Thursday, March 3, 2016

16 Verrassende gezondheid en schoonheid voordelen van Sunflower Seeds

Zonnebloempitten zijn te vinden in het centrum van de zonnebloem; bedekt met de traan liet gevormde zwarte schelpen met wit / zwarte strepen. Er zijn drie verschillende soorten zonnebloemzaden genoemd als linolzuur, oliezuur en hoge NuSun en vervolgens geclassificeerd volgens de hoeveelheid meervoudig onverzadigde, verzadigde en onverzadigde vetten daarin. Deze knapperige zaden zijn goed-off met een aantal voedzame elementen en wordt beschouwd als gezonde snack die je lichaam kan verrijken met koper, niacine, selenium, magnesium, fosfor, foliumzuur, vitamine B1, B6 en E. Afgezien van dit, zijn zonnebloempitten vol met natuurlijke antioxidanten genoemd als chininezuur, chlorogeenzuur en caffeïnezuur zuren die oxidant moleculen die schadelijk zijn voor het lichaam kan elimineren. Om de vruchten te plukken, gewoon strooi deze knapperige zaden op een van uw favoriete drank, granen en yoghurt of garneer uw salade, roerbakgerechten en muesli met hen. Ga door dit artikel om te weten in detail over de gezondheid en schoonheid voordelen van zonnebloempitten.

Voordelen van de Gezondheid van Sunflower Seeds

1. Vermindert Cholesterol Level

Fytosterolen gevonden in zonnebloempitten is een soort van cholesterolverlagende stof. De rijkdom van vezels, meervoudig onverzadigde en enkelvoudig onverzadigde vetten in deze knapperige zaden vermindert de LDL (low-density lipoprotein) niveau.

2. Verbetert de werking van de hersenen

Zonnebloempitten zijn verpakt met omega-6 en omega-3 meervoudig onverzadigde vetzuren die de cognitieve prestaties te verbeteren. Verbruikt deze zaden als het menselijk lichaam kan ze niet produceren op zijn eigen.

3. Bevordert de cardiovasculaire gezondheid

Een ¼ kopje zonnebloempitten voldoet ongeveer 90% van de dagelijkse behoefte aan vitamine E dat vrije radicalen wendt en sla de wanden van bloedvaten tegen oxidatie, waardoor het risico van geblokkeerde slagaders verminderen. Afgezien van dit, voldoende vitamine C in het beschermt uw hart van elke aandoening.

4. Beleeft Maagpijn

Zonnebloempitten reguleren de spijsvertering en verlicht maagklachten door de aanwezigheid van voedingsvezels. Als u worden geconfronteerd met obstipatie hebben dan een aantal van deze nootachtige zaden om onmiddellijke hulp te krijgen.

5. voorkomt kanker

Antioxidanten in deze zwarte-grijze zaden verminderen het risico van celschade en hen te beschermen tegen vrije radicalen. Het bevat ook lignanen die vertragen de groei van kankercellen, waardoor voorkomen colon-, prostaat- en borstkanker.

6. Bevordert Bone Health

Naast calcium, magnesium is een essentieel mineraal voor sterke en gezonde botten. Aangezien zonnebloempitten bevatten overvloedige magnesium en vitamine E, ze verminderen de ernst van artritis symptomen

7. Anti-inflammatoire effecten

Geladen met vitamine E, zonnebloempitten neutraliseren van de effecten van vrije radicalen die de celmembraan kunnen schaden. Bovendien vermindert de symptomen van osteoartritis, astma en reumatoïde artritis.

8. Vermindert de ernst van de menopauze symptomen

Zonnebloempitten kan de frequentie en de ernst van opvliegers bij vrouwen tijdens hun menopauze verminderen. Afgezien van dit, het helpt ook deal met diabetes

9. Cures Eczeem en dermatitis

Olie produceert van zonnebloemzaden geneest diverse huidproblemen zoals eczeem en dermatitis. Het behandelt ook de infectie huid effectief.

10. Verzacht Migraine

Zonnebloempitten verlichten uw zenuwen van de migraine pijn en de stress je lichaam vanwege de hoge magnesium component. Dus, Munch op een handvol van deze nootachtige zaden te kalmeren.

Schoonheid Voordelen van Sunflower Seeds

11. hydrateert de huid en haren

Sinds zonnebloempitten hebben omega-6 vetzuur, ze voeden uw sloten en hun volume te behouden. Anderzijds, de rijkdom van linolzuur in deze zaden hydrateert de huid diep.

12. Wards off Acne

Een uitstekende bron van essentiële vetzuren, zonnebloempitten stimuleren de vorming ofelastin en collageen die, op hun beurt, uw huid glad. De anti-bacteriële eigenschappen maken de bacteriële groei en de bestrijding van acne weg.

13. Anti-aging

Vitamine E beschermt de huid tegen de schade veroorzaakt door schadelijke zonnestralen en vrije radicalen. Trouwens, voldoende antioxidanten in het te voorkomen tekenen van veroudering, zoals fijne lijntjes, rimpels, enz.

Een combinatie van zink en vitamine E in zonnebloemzaad doen stimuleren de groei van strengen. Anderzijds, vitamine B6 in deze zaden verbetert de toevoer van zuurstof in de hoofdhuid.

15. Radiant Glow

De rijkdom van vitamine E in zonnebloempitten voorkomt dat cellen worden beschadigd. Bovendien zal de aanwezigheid van selenium helpt de elastine. Dus zowel van deze werken goed om u de stralende en jeugdige huid.

16. Luscious Hair

Zonnebloempitten bevatten overvloedige koper dat gezonde strengen bevordert. Opnemen in uw dagelijks dieet om grijze haren te voorkomen

vorige artikel

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

Je zou ook graag

16 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

  1. Your answer lifts the intnlligeece of the debate.

    ReplyDelete