Saturday, March 5, 2016

44 Krachtige Home remedies voor de behandeling van Anorexia Nervosa

Ervaart u onverklaarbaar gewichtsverlies? Ben je bang om gewicht te krijgen en daarom ben je maaltijden te vermijden? Je zou kunnen lijden aan anorexia nervosa. Anorexia Nervosa (of gewoon bekend als anorexia) is een eetstoornis veroorzaken van een ernstig gewichtsverlies. Meer dan de fysieke, het is een mentale aandoening. De belangrijkste symptomen van anorexia zijn vermoeidheid, slapeloosheid, laag lichaamsgewicht, bleke huid, haaruitval, broze nagels, depressie, droge huid, constipatie, lage bloeddruk, chronische vermoeidheid, frequente stemmingswisselingen, het vermijden van sociale bijeenkomsten, enz. Het grootste probleem de behandeling van anorexia is dat het heel moeilijk te diagnosticeren. En, kan dit leiden tot ernstige lichamelijke aandoeningen zoals bot gewichtsverlies, anemie, onbalans van elektrolyten in het lichaam, nierproblemen, enz., Indien niet tijdig wordt uitgehard. Het zou verstandig zijn om een arts en psychologen om deze aandoening te behandelen raadplegen. Sommige van de natuurlijke remedies kan ook nuttig zijn om anorexia genezen.

Natuurlijke remedies voor anorexia

1. Ginger

Gember is geweldig voor anorexia nervosa behandeling omdat het de eetlust stimuleert. Het geeft de stress en vermindert de angst door het kalmeren je zenuwen; dus helpt u de juiste maaltijden. Voeg een snufje steenzout een halve theelepel fijngehakte gember. Eet het vóór 30 minuten van elke maaltijd voor een paar weken. Het zal uw eetlust stimuleren.

Als alternatief, meng 1/2 theelepel van gember pasta met een korreltje elk van asafetida en zwarte peper poeder. Giet een paar druppels citroensap in. Neem het eenmaal per dag op een lege maag voor een paar weken.

Of u kunt een paar kopjes van gember thee per dag drinken om de aandoening te behandelen.

2. Knoflook

Knoflook is een ander gunstig behandeling voor anorexia. Het is een goede eetlust stimulerend middel dat helpt bij het bevorderen van de secretie van sappen en reinigen van het spijsverteringsstelsel. Neem een kopje water en voeg 3-4 fijngehakte teentjes knoflook aan. Kook het mengsel gedurende enkele minuten en daarna zeef de oplossing. Nu, voeg 2 eetlepels citroensap aan het en strooi er een snufje steenzout op. Consumeer deze drank tweemaal per dag voor een paar weken.

Of anders, dan kunt u ook knoflook toe te voegen aan uw dagelijkse voeding om de spijsvertering te verbeteren.

3. Amandelen

Amandelen staan bekend om het maken van je hersenen actiever en gezonder. Het verbetert het concentratievermogen en helpen omgaan met psychische nood. Neem een handvol amandelen en week ze een nacht in water. In de ochtend, verbruiken ze na het verwijderen van de huid.

Als alternatief, maak een pasta van geweekte amandelen met sandelhout poeder en boter. Gebruik het als een inhalator. Het zal stimuleren uw hersenen cel activiteit.

4. Pineapple

Ananas helpt ook traktatie anorexia door het stimuleren van de eetlust en verhoogt uw hunkeren naar voedsel. Eet verse ananas elke ochtend; het maakt je honger gedurende de dag voelen.

5. Warm Water

Warm water wordt vaak geassocieerd met gewichtsverlies, maar het kan ook nuttig zijn voor de behandeling van anorexia. Het spoelt de gifstoffen uit je spijsverteringsstelsel, die de werking ervan verbetert. Zo bevordert de honger.

Opmerking: Zorg ervoor dat het water niet te heet is om te drinken als het kan uw smaakpapillen kunnen beïnvloeden en branden het spijsverteringskanaal, die de aandoening kan verergeren.

6. Cinnamon

Kaneel is een groot huis remedie dat de secretie van sappen gunstig voor de spijsvertering bevordert. Voeg een theelepel kaneelpoeder tot een liter water. Roer de juiste en consumeren 2 glazen van het water ongeveer een half uur voor de maaltijd. Het zal zeker stimuleren uw honger.

7. Zaden van de venkel

Venkel zaden zijn goed voor de spijsvertering en het bevorderen van de eetlust. Neem een glas warm water en trekken 20 gram venkelzaad in. Steile het voor een half uur. Zeef en drinken voor en na uw maaltijd. Verbruiken twee keer per dag voor betere resultaten.

8. Lime

Lime induceert ook de honger en verdwijnt de effecten van vermoeidheid en misselijkheid. Meng 2 theelepels limoensap in het kokende water; voeg 2-3 kruidnagel aan dit mengsel. Laat het afkoelen tot normale temperatuur. Drink het eenmaal daags voor een week om uw eetlust te verbeteren.

Als alternatief, meng gelijke hoeveelheden limoensap en gember sap in een kom; voeg een snufje steenzout aan het en dek het af met een mousseline doek. Nu plaats het in het zonlicht gedurende 3 dagen. Daarna, neem een theelepel van dit mengsel elke dag voor uw maaltijden. Het zal je spijsvertering te verbeteren.

9. Black Pepper and Honey

Zwarte peper wordt vaak toegevoegd aan de meeste gerechten de smaak te verbeteren en om de spijsvertering te verbeteren. Grind vijf zwarte peper en voeg de honing om het tot een pasta te maken. Verbruiken een lepel van deze pasta op een lege maag elke ochtend om de eetlust te verbeteren.

Als alternatief, voeg een snufje zwarte peper poeder karnemelk. Drink regelmatig om uw eetlust te stimuleren.

Of, kunt u ook een snuifje zwarte peper poeder toe te voegen aan granaatappelsap.

10. Wortelsap

Wortelsap is nuttig in de secretie van maagsappen om uw spijsvertering te verbeteren. Het reinigen ook het spijsverteringskanaal en spoelen van de giftige stoffen. Voeg wortelsap aan een glas warm water en laat het om de symptomen van anorexia te behandelen.

11. Appels

Apple is ook een gunstige vrucht behandeling anorexia. Het stimuleert de niveaus van pepsine, een eiwit verteren enzym. Zo verbetert de eetlust en verbeteren hunkeren naar voedsel. Eet een appel en drink een glas melk gezoet met honing.

12. Orange

Sinaasappels worden op grote schaal gebruikt om anorexia patiënten te behandelen als ze uw spijsvertering gezondheid te verbeteren. Ook kan de geur van sinaasappels depressie te genezen en te verminderen stress door het kalmeren van de zenuwen. Drink een glas verse jus d'orange of eet een paar sinaasappels per dag. U kunt steenzout, zwarte peper poeder en citroensap toe te voegen aan een glas jus d'orange om het lekkerder te maken.

Of u kunt de geur van sinaasappelschillen om uw stemming te verheffen inademen.

13. Sour Grapes

Zure druiven zijn ook gunstig voor de spijsvertering. Drink sap van zure druiven per dag voor een paar weken om uw eetlust te verbeteren.

Als alternatief, kneden een brooddeeg met behulp van het sap van zure druiven; voeg een snufje steenzout aan. Maak chapattis het gebruik van dit deeg. Verbruiken deze chapattis ongeveer twee weken om de effectieve resultaten te krijgen.

14. Lemon

Lemon is een groot reinigingsmiddel voor uw spijsvertering. Een anorexia patiënt moet citroensap regelmatig te drinken voor een verhoogde eetlust. Vul een glas met lauw water; knijp citroensap erin en een snufje zout. Drink het in de ochtend voor een gezonde spijsvertering.

Als alternatief, voeg 3 kruidnagels en 1/2 theelepel citroensap gekookt water. Laat het afkoelen. Zeef de oplossing en drinken. Verbruiken per dag gedurende een week om uw cravings verhogen naar voedsel.

Of anders, kunt u ook het mengsel van gember sap en citroensap.

15. Zaden van de koriander

Korianderzaad zijn echt effectief bij de behandeling van ernstige anorexia. Trekken enkele korianderzaad in warm water en laat het steil voor een half uur. Zeef de vloeistof en drink het net voor uw maaltijden. Het zal helpen terug te krijgen van uw eetlust.

16. Tomaten

De aanwezigheid van zuren in tomaten helpen bij de afscheiding van maagsappen die meer honger verder induceert. Eet rauwe tomaten voor de behandeling van anorexia. Je moet ze regelmatig voor effectieve resultaten verbruikt.

17. Fenegriek Seeds

Fenegriekzaden zijn rijk aan koolhydraten, eiwitten en gezonde vetten. Het verhoogt het hemoglobinegehalte evenals verhoogt de secretie van maagsappen. Kook wat water en genieten van een paar fenegriek zaden in. Laat het steil tot aan het water afkoelt. Giet de oplossing en drinken dag gedurende enkele weken.

18. Asafetida

Asafetida is echt nuttig bij de behandeling van anorexia geweest. Neem een lepel van geklaarde boter en voeg een snufje asafetida aan. Verbruiken dagelijks voor effectieve resultaten.

19. Meditatie

Anorexia is een psychische stoornis meer dan een fysieke; meditatie is zeer nuttig om het te behandelen. Het ontspant je geest en ziel. Voor meditatie, alles wat je hoeft te doen is om te zitten, staan of liggen en zich te concentreren op je ademhaling. U kunt ook een mantra of zin herhalen waarbij de focus op je ademhaling. Het helpt om de negatieve gedachten en stressvolle conflicten te bestrijden. U kunt deelnemen aan een groep of club als u niet in staat om het te doen op uw eigen zijn.

20. acupressuur en acupunctuur

Acupressuur en acupunctuur bevordert het gevoel van welzijn en het lichaam te ontspannen. Er zijn bepaalde punten in het lichaam, die, wanneer ingedrukt kan de behandeling van veel aandoeningen. Het geeft ook een bepaalde vorm van ontspanning aan de instantie die de negativiteit neemt.

Let op: Neem de hulp van een ervaren beoefenaar van acupressuur en acupunctuur technieken.

21. Yoga

Net als meditatie, yoga helpt ook de bestrijding van emotionele conflicten en stress. Het is echt nuttig bij de behandeling van eetstoornissen zoals anorexia. Echter niet elke yogapositie helpen bij de behandeling van anorexia, maar sommige van de posities zouden vrij nuttig te genezen.

Opmerking: Word lid van een yogales of te leren yoga posities van een deskundige yoga beoefenaar.

22. Massage

Het nemen van massage therapie twee keer per week kan nuttig zijn bij de behandeling van anorexia omstandigheden. Het verlaagt de stress en verhoogt dopamine en serotonine, de goed gevoel hormonen die gunstig zijn voor de behandeling van anorexia zijn. Remedial massage is vooral gunstig voor een dergelijke stoornis. Je moet een massage te krijgen op je schouders, nek, rug en onderkant van je voeten naar je lichaam te ontspannen.

Opmerking: Ga naar een opgeleide masseuse om betere resultaten te verkrijgen.

Kruiden Remedies te genezen Anorexia

23. Mint

Mint is zeer nuttig voor de behandeling van anorexia, omdat het een natuurlijke voorgerecht. Het heeft een sterke en uitgesproken smaak en een krachtig aroma dat helpen om de honger. Ook is het erg nuttig om emotionele stress te verlichten. Neem 2 theelepels van verse munt sap elke ochtend om anorexia nervosa te genezen.

Als alternatief voor te bereiden muntthee door toevoeging van 2 theelepels droge muntblaadjes om een kop warme water. Laat het steil voor 10 minuten. Zeef de vloeistof en drink het.

24. Kamille

Kamille kan je zenuwen te kalmeren en dus kan helpen bij het verminderen van stress en angst niveaus. Het houdt je gehydrateerd en energiek. Drink kamillethee eenmaal of tweemaal per dag voor de behandeling van anorexia.

25. Citroenmelisse

Het is een natuurlijke zenuw tonic en mind-relaxerend. Citroenmelisse verlicht de stress, vermindert de angst en verbetert de eetlust. Het bevordert ook een gezonde slaap. voeg gewoon een theelepel gedroogde citroenmelisse een kopje heet water. Bedek het en steil voor 5-10 minuten. Verbruiken kop van deze thee per dag gedurende enkele weken.

Let op: Hoge doses van dit kruid kan meer angst veroorzaken.

26. jeneverbessen

Jeneverbessen zijn rijk aan zink die de productie van maagsappen stimuleert. Maal 50 gram gedroogde jeneverbessen samen met een liter witte wijn. Bewaar het voor twee weken. Drink een glas van deze wijn net voor uw maaltijden. Het zal de werking van het spijsverteringsstelsel verbeteren en honger.

27. peterselie

Peterselie is nuttig bij het verminderen van winderigheid en daarom stimuleert de honger. Neem paar verse peterselie blaadjes en week ze in warm water. Steil voor een half uur en daarna stam van de oplossing. Drink het 30 minuten voor uw maaltijden.

Opmerking: Hogere consumptie van peterselie kan je maag overstuur.

28. Dragon

Dragon is zeer gunstig kruid om zich te ontdoen van anorexia. Dit kruid induceert de secretie van verteringssappen en helpt bij het proces van het metabolisme. Zo verhoogt uw eetlust. Het Ures ook slapeloosheid en verbetert de bloedcirculatie. Gedroogde dragon kunnen in salades en soepen worden gebruikt voor de behandeling van anorexia nervosa.

29. Sint-Janskruid

St. Janskruid geneest angst en depressie. Daarom behandelt deze psychische stoornissen. Het is beschikbaar in de vorm van tinctuur in de markt. Verbruiken driemaal per dag om het probleem te verlichten.

Opmerking: Gebruik geen antidepressiva niet mee te nemen met dit kruid.

30. Gentiaan

De wortel van gentiaan helpt bij de behandeling van anorexia. Het geneest problemen in verband met indigestie; dus, verhoogt eetlust. Het is beschikbaar in de vorm van tinctuur en tabletten. De aanwezigheid van een bittere chemische stof secoiridoids bevordert de afscheiding van maagsappen, gal, en speeksel die spijsvertering helpt.

Opmerking: Degenen die lijden aan maag ontsteking of zweer moet deze remedie te voorkomen.

31. Alfalfa

Dit kruid is gebruikt voor de komende jaren maagklachten te behandelen. Het helpt weer de verloren eetlust. De tinctuur van alfalfa kan nuttig zijn voor de behandeling van anorexia. Het helpt genezen van lichamelijke en mentale vermoeidheid. U kan tot 1000 mg van alfalfa in een dag voor de behandeling van anorexia nervosa.

32. Gezegende Thistle

Het is een bittere digestief tonicum door de aanwezigheid van niacine. Gezegende distel bevordert de afscheiding van maagsappen en gal. Het stimuleert de eetlust en de spijsvertering. U kunt intake zijn tinctuur om anorexia te genezen.

Opmerking: Zwangere vrouwen moeten dit kruid niet verbruikt.

33. Horehound

Horehound is een digestief stimulerend middel dat de eetlust stimuleert door het verhogen van speeksel en maagzuur. Neem 3/4 theelepel horehound kruid per dag voor de behandeling van anorexia. Het zal helpen bij het verbeteren van het proces van de spijsvertering.

34. Centaury

Het is ook een eetlustopwekker kruid dat de afscheiding van maagsappen die de spijsvertering helpt bevorderen. U kunt consumeren in de vorm van thee of tinctuur aan de lever aandoeningen en weer de verloren eetlust.

Opmerking: Niet consumeren dit kruid als u zwanger bent.

35. Rosemary

Chemische onbalans in de hersenen cellen kan anorexia veroorzaken. Rozemarijn is een kruid dat is echt nuttig in het voeden van de hersencellen. Vandaar dat verlichten een persoon uit de symptomen van anorexia nervosa. Kook een paar blaadjes rozemarijn in een kopje water. Steile voor bepaalde tijd en de stam daarna. Drink het na het een beetje koeler krijgt. Het moet twee of drie keer per dag worden verbruikt om de effectieve resultaten te zien.

36. Dandelion

Paardebloem azen in de behandeling van de kwesties in verband met de spijsvertering. Het genezen van de eetstoornis anorexia patiënten in en verhoogt de eetlust. U kunt de extracten van paardebloem consumeren op een regelmatig om deze aandoening te behandelen. Houd het regelmatig tot de symptomen van anorexia aanhouden.

37. Zoethout

Zoethout werkt als een anti-depressivum. Het reinigt de slijmvliezen van het spijsverteringskanaal. De eetlust wordt normaal als het spijsverteringsstelsel gebied krijgt vrij van bacteriën. U kunt zoethoutwortel extract verbruikt voor de behandeling van anorexia.

Opmerking: Patiënten die lijden aan hoge bloeddruk moet voorkomen dat het gebruik van dit kruid.

38. Goldenseal

Dit kruid is een algemeen bekend digestief stimulerend middel. Zo helpt de eetlust. De componenten die aanwezig zijn in goldenseal de bestrijding van de bacteriën en schimmels. U kunt medicijnen gemaakt van de wortel van dit kruid te gebruiken.

39. Oatstraw

Oatstraw een zenuwtonicum kruid dat werkt als een antidepressivum en vermindert irritatie van slijmvliezen. Hoewel oatstraw duurt langer voor de behandeling van anorexia, de gevolgen ervan zijn onveranderlijk. Het geneest fysieke stress en nerveuze vermoeidheid. De componenten zoals silica, vitamine B-complex, calcium, saponinen, vitamine A, etc., stimuleren het metabolisme, verbetert de bloedstroom en behandelen anorexia nervosa.

40. Condurango

Condurango bevat een aantal speciale stoffen die bijdragen aan het stimuleren speeksel en maagsappen. Het helpt ook weer verlaagd hunkeren naar voedsel, zodat u uw verloren voeding niveau terug te kunnen krijgen. Voeg 1,5 gram gemalen Condurango een beker koud water en breng dit mengsel aan de kook. Zodra het afkoelt; stam en geniet van deze kruiden afkooksel.

41. Basil

Een patiënt met anorexia meer vatbaar is geïnfecteerd door andere ziekten als gevolg van een zwakkere immuunsysteem. Basilicum verbetert de werking van het immuunsysteem en stimuleert de eetlust ook. Neem 4-5 basilicum en voeg ze toe aan een kop kokend water. Brouwen voor een paar minuten en zeef de thee. Drink regelmatig voor de behandeling van anorexia.

42. klis

Klit versnelt de afscheiding van maagsappen in de maag en verbetert de eetlust. De wortel van klit kruid is rijk aan voedingsvezels die helpt reguleren van de werking van het maagdarmkanaal. U kunt het in de vorm van een tablet.

Opmerking: Zwangere vrouwen moeten niet gebruiken kliswortel.

43. Waterkers

De voedingscomponent waterkers helpt bij de productie de maagsappen, die op hun beurt versterken de werking van spijsverteringsstelsel. takjes waterkers toe te voegen aan uw salade en laat het 10 minuten voorafgaand aan uw maaltijd om uw eetlust te verbeteren.

44. Groene Thee

Groene thee is een zeer populaire digestief stimulerend middel dat helpt bij het verbeteren van het functioneren van het spijsverteringskanaal. Het verbetert niet alleen de eetlust, maar vermindert ook vermoeidheid, angst en stress. Sip groene thee twee tot drie keer per dag om de voordelen te verkrijgen

do's

1) Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine B-complex zoals het is nuttig voor de behandeling van anorexia.

2) Eet groenten, soepen en salades voor de maaltijden als ze een goede voorgerecht.

3) Kies om te eten meer kruidig voedsel als het sterke eetlust zou maken.

4) U kunt ook voedingssupplementen na raadpleging van een arts om uw normaal lichaamsgewicht te herstellen.

5) Drink veel water gedurende de dag, maar niet alleen vertrouwen op het.

6) De patiënt moet worden ondersteund door de familie en vrienden ook.

7) Eet zink rijke voedingsmiddelen of supplementen.

8) Consumeer vitamine B6 en vetzuren als ze helpen de behandeling van emotionele trauma en eetstoornissen.

don'ts

1) Doe je ontbijt niet over te slaan. Eet kleine maaltijden gedurende de dag.

2) niet te vermijden sociale bijeenkomsten als ze kunnen eigenlijk helpen herstellen van deze aandoening.

8 februari 2016

8 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment