsen na het consumeert.

5. Yoghurt

De consumptie van yoghurt op een dagelijkse basis helpt bij het verbeteren van uw tandheelkundige gezondheid. Kiezen voor eenvoudige en vetvrije yoghurt is een rijke bron van eiwit en calcium. U kunt combineren yoghurt met verse bessen of meng het in je smoothie.

6. Noten

Noten zijn geladen met een aantal essentiële mineralen en vitaminen; bijvoorbeeld walnoten zijn rijk aan zink, kalium, vitamine B6 en E, niacine, magnesium, thiamine, ijzer, foliumzuur en vezels; amandelen zitten boordevol calcium; en pinda's zijn goed-off in vitamine D en calcium. Daarom eet een handvol noten per dag om je tanden te versterken.

7. Water

Water stimuleert de productie van speeksel, versterkt het tandglazuur, en elimineert de toxines. Water houdt ook een controle op tanderosie en verwijdert het voedsel deeltjes die vastzitten tussen de tanden.

8. suikervrije kauwgom

Kauwen suikervrije kauwgom versterkt de kaken en beenderen van tanden. Kauwgom activeert ook de productie van speeksel, die op zijn beurt op een afstand houdt een aantal gebitsproblemen.

9. Tea

Polyfenolen in thee dwarsbomen-plaque veroorzakende bacteriën in de tanden. Groene thee voorkomt de vorming van holten door het verlagen van de zuurgraad in het speeksel.

10. Dark Chocolate

Pure chocolade bevat tannines die verlichten ontsteking van het tandvlees en tanderosie, verminderen de zuurproductie in de mond, en dus het risico van plaque opbouwen en tandbederf. Cacao, anderzijds, verhoogt de bloedstroom naar het tandvlees, waardoor de tanden en tandvlees gezonder.

11. lever

Lever beschermt de tanden tegen schade door het voorkomen van vrije radicalen. Het minimaliseert aanzienlijk de gevaren van tandbederf en andere gom kwalen.

12. Mushrooms

Champignons zijn een rijke bron van vitamine D die het lichaam in staat stelt om calcium, die belangrijk is voor het welzijn van botten en tanden behouden absorberen.

13. Oranges

Rijk aan vitamine C, calcium verhoogt het vermogen van het lichaam om calcium te absorberen, verhindert aldus dat tandbederf.

14. Shellfish

Voor het welzijn van uw tanden, eet schelpdieren (kokkels en mosselen) en oesters als ze zijn rijke bronnen van vitamine A, B en D, magnesium en calcium.

15. Bone Bouillon

Bot bouillon bevat calcium dat helpt bij de vorming van collageen in botten, nagels en tanden.

16. Zoethout

De antibacteriële eigenschappen van drop houden schadelijke bacteriën op de baai. Het fungeert ook als een natuurlijke ademhaling freshner.

Je zou ook graag

17 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment