Friday, March 4, 2016

28 Remedies Effectieve Home For Tandjes

Je baby's eerste tand is zeker een tijd om te juichen, maar het kan brengen langs enkele ongemak voor uw kind. Kinderziektes peuters hebben veel verwennerij en knuffelen omdat het een pijnlijk proces, dat geeft hen het gevoel verstoord en geïrriteerd. Vóór de uitbarsting van de tand, kan uw baby last met overmatig kwijlen, verlies van eetlust, rood gezicht, crankiness, ontstoken tandvlees, slapeloze nachten, bijten wat komt in de hand, gom-wrijven, en oneigenlijk voeding. De symptomen van kinderziekten kunnen variëren in elk kind. De meeste mensen ten onrechte associëren diarree, koorts en braken met kinderziektes. Hoewel verschillende pijnstillers en kinderziekten gels zijn beschikbaar in de markt, maar je niet kunt gebruiken themfor lang. In dit artikel hebben we een aantal bewezen home remedies aangeworven voor kinderziekten bij zuigelingen. Om je een beetje te troosten, probeer deze eenvoudige manieren om thuis voordat u overschakelt naar pijnbestrijding producten.

Home remedies voor Tandjes

1. Ginger

De anti-inflammatoire eigenschappen van gember kalmeren de pijn geassocieerd met kinderziektes. Schil en snijd een gember in kleine stukjes en wrijf ze over het tandvlees voor een paar minuten om je tot het verlichten van de pijn.

2. Gum Massage

Een zachte massage kan je baby te verlichten van pijnlijke kinderziekten tot op zekere hoogte. Allereerst, de ontstoken tandvlees was je handen op de juiste en tegendruk met uw vinger.

3. Borstvoeding

Van alle home remedies voor kinderziektes baby's, borstvoeding is de meest eenvoudige en probleemloos. Voed uw kind wanneer hij / zij overmatig pijn of jeuk ervaart in het tandvlees.

4. Kruidnagel

Maal sommige kruidnagels in de molen en meng het met een beetje water tot een pasta te maken. Nu wrijf het over het tandvlees van uw kind. Het is een zeer effectief huis remedie voor tandjes krijgen baby's. Als alternatief kunt u ook kruidnagel olie te gebruiken op dezelfde manier.

NB - Gebruik kruidnagel olie in matige hoeveelheid.

5. Olijfolie

Neem ½ el olijfolie en wrijf het op het tandvlees van de baby tijdens kinderziekten. Deze remedie helpt kwijlen te voorkomen.

6. Barley Water

Kook wat gerst in het water voor ongeveer 30-40 minuten en zeef dit mengsel. Geef dit aan uw baby als het afkoelt. Deze oplossing is bijzonder nuttig bij het verlichten van het buitensporige pijnlijk tandvlees bij de tandjes.

7. Almond

Maal sommige amandel, samen met water tot een fijne pasta te maken. Wrijf deze pasta op het tandvlees van uw kind met de hulp van de vinger of katoen. Het zal het kind te verlichten van tandpijn Of anders, meng amandel extract met water en wrijf het zachtjes over de pijnlijke tandvlees.

8. Frozen Foods

Diepvriesproducten verdoven de pijn en geeft tijdelijke verlichting aan uw kind. Gekoelde en hard voedsel zoals yoghurt, appelmoes, wortel, banaan en komkommer kunnen helpen verlichten van de pijn. Deze zijn licht verteerbaar en ontspannen het tandvlees tegelijkertijd.

9. Beef Jerky

Geef een stuk van beef jerky aan uw kind en laat hem / haar om het te knagen. Het is een zeer effectieve huis remedie voor tandjes krijgen baby's. Trouwens, het smaakt ook goed.

10. Cold Spoon

Houd een stalen lepel in de koelkast voor bepaalde tijd. Geef het aan uw baby. Deze remedie voor kinderziekten zal zeker helpen gevoelloos de pijn en pijn in zijn / haar tandvlees.

Opmerking - Geef een dikke en afgeronde lepel om je kleintje.

11. Tandjes Cookies

Geef een harde en ongezoete biscuit om het kind voor het kauwen. Kinderziektes koekjes zijn beschikbaar in de markt dat helpt af te leiden uw weinig zijn geest (voor enige tijd) tijdens het pijnlijke proces kinderziektes.

12. Bagel

Geef een stuk van gekoelde bagel aan uw kind, om chomp. Het zal de pijn te verlichten en te helpen verminderen ontstekingen.

13. natte washandje

Neem een schone washandje of zakdoek. Laten weken in water en wring het extra water. Plaats het in de vriezer voor enige tijd en dan geef het aan uw baby te kauwen. De kou van het doek wordt het pijnlijk gevoel in het tandvlees te verminderen.

14. zuigfles

Vul de zuigfles met wat water en plaats hem ondersteboven in de vriezer, zodat het water omhoog zal ijs in de tepel. Geef het aan uw tot en laat hem / haar knagen het. De kou van het ijs zal de ontstoken tandvlees te kalmeren.

15. Tandjes Toys

Geef uw kind een bijtring (gevuld met water) of pluche kinderziektes speelgoed om mee te spelen. Silicon, zal houten of trillende bijtring ook werken. U kunt bieden zelfs koude bijtringen voor de baby, de pijnlijke tandvlees te verlichten.

16. Vanilla Extract

Neem wat vanille-extract of vanille-essence en wrijf het over het tandvlees en de tanden van je kleintje. De aanwezigheid van alcohol in dit extract geeft warme sensatie; dus, vermindering van de pijn en het gemak van de kinderziektes proces.

17. Sesamzaden

Rooster enkele sesamzaad voor een paar seconden en laat ze afkoelen. Maal ze in een keukenmachine. Voeg olijfolie aan deze pasta een vettige textuur te geven. Hou het in de koelkast. Wrijf een kleine hoeveelheid van de pasta op de pijnlijke tandvlees van uw peuter.

Kruidengeneesmiddelen voor Tandjes

18. lavendelolie

Dompel een katoenen bal in de lavendel olie. Breng het op de gezwollen tandvlees en tanden. De verzachtende eigenschappen van de essentiële olie helpen verminderen de kinderziektes pijn.

19. Kamille Thee

Bereid sommige kamille thee en bevriezen in het ijs lade. Bind dit ijsblokje in een washandje en maak uw kind knagen het.

Of anders, dip een schoon washandje in de gekoelde kamille thee en gaf het aan je baby, om het te kauwen. Deze oplossing zal de broodnodige hulp te bieden.

20. Catnip Leaf

Steile de kattenkruid bladeren in heet water om de kruiden-afkooksel te maken. Zeef de thee, en genieten van een schone doek in. Plaats het in de vriezer. Later, geef dit aan uw kind. Kauwen kan aanzienlijke verlichting van de pijn te bieden.

21. Zoethout Stick

Deze zoete smaak natuurlijke kruid geeft een verkoelend effect op de ontstoken tandvlees en verdooft de pijn. Het is gemakkelijk verkrijgbaar in de markt. Laat je baby te kauwen deze kruiden stick.

22. Citroenmelisse

Brew citroenmelisse thee en genieten van een schoon washandje erin. Hou het in de vriezer voor enige tijd en geef het aan uw kind. Laat hem / haar kauwen. De kalmerende effecten van dit kruid zal zeker verlichting geven.

23. Valeriaan

De kalmerende eigenschappen van valeriaan kruid helpen kalmeren de kloppende pijn tijdens tandjes krijgen. Bereid een afkooksel van inweken valeriaanwortel in het hete water. Zeef de oplossing. Dompel een schone vinger in de oplossing en wrijf het op het tandvlees van je kleintje. Slechts een paar druppels van deze infusie zijn genoeg om uw baby te slapen te maken.

24. Skullcap

De kalmerende effecten van het kalotje verminderen het ongemak gepaard met kinderziektes en help je wijk krijgt een goede nachtrust. Bereid skullcap thee en dep het over de pijnlijke tandvlees met behulp van een watje of dropper.

25. Herbal Mix

Neem een half ounce elk van kamille, skullcap, rozenbottel, rode klaver, lavendel, kattenkruid, haver stro, en klaver. Meng naar behoren en op te slaan in een pot. Kook een kopje water en voeg een of twee theelepels van deze droge kruidenmengsel in. Steil voor minstens een half uur of 's nachts (als je tijd hebt). Geniet van een washandje in, bevriezen en geef het aan je baby te kauwen.

26. Wild Fennel

Dit kruid bezit koeling eigenschappen en smaakt echt geweldig. Geef het aan uw kind. Zuigen het sap kan helpen verlichten van de pijn.

27. Marshmallow Root

Allereerst, uitdrogen deze wortel behoren. geef het dan aan uw peuter voor het kauwen. Het zal de ontsteking in het tandvlees te verminderen en het gemak van de kinderziektes proces. Of anders, steile dit kruid in heet water voor een paar minuten. Geniet van een washandje in deze oplossing en geef het aan uw kind.

28. vogelmuur

De anti-inflammatoire en pijnstillende eigenschappen van vogelmuur helpen verlichten de kinderziektes proces. Bereid een kruidenthee en wrijf het op het tandvlees.

do's

Baby's moeten worden gevoed met voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine D en calcium.

Houd uw kind betrokken zijn bij verschillende activiteiten, zodat hij / zij kan de pijn vergeten en raakt betrokken bij leuke activiteiten.

Zorg goed voor de hygiëne van het kind, in het bijzonder in het geval van zware kwijlen. Bevestig een slabbetje om de nek af te vegen alle kwijlen van de kin van uw baby.

Raadpleeg een kinderarts voor het toedienen van een geneesmiddel aan uw kind.

don'ts

Vermijd orale medicatie zoals Orajel en Camilia.

Laat geen baby kauwen elk klein ding zoals het risico van verstikking kan verhogen.

Geef niet kinderziektes tabletten aan zuigelingen jonger dan vier maanden oud.

Gebruik geen amber kinderziekten halskettingen.

Voeg nooit honing, suiker, jam of om de baby flessen.

4 mei 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment