Friday, March 4, 2016

24 Splendid Home Remedies To Get Rid van ingegroeide haren

Heeft u een vreemd uitgroei over je huid die pijnlijke, rode en ontstoken merken? Ze zijn niet precies puistjes, noch netelroos Ze zijn ingegroeide haren. Ingegroeide haar is een gevolg van de frequente waxen, scheren en op verschillende manieren om haar te verwijderen op regelmatige basis. Ze kunnen zelfs een gevolg van dode huidcellen die klompen haarzakjes en dwingt het haar erin zijwaarts groeien. Deze zijn ook bekend als bultjes en worden gekenmerkt door verhoogde, puist-achtige rode bult en gekruld haar, die terug groeit in de huid in plaats van de stijgende uit het. Het kan pijn, zwellingen en irritatie aan de huid veroorzaken. Meestal zijn dit het meest voor bij mensen met krullend haar. Ingegroeide haren verschijnt het vaakst in de benen, baard gebied, bikinilijn en benen. Deze weg zal gaan met de tijd, maar er zijn diverse zelfgemaakte behandelingen die je snel zal verlichten van de ongemakkelijke gevoel. Ontdek enkele van de home remedies om zich te ontdoen van ingegroeide haren snel.

Home remedies voor Ingegroeide Hair

1. Baking Soda

Vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen en kalmerende effecten, zuiveringszout is een goede mogelijkheid om ingegroeide haar te voorkomen. Het helpt verminderen van jeuk en roodheid en fungeert als een natuurlijke peeling Maak een geconcentreerde oplossing van zuiveringszout en water en toe te passen over het getroffen gebied met de hulp van een katoenen bal. Laat het 5-10 minuten en was het vervolgens af met lauw water. Herhaal dit dagelijks voor minstens een week om de gewenste resultaten te krijgen.

Als alternatief kun je ook een zelfgemaakte scrub van gemalen havermout, baking soda en water.

2. Havermout

Meng gelijke hoeveelheid gemalen havermout, yoghurt en honing. Breng het over het getroffen gebied. Laat het voor een ½ uur en was het daarna af met koud water. Deze methode controleert de groei van ingegroeide haren.

Havermout heeft anti-oxidant en anti-inflammatoire eigenschappen, die werken als een verzachtende huid middel. (1, 2) Colloidal havermout was zelfs goedgekeurd door de Amerikaanse FDA als huidbeschermende.

3. suiker

Sugar fungeert als een natuurlijke peeling (3), die helpt bij het verwijderen van de dode huidcellen en brengt de ingegroeide haren. Meng wat witte suiker, extra vierge olijfolie of jojoba-olie en tien druppels tea tree olie en lavendel olie. Breng deze scrub op het getroffen gebied en wrijf in een cirkelvormige beweging voor een paar minuten. Laat het gedurende 5 minuten. Daarna afspoelen met lauw water. Breng dit middel eenmaal daags.

Opmerking: Deze scrub kan in een luchtdichte verpakking worden bewaard in een koelkast voor verder gebruik.

4. Honey

Naast de huid hydrateren, honing fungeert ook als een goede antiseptische en vermindert de zwelling en ontsteking (4). Breng een laagje honing rechtstreeks naar het getroffen gebied en laat het gedurende 10 minuten. Spoel af met koud water daarna. Herhaal deze remedie 2-3 keer per dag.

Opmerking: Ruwe onbewerkte honing effectiever is dan de verwerkte één.

5. Cornstarch

Meng wat maïzena met water en de resulterende pasta toe te passen op het getroffen gebied. Het heeft dezelfde eigenschappen als bicarbonaat; Aldus vermindert pijn, ontsteking en zwelling als gevolg van ingegroeide haren.

6. Aspirine

Aspirine is een andere belangrijke huis remedie voor de behandeling van ontsteking en roodheid veroorzaakt als gevolg van ingegroeide haar. Het salicylzuur aanwezig in aspirine lost de ingegroeide haren (5). Hiervoor ontbinden twee aspirine in een beetje water tot een fijne pasta te maken. Voeg wat honing aan het mengsel en toe te passen op het getroffen gebied. Laat het gedurende 10 minuten en dan was het af met warm water. Deze remedie moet een of twee keer per week te volgen tot aan de symptomen van een infectie verdwijnen.

Opmerking: Doe een huidtest vóór toepassing van de maatregel, omdat het niet geschikt voor mensen met een zeer gevoelige huid (6) kan zijn.

7. komkommer

Komkommer bevat veel water, die deal helpt bij pijn, ontsteking van de huid, irritatie, roodheid en zwelling (7). Koel de komkommer voor een half uur en snijd deze in plakjes. Zet deze plakken in het getroffen gebied. Deze oplossing is zeer eenvoudig en moet elke dag worden gedaan totdat de symptomen van ingegroeide haren verdwijnen.

Daarnaast kunt u komkommer puree en voeg wat melk erin. Koel dit mengsel en toe te passen op het getroffen gebied met behulp van een wattenstaafje. Laat het blijven gedurende 15 minuten. Tot slot, wassen met lauw water.

8. Zeezout

Van scrubben de huid om het verhogen van de bloedcirculatie naar de zwelling te verminderen en het versnellen van het genezingsproces, zeezout doet het allemaal (8). Het enige wat je moet doen is het maken van een pasta van zeezout en water en toe te passen met behulp van katoenen bal in het getroffen gebied. Laat het voor 10-15 minuten en dan afwassen met water. Het moet twee keer per dag totdat de ingegroeide haren krijgt genezen worden gedaan.

Als alternatief, meng sommige Epsom zout in het zwemwater en genieten van jezelf in. Het zal helpen los te maken van de ingegroeide haren en breng ze naar de oppervlakte.

Opmerking: Gebruik dit middel niet gebruiken als je huid gevoelig is voor zout.

9. citroensap

Breng wat citroensap op de ingegroeide haar en laat het tot het droogt uit. Afwassen met lauw water daarna.

Let op: Zorg ervoor dat u dit middel te gebruiken, als je een gevoelige huid. Citroensap kan leiden tot huidreacties bij sommige mensen (9).

10. Potato Peel

Schil een aardappel en gebruik de vlezige binnenkant als dekmantel voor het getroffen gebied. Zet de schil met een pleister, indien nodig. Laat het gedurende 24 uur. Het is zeer doeltreffend zijn om het haar op het oppervlak.

De effectiviteit van gekookte aardappelschillen in het genezen van huidwonden was medisch en (10) onderzocht. Rauwe aardappel schillen zijn ook gezegd te worden met antioxiderende eigenschappen (11, 12).

11. Black Tea Bags

Het looizuur in zwarte thee helpt zich te ontdoen van roodheid, ontsteking (13, 14) en jeuk Het verzacht ook de huid. Bevochtig een theezakje in water. Ofwel houden of wrijf het over het getroffen gebied.

Als alternatief, steile een theezakje in een kopje water gedurende 5 minuten. Zeef het mengsel en voeg kokoswater aan. Geniet van een katoenen bal in dit mengsel en toe te passen over het getroffen gebied. Doe het voor minstens een week om de geïrriteerde huid te verzachten.

12. Apple Cider Vinegar

Dunk een katoenen bal in appelazijn en toe te passen direct naar het getroffen gebied. Mensen met een gevoelige huid moet het ACV te verdunnen met water voor gebruik.

13. warm kompres

Dompel een handdoek in het hete water. Knijp het. Zet het op het getroffen gebied. Herhaal dit meerdere keren per dag, tot u de punt van het haar coming out van de huid te vinden.

14. Gebruik pincet

Steriliseren je pincet voor gebruik. Na het aanbrengen van warm kompres wanneer het haar is dicht op de huid, trek het boven. Mis het haar niet plukken, omdat dit pijnlijk zou kunnen zijn.

NB - U kunt ook gebruik maken van gesteriliseerde naalden maken de lus van haar boven de huid te trekken.

15. Aardbeien

Crush een paar aardbeien en meng wat zure room in het. Breng het over het getroffen gebied en laat het gedurende 20 minuten. Was het af met koud water daarna.

16. Melk en brood

Melk en brood ook de behandeling van de ingegroeide haren door het losdraaien en brengen het naar de oppervlakte. Geniet van een stuk brood in warme melk. Toe te passen op het getroffen gebied, of gebruik maken van een pleister om het daar houden voor een tijdje. Herhaal dit 2-3 keer tot je een lus van het haar coming out van de huid te vinden. Trek het uit met een gesteriliseerde naald (15).

17. Coffee

Maak een pasta van koffie en lauw water. Dienst aan het getroffen gebied cirkelvormige beweging. Laat het voor 10-15 minuten en was het vervolgens af met lauw water.

18. Egg Shell Membrane

Het ei is een natuurlijk, zeer effectief huis remedie om ingegroeide haren te verwijderen. Verwijder de eischaal membraan en toe te passen op de ingegroeide haren. Laat het daar voor een tijdje. Trek het membraan, wanneer het krimpt en droogt. De tip van de gekruld haar zal komen met zich mee.

19. Yoghurt

Meng 1 eetlepel yoghurt en 1½ eetlepel honing Breng het mengsel. Laat het gedurende 15 minuten en dan afspoelen met koud water. Deze oplossing moet ten minste 3-4 maal per dag herhaald voor het probleem van ingegroeide haar bestrijden.

20. Castor Oil

Breng wat ricinusolie op het getroffen gebied, met behulp van een watje. Laat het gedurende 15-20 minuten. Neem dan een nat washandje. Wring het overtollige water. Veeg het gebied met het. Het herhalen van deze remedie 2-3 keer per dag zal u helpen om zich te ontdoen van ingegroeide haren snel.

21. Knoflook

Knoflook is een gemakkelijk beschikbaar ingrediënt en is nuttig bij het wegwerken van ingegroeide haren. Breng de pasta van gemalen knoflook over het getroffen gebied en zet hem met de hulp van een verband. Laat het voor 30-45 minuten en dan afwassen met milde zeep en water. Herhaal dit twee keer per dag.

Kruidengeneesmiddelen voor Ingegroeide Hair

22. Tea Tree Oil

Tea tree olie heeft antiseptische, antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen die helpen bij het verwijderen van een ingegroeide haren en ook infectie te voorkomen.

Breng wat tea tree olie met behulp van katoenen bal. Regelmatig gebruik van deze olie zal het haar te vergemakkelijken om uit te komen van onder de huid en zal verdere groei van ingegroeide haren te voorkomen.

Alternatief verdunde tea tree olie met water en direct toepassen op het getroffen gebied na goed reinigen.

In aanvulling op deze, meng 1 el olijfolie en 3 eetlepels van de tea tree olie en masseer het getroffen gebied met dit mengsel. Laat het voor 10-15 minuten en dan afwassen het getroffen gebied met lauw water. Herhaal deze remedie 3-4 keer per dag gedurende enkele dagen.

Of anders, meng 3 eetlepels kokosolie, zeven druppels lavendelolie, 12 druppels tea tree olie en wrijf een kleine hoeveelheid na het ontharen. Het is een zeer effectief middel om ingegroeide haren te behandelen.

Meng 5-7 druppels tea tree olie met 1 eetlepel olijfolie en toe te passen over het getroffen gebied. Houd het voor 15 minuten. dan was het af met koud water.

23. Aloe Vera

Aloë vera is een zeer effectieve kruidenmiddel om ingegroeide haren te voorkomen. Het kalmeert het getroffen gebied en biedt onmiddellijke verlichting van de jeuk, roodheid en ontsteking. Het houdt ook de huid gehydrateerd en vastmaakt het genezingsproces. In tegenstelling tot de after shave astringents, maar bevat geen alcohol en voorkomt een branderig gevoel te (16). Solliciteer aloë vera gel over het getroffen gebied. Laat het een half uur en was het vervolgens af met lauw water. Herhaal dit proces tweemaal daags gedurende ten minste een week.

Aloë vera bladeren worden ook gebruikt als passief bestanddeel in tropische crèmes, die bedoeld zijn om ingegroeide haren en bultjes (17) verminderen.

24. Witch Hazel

Toverhazelaar is ook een zeer effectieve ingegroeide haren behandeling. Dompel een katoenen bal in de toverhazelaar extract en toe te passen over het getroffen gebied. De anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen effectief het probleem.

Onderzoeken hebben keer op keer bewezen dat toverhazelaar kan werken als natuurlijke samentrekkende, zoals zij heeft anti-inflammatoire eigenschappen, die goed werken met de huid ontsteking en andere dermatologische aandoeningen (18, 19).

do's

Hydrateren de huid voordat u een van de home remedies voor ingegroeide haren.

Til de ingegroeide haren uit met een gesteriliseerde rechte pin of een pincet.

Exfoliëren van de huid voor het scheren.

Ingegroeide haren mogen alleen alleen worden verwijderd wanneer u de punt van het haar boven de huid te vinden.

Breng wat antiseptische zalf op de huid na het verwijderen van de ingegroeide haren.

Regelmatig gebruik van de huid reinigingsmiddel. Exfoliëren en scrub om de ophoping van vuildeeltjes te voorkomen.

maak altijd gebruik van scheermes met een enkele blade.

Was het gebied rond de ingegroeide haren regelmatig met milde zeep en lauw water.

Vrouwen moeten de voorkeur waxen in plaats van het scheren.

don'ts

Niet te veel druk niet van toepassing tijdens het scheren en niet toestaan dat de huid te veel te rekken.

Vermijd het scheren van de huid tot 4 weken na verwijdering van ingegroeide haren.

Vrouwen moeten geen gebruik van ontharing crèmes maken tot 2 weken, om het risico van irritatie te voorkomen.

Heeft strakke kleding op de gebieden met ingegroeide haren niet dragen.

Gebruik geen oude scheermessen voor het scheren doel.

16 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment