Thursday, March 3, 2016

21 Bewezen Home Remedies To Get Rid Of Water Gewicht

Als je lichaam behoudt vocht in het bloed weefsels en vaatstelsel, het resulteert in water gewicht dat niet alleen verandert je uiterlijk, maar ook maakt je moe. Eens in de zoveel tijd, tijdelijk water gewichtstoename duikt op in ieder. Als je je enkels, voeten en handen vinden gezwollen, dan heb je water gewicht gewonnen. Dit kan het gevolg zijn van een gebrek aan fysieke training, onjuiste medicatie, uitdroging, dieet, alcohol, perioden hoge dosis natrium of suiker, gebrek aan eiwitten en vitaminen, etc.

Een paar veranderingen in het dieet kan u helpen om dat vervelende water gewicht te verliezen. U kunt werpen rond drie pond in een dag met een streng dieet. Er zijn verschillende manieren om adieus natuurlijk bieden om water gewicht. Echter, als u ernstige gezondheidsproblemen in verband met de nieren, lever of het hart, is het raadzaam om een arts te raadplegen alvorens deze maatregelen. Hier zijn een aantal remedies om water gewicht te verminderen.

1. Chocolade

Gezond vet in donkere chocolade stoepranden het verlangen en vertragen de opname van suiker in het bloed. Eet een stuk chocolade dat 70% cacao bevat na de maaltijd. Cacao bevat cafeïne, die is diureticum. (1) (2)

2. Apple Cider Vinegar

Apple Cider Vinegar fungeert als een natuurlijk diureticum en helpt het behoud van het kaliumgehalte van het lichaam. Zorg ervoor dat u dit niet drinken recht als de vloeistof is zeer zuur en zal uw slokdarm en tandglazuur aantasten. Gebruik deze slechts in beperkte porties. Voeg een eetlepel aan een groot glas water en hebben dit samen met uw lunch. (3) (4)

3. Artisjok

Artisjokken hebben vitamine C, mangaan, foliumzuur, magnesium, chroom en voedingsvezels. (5)

Het sap of geconcentreerde extract kan genezen nierstoornissen, naast het verminderen van het vasthouden van water in het lichaam. In feite, artisjok extracten is het belangrijkste bestanddeel in de meeste gewichtsverlies supplementen. Consumptie van artisjok wordt gevolgd door voldoende dosering van water.

4. Asperges

Asperges heeft een aantal voordelen voor de gezondheid. De daarin aanwezige anti-oxidanten helpen bij het bestrijden cataract en kanker. Het is ook rijk aan foliumzuur en vitamine C. Asperges bevatten asparagine die helpen bij het spoelen van de nieren en het verminderen van water gewicht. (6)

5. Spruitjes

Spruitjes behoren tot de kool familie en helpt bij het bestrijden van kanker. Ze zijn ook rijk aan vitamine A en C, kalium en calcium. Deze beteugelen uw eetlust en kan water gewicht te verminderen snel. (7)

6. Kool Juice

Kool helpt bij het opbreken van de vetafzetting in je lichaam. Dit wordt ook geladen met voedingsvezels. (8)

U kunt sap van de kool met gewoon water. Zout en peper kan worden toegevoegd voor de smaak. Heb het samen met of voor de maaltijd zo vaak als je wilt. Kool helpt ook bij het opbreken van de vetafzetting in je lichaam.

7. Wortelen

Wortelen zijn gezond en ideaal om gewicht te verliezen Ze zijn geladen met vitaminen, antioxidanten, vezels en mineralen; dus, maakt je volledige langer te voelen. Ook enkele verse wortelen in uw dagelijkse voeding. Het helpt versnellen de stofwisseling proces en verwijdert overtollig vet en water. (9) (10)

8. Cinnamon Tea

Cinnamon beheert de bloedsuikerspiegel en helpt het lichaam om het vet in plaats van om te zetten in energie dan het opslaan. (11)

Kook acht ounce van water. Voeg een kaneelstokje of een theelepel gemalen kaneel aan. Bedek de container voor 15 minuten. Ben een tot twee keer per dag kaneel thee en zie de gevolgen in een slechts een week of twee!

9. Chewing Gum

Gearomatiseerd kauwgom vermindert de eetlust en reguleert de stroom van speeksel die op zijn beurt helpt het lichaam breken het zetmeel en vetten opgeslagen. Probeer het gebruik van suikervrije kauwgom in plaats van een met suiker. (12) (13)

10. Fles kalebas

Fles kalebassen zijn rijk aan vezels die de eetlust vermindert en je een vol en gehydrateerd langer voelen. (14)

Neem een kopje gekoelde fles kalebas sap en een theelepel citroensap. Wanneer u wenst te snack, de voorkeur aan deze.

11. citroensap en zwarte peper

Neem een glas vers water. Knijp half citroensap erin en strooi er wat zwarte peper poeder. Roer het goed en drink het een keer na de maaltijd. (15)

12. Zaden van de venkel

Venkelzaad helpen verbranden het vet en verhoogt de stofwisseling. Het is ook een natuurlijke eetlustremmer. (16)

Omdat het rijk is aan voedingsstoffen, de consumptie van venkel water gedurende de dag vermindert het water gewicht, vooral rond de buik gebied. Vermijd echter het consumeren van meer dan 1 liter in een dag en ervoor te zorgen dat je verse zaden gebruiken.

13. cardiovasculaire oefening

Geen dieet zal volledig succesvol blijken, tenzij je het combineert met wat oefening. Cardio verhoogt je hartslag, die op zijn beurt versnelt de stofwisseling en verbrandt vet sneller. dagelijks uitoefenen voor 45 tot 60 minuten in de ochtend wordt aanbevolen. Voor de lol dosering van de oefening kunt u proberen cardio kickboxing en boot camp trainingen. Deze toon je lichaamsdelen en er wordt gezegd dat ze effectiever zijn wanneer deze wordt uitgevoerd in intervallen. (17)

14. Rose Petal Water

Neem wat gedestilleerd water in een container en voeg wat rozenblaadjes aan. Laat het geheel 15 minuten totdat de blaadjes verliest de kleur. Drink 100 ml van deze afkooksel elke ochtend op een lege maag.

Opmerking: Gebruik verse rozenblaadjes.

15. Watermeloen

Watermeloen is een low-calorie snack die je verfrist met zijn hoge voedingswaarde. Het hydrateert je lichaam en wordt een laag vetgehalte fruit watermeloen helpt schuur enkele kilo's.

16. Paardebloem-Cranberry Tea

Een natuurlijk diureticum, paardebloem stimuleert de uitscheiding van water en zout uit de nieren, en dus verhoogt de urineproductie. (18) (19)

Aan de andere kant, cranberry sap versnelt de stofwisseling en het vitamine C-gehalte vermindert water gewicht. Bereid 2 kopjes paardenbloem thee door inweken de bladeren in heet water. Afkoelen bij kamertemperatuur. Voeg de helft kopje cranberry sap in de bovenstaande afkooksel. Neem nu vier koppen gefilterd water en giet het in het mengsel. Dan knijp sap van 3 citroenen aan. Het is klaar.

17. Epsom Salt Bath

Vele beroemdheden volgen dit geheim recept voor een platte buik. Voeg Epsom zout aan uw bad en genieten in ongeveer 15 minuten. Dit zal u helpen gewicht te verliezen. Herhaal 2-3 keer per week.

18. Peterselie Tea

Peterselie is rijk aan antioxidanten die verliezen water gewicht te helpen. (20)

Het voorkomt ook uitdroging. Hebben het 2-3 keer per dag die extra ponden neer te snijden.

Let op: Vrouwen die borstvoeding geven moeten het gebruik van dit kruid.

19. Tomato

Tomaat stabiliseert de bloedsuikerspiegel, het energieniveau stimuleren en te beteugelen uw eetlust. Het is verpakt met veel ijzer, vitamine C en calcium. Dus, onder meer tomaten in uw dagelijkse voeding te water gewicht te verliezen. (21)

20. Kruidenthee

Er zijn een aantal kruidenthee dat de vermindering van water gewicht stimuleert. Zo kunt u uw dag beginnen met groene thee, citroen thee, salie thee, kamille thee, enz. Groene thee is diureticum, dat is waarom het op grote schaal wordt gebruikt om zich te ontdoen van water gewicht. (22)

Trouwens, kruidenthee ontgift het lichaam. U kunt honing en citroen toe te voegen aan de smaak te verhogen.

21. Appels

Appels zijn geladen met vezel die de eetlust te verlagen naar beneden, reguleert de bloedsuikerspiegel, regelt cholesterol en helpt met het gewicht kwesties. Ten minste twee appels per dag met zijn huid volledige voordelen te verkrijgen. (23)

22. Coffee

Koffie bevat cafeïne, die is diureticum. Consumeren koffie weg te spoelen extra watergehalte van het lichaam. (24)

Opmerking: Overmatige consumptie van cafeïne leidt tot uitdroging

do's

Consumeren vezelrijke voedingsmiddelen. (26)

Ga voor zwemmen

Blijf gelukkig. Mediteren en genieten van de activiteiten die je geest te kalmeren. (27)

Neem acupressuur therapie van professional.

don'ts

Probeer niet alle methoden in een keer; dit zal uw systeem uitdrogen. Zorg ervoor dat je je houdt aan een plan en een arts raadplegen indien nodig.

Overmatige training kan gevaarlijk zijn. Niet verliezen meer dan 3 procent van je lichaamsgewicht.

Vermijd hoge natrium voedsel als het in je lichaam verhoogt het water gewicht. Het omvat sojasaus, ingeblikt voedsel, diepvriesproducten, brood, olijven

Suiker moeten worden vermeden, omdat daarmee insulinegehalte en vermindert het vermogen om lichaamszouten scheiden.

Blijf uit de buurt van voedingsmiddelen die een hoge hoeveelheid koolhydraten bevat.

Niet verhongeren.

Blijf uit de buurt van alcohol omdat het leidt tot uitdroging.

12 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment