Thursday, March 3, 2016

28 Home Remedies om zich te ontdoen van psoriasis

Psoriasis is een huid aandoening die leidt tot roodachtige of roze jeukende vlekken op de huid. De lichaamsdelen die meestal beïnvloed door deze huidaandoening zijn knieën, ellebogen, hoofdhuid, sacrale gebieden, en nagels. De belangrijkste oorzaken van psoriasis zijn zwak immuunsysteem, stress, erfelijkheid, en het weer verandert. Dit probleem kan worden geïdentificeerd door een aantal symptomen die roodachtig of roze laesies, schilferige en droge huid, jeuk bevatten. Roos op de hoofdhuid, deuken in de nagel, geel-bruin nagels en dikke nagels zijn een aantal andere symptomen. Hoe zich te ontdoen van psoriasis? Nou ja, kan dit frustrerend kwaal gemakkelijk worden genezen door middel van huismiddeltjes.

Home Remedies voor de behandeling van psoriasis thuis

1. Apple Cider Vinegar

Solliciteer appelazijn op de getroffen gebieden om hulp te krijgen van psoriasis. Voor psoriasis op de hoofdhuid behandeling, moet u appelazijn verdund in wat warm water en giet ze op je hoofd. Wrijf het voor een paar minuten en dan afwassen. Appelciderazijn herstelt de zuurgraad van de huid terwijl het verminderen van de symptomen van psoriasis.

Notitie :

Gebruik dit middel niet gebruiken als de huid van je hoofdhuid is bloeden of gebarsten.

Als je voelt branderig gevoel, vermijd directe toepassing van ACV op de huid. Verdunnen met water en vervolgens toepassen.

2. Epsom Salt

Weken in een bad met warm water vermengd met epsom zout. Dit is een effectieve behandeling voor psoriasis. Trouwens, de mineralen in Epsom zout draai je droge, ruwe huid in zacht en glad.

NB - Breng vochtinbrengende crème op je huid na het nemen van Epsom zoutbad.

3. cashewnoten Olie

Breng wat cashewnotenolie de symptomen van psoriasis verlichten. Deze remedie verwijdert ook de dode huidcellen en diep hydrateert de huid.

4. Banana Peel

Wrijf de binnenkant van de bananenschil op de aangetaste delen. Zal het brandende gevoel en huiduitslag geassocieerd met psoriasis verminderen.

5. Castor Oil

Solliciteer castor olie op de laesies en laat het 's nachts om snel te ontdoen van psoriasis te krijgen. Voor het beste resultaat, voeg wat zuiveringszout om olie castor.

NB - Gebruik dit middel niet gebruiken op de gebarsten huid.

6. Lookolie

Dit is een van de beste natuurlijke behandelingen voor plaque psoriasis. Meng wat knoflook olie met verse aloe vera gel en toe te passen op de aangetaste huid. Knoflookolie heeft krachtige antibiotische eigenschappen wanneer het wordt gemengd met aloë vera, het mengsel geschikt voor het genezen van de infectie.

7. Black Pepper

Zwarte peper bevat een stof genaamd capsaïcine die effectief is in het verminderen van de pijn en jeuk veroorzaakt door het psoriasis. U kunt ook een capsaïcine gebaseerde crème om de infectie te behandelen toe te passen.

8. Olijfolie

Dit is een van de beste oplossingen voor de behandeling van psoriasis. Masseer een aantal warme olijfolie op je hoofdhuid aan de geschubde blaren te verzachten. Na enige tijd, was je haar met een gewone shampoo. Als de infectie op de lichaamsdelen, voeg 2 eetlepels olijfolie in een glas melk en meng het goed. Nu, giet het mengsel in je badwater en geniet van je lichaam in het aan de psoriasis symptomen te verlichten.

9. bittere pompoen Juice

Drink bittere pompoen sap elke ochtend om de symptomen van psoriasis te verwijderen. Voeg een paar druppels citroensap om het voor de smaak.

10. Kamille

Kamille thee is bekend om zijn anti-inflammatoire eigenschappen. Solliciteer kamille thee op de rode weegschaal gevormd als gevolg van psoriasis.

NB - Gebruik kamille als je een allergie hebt ambrosia

11. Baking Soda

Meng zuiveringszout en water in de verhouding van 1: 3. Breng het met een watje op de rode schilferige vlekken van de huid te verminderen de jeuk opgetreden als gevolg van psoriasis. Gebruik deze remedie continu voor een paar dagen.

12. Kokosolie

Toepassen warme kokosolie op het getroffen gedeelte van de huid, ten minste een half uur daarna een bad. Kokosolie zal helpen verminderen de droogte, waardoor, te voorkomen dat de psoriasis van verdere verspreiding.

13. Tarwekiemolie, Castor Oil & Zonnebloemolie

Voeg een theelepel ricinusolie en tarwekiemolie een kopje zonnebloemolie, en dit mengsel op de psoriasis aangetaste huid toepassen.

14. Oats

Havermout wordt beschouwd als een effectief kalmerend middel voor de huid. Dus, kunt u proberen met havermout waterbad of toe te passen pasta van het aan psoriasis te verlichten op poten.

15. Kurkuma

Kurkuma is een van de meest effectieve home remedies voor psoriasis, omdat het antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen. U kunt onder andere kurkuma in je eten. Dit zal de infectie intern genezen.

16. Plantaardige Olie

Meng een kopje plantaardige olie in een emmer water en baden met dit water. Dit zal helpen genezen van de symptomen van psoriasis. U kunt ook gebruik maken van minerale olie om een snelle verlichting van psoriasis te krijgen.

17. Fuller's Earth

Bereid een modderpakking door het toevoegen van water op de aarde in poedervorm Fuller's. Solliciteer dit pakket op de getroffen gebieden en laat ze drogen. Tot slot, afspoelen met water.

18. Kool

Neem wat koolbladeren en was ze in warm water. Verwijder dikke aderen van de bladeren. Nu plat de bladeren en iets plet ze. Leg ze op het getroffen gebied en dek af met een warme, vochtige doek. Gebruik een bandage om ze tijdelijk op te lossen.

19. Avocado Oil

Masseer de aangetaste huid zachtjes met avocado-olie. Het geneest jeuk en irritatie geleid door psoriasis. Deze oplossing beschermt ook je huid tegen zonnestralen.

20. Buttermilk

Solliciteer karnemelk naar het getroffen gebied om de laaide jeukende huid te kalmeren.

21. Visolie

Visolie bevat omega-3 vetzuren, die is een effectieve remedie voor fragmentarisch en schilferige huid. U kunt het getroffen gebied met een crème met visolie te masseren. Alternatief consumeren visoliesupplementen die in de vorm van capsules.

Kruiden Remedies aan Psoriasis Cure

22. Dandelion Tincture

Verbruiken 30-60 druppels van een paardenbloem tinctuur minstens 2 keer per dag. Dandelion verbetert de gal stroom, samen met het verwijderen van de schadelijke gifstoffen uit het lichaam, en verlicht de symptomen van psoriasis. Kruidendokters blijkt over het algemeen het nemen van het met gele dock.

23. Aloe Vera

Aloë vera is een van de beste home remedies voor psoriasis. Solliciteer verse aloe vera gel op de laesies driemaal per dag. Herhaal deze remedie voor ongeveer een maand. De rustgevende en helende eigenschappen van aloë vera helpt snel de behandeling van het probleem.

24. Kliswortel

Verbruiken 20-40 druppels kliswortel tinctuur elke dag tot de psoriasis symptomen verdwijnen. Kliswortel voorkomt dat de infectie en de vorming van rode bultjes.

25. Mahonia Aquifolium

Deze anti-microbiële kruid is goed voor de behandeling van psoriasis symptomen. Solliciteer crème met 10% mahonia kruid het milde psoriasis te genezen.

26. Tea Tree Oil

U kunt ook verdunde tea tree olie van toepassing op de psoriasis schalen op de huid te behandelen. Maar zorg ervoor dat je niet allergisch bent voor het. Tea tree olie heeft uitstekende anti-bacteriële eigenschappen die wonderlijk de infectie op afstand te houden.

27. Marigold

Kook de hoofden van 4 goudsbloemen in 4 kopjes water. Zeef de oplossing en laat het afkoelen. Gebruik het op de getroffen lichaamsdelen. U kunt toepassen op de hoofdhuid het geen schade aan het haar te veroorzaken.

28. Indian Lilac (margosa)

Indian lila is de beste kruidenmiddel voor verschillende huid-gerelateerde aandoeningen. Crush wat verse margosa bladeren en extract sap. Toe te passen op de aangetaste huid. Of anders, kook enkele margosa blad in het water. Zeef en koelen van de oplossing. Breng aan op de geïrriteerde huid met behulp van een katoenen bal.

do's

Houd uw huid gehydrateerd. Het zal helpen voorkomen dat psoriasis van verdere verspreiding.

Breng een zonnebrandcrème tijdens het uitgaan, zoals blootstelling aan de zon kan de infectie verergeren.

Draag losse-fitting en katoenen kleding.

Houd je nagels kort.

Stoppen met roken en alcohol.

don'ts

Vermijd het schrobben van uw huid.

Vermijd stressvolle gedachten als het jeuk kan toenemen

1 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment