Wednesday, March 2, 2016

28 Natural Home Remedies om zich te ontdoen van aambeien

Bron afbeelding: / health-blog / wp-content / uploads / 2013/10 /

Aambeien zijn irritant, pijnlijk en beschamend, maar niet een ernstig gezondheidsprobleem zorg. Algemeen bekend als palen, aambeien zijn ontstoken en gezwollen aderen in de lagere rectum en de anus. Zij kunnen ophopen onder de huid rond de anus (externe aambeien), of kan worden geplaatst in het rectum (interne aambeien). Er zijn een aantal factoren die verantwoordelijk zijn voor de verhoogde druk in het onderste rectum die leidt tot aambeien. Sommigen van hen zijn de zwangerschap, chronische diarree of constipatie, obesitas, anale seks, zitten voor langere tijd op het toilet, persen tijdens de stoelgang, lage-fiber dieet. De meest voorkomende symptomen van aambeien omvatten bloeden, bloedstolsel of klontjes rond uw anus, jeuk, zwelling, irritatie, en anale pijn. Laten we eens een kijkje bij enkele home remedies om zich te ontdoen van aambeien te krijgen op een natuurlijke manier.

Home remedies voor aambeien

1. Olijfolie

Neem wat pruim bladeren en plet ze om het sap te extraheren. Meng dit sap met olijfolie en toe te passen op de aambeien; laat het op voor een paar minuten. Of anders, dan kunt u ook verbruiken een theelepel olijfolie. Herhaal dit elke dag om het probleem te verlichten.

2. amandelolie

Neem een kleine kom en giet er wat pure amandelolie erin. Nu, dip een katoenen bal in de kom en toe te passen op het besmette gebied. Herhaal hetzelfde proces voor een paar keer op een natuurlijke manier ontdoen van aambeien te krijgen.

3. Ice

Ice is een van de beste aambei behandelingen zoals vernauwt de bloedvaten, vermindert de zwelling en geeft onmiddellijke verlichting van de pijn. Wikkel een aantal gedeeltelijk gesmolten stukken ijs in een doek. Toe te passen op het getroffen gebied gedurende ten minste 10 minuten. Herhaal dit proces meerdere keren in een dag.

4. citroensap

Een andere manier van behandelen van aambeien is het gebruik van citroensap. Knijp 1-2 citroenen en nemen hun sap. Geniet van een katoenen bal erin en toe te passen op uw huid direct. U kunt een tintelend of branderig gevoel ervaren, maar na een paar minuten, zal de pijn verdwenen zijn.

Als alternatief, meng ½ theelepel elk van gember, citroensap en honing. Consumeer dit mengsel een keer in een dag.

5. Aardappelen

Was 2 aardappelen en snijd ze in kleine stukjes. In een blender, meng deze stukjes totdat ze om te zetten in vloeibare vorm. Als je voelt dat de mix droog is, voeg een paar theelepels water. Verdeel de mix op een schone zakdoek of een dunne gaasverband en vouw het in de helft. Nu dit toepassen op de aambeien gedurende ongeveer 5-10 minuten.

6. Volle granen

Een ander gunstig huis remedie voor aambeien is tarwekorrels. Hebben sommige beste volkoren producten, zoals gerst, haver, gierst, bruine rijst, maïs, quinoa en boekweit regelmatig om de symptomen te verlichten.

7. Lijnzaad

Omdat een hoog vezelgehalte, gemalen lijnzaad doet wonderen bij het verminderen van spanning en zorgt voor verlichting van de harde ontlasting, pijn en bloeden.

8. Kokosolie

Neem een plukje watten en reinig het besmette gebied. Nu, wrijf kokosolie op het getroffen gebied en herhaal deze procedure meerdere malen per dag.

Een andere mogelijkheid is om te genieten een katoenen bal in de kom van kokosolie en toe te passen op het getroffen gebied. Laat het staan voor een paar minuten.

9. Prunes

Eet 2-3 pruimen op dagelijkse basis om zich te ontdoen van de aambei te krijgen. Of anders, kunt u ook drinken pruimensap of nemen het in de te vullen formulier.

10. Apple Cider Vinegar

Dit is een van de meest effectieve remedies voor aambeien verwijderen. Neem een glas water en voeg 1 theelepel appelazijn aan het. Goed mengen en drinkt bereide oplossing ten minste twee keer per dag. U kunt wat honing toe te voegen voor een betere smaak. Het uitvoeren van dit proces voor interne behandeling aambei. Om externe aambeien te genezen, genieten van een katoenen bal in de azijn voor een paar minuten en te plaatsen op de ontstoken gebied.

11. Water

Drink voldoende hoeveelheid water om je lichaam gehydrateerd. 8-10 glazen water per dag aangeraden om hulp te krijgen van het bloeden en pijn veroorzaakt door aambeien.

12. Baking Soda

Meng een paar druppels water in een kleine hoeveelheid zuiveringszout tot een pasta en toe te passen op de geïnfecteerde huid. Of anders, voeg wat zuiveringszout in een bad van warm water en zitten in het voor een paar minuten.

13. Black Tea Bags

Dompel een zwarte theezakje in een kopje heet water. Laat het staan voor een paar minuten, en verwijder deze dan. Breng dit theezakje aan de gezwollen aderen. Laat het gedurende ongeveer 10 minuten. Oefen deze remedie 2-3 keer per dag. Ook verzoeken de koude gebruikt theezakje direct op de aangetaste huid gedurende 5 tot 10 minuten op regelmatige basis om aambeien te verlichten.

14. Knoflook

Kook 3-4 knoflookteentjes in 2 kopjes water. Sudderen gedurende 10 minuten en laat het steile gedurende nog 10 minuten. Laat het mengsel afkoelen en gebruik het water om de anus te spoelen teneinde aambeien genezen.

15. Epsom Salt

Epsom zout wordt beschouwd als een effectieve aambeien genezen. Voeg wat Epsom zout in warm water tub. Zit in het licht warm water gedurende 15 minuten. Herhaal dit proces een paar keer per dag om ontsteking en pijn geassocieerd met aambeien verlichten.

16. Vijgen

Was 3-4 gedroogde vijgen en week ze in het water 's nachts. De volgende ochtend, hebben ze op een lege maag.

17. Radijs

Drink een kwart kopje radijs sap twee keer per dag - 's morgens en' s avonds. Verhoog de hoeveelheid geleidelijk half kopje na een maand.

Als alternatief, eet 1 eetlepel geraspte radijs, samen met 1 theelepel honing.

Of anders, maken een pasta door het mengen van wat geraspte radijs en melk. Breng deze pasta rond uw anale opening. Afwassen na 15 tot 20 minuten. Oefen deze remedie twee keer per dag.

18. Pomegranate

Droog sommige granaatappel bloemen in de schaduw. Crush tot poeder te vormen en te consumeren 1 theelepel met honing vroeg in de ochtend op een lege maag. Of anders, drink een kopje van granaatappelsap twee keer per dag.

Een andere methode is om de schillen van de granaatappel fruit branden op zijn as te krijgen. Meng een theelepel in 200 ml water en elke dag was het besmette gebied met deze oplossing een aantal keren. Herhaal dit proces voor 7 dagen.

19. Buttermilk

Neem een kom yoghurt en voeg een paar grof gemalen mosterdzaadjes aan. Meng goed en kauw het goed (niet doorslikken). Na consumptie van mix, drink een glas vol met karnemelk om zich te ontdoen van bloeden palen in een korte tijdspanne.

20. Black komijnzaad

Maal sommige komijnzaad in poedervorm. Meng 1 eetlepel van dit poeder met een beetje water tot een pasta. Breng het op uw anale regio en laat het op voor ongeveer 15 tot 20 minuten. Herhaal deze remedie tweemaal daags.

Herbal Remedies voor Hemorrhoid Removal

Hier zijn een aantal natuurlijke remedies voor aambeien die u zullen helpen het probleem effectief te behandelen thuis.

21. Aloe Vera

Voor interne aambeien behandeling, snijd de doorn-achtige deel van aloë vera blad in reepjes. Bewaar de stukken in een container en vries ze voor een korte periode van tijd. Nu zijn deze segmenten passen op het getroffen gebied.

Voor externe aambeien behandeling, pak het gel uit een blad aloë vera en toe te passen op uw anus voor een paar minuten. Herhaal dit proces dagelijks om zich te ontdoen van aambeien te krijgen.

22. Witch Hazel

Toverhazelaar is de beste kruiden-behandeling voor aambeien. Dompel een katoenen bal in gedistilleerde toverhazelaar. Plaats het op de aambeien gevoelig gebied. Voer deze procedure 3 keer per dag.

23. Muisdoorn

In een kop kokend water, steile 1 theelepel Muisdoorn kruid voor ongeveer 15 minuten en de voorbereiding van de thee. Of anders, kunt u ook consumeren capsules gemaakt van dit kruid.

24. Paardenkastanje

Bereid een thee of neem paardenkastanje in de vorm van een capsule op dagelijkse basis. Het is de beste hemorrhoidbehandeling.

25. Psyllium Seeds

In uw ontbijt, eet 1 theelepel psyllium zaden gevolgd door 8 ounce van water voor ongeveer een week. Volgende week, neem het met de lunch. Op dezelfde manier, neem het met uw diner in de derde week.

NB - Drink veel water als u deze zaden.

26. Herbal Tablets

Grind gelijke hoeveelheden van de Indiase lila zaden, knoflook, gember en droge asafoetida door het toevoegen van weinig water. Maak 1 inch formaat tabletten uit deze pasta en droog ze in de schaduw. Nu, vergaren ze in een luchtdichte container en neem 1-2 tabletten met water elke ochtend en avond.

27. Mango Seeds

Droog sommige zaden van rijpe mango's in een schaduwrijke plek. Het kan een paar dagen duren. Nadat de zaden droog, stamp ze tot een poeder. Vergaren dit poeder in een fles of een luchtdichte container. Neem 2 g (minder dan 1 theelepel) van dit poeder met honing twee keer per dag.

28. Jambul Fruit

Strooi er wat zout op Jambul vruchten en hebben ze elke ochtend op een lege maag, voor 3 tot 4 maanden.

do's

Afvallen als je zwaarlijvig bent. Oefening elke dag om gezond te blijven.

Na elke stoelgang, gebruik babydoekjes (of andere pre vochtige handdoeken) aan de anus deppen.

Gebruik zeep zonder parfum of kleurstoffen.

Draag katoenen ondergoed en losse kleding.

Eet fruit en groenten die rijk zijn aan vitamine C zijn zoals sinaasappels, citroenen, broccoli, enz.

Droog de anale gebied met een zachte, sponsachtige handdoek of doek.

don'ts

Beperk de consumptie van zout.

Niet staan of zitten voor een langere interval van tijd. Als u gebonden bent om te zitten voor lange tijd, zitten op kussen.

Plaats geen zware voorwerpen tillen.

Eet geen kruidig voedsel, rood vlees, vet en over-bewerkte voedingsmiddelen.

Shun het drinken van alcohol en koffie in overmaat.

Doe jezelf niet verdrinken in stress.

10 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment