Saturday, March 5, 2016

15 Bewezen Home Remedies To Get Rid van Motten

Of het nu bijkeuken of kast, de meest voorkomende onder het huishouden plaag probleem wordt veroorzaakt door motten. Ze zijn meestal te vinden in het bewaren van voedsel, in de kasten waar de wollen bont kleding zijn opgeslagen. Normaal gesproken kan mot besmetting geïdentificeerd worden wanneer u een of twee kleine motten te lokaliseren. Maar de mogelijkheid om ze te zien is niet altijd mogelijk. Vandaar, kunt u kijken op deze mot besmetting symptomen aan je evacuatieplan beginnen - kleine gaatjes in kleding; sponsachtige web-achtige laag op de hoeken van de rekken, grills, garderobe lagen; stoffige blik op de bovenkant van de zelden gebruikte kledingstukken of schermen; verkleurde uiterlijk van het scherm, schuimende blik op de zijkanten van het voedsel containers; stinkende gesloten racks. Zodra bovenstaande symptomen worden gevonden, onmiddellijk uit te proberen de onderstaande home remedies over hoe om zich te ontdoen van motten en natuurlijk ook gebruik maken van andere veilige chemicaliën.

Home remedies voor Motten

1. Trapping

Het is een eenvoudige, maar meest effectieve en een oude methode van het instellen van vallen om deze griezelige wezens te doden. Toepassen olie op de zijden van een vel / papier om de Vliegenpapier maken. Nu hangen dit papier in de keuken rack of kast om motten te vangen. (1)

In plaats van het gebruik van eetbare olie op de vliegenpapier u visolie gebruiken om tal van motten gemakkelijk aan te trekken.

2. Vacuum

Vacuüm met een hoog vermogen werkt ook effectief in het vangen van motten, van kleding, tapijten, rekken, houten deur, hoeken en ook van de schermen. Het wassen van het gebied na het stofzuigen geeft langdurige verlichting van motten. (2) (3)

3. Föhn

Op jurken die je niet kunt stofzuigen, kunt u föhn om het warmte-behandeling te geven met het oog op de motten te controleren door ze te doden en ook hun eieren. (4)

4. naftaleen Balls

Voeg twee naftaleen ballen in een kleine doek zakje gemaakt van katoen en plaats deze in de hoeken van je garderobe racks. De penetrante geur van deze ballen verdrijft motten. (5)

5. Cedar Chips

Cedar afstoot motten ze cederhout haten. (6)

Dus, hier is een goed nieuws voor degenen die willen ideeën om deze insecten uit hun huis te elimineren. Houd een zak van cederhout chips in de gebieden die zijn bezet door motten en jagen ze weg.

U kunt ook gebruik maken van ceder kisten en kasten voor het opslaan van dingen.

6. Herb Sachet

Kruiden zoals rozemarijn, lavendel, tijm en kan tot klein doekje zakjes worden toegevoegd en plaats ze in de mot gevoelige gebieden om hen op afstand te houden. (7) (8)

7. Lavender

U kunt of strooi er wat droge lavendel bloem of voeg ze toe aan potpourri; of gewoon spuiten lavendelolie in de gebieden die u vermoedt dat motten aanwezig zijn. Lavendel helpt chase bijna alle motten weg. (9)

8. Kruidnagel Pouch

Maak kleine zakje door het wikkelen van kruidnagel in vloeipapier of doek stuk; bewaar ze in de opslag van containers of de opslag van graan plaatsen, zodat motten eten niet gemakkelijk te bereiken.

Maak een dikkere bundel van kruidnagel met een doek stuk of tissue; leg ze in de kast of kast om uw kleding te beschermen tegen de penetrante geur van kruidnagel.

U kunt ook een zakje te maken mengen rozemarijn, knoflook, tijm, mint en Ginseng (10)

9. laurierblaadjes

Bay bladeren geven een sterke geur die motten haat te inhaleren. De baai bladeren kunnen worden toegevoegd aan een potpourri aan motten te elimineren. Strooi droge laurierblaadjes om mot besmetting te beheersen. (11)

10. Essentiële oliën

Meng lavendelolie, Indische Lilac olie en kruidnagel olie tot een anti-mot oplossing te maken. Doop een spons in dit mengsel en squeeze. Veeg deze spons over de mot gevoelig hoeken van rekken of kasten om zich te ontdoen van motten, mot eieren en nog veel meer. (12)

11. Indian Lilac

U kunt de verse bladeren in een hoek van uw keuken rack om motten te elimineren te houden. U kunt ook genieten van een katoenen bal in zijn kruidenolie en plaats ze in de rekken. In het geval van een kledingkast, gewoon stof droog poeder van de Indiase lila.

12. Azijn

Witte azijn kan worden gemengd met dezelfde hoeveelheid water en gebruikt als ongediertebestrijding spray mot besmettingen voorkomen. Maar de behandeling van bepaalde gebieden met azijn kunnen vlekken achterlaten, dus gebruik ze voorzichtig op keuken plakken en Voorraaddoos rally.

Als alternatief kunt u ook gebruik maken van mengsel van 1 kopje melasse en 2 kopjes azijn. Motten zullen krijgen aangetrokken en stak aan het mengsel. (14)

13. Moth Crystals

Deze zijn geurende kristallen verkrijgbaar in alle ongediertebestrijding winkels. Klik hier voor de mot kristallen, wikkel ze in een papieren handdoek en in uw keuken, kast of onder het bed te houden aan de motten die het linnen en de opslag van voedsel containers beschadigen. (15) (16)

14. Pheromone Moth Traps

Dit zijn de meest bekende mot vallen in bijna alle ongediertebestrijding winkels en ook in een aantal warenhuizen. Koop feromoon mot vallen en bewaar ze in de mot gevoelige gebieden te vangen van de motten. (17)

15. kaneelstokjes

Doe wat kaneelstokjes in de kast, kasten en kleding tassen om ze weg te jagen. De geur van kaneel kan zich vastklampen aan kleding voor een langere, zodat u kunt ervoor kiezen om ze te verpakken in vloeipapier.

Na het wegwerken van motten, proberen om uw huis regelmatig te reinigen met een milde zeep, azijn of spray etherische oliën ongediertebestrijding te zorgen dat ze niet terug te komen. Het belangrijkste is, hoeft motten niet je eten; in plaats leggen ze eitjes in levensmiddelen. Daarom zou het beter zijn om weg te gooien mot besmet voedsel, of in het geval van granen droog ze in het zonlicht voor een paar dagen alvorens te gebruiken. (18)

do's

Al snel na de behandeling van uw kast van mot besmetting, overweeg dan de volgende punten:

Was uw kleren om weg te doen met mot eieren vast te zitten in de kleding. (19) (20)

Het is goed om de zon en de borstel jurken gemaakt van wol en bont. (21) (22)

Reinig uw gordijnen, schermen en een bank covers. (23)

Was de koffers, opslagcontainers en keuken rekken. (24)

don'ts

Geen alcohol spuiten in je garderobe om nachtvlinders te elimineren. Dit kan vlekken veroorzaken in uw jurken. (25)

Na het wassen van de koffers, het bewaren van voedsel en tassen, niet ze vochtig te laten zoals ze schimmel uit te nodigen.

Niet de mot aantrekken vliegenpapier in uw keuken rekken of kasten 's nachts te laten zoals het trekt andere kleinere insecten.

13 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment