Tuesday, March 1, 2016

10 gemakkelijkste home remedies voor het verwijderen klampte zich vast Chewing Gum

Het eten van kauwgom heeft zijn eigen set van voordelen. Kauwgom kan fungeren als een eetlustremmer zoals lest uw drang naar eten. Trouwens, het helpt ook bij de spijsvertering omdat het speeksel dat wordt geproduceerd door kauwen een kauwgom helpt om de zuurgraad in de maag. Het hebben van kauwgom na de maaltijd ook voorkomt rottende tanden. Kauwgom is ook bekend dat alertheid in iemands lichaam gelijktijdig verminderen angst en stress

Maar wat als kauwgom wordt problematisch voor u? Als kauwgom vast komt te zitten in je haar of kleding, kan het echt worden ergerlijk voor u om het te verwijderen. Maar, hoeft u zich geen zorgen te maken als je kunt ontdoen van het met behulp van de onderstaande simpele huismiddeltjes.

1. Ice

Het is een van de makkelijkste en snelste manieren om zich te ontdoen van kauwgom vast te zitten in het haar. Wikkel een ijsblokje in een doek en plaats het op je haar. Zoals de kauwgom koud, proberen om het te verwijderen met uw hand, want het is heel gemakkelijk te koud kauwgom te verwijderen. Deze oplossing kan ook worden gebruikt om kauwgom vast op schoenen, kleding en tapijten te verwijderen.

2. Peanut Butter

Daarnaast kunt u ook gebruik maken van pindakaas om zich te ontdoen van kauwgom in je haar te krijgen. Breng wat pindakaas op je haar en spoel ze grondig onder de kraan water om de gewenste resultaten te krijgen.

3. Cooking Oil

U kunt elke bakolie (soja, koolzaad, pinda-olie, mosterd, etc.) te gebruiken voor het verwijderen van kauwgom. Het enige wat u hoeft te doen is wrijf de olie op kauwgom. Proberen te verwijderen met behulp van een kam of vingers door het rijden in de tegenovergestelde richting.

4. Freeze it!

Als u wilt verwijderen van kauwgom uit een delicate weefsel, wikkel het in plastic plastic of zet het in een plastic zak en vries het in de vriezer voor een paar uur. Zodra de stof koud wordt, verwijder het tandvlees met de hulp van een flatscreen-edged mes.

5. Mayonaise

Het is nog een ander probaat middel om kauwgom uit haar, schoenen of kleding te verwijderen. Neem wat mayonaise en toe te passen over het gebied waar de gom wordt vastgeklampt. Verwijder het residu kauwgom met behulp van vingers of een kam.

6. Hand Lotions

Hand lotions zijn ook effectief in het verwijderen van kauwgom van haar als ze vrij vettig. Het enige nadeel van het gebruik ervan is dat het je hoofdhuid vetter dan ooit tevoren kunnen vertrekken. Als u op zoek naar een droger optie, gebruik mondwater in plaats daarvan.

7. Petroleum Jelly

Wrijf de benodigde hoeveelheid vaseline of vaseline op de plaats waar het tandvlees is klampte zich vast en werk aan het residu met behulp van de kam of vingers.

8. Vinegar

Omwille van het verwijderen van kauwgom uit je kleren, alles wat je nodig hebt is een aantal witte azijn en een tandenborstel. Giet wat witte azijn over het gebied waar de kauwgom zit vast en verwijder deze met de hulp van een tandenborstel.

9. Sand

Deze oplossing werkt wonderen op soepel en zacht kauwgom geplakt op schoenen. strooi gewoon wat zand op het tandvlees. Met behulp van een stok, wrijf het tot deze volledig is verwijderd.

10. Föhn

Gebruik haardroger om het tandvlees plooibaar te maken. Trek het uit met de hulp van je vingers. Dit is een van de uitstekende middelen om kauwgom uit het tapijt te verwijderen.

2 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment