Sunday, March 6, 2016

11 DIY sieraden Cleaners U kunt gemakkelijk thuis

Iedereen houdt ervan om te schitteren! Hetzelfde geldt voor de sieraden die men draagt. Er is geen plezier in het dragen van een aangetaste ketting. Maar het voelt geweldig om een sprankelende één pronken. Een regelmatige reiniging is een must voor uw treasurable ornamenten, en het houdt uw sieraden jonge jaren. Je zou een hoop geld te besteden aan een juwelier voor het reinigen van uw kostbare sieraden stukken. Weet je dat je sieraden schoner thuis kunt maken en dat ook, zonder al te veel gedoe! Wij vertellen u enkele van de beste doe-hacks voor zelfgemaakte sieraden schoner.

11 Makkelijk te Homemade Jewelry Cleaners Make

1. Zelfgemaakte Jewelry Cleaner gebruik van Baking Soda

Baking soda is de beste zelfgemaakte sieraden schoner. Uit te werken deze methode, de eerste plaats, moet je wat water op te warmen. Snij een aluminiumfolie aan de vorm van de bodem van een kom en plaats deze, giet het verwarmde water erin. Meng 1 eetlepel elk van zuiveringszout, zout en afwasmiddel aan. Zet sieraden op de top van de folie en laat het 5-10 minuten. Spoel het in het koude water en dep ze droog met een zachte doek. Maak nieuwe oplossing voor de volgende keer. Het werkt prima met elke vorm van sieraden.

Je hoeft alleen maar een milde shampoo om je parels sieraden schoon te maken. Plaats uw parels in een doek met beveiligde uiteinden. Neem warm water in een kom en voeg milde shampoo aan. Leg de zak met parels in de kom en wrijf de parels zachtjes om het vuil te verwijderen. Neem de parels uit de doek en dep ze droog met een zachte handdoek.

Azijn werkt als beste zelfgemaakte sieraden schoner voor zilver. Meng een eetlepel elk van zout en bakpoeder in een kop kokend water. Na het verwijderen van de kachel, leg uw sieraden in het. Voeg 1/2 kopje azijn aan. Laat uw sieraden genieten in het voor bepaalde tijd. Spoel het met warm water en deppen met een droge doek. Let op uw juwelen schitteren!

U kunt tandpasta van uw keuze te gebruiken als sieraden schoner. Wrijf de tandpasta op uw sieraden alsof je er wassen. Spoel het af en dep met een droge doek. U kunt het proces om het sieraad grondig schoon te herhalen.

Plaats uw sieraden in een pot. Giet een half kopje azijn en voeg een paar druppels tea tree olie. Laat het er 's nachts. Neem de sieraden uit de pot volgende ochtend en schoon met een tandenborstel bekleed met zuiveringszout. Maak het schoon met water.

Zet uw gouden sieraden in de schaal en giet het bier in het. Wachten om te genieten voor bepaalde tijd. Na een paar minuten, neem de sieraden en wrijf met een droge doek. Zorg ervoor dat het bier niet edelstenen schaadt in de sieraden. Het mag niet worden gebruikt voor zilver sieraden.

Giet een deel van een mild reinigingsmiddel in drie delen van warm water. Reinig het sieraad met behulp van een zeer zachte tandenborstel. Laat de sieraden weken in de oplossing 's nachts. Spoel het af met gewoon water. Het is de beste sieraden reiniger voor gouden en zilveren sieraden.

Giet de ketchup in een kom of schaal. Geniet van de sieraden in. Zorg ervoor dat ketchup heeft betrekking op alle van de delen. Laat het 5-10 minuten. Haal de sieraden en spoel af met warm water. Dep ze droog met een zachte doek. U kunt ook een tandenborstel bedekt met ketchup gebruiken om af te borstelen het vuil en polijsten van de sieraden. Reinig het met warm water na het polijsten.

Meng een eetlepel citroensap met een half kopje water en droog onmiddellijk melk. Geniet van uw sieraden in dit mengsel 's nachts. Het zal naar buiten komen met een sprankelende glans in de volgende ochtend. Het is het beste zelfgemaakte sieraden reiniger voor koper.

Recept Bron:

10. ontsmettingsalcohol

Bron afbeelding:

Voeg een kleine hoeveelheid afwasmiddel in een kom. Voeg wat warm water om het. Giet een paar druppels alcohol erin. Zet de sieraden in deze oplossing. Laten inwerken in het voor vijf minuten. Schrob met een zachte tandenborstel. Wattenstaafje met een droge doek. Doe dit niet te gebruiken op de sieraden met edelstenen als het de lijm gebruikt voor de bevestiging zou beïnvloeden.

Recept Bron:

11. Banana Peel

Bron afbeelding:

Bananenschil is een geweldige sieraden schoner voor zilver. Blend wat bananen met water tot een pasta te maken. Breng deze pasta op de sieraden met behulp van een tandenborstel of een zachte doek. Laat het drogen voor sommige time.Rinse het af met water. Droogdeppen en polijsten met een doek. Het is niet een goede methode voor grote zilver producten. Echter, het werkt goed voor uw zilveren sieraden.

4 juli 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment