Friday, March 4, 2016

19 Best Home Remedies To Get Rid van bultjes Fast

Veel mannen vinden het scheren van een vermoeiende en pijnlijke taak zijn en zal voorkomen dat doen totdat het is absoluut noodzakelijk. Dit is zeer geldt voor mannen die ingegroeide haren. Pseudofolliculitis barbae ", beter bekend als bultjes, optreden wanneer gezichtshaar ofwel komt niet uit de follikel of het haar krullen terug in de huid te laten groeien. Ze zijn vergelijkbaar met ingegroeide haren, het enige verschil is dat deze bultjes rood en ontstoken en soms vullen met pus. Vrouwen die hun benen, oksels en vaginale scheren, kunnen last hebben van dit zo goed. De belangrijkste oorzaken van bultjes omvatten-gevoelige huid, scheren zonder crème of zeep, met behulp van een bot mes, en het gebruik van de verkeerde scheren techniek. Veel mensen vaak uiteindelijk met behulp van vochtinbrengende crèmes om het getroffen gebied, dat is een tijdelijke oplossing te koelen. Dan, hoe zich te ontdoen van bultjes snel te krijgen? De volgende remedies zal u helpen de hinder als gevolg van bultjes te verlichten.

Natuurlijke remedies voor bultjes

1. Apple Cider Vinegar

Het heeft anti-inflammatoire eigenschappen die helpen om de ontsteking en jeuk veroorzaakt door bultjes verminderen, terwijl het bestrijden van de bacteriën die een infectie veroorzaken. Neem ½ kopje appelazijn. Dep een katoenen bal in de oplossing. Solliciteer zachtjes op het getroffen deel. Laat het drogen. Je gezicht wassen met warm water en dep ze droog. Herhaal dit minstens drie keer per dag.

NB - Mensen met een gevoelige huid moet de oplossing met een gelijke hoeveelheid water te verdunnen.

2. koud kompres

Dit is een instant oplossing als het gaat om hobbel behandeling scheermes. Het verzacht de huid en koelt het brandende gevoel veroorzaakt door bultjes. Het helpt om de ontsteking te verminderen en heeft een kalmerend effect op het getroffen gebied. Plaats een paar ijsblokjes in een dun doek, zoals een zakdoek. Wikkel het en passen op het getroffen gebied gedurende 10 tot 15 minuten. Als alternatief, dip een doek in ijskoud water en zet het op de ontstoken gebied. Doe dit zo vaak mogelijk in de loop van de dag, totdat het brandende gevoel afneemt. Vrouwen die scheren hun schaamstreek en oksels kan ook dit middel te gebruiken om bultjes genezen.

3. Aspirine

Aspirine heeft anti-inflammatoire eigenschappen die helpen de roodheid veroorzaakt door bultjes verminderen. Los de twee tabletten van aspirine in ongeveer een eetlepel lauw water. Zodra de tablet oplost, wrijf de pasta op het gebied dat wordt beïnvloed door bultjes. Laat de pasta op gedurende 10 minuten. Je gezicht wassen met lauw water. Door dit te doen twee keer per dag zal helpen zich te ontdoen van bultjes snel.

Opmerking: Mensen met een gevoelige huid moeten voorkomen dat het gebruik van aspirine.

4. Honey

Honing heeft antibacteriële eigenschappen en kan vele andere huidproblemen, zoals acne en droge huid te genezen. Het helpt ook om de roodheid en zwelling veroorzaakt door bultjes. Met behulp van een zachte borstel of uw vingertoppen, breng een royale hoeveelheid honing op je gezicht en laat het drogen. Nu je gezicht wassen met koud water en dep ze droog. Doe dit drie keer per dag.

5. Yoghurt

Zoals honing, yoghurt heeft ook antibacteriële eigenschappen die kunnen helpen bij het verminderen van ontstekingen en zwellingen. Gewoon, meng een eetlepel yoghurt met 1 ½ theelepel honing en toe te passen op het getroffen gebied. Houd het op voor 15 minuten en was daarna het mengsel af met warm water. Herhaal dit minstens vier keer per dag. Dit is een ideale remedie voor die vrouwen die bultjes krijgen tijdens het scheren hun benen om ongewenste haren te verwijderen.

6. Black Tea Bags

Zwarte thee bevat looizuur, die helpt bij het verminderen van de ontsteking en roodheid. dip gewoon een theezakje in heet water voor een paar minuten. Verwijder het theezakje uit het water en plaats het op een schotel. Plaats de schaal in de koelkast gedurende 10 minuten. Nu, wrijf de koele theezakje op de bultjes gedurende drie minuten. Doe dit een paar keer in een dag voor een snelle verlichting van bultjes.

7. Baking Soda

Baking soda heeft anti-inflammatoire eigenschappen die helpen bij het verzacht de huid. Het helpt ook bij het verminderen van de jeuk veroorzaakt door de bultjes, vooral in de bikinilijn. Het helpt ook bij het verminderen van de jeuk veroorzaakt door bultjes. Om een zuiveringszout oplossing te maken, los 1 eetlepel zuiveringszout in een kopje water. Dompel een watje in de oplossing en vervolgens toegepast op het getroffen gebied. Houd het op vijf minuten en spoel het af met koud water. Doe dit drie keer per dag of zoals nodig, omdat de huid kan drogen.

8. komkommer

Hoe te bultjes te voorkomen met komkommer? Nou, komkommer heeft een anti-inflammatoire en hydraterende eigenschappen, plus het is rijk aan vitamine K en C die beide zijn het best bekend om hun helende eigenschappen. Snijd een paar plakjes komkommer en leg ze in de koelkast voor een half uur. Haal de plakken uit de gekoelde komkommer en wrijven op de aangetaste huid gedurende 10 minuten.

U kunt ook een puree van komkommer en melk te maken. Gewoon, schil één komkommer en voeg deze toe aan kopje melk ¼ en meng in een blender. Plaats de puree in de koelkast gedurende 10 minuten en vervolgens naar het getroffen gebied. Houd het op voor 10 minuten en nu je gezicht afspoelen met lauw water. Doe dit twee keer per dag gedurende twee opeenvolgende dagen.

9. Havermout

Havermout helpt de irritatie en ontsteking veroorzaakt door bultjes verminderen wegens zijn anti-inflammatoire en verzachtende eigenschappen. Meng wat geaard havermout met yoghurt in een kom. Zorg ervoor dat u gelijke delen van zowel de ingrediënten te gebruiken. Voeg nu een theelepel honing aan het mengsel. Breng het mengsel op de aangetaste huid en laat het drogen voor ongeveer een half uur. Afspoelen met warm water. Herhaal tweemaal per dag gedurende drie opeenvolgende dagen.

10. warm kompres

Een warm kompres zal helpen de hobbels te verminderen en doodt de bacteriën op het getroffen gebied. Dompel een doek in warm water, knijp het overtollige water en breng op de ontstoken huid gedurende 5 tot 10 minuten. Doe dit elke dag tot je hulp te krijgen.

11. Cornstarch

Ofwel passen maïszetmeel direct op het getroffen gebied of meng met wat water tot een pasta te maken. Laat het gedurende 20 minuten en spoel af met warm water.

12. Citroensap

Knijp een halve citroen aan het sap te extraheren. Nu, dip een watje in het sap en zachtjes toe te passen op de bultjes. Zodra u alle hobbels hebben behandeld, laat het drogen en je gezicht wassen met lauw water.

NB - Gebruik dit middel niet gebruiken als je een gevoelige huid.

13. Witch Hazel

Toverhazelaar heeft samentrekkend, anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen die de ontsteking kan verminderen en glad uit de huid. Gewoon, dip een watje in sommige hydrolaat oplossing die toverhazelaar heeft en van toepassing op de hobbels. Laat het op en niet afspoelen.

14. Strawberry Paste

Strawberry heeft anti-inflammatoire eigenschappen die kunnen helpen bij de behandeling van bultjes. Pureer een paar aardbeien. Voeg een beetje zure room en meng goed. Naar het getroffen gebied en laat het gedurende 15 tot 20 minuten. Was als af met koud water en dep ze droog.

15. Kokosolie Sugar Scrub

Deze remedie helpt om de huid glad. Om zich te ontdoen van bultjes gewoon mix 4 eetlepels kokosolie, 1 eetlepel honing en 2 eetlepels elk van witte en bruine suiker. Breng het mengsel op de huid en laat het blijven op uw huid gedurende tien minuten. Was je gezicht / getroffen gebied met warm water.

16. Olijfolie

Olijfolie heeft anti-inflammatoire eigenschappen en helpt bij het maken van de huid glad. Gewoon meng een eetlepel olijfolie en vijf druppels tea tree olie in een kom. Van toepassing op het getroffen gebied met behulp van een watje. Houd het op voor 15 minuten en dan stijgen af met lauw water.

Kruidengeneesmiddelen voor bultjes

17. Tea Tree Oil

Tea tree olie heeft antiseptische, anti-inflammatoire en antibacteriële eigenschappen, waardoor het een van de uitstekende kruidengeneesmiddelen voor bultjes maakt. Neem ongeveer twee eetlepels water in een kom en voeg vijf druppels tea tree olie aan. Breng de oplossing op het getroffen gebied met behulp van uw vingertoppen. Laat het blijven tien minuten en dan je gezicht wassen met water. Doe dit twee keer in een dag.

18. Aloe Vera

Aloë vera helpt de huid afkoelen waardoor de ontsteking verminderen en is ideaal om het getroffen gebied gehydrateerd. Men kan kiezen voor een aloë vera gebaseerd crème gebruiken of vers gewonnen aloe vera gel. Gewoon wrijf het getroffen gebied met de gel en laat het volledig drogen. Was het af met koud water en dep droog de huid. Doe dit drie keer per dag gedurende drie dagen snel te herstellen. Het is een ideale behandeling voor het wegwerken van bultjes op de vagina.

19. Essentiële oliën

Etherische oliën zoals calendula, lavendel en kamille hebben helende eigenschappen. Voeg 10 druppels van een van uw favoriete essentiële olie tot een kwart kopje ijskoud water en toe te passen op het getroffen gebied. Laat het drogen en dan afwassen met gewoon kraanwater.

Opmerking: Gebruik nooit onverdunde essentiële olie op uw huid.

do's

Altijd scheren na het nemen van een warm bad. Die vrouwen die wensen om hun vaginale gebied scheren, het beste om te doen is genieten van uw lichaam in een bad van warm water, of dempen het gebied door het plaatsen van een warme doek op het gebied dat ze willen scheren.

Gebruik een goede kwaliteit scheren producten.

Leer de juiste scheren techniek.

Was het gezicht, benen en oksels met koud water na het scheren.

Gebruik een elektrisch scheerapparaat in tegenstelling tot een reguliere.

Gebruik een scrub om de huid te exfoliëren.

hydrateren altijd uw huid na het scheren.

Waxen is een betere optie in tegenstelling tot scheren, voor vrouwen.

don'ts

Vermijd scheren minstens 3 dagen of totdat de bultjes genezen.

Vermijd het plukken op de hobbels of te krabben.

Gebruik geen fantasie en oude messen of scheermessen.

Vermijd het dagelijks scheren. Laat het haar groeien een beetje, voordat je weer scheren. Dit is zeer belangrijk voor vrouwen, die hun bikinilijn scheren.

May 20, 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment