Friday, January 8, 2016

14 Goedkoop Home Remedies To Get Rid Of Eelt

Door herhaalde druk en wrijving, huid wordt relatief hard en droog, resulterend in callus. Eelt vormt over het algemeen op de voeten en handen. Hoewel niet schadelijk, dat soms leidt tot huidinfecties of zweren. Gele of grijze vlekken, droog en dikke huid, bultjes op de huid, en pijn als je loopt of schoenen dragen, zijn enkele van de cruciale symptomen van eelt. Indien genegeerd, ze draaien ruw en groot. Hier zijn een aantal home remedies om zich te ontdoen van de eelt. Echter, moeten diabetespatiënten en mensen met een slechte bloedsomloop en kwetsbare huid van de zorgverlener te raadplegen voordat u een van deze remedies.

Home remedies voor Callus

1. Apple Cider Vinegar

Voeg een kopje appelazijn een wastafel gevuld met warm water en zeep. Dompel je voeten in het voor 15 minuten. Maak gebruik van puimsteen om je voeten zachtjes te schrobben. Likdoorns en eelt zal vervolgens krijgen onthard en trek na 7-10 dagen. (0)

U kunt ook gebruik maken van wrijf een puimsteen op eelt na het nemen van een bad, omdat deze steen glad de huid. (0)

Appelazijn heeft anti schimmel eigenschappen die helpt om zich te ontdoen van de eelt. (0)

2. Vitamine A of E Oil

Gebruik vitamine A of E olie te wrijven over de eelt en draag katoenen sokken om het te bedekken. Dit moet worden gedaan elke avond tot het eelt volledig afgaat.

Vitamine E wordt gebruikt om vele huidproblemen genezen omdat het antioxidant en anti-inflammatoire eigenschappen. (0) (0)

Vitamine A helpt het behoud van een gezonde huid daarom vastmaakt het genezingsproces van eelt. (0)

3. Onion

Leg een stukje ui gedoopt in azijn over de eelt en zet hem met de hulp van een verband. Laat het 's nachts en neem in de ochtend. Dit proces moet worden herhaald tot eelt verzacht.

4. White Vinegar

Dompel een wattenstaafje in azijn en breng het dan direct op de aangetaste huid. Dit is een geweldige remedie om eelt te verwijderen.

5. Lemon

Snijd een citroen wig en plaats deze over het gebied met maïs of eelt. Zet hem met de hulp van een verband. Laat het 's nachts en neem in de ochtend. Dit moet worden herhaald totdat de maïs / eelt volledig verdwijnt.

Ook verzoeken citroensap direct op het getroffen gebied. Het zuurgehalte in citroen helpt bij de behandeling van de eelt en voorkomt dat de verdere vorming.

6. Bread

Geniet van een stuk brood in ACV en plaats het op het getroffen gebied. Houd het met een verband en laat het 's nachts. Dit is een zeer effectief middel tegen eelt behandeling.

7. Aspirine

Crush 4-5 aspirine tabletten in appelazijn en maak een pasta. Breng dit over de eelt en houd hem met de hulp van een verband. Maak gebruik van puimsteen af te schrobben het eelt, nadat het los.

Aspirine bevat salicylzuur. Dit zuur verhoogt het vochtgehalte in de huid die helpt om callus te elimineren. (0) (0) (0) (0)

NB - Vermijd het gebruik van aspirine als u diabetes of allergisch bent voor aspirine.

8. Castor Oil

Dompel een wattenstaafje in sommige castor olie en leg het aan de maïs te dekken. Wikkel een verband rond het zijn beweging te voorkomen. Dit is een natuurlijke remedie om eelt te verwijderen.

9. Epsom Salt

Strooi er wat Epsom zout in een kom met water en genieten van je voeten in het voor 10 minuten. Scrub je voeten met puimsteen na enige tijd.

Als alternatief, voeg wat appelazijn in het stroomgebied van water. Ontbinden epsom zout in. Geniet van je voeten. Schrob ze met puimsteen na 10 minuten.

10. Baking Soda

Meng 2 eetlepels bakpoeder in een kom met water en genieten van uw handen en voeten in het.

Als alternatief, meng 3 delen bakpoeder in 1 deel van water tot een gladde pasta te maken. Masseer deze pasta op het getroffen gebied en afwassen na 10 minuten. Dit zal helpen verwijderen van eelt.

Meng 2 eetlepels elk van citroensap en olijfolie. Voeg zuiveringszout tot een dikke pasta. Breng deze pasta op het eelt en wikkel een pleister over.

11. Corn Starch

Vocht verergert de conditie van callus door het verspreiden van de infectie. Strooi er wat maïzena in tussen je tenen om het zweet absorberen en houden het gebied droog.

12. Pineapple

Snijd een klein stukje ananas en plaats deze op de eelt. Bedek het met de hulp van een bandage en houdt het 's nachts. Herhaal dit voor een week tot eelt verdwijnt.

13. Rozijnen

Neem 2-3 rozijnen en snijd ze doormidden. Zet de binnenkant van rozijnen op het getroffen gebied. Houd het met een verband en houdt het voor de hele nacht. Oefen deze remedie tot eelt verdwijnt.

Kruidengeneesmiddelen voor Callus

14. Kamille

Geniet van je handen en voeten in verdunde kamille thee gedurende 10 minuten. Dan scrub met puimsteen. Gebruik maken van zeep om je voeten Destain.

Of anders, meng een uitgeperst teentje knoflook en 1 theelepel elk van gedroogde kamille en citroensap. Met dit mengsel op het getroffen gebied 1-2 keer per dag.

do's

Houd je huid droog en schoon.

Draag comfortabele slippers en schoenen die goed passen. (0) (0) (0)

Kies voor schoenen gemaakt van leer of andere natuurlijke materialen.

Draag beklede handschoenen in het geval u eelt op je hand, om de wrijving te verminderen.

don'ts

Vermijd het dragen van hakken en schoenen die ongemakkelijk en niet die van uw maat zijn. (0) (0)

Probeer niet te snijden of snijd de eelt, omdat het de infectie kan verhogen. (0) (0)

1 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment