Saturday, January 9, 2016

24 Superb Home Remedies To Get Rid van nierstenen

In het geval dat u last heeft van symptomen zoals frequente en pijn bij het plassen, misselijkheid, braken, overmatig zweten, koorts en rillingen, witte bloedcellen of pus in de urine, een branderig gevoel tijdens het plassen, enz., Dan is dit misschien lijden aan nierstenen. De pH-niveau van het lichaam daalt als men minder water drinkt. Zuur accumuleert en dat bevorderlijk is voor de ontwikkeling van nierstenen. Deze komen vaker voor bij mannen dan bij vrouwen. Bepaalde stoffen in urine zoals oxaalzuur, calcium, fosfor, urinezuur en zijn verantwoordelijk voor de vorming van nierstenen. Hier zijn een aantal home remedies om zich te ontdoen van nierstenen, die effectief zijn en hebben geen bijwerkingen.

Home Remedies om zich te ontdoen van nierstenen

1. Citroensap

Voeg 2-3 eetlepels citroensap 2-3 el olijfolie. Drink het gevolgd door 1 glas water. Het moet 2-3 maal per dag worden herhaald. Olijfolie zal smeren en kalmeert de urethra passage tijdens het citroensap de kristallen zal breken en helpen bevrijden van de nierstenen.

NB - U bent niet verplicht om dit voort te zetten als stenen krijgen doorgegeven in de eerste poging.

2. Apple Cider Vinegar

Meng appelazijn en honing in de verhouding 2: 1. Neem dit mengsel met een kopje warm water. Het moet twee keer per dag worden ingenomen.

3. Pomegranate

Eet een volledige granaatappel of verse sap van een granaatappel per dag. Als alternatief kunt u mengen granaatappel in uw fruitsalade.

4. Watermelon

Watermeloen kalium bevat die essentieel is voor het welzijn van de nieren. Eet watermeloen regelmatig omdat het spoelt de nierstenen uit het lichaam door het watergehalte.

5. Citric Soda / Limonade

Drink limonade of citroenzuur smaak soda omdat het voorkomt de vorming van calcium. Derhalve vermindert de kans op nierstenen.

6. Beans Kidney

Kook enkele bruine bonen voor ongeveer zes uur en zeef het water. Laat het afkoelen en drinken gedurende de dag. Het is een bewezen en zeer effectieve remedie voor nierstenen.

7. Baking Soda

Voor mensen die allergisch zijn voor citroenzuur, probeer zuiveringszout. Meng 1 eetlepel zuiveringszout in ½ klein glas water en drink het. Het zal nierstenen gevormd door urinezuur lossen en helpt tegen pijn.

8. Barley

Meng gerst water met wat cranberry sap en hebben het elke dag. Het vergemakkelijkt het probleem van nierstenen.

9. Pineapple

Meng wat ananassap met aardappelsap en hebben het regelmatig voor een paar dagen. Dit nierstenen elimineren.

10. Bran Flakes

Eet een kom van zemelen per dag. Dit biedt u genoeg vezels die helpt bij het verwijderen van nierstenen.

11. volkoren brood

Onder meer volkoren brood in uw ontbijt. Dit is net zo nuttig als zemelen en zal u voldoende vezels en magnesium.

12. Berries

Pijn als gevolg van nierstenen kan sterk worden verminderd door het kauwen bosbessen en bramen. Maak er een vaste gewoonte om ze op te nemen in uw fruitsalade als u last heeft van pijn als gevolg van nierstenen.

13. Citrusvruchten

Neem vruchten rijk aan citroenzuur, zoals sinaasappels, bananen, druiven, tomaten, enz. Ze helpen breken het onoplosbare calcium- en gemak pijn resulteerde als gevolg van nierstenen.

Herbal Remedies voor nierstenen

14. Selderij

Selderij zaden moeten regelmatig worden gebruikt als specerij of in de vorm van thee. Voor het bereiden thee, steil sommige selderij zaden in een kop kokend water. Zeef het en drink.

Als alternatief, drank selderij sap tot de vorming van nierstenen te voorkomen.

15. Wheatgrass

Drink 1 kopje tarwegrassap 2-3 keer per dag voor een betere vertering en behandeling van nierstenen.

16. Kava Kava

Dit kruid werkt als natuurlijke calciumkanaalblokker die de belangrijkste oorzaak van verlicht spasmen. Het helpt bij het ontspannen plasbuis. Dit is verkrijgbaar in de vorm van tabletten of kunnen worden genomen in de vorm van thee.

17. Paardestaart

Duurt ongeveer 2 gram van paardestaart kruid in de capsule vorm of drinken 3-4 kopjes paardestaart thee per dag. Dit moet regelmatig worden gedaan voor een paar dagen de pijn door niersteen verminderen.

18. Uva Ursi

Neem 500 mg van uvaursi kruid tweemaal daags gedurende verlichting van nierstenen.

NB - Consumptie van meer dan 15 g van dit kruid tegelijk kunnen giftig zijn.

19. Dandelion

Drink paardebloem thee voor de genezing van nierstenen. Of anders, voeg paardenbloem greens aan uw salade.

20. Nettle Leaf

Steile 2 el gedroogde brandnetel bladeren in een kop kokend water voor ongeveer 10 minuten en zeef het dan. Deze thee moet 2-3 keer per dag worden genomen voor een paar weken. Het fungeert als een natuurlijk diureticum en helpt bij het verwijderen nierstenen.

21. Basil

Crush een paar blaadjes basilicum. Pak het sap en meng het met wat honing. Neem het elke ochtend voor een paar maanden.

Als alternatief kunt u steile enkele blaadjes basilicum in water gedurende 10-15 minuten. Laat hem afkoelen en zeef het dan. Voeg een eetlepel honing aan het en drinken. Het verhoogt steen uitzetting uit de nier.

22. Juniper

Omdat het diureticum, jeneverbes helpt bij het verwijderen van giftige stoffen uit het lichaam. Juniper thee minimaliseert het risico van niersteen ontwikkeling door het verminderen van de hoeveelheid urinezuur in de urinewegen.

23. Groene Thee

Groene thee breekt de kristallen van calciumoxalaat heel gemakkelijk. Daarom drink groene thee op dagelijkse basis.

24. Marshmallow Root

Dit kruid verzacht de celmembranen van de urinewegen. Aldus maakt het gemakkelijk om de nierstenen los.

do's

Drink veel water en andere niet-cafeïne en non-alcoholische dranken / vloeistoffen zoals melk en vruchtensappen.

Neem voedingsmiddelen rijk aan magnesium, zoals broccoli, zwarte bonen, pompoenpitten, spinazie, okra, squash zaden, noten, granen, rijst, havermout, yoghurt, sojabonen, enz. Voedingsmiddelen rijk aan vitamine A, B (met name vitamine B6) zoals wortelen , kip en melk hulp in goede werking van de nieren en het voorkomen van de toekomst voorkomen van infectie.

Oefening regelmatig botten te versterken, zodat ze sterker worden en calcium op te nemen, waardoor de niersteen te voorkomen.

Wees extra alert als u nierstenen in het verleden hebben gehad.

don'ts

Vermijd het drinken van suiker, frisdrank en corn syrup.

voorkomen nooit urineren omdat het probleem van nierstenen zal verbeteren.

Do spanning niet nemen. Dit kan de situatie van bestaande nierstenen verergeren en kan leiden tot de vorming van nieuwe stenen.

Beperk de consumptie van zout in uw dieet. Zoutinname moet worden teruggebracht tot 2 gram per dag.

Heeft steenvormende voedsel niet eten zoals spinazie, bieten, de meeste noten, rabarber, enz.

11 mei 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment