Sunday, January 10, 2016

34 effectieve oplossingen voor de behandeling van spataderen

Spataderen is de toestand waarin de aderen van de benen en kuiten te krijgen vergroot en verdraaid als gevolg van verstopping of langdurige druk. De gezwollen aderen verschijnen dichtbij het oppervlak van de huid. De factoren die deze aandoening kunnen verergeren zijn obesitas, staan of zitten voor lange uren, menopauze, constipatie, het gebruik van de anticonceptiepil, abdominale tumoren, voorafgaand lies chirurgie, leverziekten, enz. De symptomen van de ziekte zijn krampen in de benen, jeuk, been zweren, rusteloosheid, zwelling, zwaar gevoel in de benen, tintelingen, kloppend of branderig gevoel, vermoeidheid en pijn. Kiezen voor chirurgische of medische behandelingen kunnen een tol op uw zak te nemen. Hier zijn een aantal goedkope home remedies voor spataderen, die u kunt proberen om het ongemak te verminderen.

Home remedies voor spataderen

1. Apple Cider Vinegar

Appelciderazijn is een van de beste behandelingen voor spataderen. Het verbetert de doorbloeding in ons lichaam en reinigt het ook. Neem een verband of een meter en dompel het in de appelazijn. Toepassen op het getroffen gebied.

Of anders, gelden ACV op uw been en masseer deze in opwaartse richting.

U kunt ook een glas water en voeg 2 eetlepels appelazijn aan het. U kunt ook honing toe te voegen. Drink dit twee keer per dag gedurende ten minste een maand voor betere resultaten.

2. Cayenne Pepper

Om de pijn te verzachten, gebruik cayennepeper. Het is rijk aan bioflavonoïden en vitamine C die helpt bij een betere doorbloeding. Voeg 1 theelepel cayennepeper poeder om een glas warm water. Laat dit dag, 3 maal per dag gedurende enkele maanden.

3. Olijfolie

Olijfolie is zeer essentieel voor het repareren van beschadigde bloedvaten. Masseren met deze olie verbetert de bloedsomloop. Gewoon een beetje olie en verwarm het. Masseer deze hete olie zachtjes om je benen of het getroffen gebied in opwaartse beweging. Doe dit twee keer, elke dag. U kunt ook mengen vitamine E olie met olijfolie voor effectieve resultaten.

4. Knoflook

Dit is een van de beste home remedies voor spataderen. Knoflook vermindert de ontsteking en onderhoudt een goede bloedcirculatie in het lichaam. Voeg zoveel knoflook in uw dieet als je kunt.

U kunt de pasta bereid door het mengen van een paar teentjes knoflook op de been om de pijn te verminderen en zwelling direct solliciteren.

Of neem 6-7 teentjes knoflook en snijd ze in plakjes. Doe ze in een schone container. Om dit, voeg het sap van 2-3 sinaasappels en 2-3 el olijfolie. Laat het rusten voor een dag. De volgende dag, neem de container en schud het goed. Neem een kleine hoeveelheid oplossing en wrijf het op het getroffen gebied en masseer zachtjes. Wikkel het met een doek of een meter achteraf. Herhaal dit proces dagelijks gedurende enkele maanden veranderingen merken.

5. Citrusvruchten

Eet citrusvruchten zoals sinaasappels, citroen, enz., Dat diosmin en hesperidine bevatten. Deze verbindingen zorgen voor de sterkte van de haarvaten en ondersteuning van lymfatische stroming in de aderen, waardoor je opluchting.

6. Kool

Kool is goed-off in vitamine A, B, C, E, K, kalium, zwavel, magnesium, en nog veel meer. Het zwavelgehalte in deze veggie vernietigt onrust in het bloed. Het enige wat u hoeft te doen is een kool en zet het in een blender. Voeg genoeg water tot een pasta te maken. Breng de resulterende pasta op je aderen en bestrijken het gebied met een doek of verband. Na 1 of 2 uur, verwijder het verband of doek en afwassen.

7. laurierblaadjes en olijfolie

Olijfolie is een natuurlijk smeermiddel en laurierblaadjes bevatten veel antioxidanten, mineralen en vitaminen die essentieel zijn voor de behandeling van pijn, zwelling zijn, en blaren veroorzaakt door varicosities. Het enige wat u hoeft te doen is te mengen 3-4 laurierblaadjes met 4-5 eetlepels olijfolie. Verwarm het mengsel al enige tijd, zodat de eigenschappen van de laurierblaadjes krijgen toegediend in de olie. Laat het afkoelen en zeef daarna. Breng dit op het getroffen gebied tweemaal daags regelmatig.

8. Tomaten

U kunt zowel groene en rode tomaten gebruikt voor de behandeling van spataderen. U moet 1 of 2 tomaten (afhankelijk van de grootte van het aangetaste gebied) en verband. Snijd de tomaten in dunne schijfjes. Plaats deze over de pijnlijke aderen. Das een pleister over en laat het er voor 4-5 uur. Doe dit elke dag voor een paar weken om de pijn op natuurlijke wijze genezen.

9. Epsom Salt Bath

Neem wat Epsom zout en meng het in warm bad water. Baden met dit water of geniet je benen voor bepaalde tijd in het water. Dit verbetert de bloedcirculatie in het lichaam en dus vermindert de pijn en ontsteking.

10. Fuller Aarde's Pack

Deze remedie is niet te behandelen spatader, maar zorgt voor verlichting in zwelling en ontsteking. Om een pakket te maken, slechts 2-3 el (of meer, afhankelijk van de grootte van het aangetaste gebied) van bleekaarde poeder en voeg genoeg water om een pasta. Breng een dikke laag van het op het aangetaste deel. Laat het drogen. Zodra het droogt, was het af.

11. Uitgebalanceerd dieet

Het eten van een gezonde voeding is van essentieel belang voor de versterking van het vaatstelsel. Een dieet dat eiwitten en vitaminen (vooral C en K) omvat helpt bij de juiste stroming van het geoxygeneerde bloed. Ook, voeg een grote verscheidenheid aan groenten, volle granen en fruit in uw dagelijkse voeding.

12. Ice Pack

Om de zwelling verminderen en verlichten van ontsteking, alleen voor ijs op het getroffen gebied. Wikkel sommige stukken ijs in een handdoek of doek en wrijf het zachtjes over de gezwollen gedeelte voor bepaalde tijd. Herhaal dit twee of drie keer per dag, elke dag.

13. Warm en koud kompres

Solliciteer afwisselend warm en koud kompres op je benen om hulp te krijgen van zwellingen. Hiervoor kunt u gebruik maken van compressie zakken. Als ze niet beschikbaar zijn, gewoon gebruik maken van oude plastic flessen.

Of neem twee emmers en respectievelijk vul ze met koud en warm water. Geniet van je benen in elk van hen voor 20-30 minuten. U kunt ook het zout toe te voegen, om de pijn te verminderen.

Lifestyle Changes

14. Voeten Oefeningen

Oefeningen zijn altijd goed voor de gezondheid. Er zijn vele trainingen die je kunt proberen thuis voor het behoud van een goede bloeddoorstroming in de aderen. Draai je voeten met de klok mee en tegen de klok aanwijzingen voor een paar minuten. Doe dit met beide benen afwisselend.

Of anders, beweeg je been op en neer terwijl zittend op een stoel. De krimp zal verlichten de pijn en verlichting geven.

Neem een paar kussens en leg ze onder je been. Slapen in deze positie om de zwelling verminderen en om een goede doorbloeding bevorderen.

Oefeningen zoals fietsen, joggen, en zwemmen kan ook helpen.

15. Positie van de zitting

Onjuiste zithouding is ook verantwoordelijk voor spataderen. Om hulp te krijgen van deze aandoening, kiest u de juiste stoel die je lichaam past en niet te comprimeren bloedvat.

Zit niet in kleermakerszit positie te lang.

Heb op een bepaalde plaats en in dezelfde positie voor een lange duur niet zitten. Als u dit niet kunt vermijden, doen zich uitstrekt tussen de bloedstroom te handhaven.

16. Kleding

Strakke kleding beperken van de bloedtoevoer naar het hart vergroten van de kansen van accumulatie van zuurstofarme bloed in je lichaamsdelen. Dus, loszittende kleding.

17. Schoenen

Heeft schoenen met hoge hakken niet dragen als ze meer belasting heffen op de benen. In plaats daarvan, dragen schoenen met lage hakken die een betere circulatie te helpen. U kunt ook dragen schoenen die gemakkelijk kan worden geopend of losgemaakt wanneer nodig.

18. Compressie Kousen

Er zijn speciale steunkousen beschikbaar voor de behandeling van spataderen. U kunt deze krijgen van arts of een medische winkel. Deze kousen zijn zo ontworpen dat ze verbeteren de bloedcirculatie door het aanbrengen van meer druk op het onderbeen van op dijen. U kunt kiezen uit de verschillende soorten kousen, zoals onder de knie, halverwege de dij, taille hoog, etc.

19. Shed de Weight

Zoals eerder vermeld, kan obesitas ook bijdragen aan spataderen. Het lichaam van zwaarlijvige mensen kunnen niet effectief pomp het bloed terug naar het hart van zuurstof. De druk op de bloedvaten van die persoon is ook groter dan de persoon met de juiste gewicht. Dus, is het essentieel om gewicht te verliezen om te behandelen en genezen van de ziekte.

Kruiden Remedies voor de behandeling van spataderen

20. Rosemary

Het masseren met rozemarijn olie kan helpen verlichten het ongemak van spataderen. Het zal ook verbetering van de bloedcirculatie in het lichaam. Neem een beetje olie op je vingers en masseer zachtjes in opwaartse cirkelvormige beweging. Doe dit elke dag voor een paar weken.

U kunt ook rozemarijn olie toe te voegen aan je eten.

21. Gotu Kola

Dit kruid is rijk aan een stof genaamd triterpenen, dat is de beste remedie voor de spataderen. Het stimuleert de groei van bindweefsel die bestaan uit collageen. Om dit te consumeren, kunt u een infuus te bereiden door het toevoegen van 1 eetlepel gedroogde gotu Kola laat tot 1 kopje heet water. Laat het brouwen gedurende 10 minuten. Zeef daarna en dagelijks drinkt 2 tot 3 keer.

Opmerking: Raadpleeg een arts voordat consumeren dit infuus als u lijdt aan een leveraandoening.

22. peterselie

Dit kruid is rijk aan vitamine C die nodig is voor collageenvorming en repareren van de beschadigde bloedvaten. Peterselie is ook rijk aan een element genaamd rutine, waarbij de capillairen versterkt. Neem een handvol peterselie bladeren en ze ruwweg hakken. Leg ze in een kopje water en kook ze 5-8 minuten. Laat het afkoelen en zeef de oplossing. Voeg steeg essentiële olie aan. Dompel een wattenstaafje in en passen op het getroffen gebied. Doe dit twee keer per dag gedurende enkele maanden voor het beste resultaat.

U kunt deze infusie eenmaal per dag te drinken.

23. Aloe Vera

Dit is een ander ingrediënt dat helpt gemak uit de toestand van spataderen. Alleen voor de aloë vera gel rechtstreeks op je been en massage voor bepaalde tijd. Doe dit dagelijks voor enkele dagen voor positief resultaat.

U kunt ook mengen appelazijn aan het en massage op dezelfde manier.

24. Marigold

Deze bloem is rijk aan vitamine C en flavonoïden. Het verbetert ook de bloedcirculatie, waardoor in spatader helpen. U kan direct eten de bloemblaadjes na het wassen of te bereiden een afkooksel door het koken van de bloemblaadjes in een kopje water. Laat het afkoelen en daarna genieten van een doek in. Knijp het overtollige water en het doek naar het getroffen gebied. Dit zal verlichting van de pijn en de zwelling te verminderen. Doe dit elke dag voor 4-5 weken.

25. Paardenkastanje Seed

Dit zaad bezit anti-inflammatoire en adstringerende eigenschappen. Het helpt verlichten van de pijn en zwelling veroorzaakt als gevolg van verkeerde doorbloeding. Het heeft een samenstelling genoemd aescin die essentieel is voor het verbeteren van de sterkte van aderen. U kunt de gel op het getroffen gebied of twee keer per dag, regelmatig.

Als alternatief, kook 50 g paardenkastanje schors in 1 liter water. Na 10 minuten schakelt u de vlam en zeef het. Als het komt neer op kamertemperatuur, genieten van het langzaam.

Of anders, kunt u supplementen te nemen na overleg met een arts.

Notitie:

Als u lijdt aan een nieraandoening, misselijkheid, gastro-intestinale probleem of als u zwanger bent, dan niet consumeren paardenkastanje zaden.

Het mag niet in de ruwe, onbewerkte vorm en thee worden geconsumeerd kan niet worden bereid als het een soort gif dat schadelijk kan zijn bevat.

26. Druiven

Druiven kan in verschillende vormen voor de behandeling van deze kwaal.

Grape zaden, die rijk aan vitamine E, flavonoïden, linolzuur, enz., Helpen verlichten van de spataderen natuurlijk. Een van de belangrijkste verbinding druif zaad OPC (oligomere complexen proanthocyanidin) dat de elasticiteit van de haarvaten verhoogt. Je kan ofwel kauwen de zaden of kan een fijn poeder te maken en toe te voegen aan je eten.

Massage druivenpitolie op het getroffen gebied. Dit zal kracht geven aan de haarvaten en de verbetering van de bloedcirculatie.

De bladeren van deze vrucht zijn ook gunstig voor een persoon die lijden aan spataderen. Neem een handvol druivenbladeren en kook ze in 5-6 kopjes water (genoeg om je benen te genieten). Laat het koken voor bepaalde tijd. Als het aankomt op kamertemperatuur, geniet je benen in het voor 10-15 minuten. Doe dit elke dag voor een maand of twee.

27. Pine Bark

Pine bark bevat antioxidanten die sterkte aan haarvaten en ook verbetering van de bloedcirculatie in de aderen. Het is ook vol met anti-inflammatoire eigenschappen, die het brandende gevoel en zwelling verminderen. Voor het maken van het extract, neem wat verse denneschors, water en kaasdoek. Allereerst koken tenminste 8 liter water. Ondertussen was de schors. Wanneer het water begint te koken, voeg denneschors, en laat sudderen totdat het water is teruggebracht tot de helft. Gebruik kaasdoek om spanning. Bewaar de oplossing in een fles. Consumeren 50-100 van dit extract, drie keer per dag.

Opmerking: Je moet een arts te raadplegen voordat de consumptie van de pijnboomschors extract.

28. etherische olie Comprimeren

Elke vorm van pijn met vet kompres te behandelen, is het belangrijk dat juiste oliën zijn gemengd en in een juiste verhouding. Om een essentiële olie kompres te maken voor spataderen, moet je om te mixen 3 druppels elk van kamille olie, wortel zaad olie en lavendelolie. Om dit, voeg een kopje water. Geniet van een stuk doek in het mengsel. Knijp en plaats het op het getroffen gebied voor bepaalde tijd. Het zal helpen verminderen de jeuk en ontsteking. Voor betere resultaten, gebruik maken van deze remedie dagelijks.

29. Helichrysum etherische olie

Dit is een van de beste natuurlijke remedies voor spataderen. De olie is afkomstig van de bloemen. De olie is antistollingsmiddel en bezit verdoving en krampstillend eigenschappen. Neem 2-3 druppels van de olie op je vingertoppen en masseer het op naar het getroffen gebied in een opwaartse richting. Dit biedt voldoende bloedstroom in de benen en dus verlichting bieden conditie.

30. Witch Hazel

Toverhazelaar versterkt de bloedvaten. Het bezit samentrekkende eigenschappen en is rijk aan galluszuur, dat vermindert de zwelling veroorzaakt door spataderen. Neem een stuk doek of een meetinstrument, en dompel het in de toverhazelaar. Knijp het overtollige en plaats het op het getroffen gebied gedurende enkele minuten. Herhaal dit proces twee tot drie keer per dag, elke dag totdat de resultaten zien.

31. Sint-Janskruid

St. Janskruid kan zowel extern als intern worden gebruikt. U kunt haar infuus of kan toepassen lokaal in de vorm van zalven, olie, enz. Dit kruid pijn en ongemak veroorzaakt door spataderen vermindert.

Opmerking: Het moet worden gebruikt in verse vorm als het eigenschappen verloren gaan als het lucht gedroogd.

32. Stekelige Ash

De schors van deze plant is rijk aan tannines, alkaloïden, enz. Die de bloedcirculatie verbetert en zorgt voor verlichting van de pijn. Meng de tinctuur van stekelig as in een zalf en toe te passen op het getroffen gebied.

Notitie:

Doe het niet intern verbruikt als u gastro-intestinale problemen hebt of als je op een medicijn.

U kunt ook haar thee verbruiken na overleg met een arts.

33. Muisdoorn

Dit is een andere natuurlijke remedie die spataderen effectief geneest. Het is rijk aan vitamine C, B, calcium, magnesium, zink, etc. De belangrijkste verbinding genoemd uscogenin in dit kruid is essentieel voor het verminderen van ontsteking in de aderen. Het bezit ook anti-elastase eigenschappen die helpen bij vernauwing van de aderen. Dit kruid kan in de vorm van een supplement, 100 mg, 3 keer per dag worden geconsumeerd.

Let op: Dit kruid mag niet worden geconsumeerd zonder voorafgaande toestemming van een arts als u last heeft van prostaathyperplasie of hoge bloeddruk.

34. Bosbes Extract

Bosbes extract is een andere prachtige kruid voor spataderen. Dit extract is rijk aan anthocyanosides, wat essentieel is voor sterkte capillaire wanden en het collageen te behouden. Om spatader genezen, voeg een beetje van dit extract in je thee en hebben het dagelijks. U kunt 20-30mg van dit extract per dag of zoals voorgeschreven door de arts verbruikt.

Als alternatief, verbruiken de verse bessen.

Opmerking: Als u consumeren den schors of het nemen van eventuele bloedverdunnende medicijnen, voorkomen dat de consumptie van bosbes.

do's

Eet dieet dat rijk is aan vezels.

don'ts

Staan niet voor langere tijd.

Vermijd suiker, ijs, kaas, enz.

Laat de jeukende huid geen krassen.

2 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment