Thursday, March 3, 2016

30 Natural Home Remedies To Get Rid Of teennagel Fungus

Hebt u last van teennagel schimmel of onychomycose? Dit is een schimmelinfectie die komt binnen door cuticula. Er zijn verschillende gisten en schimmels die invloed hebben op het nagelbed en veroorzaakt verkleuring van de nagels. Het is besmettelijk en erfelijke ook. Mensen met diabetes, zwak immuunsysteem en bloedsomloop probleem kan algemeen lijden de teennagel schimmel. Trouwens, overmatige transpiratie, abnormale pH-niveau van de huid, slechte hygiëne, kan bezwete sokken en schoenen ook het probleem veroorzaken. In een eerste stadium van deze infectie, zal je een kleine gele of witte vlek onder het puntje van je nagel te zien. Als de infectie zich verspreidt, kunnen nagels dikker en vreemd gevormde verschijnen, en kan beginnen afbrokkelen. Bovendien, ontsteking en pijn kan ook worden gevoeld. Heeft teennagel schimmel onbehandelde niet laten zoals het volledig verlies van de nagel kan veroorzaken. Als u wilt om het natuurlijke wijze genezen zonder het maken van een deuk in uw zak, probeer dan sommige natuurlijke home remedies om zich te ontdoen van de teennagel schimmel.

Home remedies voor teennagel Fungus

1. Apple Cider Vinegar

Neem water en appelazijn in gelijke verhouding en meng ze goed. Week je geïnfecteerde nagel in het voor een half uur op een regelmatige basis.

Bereid een antifungale exfoliërende scrub door het toevoegen van enkele theelepel azijn in rijstmeel round. Nu, toe te passen op het getroffen gebied en wrijf het zachtjes. Afwassen met gewoon water.

2. Baking Soda

Neem ½ kopje Epsom zout, ¼ kopje waterstofperoxide, ½ kopje zuiveringszout en meng ze in 4 kopjes water. Voeg ¼ kopje witte azijn in dit mengsel. Geniet van je nagel in het en laat het gedurende 10 minuten. Was je nagel en laat het drogen. Doe het tweemaal daags gedurende een aantal weken om zich te ontdoen van onychomycose te krijgen.

Als alternatief voor te bereiden een pasta met behulp van water en zuiveringszout in 1: 2 ratio's. Breng de pasta op de geïnfecteerde nagel met behulp van een watje. Laat het voor tien tot vijftien minuten en spoel het dan uit. Herhaal dit proces tweemaal per dag gedurende 2 weken om volledige verlichting te krijgen van de infectie.

3. Listerine mondwater

Neem een klein bad en vul het met gelijke hoeveelheid witte azijn en Listerine. Week de teennagel in de oplossing gedurende een half uur en wrijf het zachtjes. Spoel het en dagelijks herhalen de remedie 1-2 keer. Deze behandeling houdt schimmels en bacteriën op de baai.

4. Knoflook

Neem 1 of 2 geplette knoflookteentjes en eet ze dagelijks voor de behandeling van onychomycosis. Of anders, meng gelijke delen witte azijn en knoflook olie. Breng het op de teennagel en bedek het met verband. Laat het voor een paar uur en herhaal het dagelijks infectie genezen.

5. citroensap

Knijp een verse citroen om het sap te extraheren. Toe te passen op het getroffen gebied en wachten op een half uur. Spoel het gebied met warm water. Herhaal dit een paar keer om schimmel te voorkomen van de verspreiding.

Neem gelijke hoeveelheid olijfolie en citroensap en meng ze. Masseer zachtjes op het besmette gebied met behulp van dit mengsel. Afwassen na een paar uur. Deze remedie helpt de infectie.

6. Kokosolie

Kokosolie laurinezuur middellange keten triglyceriden die helpen breken de celwand van schimmels. Neem paar druppels olie in je handen en breng het op de geïnfecteerde teen. Laat ze drogen en te absorberen natuurlijk. Breng het twee of drie keer per dag om schimmel te voorkomen.

7. White Vinegar

Meng witte azijn en lauw water in 1: 2 ratio's. Week de geïnfecteerde deel in deze oplossing gedurende 15 minuten. Spoel af en laat het drogen. Herhaal dit twee keer per dag om de pH van de huid te herstellen.

8. Vicks Vaporub

Was uw voeten met lauw water en laat het drogen. Solliciteer Vicks Vaporub op de teennagel en bedek het met verband. Draag een paar sokken. Herhaal dit 2 keer per dag gedurende 6 -10 weken of totdat u verbetering.

9. Vitamine E Olie

Van toepassing vitamine E olie op het getroffen gebied en onder de nagel. Herhaal deze dagelijks om het genezingsproces te bevestigen.

10. Onion

Neem een stukje ui en wrijf het op de geïnfecteerde teennagel gedurende enkele minuten. Dit is een van de meest effectieve natuurlijke behandelingen voor schimmelinfectie.

11. Kurkuma

Meng kurkuma poeder en water tot een pasta te maken. Spreid het op het getroffen gebied en laat het enkele minuten. Laat het drogen. Later, wassen met gewoon water.

Bovendien neem kurkuma olie en water in 1: 3 ratio's en voor te bereiden een verdunde oplossing. Breng het rechtstreeks op de geïnfecteerde nagel met behulp van katoen. Herhaal dit proces driemaal daags met het oog op het versnellen van het genezingsproces.

In plaats daarvan kan het extract van 300 mg kurkuma worden driemaal per dag.

12. Waterstofperoxide

Meng water en waterstofperoxide in gelijke hoeveelheid. Dompel de getroffen teennagel in deze oplossing gedurende 20 minuten en laat het drogen.

13. ontsmettingsalcohol

U kunt alcohol gebruiken om schimmelinfecties te genezen. Geniet van je voeten in de oplossing ten minste 20 minuten om teennagel schimmel te verwijderen.

14. Havermout

Neem een kop maïsmeel en meng dit in 2 liter water. Laat het mengsel voor een uur. Nu, geniet van uw besmette voet in het voor 30 minuten. Doe dit een keer per week om schimmel uit teennagel verwijderen.

15. natriumboraat

Het is een zeer effectief fungicide vaak genoemd als borax. Neem zuiveringszout en natriumboraat in gelijke hoeveelheid en voeg water toe tot een pasta te maken. Bewaar deze opzij en nat uw voeten. Nu, verspreid dit mengsel en masseer zachtjes rond het besmette gebied. Voor de behandeling van teennagel schimmel, voert deze oplossing tweemaal per dag gedurende twee weken.

16. Probiotic Voedsel

U kunt de consumptie van probiotische levensmiddelen verhogen in uw dagelijkse voeding om zich te ontdoen van de teennagel schimmel te krijgen. Kefir en yoghurt het beste om dit soort infecties genezen. Echter toegevoegde suiker of kunstmatige vulstof kan de schimmel voeden, dus beter vermijden om de doeltreffendheid van probiotica te handhaven.

Herbal remedies voor teennagel Fungus

17. Tea Tree Oil

Neem paar druppels tea tree olie en meng het met een theelepel kokos of olijfolie. Breng het op het besmette gebied met behulp van een katoenen bal en laat het tien minuten. Voorzichtig schrobben de teennagel met een tandenborstel. Herhaal 2-3 keer per dag.

18. Oregano Olie

De schimmelwerende eigenschappen van oregano afweren van de infectie huid. Neem 1 theelepel olijfolie en voeg een paar druppels oregano olie erin. Meng ze goed en toe te passen op de teennagel. Laat het een half uur. Daarna afspoelen. Volg deze remedie 2 keer per dag gedurende 3 weken.

19. lavendelolie

Mix 5 druppels elk van tea tree en lavendel olie. Breng deze oplossing op het getroffen gedeelte en de omgeving met behulp van katoen. Laat het gedurende 10 minuten en spoel het af daarna. Herhaal dit 1-3 keer per dag om de irritatie te voorkomen.

20. Orange Oil

U kunt oranje olie toe te passen op de geïnfecteerde tenen behulp van een druppelaar en laat het een half uur. Herhaal 2-3 keer per dag gedurende 2-3 maanden.

Let op: Deze olie kan allergische reacties veroorzaken. Dus probeer het op een klein gebied voordat u deze te verhelpen.

21. Lemongrass Oil

De antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen van citroengras olie beschermt uw teennagel tegen verdere besmetting en de symptomen zoals afbrokkelende, breekbaarheid en verstoring van de teennagel te verminderen. Dit is zeer effectief home remedies om te vechten tegen de infectie. U kunt deze olie in een van de volgende manieren:

Meng 12 druppels citroengras olie en 1 ounce van de kokosnoot / druivenpitolie. Breng dit mengsel op de besmette gebieden.

Bovendien, drink 1 kopje thee citroengras driemaal per dag om de teennagel schimmel intern genezen.

Of anders, gebruik maken van theezakjes om de schimmel sneller te wissen. Comprimeren op het besmette deel.

22. Manuka Oil

Manuka olie zorgt voor de beste behandeling voor teennagel schimmel. Neem enkele druppels van deze kruidenolie en toe te passen direct op het besmette gebied. Bedek de voeten met katoenen sokken of een katoenen stof. Laat het een half uur.

U kunt ook twee liter lauw water en giet tien druppels manuka olie erin. Geniet van je voeten in deze oplossing gedurende 15 minuten per dag met het oog op verdere groei van de schimmel infectie te voorkomen.

23. Castor Oil

Geniet van een katoenen doek in de ricinusolie en wikkel het rond het getroffen gebied van de voeten de hele nacht.

24. Thyme Oil

Toepassen tijm olie tweemaal per dag schimmelinfectie voorkomen.

25. Zoethout

Kook een kopje water en voeg zes theelepel in poedervorm drop. Simmer de oplossing gedurende 20 minuten op een matig vuur. Zeef het achteraf en toe te passen op de nagel met behulp van een watje. Doe dit driemaal per dag om het herstelproces te bevestigen.

26. Pau D'Arco Tea

Neem 2/1 theelepel van dit kruid in gedroogde vorm en kook ze in 1 kopje water gedurende ten minste twintig minuten. Laat het afkoelen. Geniet van je voeten in deze oplossing om zich te ontdoen van de teennagel schimmel te krijgen.

27. Black Walnut Salve

Maak een mengsel door toevoeging van 1 kopje waterstofperoxide, 8 druppels tea tree olie, 1 doos met zeezout en zwarte walnoot rompen. Meng ze goed en geniet je voeten in deze oplossing voor ten minste 30 minuten om de conditie te verbeteren.

28. Saltwater

Giet wat warm water in een bad en voeg waterstofperoxide in. Nu duik je voeten voor ergens in dit water. Daarna, van toepassing zeezout op je teen nagel en laat het voor een paar minuten. Nu, voeg een kopje zeezout in het bad en dompel je voeten weer in. Laat het gedurende 30 minuten. Dep je voeten droog en breng een of twee druppels azijn om uw teennagel. Probeer deze zoutwater weken dagelijks naar de geïnfecteerde teen volledig genezen. Deze behandeling doodt de bacteriën veroorzaken een infectie.

29. Jodium Tinctuur

Dit is een van de beste home remedies voor nagel schimmel. U kunt jodium toe te passen op de geïnfecteerde nagel om de zwakke nagels Allereerst schoon je nagel te versterken en trim het kort. Laat het goed drogen en jodium toe te passen op de top en onder de nagel. Toe te passen voordat je naar bed gaat en herhaal dit elke dag voor een week.

Opmerking: Gebruik geen waterstofperoxide op nagel dat is behandeld met behulp van jodium.

30. Indian Lilac Oil

Masseer je nagel met behulp van deze kruidenolie als schimmelwerende eigenschappen van deze olie hydrateren en voeden de geïnfecteerde teennagel.

do's

Doe vochtabsorberende schoenen en sokken.

Was uw voeten na terugkomst van de openbare plaatsen zoals kuuroorden, kleedkamers, douches en zwembaden om besmetting te voorkomen.

Gebruik slippers of sandalen.

Hebben dieet rijk aan voedingsstoffen om zo te stimuleren het immuunsysteem.

Draag rubberen handschoenen die water absorberen uit de vingers en open schoenen.

Gebruik antifungale poeder.

Gebruik geen schoenen of sokken te delen met andere mensen.

Vermijd overmatige inname van suikerhoudende voedingsmiddelen zoals taarten en cakes, gehydrogeneerde vetten en gepasteuriseerde melk.

Vermijd het gebruik van kunstnagels en nagellak.

Vermijd het delen van linnen met een besmet persoon.

Geen strakke schoenen dragen.

17 december 2014

9 september 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment