Sunday, March 6, 2016

Hoe om droge vruchten in Uw Oven Make

Iedereen draait gezondheidsbewuste deze dagen en de focus op het eten van voedzame etenswaren. Droge vruchten is bekend dat rijk aan mineralen en andere voedingsstoffen. Het zijn gezonde snacks die je het hele jaar door kunt eten. Het zou leuker en geld te besparen als je droge vruchten gemakkelijk te bereiden bij u thuis te zijn. Hier is de volledige informatie over hoe droge vruchten in uw oven?

Stap 1 - Voorbereiding

U kunt vruchten zoals bananen, appels, mango's, pruimen, peren, veenbessen, sinaasappelen en kaki voor dit doel te selecteren. Welk fruit u kunt selecteren, kies de rijpe enen en was ze goed voordat u verder gaat. Vervolgens moet je om stenen te verwijderen, putten, stengels en vlekken van de vruchten. Sommige vruchten, zoals appels, smaak beter nadat de huid is verwijderd. Dus, het is aan u of u de huid van het fruit of niet schillen. Laatste stap in de voorbereiding is te snijden of snijd de vruchten in gelijke delen.

Stap 2 - Drogen

Verwarm de oven voor tot 130 tot 160 graden Fahrenheit. In geval van een dun gesneden fruit, ga dan voor een lagere temperatuur tijdens het hele vruchten hogere temperatuur nodig heeft. Vervolgens moet je een perkament papier in pannen en schik vruchten in een enkele laag. Houd kloof tussen stukken. Om te voorkomen dat curling of drogen van de vrucht, bedek ze met een siliconen pan voering of een pizza scherm. Plaats ze in de oven. Vergeet niet om pannen te draaien na elke 2 uur. Elke fruit neemt verschillende tijd om te koken. Bijvoorbeeld, banaan, appel, pruimen en peren ongeveer 6 uur, sinaasappelen ongeveer 8 tot 10 uur, en veenbessen neemt bijna 12 uur.

Stap 3 - opslaan

Wanneer het fruit klaar is, kunt u deze uit de oven te verwijderen. Bewaar het in een plastic of glazen container. Laat deze container geopend voor komende 4-5 dagen, zodat het fruit volledig wordt gedroogd. Schud de container dagelijks. Na 5 dagen, sluit de container. Uw droge vruchten zijn er klaar voor!

hieronder besproken zijn stap voor stap instructies voor het bereiden van verschillende droge vruchten thuis.

1. Homemade Gedroogde Apple Chips

1. Zet de oven voorverwarmen op 200 graden.

2. Vervolgens, met behulp van een scherp mes, dun snijd de appels gewassen. Chuck uit de zaden.

3. Nu bereiden een bakplaat met bakpapier verspreid over het. Leg de plakjes appel in een enkele laag niet overlappen.

4. Zet het in de oven en laat het bakken voor ongeveer een uur. Flip en blijven bakken voor nog eens 1 of 2 uur tot de appelschijfjes hun vocht volledig te verliezen.

5. Neem ze uit, dan droog en op te slaan in een luchtdichte container.

Bron afbeelding:

2. Gedroogde Peren

Bron afbeelding:

1. Verwarm de oven voor op 175 graden en het gebruik van plantaardige olie om een oven rack te vetten.

2. Met behulp van een scherp mes, dun snijd de gewassen peren. Gooi de kern.

3. Leg deze plakjes in een enkele laag zonder overlapping op de voorbereide oven rek.

4. Laat de peren bak ongeveer 4 tot 4½ uur. Halverwege het, flip de peren. Bak ze tot ze volledig droog.

5. Neem ze uit. Laat ze drogen en vervolgens op te slaan in een blikken doos bij kamertemperatuur.

1. Zet de oven voorverwarmen op 120 graden.

2. Was en ontpit de pruimen. Dan snijd ze in twee helften zelfs.

3. Plaats de cut pruimen in een enkele laag zonder overlapping, op een cookie rek en plaats het in de oven meer dan omrande bakken pannen.

4. Laat het bakken voor 6 tot 8 uur, en met korte tussenpozen, opent u de ovendeur te laten gaan van de stoom.

5. Nu is het verminderen van de oventemperatuur tot de laagste stand en laat de pruimen bakken voor de andere 6 tot 8 uur, zodat ze volledig droog.

6. Laat ze afkoelen. Daarna, op te slaan in een luchtdichte verpakking.

1. Verwarm de oven voor op 175 graden.

2. Met behulp van een scherp mes, snijd 1 inch dikke plakken van gewassen en geschild kaki.

3. Plaats de plakjes op een bakplaat in een enkele laag zonder overlapping en laat bak ongeveer 8 tot 10 uur. Houd flipping af en toe.

4. Wanneer de vrucht volledig uitgedroogd, neem het uit en laat het afkoelen. Bewaar het in een plastic of glazen verzegelde container.

5. Gedroogde Cranberries

Bron afbeelding:

1. Spoel de cranberry's en vervolgens dompel ze in een pot met kokend water (warmte moet worden uitgeschakeld). Houd ze tot hun huid barst.

2. Nu afvoer van de bessen. In een pan, gooi de cranberry's met honing.

3. Bereid een bakplaat door de voering met bakpapier. Schik de cranberries op het in een enkele laag zonder overlapping.

4. Bevries de cranberry's gedurende 2 uur. Dan zet ze in de oven bij een temperatuur van 150 graden.

5. Laat ze bakken voor 6 tot 8 uur.

6. Neem ze uit en op te slaan in een luchtdichte verpakking.

Bron afbeelding:

6. Gedroogde Sinaasappelen

Bron afbeelding:

1. Laat uw oven voorverwarmen op 140 graden.

2. Met behulp van een scherp mes, ontpit en snijd de sinaasappels.

3. Blot de plakjes fruit met een papieren handdoek voorzichtig, om zich te ontdoen van overmatig vocht.

4. Leg de stukjes sinaasappel op een bakplaat in een enkele laag zonder overlapping. Bak het 6 tot 12 uur. Houd de ovendeur open op 2 tot 4 inch tot luchtcirculatie.

5. Zodra de plakjes uitgedroogd bent, neem ze uit en bewaar ze in een afgesloten plastic zak.

1. Stel oven voorverwarmen bij 50 tot 90 graden.

2. Slice gepelde bananen in ¼ inch rondes of in de lengte, als per uw wens.

3. Voor de-kleuring van gedroogde bananen te voorkomen, dompel de stukken in verdunde citroensap voor een paar minuten voor het bakken.

4. Plaats de banaan stukken op een rooster met een bakblik eronder, in een enkele laag niet overlappen.

5. Laat de bananen bakken 1 tot 3 uur (bij ronde chips) of 6 tot 12 uur (bij wiggen).

6. Neem ze uit, afkoelen en bewaar ze in een luchtdichte verpakking.

1. Verwarm de oven voor op 185 ° C. Plaats een siliconen mat op een bakplaat en plaats deze in.

2. Snijd dunne plakjes van de gewassen en geschild mango's.

3. Plaats de mango segmenten in een enkele laag, maar ze moeten niet overlappen. Laat het bakken gedurende ongeveer 2 tot 3 uur met af en toe omkeren tot het moment dat deze volledig droog.

4. Neem ze uit, laat ze afkoelen en bewaar in een luchtdichte verpakking.

Dingen om te onthouden

Je moet een paar essentiële dingen te onthouden, terwijl de voorbereiding van uw eigen droge vruchten thuis. Zij zijn:

Als u de kleur van fruit (non-citrus degenen) te handhaven, is het raadzaam om ze weken in oranje of citroensap die met water verdund, voor een paar minuten na het snijden. Om het proces te versnellen, kunt u het fruit stomen ook.

Hoe dunner je slice fruit, hoe minder tijd die nodig is om te drogen.

Om uw droge vruchten in goede staat en eetbare voor een lange duur te houden, zet ze in goed gesloten potten en bewaar op een koele, droge en donkere plaats.

15 augustus 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment