Wednesday, March 2, 2016

26 Effectieve Home Remedies To Get Rid van Red Eyes

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2014/08/Dollarphotoclub_52760505.jpg

Houd je je ogen wrijven vaak; of houd haasten zelfs wanneer u vermoeid? Je ogen kunnen verhalen van uw vermoeidheid te vertellen. Wakker zijn voor de lange werkuren verergert de toestand van rode ogen. Subconjunctivale bloeding (gebroken bloedvaten op sclera), blefaritis (ontstoken oogleden), gerstkorrel (rode bult op de oogleden), eczeem, astma en allergische rhinitis zijn slechts andere namen van rood, geïrriteerd en bloeddoorlopen ogen. Rode ogen ontstaan doordat onze ogen reageren tegen stofdeeltjes, schimmels etc. Eyes vrijkomen histamine nadat ze in contact met allergenen en leidt tot of gezwollen bloedvaten of andere allergieën Belangrijkste oorzaken van de roodheid van de ogen kan zijn droge ogen, warm klimaat, langdurige conjunctivitis, het dragen van contactlenzen, allergische reactie (waarschijnlijk van stof en pollen), computer vision syndroom dat wordt veroorzaakt door te gaan zitten in de voorkant van het systeem voor de lange uren), oogletsel, hoornvlieszweer, oculaire herpes, uveitis, glaucoom, koude en griep, hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap , roken, gebrek aan slaap en zwemmen in gechloreerd water. Ernstige pijn, halo's op het gebied van visie, wazig zicht, en overgevoeligheid voor licht zijn enkele veel voorkomende symptomen van rode ogen. Ga door de volgende home remedies om zich te ontdoen van rode ogen.

Remedies Home for Red Eyes

1. Water

Splash wat koud water op uw ogen of genieten van een handdoek in water en houd het over je ogen. Dit is een van de beste en eenvoudigste manieren om rode ogen genezen (1, 2).

2. Koud en warm kompres

Wikkel enkele ijsblokjes in een katoenen doek en houd ze over je ogen voor een paar seconden. Deze natuurlijke huis remedie voorkomt rode ogen (3).

Vul een kom met warm water en dompel een washandje in. Wring het aan de extra water vrij te geven. Nu, plaats de warm kompres over je ogen voor 5-10 minuten. Herbevochtiging het doek en herhaal het proces. Wrijf het op wimpers ook om eventuele korstjes te verwijderen (4).

Na het aanbrengen van warm kompres, dan kunt u ook babyshampoo gebruiken om de oogleden te wassen. Het helpt ook verwijderen korsten (5).

3. Rose Water

Rose water wordt gemaakt van Rosa damascena die anti-inflammatoire en anti infectueuze eigenschappen bezitten, daarom is dit kruidenwater als oogdruppels kunnen worden gebruikt om zich te ontdoen van het oog conjunctivitis krijgen (6, 7). Geniet van een katoenen bal in roos water en plaats ze over je oogleden gedurende 15 minuten. Herhaal dit twee keer per dag.

Als alternatief, dip een plakje komkommer in roos water en plaats ze over je oogleden. Het watergehalte in komkommer en koelende werking van rozenwater efficiënt helpt zich te ontdoen roodheid van het oog.

In plaats daarvan, zet 2-3 druppels rozenwater in uw ogen of was uw ogen met haar. Het werkt als een antiseptisch die ooginfectie geneest en vermindert wallen onder de ogen (8).

4. komkommer

Komkommer heeft anti inflammatoire eigenschappen en koeleffect die zwelling van rode ogen (9, 10) vermindert. Plaats een komkommer in de koelkast 10-15 minuten en snijd het dan omhoog. Houd een stukje over elkaar ooglid voor bepaalde tijd. Dit is een effectieve remedie die helpt zich te ontdoen van gezwollen en rode ogen.

5. Theezakjes

Koel gebruikte theezakjes en leg ze over je ogen. De huidige in de thee tannines te verminderen onder de ogen zwelling tannine antimicrobiële eigenschappen (11) bezitten. Kamille theezakjes worden op grote schaal gebruikt om ooginfecties (12) te behandelen.

6. Verminder On Screen Time

U moet het aantal uren dat u doorbrengen in de voorkant van de tv of computer scherm te verminderen als het werken op het systeem, iPad, mobiele telefoons continu gedurende lange uren oorzaak droogte in de ogen (13, 14).

Als alternatief aan te passen uw stoel zoals uw ogen zijn in niveau met de tv en computer.

Draag anti-glare bril die speciaal zijn ontworpen om vermoeide ogen te verminderen van de monitor reflectie. Houd je ogen minstens 20-30 cm afstand van de monitor.

7. Evenwichtige voeding

Heeft u een uitgebalanceerd dieet, rijk aan omega-3 en omega-6 vetzuren (noten, lijnzaad, zalm etc.) (15, 16).

Daarnaast zijn onder andere vitamine B2, vitamine B6 gevonden in eieren, verse groenten, zuivelproducten, volkoren granen, zonnebloempitten, tonijn, kalkoen, asperges, en yoghurt.

Ook vitamine C, vitamine E, luteïne, zeaxanthine en zink in het dieet, het kan worden gevonden in bloemkool, broccoli, aardbeien, sinaasappelen, kool, cantaloupe, spinazie, selderij).

Let op: Ongeveer 30 mg van elke vitamine moet 2-3 keer per dag worden genomen voor het behoud van een gezond evenwicht en om zich te ontdoen van een tekort dat rode ogen veroorzaakt.

8. Melk

Melkeiwit bevat aminozuren die anti-inflammatoire eigenschappen, die oogontsteking (17) kuren heeft. Dompel een wattenschijfje in sommige rauwe koude melk en wrijf het over je ogen ten minste 15 minuten, twee keer per dag. Dit kompres voorkomt roodheid in de ogen.

Neem gelijke hoeveelheden van honing en melk en giet 2-3 druppels van dit mengsel in elk van uw ogen.

9. Zout en Water

Kook wat water en voeg 1 eetlepel zout in. Gebruik deze zoute oplossing voor een paar keer wassen je ogen per dag voor 2-3 dagen, totdat de symptomen van rode ogen volledig (18) verdwijnen.

10. Ruwe Aardappels

Voor gezonde ogen moet u voedingsmiddelen die een hoog gehalte aan vitaminen en mineralen hebben verbruikt. Aardappelen zijn een gezonde bron van vitamine E, die is een antioxidant dat oog infecties en ziekten op afstand houdt (19). Als alternatief kun je ook dunne plakjes aardappel gebruiken of rasp het. Hou het in de koelkast. Leg de gekoelde plakjes over je ogen voor 15-20 minuten. Om de beste resultaten te verkrijgen, voert deze remedie voor het slapen gaan.

11. Fenegriek

Trigonella foenum-graecum Diosgenine, een steroïde saponine aanwezig in fenegriek vermindert de ontsteking (20). Geniet van een aantal fenegriekzaden afgelopen nacht (7-8 uur) en vervolgens vermalen ze tot een gladde pasta te maken. Breng deze pasta na het sluiten van je ogen en houd het voor 15-20 minuten. Was het af. Herhaal deze procedure voor 2-3 dagen.

Alternatief warm en wikkel deze zaden in doek, vervolgens toepassen rechtstreeks aan het oog huid te genezen pijn en zwelling (21).

12. Vegetable Juice

Wortel bevat vitamine A en beta-caroteen, spinazie is een goede bron van mineralen zoals luteïne en zeaxanthine. Deze mineralen en vitaminen zijn belangrijk voor ogen gezond en infectie (22) regelen. Drink verse groente sap. Bereid sap van wortelen en spinazie en heb het op regelmatige basis aan roodheid en jeuk controleren in de ogen.

13. Zaden van de venkel

Venkel zaden zijn veel oog tonic. Ze zijn rauw gegeten om gezondheid van het oog te verbeteren. U kan het direct toepassen als oogdruppels of comprimeren om zich te ontdoen van oogontsteking en zwelling (23, 24).

Kook ½ el venkelzaad in 1 kopje water gedurende 25 minuten. Zeef het mengsel en laat het afkoelen. Gebruik dit water om je ogen te spoelen.

14. Chilled Lepels

Chill 4 stalen lepels in een glas van ijs water of ijsblokjes. Of, kunt u ze in de koelkast. Zet een lepels over elk van je ooglid. Zoals de lepels beginnen op te warmen, te vervangen door een andere set van lepels, die rusten in koud water. Herhaal deze remedie tot roodheid en zwelling verdwijnt.

15. Apple Cider Vinegar

Appelazijn bevat appelzuur, die een belangrijke rol van het genezen van bacteriële infecties (25) speelt. Meng 1 eetlepel appelazijn in een kopje water. Neem een katoenen bal en dompel het in de oplossing. Nu, maak je ogen mee. Het appelzuur in ACV helpt bij het bestrijden van de bacteriële infecties, die roodheid en jeuk in de ogen veroorzaken.

16. Baking Soda

Meng ¼ eetlepel zuiveringszout in ½ kopje water. Spoel uw ogen met dit mengsel en proberen ze open te houden. Dit zal de infectie die roodheid triggers in de ogen te bestrijden.

17. Cold Bread

Plaats de bevroren brood over je oogleden. Het vermindert de ontsteking, roodheid en jeuk in de ogen.

Kruidengeneesmiddelen voor Red Eyes

18. Witch Hazel

Hamamelis heeft adstringerende eigenschappen die helpen verminderen zwelling en ontsteking van de ogen (26). Dompel katoenen ballen in extract van toverhazelaar en gebruik het als een koud kompres over je ogen voor 10-15 minuten. Dit zal helpen verlichten ontsteking, roodheid en zwelling van de ogen. Als alternatief kunt u direct gebruik maken van het aan uw ogen (27) te wassen.

19. Castor Oil

Doe een druppel ricinusolie in elk van je ooglid. Herhaal deze procedure voor 3-4 dagen tot roodheid verdwijnt (28).

20. Groene Thee

Groene thee heeft anti-inflammatoire eigenschap die nuttig is in het genezen van roodheid, zwelling en ontsteking van rode ogen (29). Kook twee groene theezakjes in een kopje water. Laat hem afkoelen en was uw ogen met dit water twee keer per dag gedurende 3 dagen tot de symptomen volledig verdwijnen.

Als alternatief kunt u ook groene thee zakjes rechtstreeks van toepassing op de ogen wallen veroorzaakt door een infectie (30) te genezen.

21. Aloe Vera

Aloë Vera is een medicinale plant die erg in de volksmond wordt gebruikt om ooginfecties te behandelen. De ethanol en ethylacetaat extracten worden gebruikt in oogdruppels ontsteking (31) te voorkomen. Aloë Vera bezitten ook anti-bacteriële eigenschap die de behandeling van rode ogen (32) versnelt.

Meng 2-3 eetlepels van Aloë Vera gel met 1 eetlepel honing en ½ kop van vlierbloesem thee. Spoel uw ogen met deze oplossing tweemaal per dag voor 2-3 dagen, totdat de roodheid verdwijnt.

22. Bosbes

Bosbes heeft een hoge hoeveelheid flavonoïden en antioxidanten. De antioxidanten verhoging van de bloedstroom in vaten rond de ogen, waardoor rode ogen (33) te genezen. Er is enig bewijs over bosbes gezondheidsvoordelen voor retinale aandoeningen (34). Consumeer bosbes tabletten na overleg met een arts of zet blauwe bosbes extract in uw ogen tweemaal daags, voor 2-3 dagen tot de roodheid verdwijnt.

23. Kamille Thee

Kamille thee is zeer gunstig voor rode ogen (35). De anti-inflammatoire eigenschappen ogen minder zwelling veroorzaakt door infectie (36). Om kamille thee te maken, kook enkele kamille bloemen in 1 kopje water en dan stam dit mengsel. Gebruik deze oplossing voor uw ogen (37) te spoelen.

Als alternatief, meng 12 druppels tinctuur een kopje water en gebruik deze om je ogen te wassen.

24. Goldenseal

Goldenseal wordt traditioneel gebruikt bij de behandeling van ooginfecties (38, 39). Een reageerbuis studie werd uitgevoerd waaruit bleek dat dit kruid bevat een component genaamd berberine die antibacterieel karakter en dus helpt bestrijden infectie (40). Kook 2 eetlepels van goldenseal in een kopje water. Zeef dit mengsel en gebruiken om je ogen te spoelen wanneer het afkoelt.

U kunt ook gebruik maken van 2-3 druppels goldenseal tinctuur als oogdruppels (41).

25. Raspberry Leaves

Bereid thee door het koken van een handvol van framboos bladeren. Steile dit voor een paar minuten. Zeef en laat hem afkoelen. Breng het als een koud kompres over de ogen gedurende 10-15 minuten voor 2-3 dagen. Herhaal dit proces als roodheid aanhoudt.

26. Eyebright Herb

Eyebright kruid ook bekend als Euphrasia officinalis L. wordt zeer algemeen gebruikt voor de behandeling van oogaandoeningen. Methanolische extracten van Euphrasia genus heeft anti-inflammatoire eigenschappen, dat is de reden waarom oogdruppels gemaakt van dit kruid kuren rode ogen infectie (42).

do's

Drink voldoende water om het evenwicht van je lichaam te behouden.

Get voldoende rust, omdat het helpt te behouden noodzakelijk vocht in de ogen en voorkomt roodheid.

Draag een veiligheidsbril wanneer u uit of rijden om je ogen te beschermen tegen direct zonlicht (43).

Houd de luchtvochtigheid onder controle, minder dan 50% bij aan de groei van schimmels belemmeren op uw plaats.

Was uw handen regelmatig (44).

don'ts

Wrijf nooit je ogen als ze rood (45, 46).

Vermijd het uitgaan in vervuilde omgeving, omdat dit kan de symptomen verergeren.

Staan geen huisdieren toe in uw huis als ze allergie (47) kan veroorzaken.

Stoppen met roken verhoogt aanzienlijk het risico op droge ogen, diabetische retinopathie, maculadegeneratie, cataract, uveïtis en baby oogziekte etc.

11 mei 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment