Sunday, March 6, 2016

14 Krachtige Homemade onkruidverdelgers voor uw tuin

Bron afbeelding: /blog/wp-content/uploads/2014/08/iStock_000006138012Medium.jpg

1. Boiling Water

Water, echter bijdraagt aan de groei van planten en onkruid, kokend water zou juist het tegenovergestelde van het. Het is de verbrandingstemperatuur kokend water die onkruidgroei elimineert. U kunt gewoon giet een pot met kokend water op onkruid. Het zal het onkruid verschroeien en hen doden. In plaats van met name kokend water om onkruid te doden, kunt u overwegen het gebruik van het water waarin je gekookte aardappelen of andere groenten. Het is de makkelijkste van alle natuurlijke onkruidverdelger. (1)

Opmerking: Zorg ervoor dat u niet giet er kokend water op de planten als het niet selectief te werk. Het zal de planten doden ook. (2)

2. Azijn

Azijn fungeert als de beste natuurlijke onkruidverdelger. De zure aard van azijn helpt bij het elimineren van het onkruid echter werkt het best aan de breedbladige onkruiden dan op gras onkruid (3, 4). Het kan direct of in verdunde vorm worden toegepast op het onkruid aan hun groei afbreken. Het kan worden gebruikt met verschillende andere bestanddelen ook, zoals mengen met afwasmiddel. Het werkt als een goed alternatief voor glyfosaat, zoals azijnzuur, die de naburige planten veel schaadt bevat, u veilig te houden. (5)

De eerste wetenschappelijke bewijs van azijn als een potente herbicide, is aangeboden door Agricultural Research Center wetenschappers. Zij verklaarde dat het niet alleen milieuvriendelijk, maar toch een goedkope optie voor de biologische landbouw. (6)

Zelfgemaakte organische onkruidbestrijdingsmiddel te bereiden, kunt u 1¼ kopjes van tafel zout en 2 eetlepels afwasmiddel toe te voegen aan een gallon van huishoudelijke azijn. Spuit het op het onkruid dat u wilt doden. Deze azijn en zout onkruidverdelger is een effectieve manier om onkruid uit uw gazon te verwijderen. (7)

2. Clove Oil Spray

Kruidnagel olie spray is ook een andere bruikbare organische alternatief voor chemische onkruidverdelgers. (8) Volgens een studie uitgevoerd door USDA over de effectiviteit van kruidnagel olie behandeling, bleek dat het beter op warme seizoen onkruid werkt tijdens zomerse omstandigheden dan op de winter van onkruid.

3. Bleach

Bleach is een uitstekende plek remover, maar het is ook een goede natuurlijke onkruidverdelger (9). Giet wat bleekwater in een spuitfles en gebruik deze op het onkruid dat u wilt doden. De daarin aanwezige chemische stoffen helpt vernietigen het onkruid. Wees zeer voorzichtig bij het gebruik van deze remedie, want als je per ongeluk bleekwater op andere planten bestrooi, kan ze ook schadelijk zijn.

Ook niet te houden voor meer dan een maand, als het zijn kracht zou kunnen verliezen met de tijd. (10)

Opmerking: Het grote nadeel van het gebruik van bleekwater als onkruidbestrijdingsmiddel is dat je niet in staat zal zijn om alle andere planten groeien in het behandelde gebied, omdat het de pH-waarde van de bodem toeneemt.

4. Zout

Zout het beste onkruidbestrijdingsmiddel Lawn, maar het kan schade aan de omringende grond eveneens veroorzaken. Dit is waarom het moet worden gebruikt met de nodige voorzichtigheid. U kunt steenzout of tafel zout strooien op de ongewenste onkruid. Het zal de wiet spread te vernietigen en controleren op hun verdere groei. Echter, als gevolg van de mobiliteit kan ook oplopen tot in de buurt van gebieden en schade voor de goede planten veroorzaken. Dus, is een zorgvuldige gebruik geadviseerd. (11)

Om een vloeibare oplossing van het zout te maken, kunt u deze natuurlijke onkruidverdelger recept volgen. Meng een deel van zout met twee delen water. Spuit de oplossing op het onkruid aan de gewenste resultaten.

5. maïsmeel

Maïsmeel gluten voorkomt de groei van onkruiden (12). Het extra voordeel van maïsmeel is dat het niet alleen stopt het onkruid groeit, maar ook breekt de stikstof uw gazon (13, 14) bevruchten. Maar, kan overmatig gebruik watervoorziening beschadigen en ook het aantrekken van ratten (15). Wanneer u maïsmeel in een bepaald gebied bestrooi worden geen zaad kunnen uitgroeien tot een plant. Het betekent dat het eigenlijk niet de wiet doden, maar zet een controle op hun verdere groei.

6. alcohol

Wrijven alcohol doodt onkruid door zuigen het water uit van hen en dus, waardoor hun dood. U kunt spuiten alcohol op het onkruid. Het kan echter de andere planten ook schadelijk zijn, dus wees voorzichtig, terwijl het spuiten in uw tuin.

Als alternatief kunt u verdunnen 1-2 eetlepels van alcohol met 1 ltr. van water. Spuit het op het onkruid om hen te doden op een natuurlijke manier. Verhoog de hoeveelheid alcohol voor de hardere onkruid. (16)

7. krant

U kunt het onkruid stikken met behulp van kranten. Het zal geen chemische oplossing vereisen. bedekken slechts het onkruid met een dikke laag van kranten, zodat ze voldoende zonlicht niet kunnen krijgen en uiteindelijk sterven. De laag kranten moet ten minste vier vellen dik goed bedekken het onkruid om hen van kiemen door het gebrek aan zonlicht. (17)

8. Borax Poeder

U kunt ook gebruik maken van het reinigingsmiddel borax om het onkruid te doden in uw tuin. Verdunnen met water en spuit de oplossing op de bladeren van onkruid te vernietigen. (18)

Opmerking: 1) Zorg ervoor dat de bodem deze oplossing omdat het de bodem onvruchtbaar kan maken niet laten weken.

2) Vermijd direct contact van dit mengsel met de blote huid.

3) Borax kunnen gevaarlijk zijn voor kinderen en huisdieren zijn. Dus, zorg ervoor dat je het te houden buiten hun bereik. (19)

9. citroensap

Citroensap werkt precies hetzelfde als azijn. Het doodt de wiet en voorkomt hun verdere groei ook. U kunt normaal citroensap gebruiken om te spuiten in de onkruid. (20)

Of, meng een half kopje citroensap met een kwart van de azijn en spuit het in uw gazon om de ongewenste wiet spread te verwijderen.

10. Dish Wasmiddel

Afwasmiddel is een populaire zelfgemaakte onkruidverdelger. Meng gelijke delen van afwasmiddel en water in een spuitfles. Gebruik deze oplossing voor de groei van onkruid in uw tuin te voorkomen.

Een andere optie is om afwasmiddel vloeistof te mengen met azijn. Spuit dit mengsel op het onkruid op het heetst van de dag.

Of anders, kunt u twee eetlepels afwasmiddel en 1/4 kopje zout tot een kwart van de azijn toe te voegen. Meng alle ingrediënten goed. Spuit het op het onkruid om ze te elimineren uit je tuin. (21)

11. Baking Soda

Zuiveringszout blijkt een effectieve onkruidverdelger zijn. Allereerst, bevochtig de onkruid met water en bestrooi zuiveringszout op hen. Herhaal deze remedie na een maand, als je niet de gewenste resultaten te krijgen. (22)

12. Gin

Neem een theelepel afwasmiddel, een eetlepel elk van azijn en gin Combineer alle drie ingrediënten en voeg vier kopjes water aan. Giet deze oplossing in een spuitfles en spritz het op het onkruid. (23)

13.Orange Oil

Giet een liter van 10% witte azijn in een grote emmer. Voeg twee ounces elk vloeibaar vaatwasmiddel en sinaasappelolie. Roer de juiste en giet deze oplossing in een spray fles met behulp van een trechter. Spoel de groei van onkruid met dit mengsel en de resultaten te zien binnen een paar dagen. Herhaal deze remedie na twee of drie dagen de tijd om volledig uit te roeien onkruid uit uw tuin.

Of anders, neem een eetlepel van elke citrus olie, zoals citroen of sinaasappel. Meng het met volle kracht azijn en spritz het op het onkruid. (24)

14. Biologische behandeling

Deze methode is nuttig voor het verwijderen van water onkruid. Vul een jutezak met gerst stro en plaats deze zak onder de plant die je wilt verwijderen. Bind de zak met een touw aan een steen, zodat deze moeilijke situatie in het water kan blijven. Het is bewezen dat een zak gerst stro is voldoende om onkruid in per 10 vierkante voet water de ruimte te doden. (25)

Woorden van Caution

1) U kunt ook branden het onkruid, maar wees voorzichtig terwijl doen als het andere omliggende planten te kunnen schaden. (26, 27)

2) Voor het beste resultaat, kunt u het onkruid met de hand te trekken. Zorg ervoor dat je ze trekken weg uit de wortel, zodat ze niet meer kunnen groeien. (28, 29, 30, 31)

3) Maak de juiste partities en randen in uw tuin om het onkruid op afstand te houden.

4) Plant meer en meer gezonde bomen om het onkruid te overtreffen. Deze planten zal de concurrentie om onkruid voor nutriënten en zonlicht te geven. Handhaving van een dikke en gezonde tuin is de beste manier om het aantal onkruiden minimaliseren. (32)

5) Tijdens het gebruik van een onkruidverdelger, zorg ervoor dat je het niet spuiten op andere planten als het hun groei te kunnen korten.

8 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment