Wednesday, March 2, 2016

15 Verbazingwekkende gezondheid en schoonheid voordelen van Silica

Silica is een van de meest belangrijke mineralen die door ons lichaam dat onze botten sterk te maken en af te weren artrose. Het is van nature in onze nagels. De reden voor perfecte nagels en mooie en zachte huid bij kinderen is de aanwezigheid van silica in het lichaam. Naarmate we ouder worden, de hoeveelheid in het lichaam snijdt naar beneden. Daarom is het belangrijk om de inname van voedsel silica. Silica wordt vooral gevonden in aardappelen, gerst, tarwe zemelen, amandelen, pinda's, en haver. Silica speelt ook een belangrijke rol bij het behoud van collageen, die op zijn beurt houdt onze huid gezond en gloeien. Door zijn geweldige bijdrage in het verbeteren van uw pracht, is het ook bekend als de schoonheid mineraal ". Hieronder zijn enkele van de gezondheid en schoonheid voordelen van silica.

Voordelen van de Gezondheid van Silica

1. Voorkomt misvormingen bij Bones

Silicon wordt beschouwd als essentieel voor het onderhoud en de ontwikkeling van de botten en gewrichten. Het speelt een essentiële rol bij het induceren van de elasticiteit en flexibiliteit van botten door het verhogen van de hoeveelheid collageen. Collageen is het onderdeel dat eiwit doordringt in de botten. Silicium is ook nuttig bij frequente genezing van het bot breuken en ontwrichtingen. Het is essentieel voor de algehele gezondheid van het skelet.

2. Verbetert de Joint Functie

Silica supplementen kunnen blijken zeer behulpzaam bij het verbeteren van de flexibiliteit van de verbindingen, aangezien zij bijdragen aan het bindweefsel. Silica vermindert ook de pijn en zwelling van de gewrichten. Het stimuleert up elasticiteit en helpt gewrichten buigen, twist en stretch.

3. Vermijd Atherosclerose

Atherosclerose is de staat waar slagaders beginnen verstopt raken met harde plaque. De verstopte slagaders belemmeren de bloedstroom en het oxideren cholesterol. Studies hebben aangetoond dat silicium vermindert het risico van atherosclerose.

4. Cures Cellulite

Gebrek aan collageen in het lichaam veroorzaakt cellulitis. Silica, rijk aan collageen, versterkt de ligamenten en pezen, en behandelt cellulite

5. Voorkomt Aluminium toxiciteit

De ophoping van aluminium in het lichaam leidt tot aluminium toxiciteit. Silica bezit heavy metal detox eigenschappen, dus fungeert als een uitstekende remedie voor aluminium vergiftiging. Het minimaliseert het gevaar van dementie en Alzheimer.

6. Houdt Digestive System in het Roze

Silica en zijn supplementen ondersteunen de spijsvertering en de regulering van de goede werking ervan. Het helpt om het welzijn van de weefsels en vermindert maagontsteking. Het helpt ook bij het genezen van maagzweren, diarree en constipatie

7. Goed voor hart

Silica is een essentieel onderdeel van uw cardiovasculaire systeem gezond te houden. Het voorkomt de vorming van arteriële plaque en controleert verstopping van de bloedvaten.

8. Versterkt het immuunsysteem

Silica heeft de alkaliserende eigenschap die belangrijk zo slecht voedingskeuzen resulteren in de zure omgeving in het lichaam die uiteindelijk beïnvloedt het immuunsysteem en veroorzaakt ziekte. Silica produceert ook antilichamen en antigenen die nodig zijn om een gezond immuunsysteem te houden.

9. Geneest Wound

Silica is een onderdeel van collageen; dus het heeft een enorme helende eigenschappen. Het kan snel genezen brandwonden, wonden en littekens

10. Behoudt de flexibiliteit van de Body

Silica handhaaft de elasticiteit van collageen kraakbeen, pezen en andere bindweefsels. Het vermindert de pijn en het systeem bruikbaar lichaam.

11. hormonale balans

Siliciumdioxide behandelt bevordering van een goede balans tussen calcium en magnesium in het lichaam. Deze balans voorkomt dat uw lichaam van osteoporose.

Schoonheid Voordelen van Silica

12. Anti-aging

Om jeugdige en soepele huid te krijgen, moet je oa silica-rijk voedsel in uw dieet, zoals paardestaart extract, rode bieten, gierst, gerst, aardappelen en haver. Het ondersteunt collageen bij het handhaven van de elasticiteit, waardoor het houden van rimpels op de baai.

13. Treats Acne

Silica bestrijdt milde tot matige acne door het verwijderen van giftige stoffen, het stimuleren van de productie van collageen en de wederopbouw van het bindweefsel. Het zorgt voor een goede gezondheid van de cellen van de buitenste laag van de huid.

14. Voorkomt Broosheid in Nails

Dit mineraal verhoogt de kwaliteit van nagels, zodat ze niet breken gemakkelijk. Bovendien silica supplementen zijn essentieel voor richels en vlekken te verwijderen op de nagels. Silica brengt alle essentiële voedingsstoffen naar de nagels en verbetert hun uiterlijk.

19 februari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment