Monday, March 7, 2016

21 Verbazingwekkende Home Remedies To Get Rid van Waterpokken

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2014/08/Chickenpox-1728x800_c.jpg

Waterpokken, ook genoemd als varicella, is een van de meest voorkomende ziekten onder de kinderen onder de 12 jaar. Waterpokken zeer besmettelijk en is het resultaat van een infectie veroorzaakt door Varicella zoster virus. Het gaat gepaard met jeukende huiduitslag die verspreid over het gehele lichaam, gezicht, ledematen en torso van de nek. De uitslag dan uiteindelijk zwellen en rood. Ze als vloeistof gevulde papules. Het gaat over het algemeen 2 weken en is zeer pijnlijk. Dit airborne ziekte kan worden overgedragen aan de andere persoon gewoon via hoesten, niezen, het aanraken van de vloeistof van de blaren van een persoon die lijdt aan waterpokken, en in aanraking komen van de kleding van een getroffen persoon. Mensen, die ooit had waterpokken, bijna ontwikkelen levenslange immuniteit, en er zijn zeer zeldzame gevallen van deze herhaling aan dezelfde persoon. In de meeste gevallen kan waterpokken gemakkelijk worden behandeld met behulp van een aantal hieronder huismiddeltjes.

Home remedies voor Waterpokken

1. Calamine Lotion

Calamine lotion is een uitstekende behandeling van waterpokken. Het enige wat je hoeft te doen is een kleine hoeveelheid van de lotion op de blaren, en het zal de waterpokken genezen en de uitslag eerder dan verwacht te verwijderen.

NB - Toepassing van Calamine lotion kan jeuk bij sommige mensen te verhogen. Dus, raadpleeg dan uw arts voordat u dit verhelpen.

2. Baking Soda

Baking soda is een van de meest populaire remedies voor waterpokken. Het geeft verlichting van de jeuk veroorzaakt door deze kwaal. Maak een mengsel door het toevoegen van een halve theelepel bakpoeder in ongeveer een glas water. Breng het met de hulp van de spons en laat het drogen. Breng deze oplossing regelmatig totdat het probleem verdwijnt.

3. Honey

Honing is een uitstekende waterpokken behandeling. Het geneest irritatie en zelfs helpt bij het verwijderen van de littekens die bladeren waterpokken. Toepassen honing op het lichaam 3-4 keer per dag gedurende ongeveer een half uur. Deze oplossing biedt directe hulp aan de patiënten en verjongt de huid.

4. Havermout

Om de huid te kalmeren en verminderen de pijn, kan men een havermout bad. Maal 2 kopjes havermout en meng het in een badkuip gevuld met lauw water. Baden deze manier helpt snel genezen van waterpokken en geeft verlichting van de jeuk.

5. Soep van de Wortel en Koriander

Een soep gemaakt van wortel en koriander is een van de beste waterpokken huismiddeltjes. Aangezien deze soep is zeer rijk aan antioxidanten, het versnelt het genezingsproces. Kook wortelen en koriander, en maal ze samen om soep te maken. Drink het dagelijks voor ongeveer een maand om te herstellen van de zwakte.

6. Brown Vinegar

Een van de meest effectieve behandelingen voor waterpokken is bruine suiker. U kunt over een kopje bruine azijn toe te voegen aan een emmer warm water. Baden met dit water zal uw waterpokken irritatie verdwijnen in een paar dagen.

7. Coconut Water

Coconut water is bekend om zijn verzachtende en verkoelende eigenschappen. Dompel katoenen ballen in coconut water en breng ze op de kenmerken van waterpokken. Het zal koel te geven en te ontspannen gevoel, evenals verwijder de merken ook.

8. Vitamine E Olie

Vitamine E olie, wanneer gewreven op de huid, zal helpen herstellen van de na-effecten van de waterpokken snel. Het enige wat u hoeft te doen is te doorboren wat vitamine E capsules en de olie zo verkregen, toe te passen op de littekens.

9. Epsom Salt

Het is een mineraal dat bestaat uit sulfaat en magnesium. Het ontspant het lichaam en verlicht de pijn geassocieerd met waterpokken. Om het te gebruiken, moet u ongeveer 2 kopjes Epsom zout op te lossen in ca. 3 liter water. Breng het mengsel met behulp van een doek of katoen aan de getroffen gebieden. Voor het beste resultaat, gebruik deze remedie dagelijks.

10. Green Peas

Behalve dat het een smakelijke groente, groene erwten zijn ook nuttig in het genezen van waterpokken snel, omwille van hun geneeskrachtige eigenschappen. Ongeveer 200 gram erwten en kook ze in een voldoende hoeveelheid water. Maal de gekookte erwten tot een pasta-achtige consistentie wordt gevormd. Breng de pasta op het lichaam voor een snelle verlichting van de pijn en jeuk.

11. Cocoa Butter

Cacaoboter hydrateert de huid diep en helpt vervagen de waterpokken littekens. Voorzichtig toe te passen cacaoboter naar het getroffen gebied in een cirkelvormige beweging. Blijf wrijven totdat uw huid volledig absorbeert de boter. Herhaal 3-4 keer per dag gedurende ten minste 2-3 weken.

12. Papaya

Pureer een klein stukje banaan. honing toe te voegen, om een pasta te bereiden. Breng het op de littekens en wacht tot het droogt. Daarna afspoelen. Deze oplossing zal de waterpokken littekens op natuurlijke wijze te wissen.

Kruidengeneesmiddelen voor Waterpokken

13. Jasmine Flower

Op zoek naar een kruiden-behandeling voor waterpokken? Jasmine bad kan van grote opluchting zijn. Maal sommige jasmijn bloem en meng met rijst water. Doe het bereide mengsel in een badkuip vol met warm water. Geniet van je lichaam in dit water voor enige tijd en dep ze droog zachtjes. Herhaal dit proces voor een paar dagen tot je hersteld.

14. Marigold Flower

Deze bloem heeft antibiotische eigenschappen die helpen bij de bestrijding van de waterpokken veroorzakende bacteriën en versnellen het proces van genezing. Maak een pasta van de goudsbloem bloem, hazelaar bladeren en water. Breng het op de huid en laat het drogen. Daarna was het af. Herhaal dit proces voor het beste resultaat.

15. margosa

Margosa, ook bekend als Indiase sering, is een van de beste kruidengeneesmiddelen voor de behandeling van waterpokken vanwege de antibiotica, schimmelwerende, anti-oxidant en antivirale eigenschappen. Het kan op twee manieren - ofwel de bladeren direct opgehangen rond het bed van de patiënt of een pasta kan worden gemaakt door het malen van margosa bladeren met water. Breng de pasta op de huid.

NB - Het moet zorgen dat margosa pasta mag niet rechtstreeks op de huid van de kinderen toegepast worden.

16. Aloe Vera

Aloë vera is niet alleen antiseptisch maar ook huidvriendelijk. Regelmatig gebruik van aloë vera vermindert de activiteit van bacteriën en maakt de huid minder jeuken. Het heeft natuurlijke genezing, anti-inflammatoire en verkoelende eigenschappen die helpen genezen van de waterpokken. Pak de gel van aloë blad en toe te passen op het getroffen gebied om het beste resultaat te krijgen.

17. Basil

Basilicum is bekend om zijn geneeskrachtige waarde, verdoving, en antibacteriële eigenschappen. Neem wat basilicum en kook ze in een beetje water. Nadat het water afkoelt, zeef het. Breng dit basilicum water op het getroffen gebied met een doek of een katoenen bal.

18. etherische olie Bath

Etherische oliën verzachten en kalmeren van de geïrriteerde huid. Neem gelijke hoeveelheden dieven, melaleuca en lavendelolie. Week de Epsom zout in de oliën voor ongeveer 30-45 minuten. Na dat, meng Epsom zout in het zwemwater en baden met het op regelmatige basis, om de verandering te voelen.

19. Kruidenthee

Drink kruidenthee om uw immuunsysteem te versterken en te herstellen snel. Kook sommige kruiden (zoals basilicum, kamille en citroenmelisse) in water. Zeef het. Drink het meerdere malen per dag.

20. Ginger Bath

De geneeskrachtige eigenschappen van gember worden gebruikt om vele ziekten, waaronder waterpokken af te weren. Neem ongeveer 2 theelepels gemberpoeder en voeg deze toe aan warm water voor de baden doel. Geniet van je lichaam in het voor het verkrijgen van vrijstelling.

NB - Na het baden, moet de huid zachtjes dep ze droog zijn, anders kan kwetsen.

21. Sandalwood Oil

Sandelhout is een van de uitstekende plantaardige producten om de huid te gloeien. De antibacteriële en antivirale eigenschappen van sandelhout maken het een van de effectieve waterpokken remedies. In combinatie met kurkuma, Verlicht ziekte snel. Het enige wat je hoeft te doen is 7-8 druppels olie en meng het met 1 theelepel kurkuma, tot een pasta te maken. Breng het op de huid totdat het droogt en dan afwassen. Gebruik het regelmatig.

do's

Neem voldoende rust om de zwakte te overwinnen.

Houd de huid en de omgeving schoon, zodat niemand anders vangt de ziekte.

Onder meer fruit en groenten in uw dieet. Er moet een regelmatige inname van sappen en soepen die rijk zijn aan vitamine A en C. zijn zijn

Zorg ervoor dat uw kind wordt gevaccineerd tegen waterpokken.

don'ts

Laat de blaren geen krassen.

Niet zwerven rond in openbare plaatsen zoals de bacteriën kunnen verspreiden naar anderen.

Vermijd het eten erg pittig, zout, zuur en zoet voedsel zoals ze je slecht kunnen schaden.

Veeg niet het lichaam met een handdoek hard; anders, het kan pijn en littekens.

26 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

  1. I'm not easily imdesesrp. . . but that's impressing me! :)

    ReplyDelete