Tuesday, March 1, 2016

34 Super Foods voor ontgiften van het lichaam

Houden lichaam vrij van toxines en andere onzuiverheden is zeer belangrijk aangezien de functie van de hersenen is sterk afhankelijk van hoe schoon en zuiver uw lichaam van binnenuit. Vandaag de dag, mensen zijn meer gezondheidsbewuste dan ze 15 tot 20 jaar geleden waren; en ondanks het feit dat gezonde voeding, moet u uw lichaam te ontgiften, zodat het ontdoen van alle schadelijke toxines kunnen krijgen. Studies tonen aan dat mensen die hebben een hogere toxine niveaus zijn waarschijnlijk last van huidproblemen, blotting, sinus, zwakte en gas. Als u uw dieet te verbeteren en reinigt je lichaam, probeer dan de volgende super voedingsmiddelen die rijk zijn aan mineralen, vetzuren, vitamines en antioxidanten.

1. Artisjokken

Artisjokken bovenaan de lijst van super voedingsmiddelen als ze helpen het reinigen van de lever om op passende wijze gal die op hun beurt, breekt het voedsel dat je eet, zodat je lichaam absorbeert maximum voedingsstoffen te produceren. Artisjokken vol eiwitten, vezels, kalium, magnesium en folaat; daarom een ideaal voedsel voor iedereen.

2. Amandelen

Amandelen reinigen van de darmen en de controle van de bloedsuikerspiegel. Ze zijn rijk aan vezels, eiwitten, calcium en magnesium. Amandelen bevatten zeer weinig calorieën en geen cholesterol, die is goed voor het hart.

3. Avocado's

Glutathion - een voedingsstof in avocado, helpt ontgiften de lever en blokkeert ook andere kankerverwekkende stoffen verspreiding in het lichaam. Een ander voordeel van het eten van avocado's is dat zij de bloedvaten verwijden en verlagen de cholesterol in het lichaam. Onderzoek toont aan dat mensen die avocado's eten zijn zeer gezond en hun kans op het lijden van artritis zijn zeer laag.

4. Asperges

Een gezonde en smakelijke super voedsel dat niet alleen helpt afvoer van gifstoffen uit de lever, maar ook helpt bij het bestrijden van de tekenen van vroegtijdige veroudering, houdt uw hart gezond, biedt bescherming tegen kankerverwekkende stoffen en vermindert de ontsteking.

5. Rucola

Een stabiele ingrediënt in mediterrane gerechten - rucola - bevat verbindingen zoals vitamine C, vitamine K, foliumzuur, luteïne en mineralen die helpen bij ontgifting Men kan genieten als onderdeel van salade of bij het maken van pesto.

6. Appels

Een appel per dag houdt de dokter weg "Appels kunnen de giftige stoffen uit je lichaam als ze hoog in pectine te elimineren -. Een oplosbare vezel die helpen bij het genieten van de toxines en andere afvalproducten, waardoor het gemakkelijk uit de darmen als gevolg van geduwd onoplosbare vezels. Appels bevatten ook glucaarzuur waarin het oestrogeen uit je lichaam elimineert. U kunt kiezen om een hele appel eten elke dag, of plakjes toe te voegen aan uw granen, haver en salades.

7. Beets

Bekend om hun vermogen om hemoglobine in het bloed te verhogen en te helpen bij de bestrijding van kanker, bieten zijn een must als u wenst om uw lichaam te ontgiften. Ze helpen om de cellen in het lichaam, zodat ze zuurstof kunnen opnemen en ontstekingsremmende eigenschappen die de lever te beschermen tegen schade tijdens detoxificatie. Men kan bieten consumeren op vele manieren, zoals sap, smoothies, of rauwe plakjes in sandwiches en salades.

8. Bosbessen

Vol met vitamine C en vezels, bosbessen bevatten zeer weinig calorieën. Anthocyanen de antioxidant pigmenten die bosbessen bij hun blauwe kleur, beschermt de cellen tegen beschadiging en laat de kans op hartziekten, glaucoom, diabetes en maagzweren hun antibiotische eigenschappen te blokkeren bacteriën in de nieren, blaas en uterus daardoor voorkomen infecties zoals UTI.

9. Broccoli

Veel mensen houden niet van broccoli als het is smakeloos. Maar het heeft een aantal voordelen voor de gezondheid. Broccoli helpt de enzymen in de lever van de toxines in eenvoudiger stoffen die je lichaam kan gemakkelijk te ontdoen van te veranderen.

10. Kool

Kool is een goedkope veggie en heeft vele voordelen. Het bevat glucosinolaten die helpen het lichaam te reinigen. Het breekt ook de chemische stoffen die je intake in de vorm van medicijnen. Omdat kool is vol vezels, reinigt het spijsverteringskanaal en controles stoelgang. Mensen die niet van de smaak kan rauwe kool in de vorm van een smoothie of een salade of licht koken met enkele groene pepers, zout en koriander.

11. Cranberries

Als gevolg van de antivirale en antibiotische eigenschappen gevonden in veenbessen, moet men cranberries consumeren om de urinewegen te reinigen.

12. Bloemkool

Bloemkool bevat hoge hoeveelheid glucosinolaten die af te breken tot isothiocyanaten vormen - een stof die het ontgiftingsproces regelt. De vitamine C en K gevonden in bloemkool helpt de leverfunctie behoren.

13. Koriander

Cilantro helpt het lichaam te ontdoen van zware metalen die kanker, schildklier, hormonale problemen en depressie kunnen veroorzaken koriander bevat chemicaliën die trek de giftige stoffen uit het bloed en weefsels.

14. Dandelion

Veel mensen beschouwen paardebloemen om onkruid te zijn, en dus voorkomen dat ze; maar de wortels kunnen helpen bij het schoonmaken van de lever samen met het maken gezonder. In feite, in oudere tijden voordat de moderne geneeskunde tot stand kwam, kruidendokters gebruikt paardenbloem om problemen in verband met de lever te behandelen.

15. Lijnzaad

Rijk aan vezels, lijnzaad toe te voegen gewicht aan de darmen en reguleren van de stoelgang. Dit helpt het lichaam te ontdoen van de afvalproducten schadelijk, cholesterol en giftige stoffen. Ze zijn ook vol met omega-3 vetzuren die helpen reinigen het lichaam op vele manieren.

16. Venkel

Venkel bevat een goede hoeveelheid antioxidanten; kalium en folaat Ze verminderen de ontsteking. Het smaakt net als zoethout en voegt meer smaak aan uw salade. Chomp sommige venkelzaad na het hebben van uw maaltijden om je lichaam te ontgiften.

17. Knoflook

Knoflook bevat allicine - een zwavel bevattende verbinding die het immuunsysteem van het lichaam verhoogt door ontgiften het en tegelijkertijd, bestrijdt de bacteriën in de darmen. Het heeft antioxiderende eigenschappen, en helpt uw bloeddruk verlagen en houdt de luchtwegen schoon. Om de beste resultaten te krijgen, moet je verpletteren of hak de knoflook en eet het rauw of toevoegen aan uw salade of schotel.

18. Groene Thee

Groene thee heeft antioxiderende waarden en dat is de reden waarom veel gezondheid bewuste mensen de voorkeur aan groene thee te drinken in tegenstelling tot normale koffie of thee. Het helpt bij het verbeteren van de werking van de lever, voorkomt dat het lichaam tegen uitdroging en vecht tegen vrije radicalen. Drink een kopje groene thee elke dag in de ochtend voor een week om je lichaam te reinigen.

19. Ginger

Ginger heeft een anti-inflammatoire eigenschappen die helpen bij het verbeteren van de spijsvertering, en helpen bij de ontgifting. Mensen die alcohol gebruiken moet gember thee drinken als het helpt voorkomen dat de vette lever. Men kan kiezen om gember in hun thee, of rasp het en toe te voegen aan uw wortel soep en andere recepten.

20. Grapefruit

Wanneer u uw lichaam voor te bereiden op het proces van ontgifting, je doel is om het te vullen met goede dingen die zal helpen bij het verwijderen van de slechte elementen van binnenuit, en grapefruit is precies goed voor. Vol vezels en voedingsstoffen, het helpt de lever branden alle overtollige vet, en daarom zeer nuttig voor gewichtsverlies ook.

21. Kale

Omdat het rijk aan vezels, voedingsstoffen en anti-kanker eigenschappen, boerenkool reinigt de giftige stoffen uit de nieren en de lever, daardoor, waardoor je lichaam resistent tegen verschillende ziekten.

22. Citroenen

Vol vitamine C en antioxidanten, citroenen zijn zeer nuttig voor het lichaam als ze de ontgifting versnellen. Het heeft ook anti-kanker verbindingen en zorgt ervoor dat de pH-waarde van uw lichaam in evenwicht gehouden. Drink een glas warm water vermengd met citroensap elke dag om weg te doen met gifstoffen en ook om gewicht te verliezen.

23. Lemongrass

Hoofdzakelijk gebruikt in Thais eten, citroengras verwijdert schadelijke elementen uit de nieren, de lever en de blaas. Andere voordelen van het toevoegen van citroengras aan uw dieet onder meer een betere spijsvertering en een goede circulatie van het bloed.

24. groene bladgroenten

Groene groenten zijn vol vezels waarvan gal productie verhoogt dus het verminderen van stress op de lever.

25. Olijfolie

Olijfolie helpt de lever te reinigen van de galstenen die aanwezig zijn in je lichaam kan zijn. Olijfolie is altijd de gezondere optie als het gaat om het selecteren van bakolie, maar je mag nooit koken van voedsel in olijfolie bij hoge temperatuur. U kunt het ook gebruiken om uw salades te kleden.

26. peterselie

Peterselie bevat beta-caroteen, vitamine C, vitamine K en chlorofyl die essentieel zijn voor het maken van uw lichaam vrij van verontreinigingen zijn. Het beschermt ook de lever tegen leverfalen als gevolg van insuline. Voeg gehakte peterselie aan uw salade of hoofdgerecht. Als alternatief kunt u het in de vorm van sap ook.

27. Pomegranate

Geladen met anthocyanen, granaatappel beschermt uw lichaam tegen DNA-schade, dus het verminderen van het risico op ziekten zoals kanker, diabetes, hart-en vaatziekten en vele vormen van allergieën Het helpt ook vertragen van het verouderingsproces. Geniet van een kom van granaatappel zaden of meng ze met uw salade of yoghurt.

28. Pineapple

Ananassen worden geladen met vitamine C en anti-oxidanten die uw bloed schepen, immuniteit verbeteren en uw botten sterker. In plaats van het toevoegen van ananas in blik waaraan suiker is toegevoegd aan uw salade, eet verse ananas of drinken verse ananas sap.

29. Quinoa

Een populaire detox super eten, quinoa, is vrij van gluten. Het is vol eiwitten en aminozuren, en derhalve geschikt voor vegetariërs.

30. Zeewier

Veel Aziatische landen gebruiken zeewier in hun keuken als ze zijn vol van mineralen zoals jodium, magnesium, kalium en calcium. Deze mineralen helpen bij het spoelen van de giftige stoffen die aanwezig zijn in je lichaam. Er zijn vele soorten van zeewier, zoals nori, kelp (kombu), dulse en wakame die, wanneer toegevoegd aan salades, sandwiches en rijst nog beter te maken het gerecht smaak.

31. Kurkuma

Thee doordrenkt met kurkuma is de beste start voor het ontgiftingsproces. Echter, als u wenst toe te voegen aan uw dieet, kunt u deze gebruiken in de vorm van een kruid in uw gerechten.

32. Water

Drink veel water voor het spoelen van giftige stoffen uit je lichaam op een natuurlijke manier, op dagelijkse basis. Op een gemiddelde, moeten we minstens 8 glazen water te drinken in een dag, om gehydrateerd te blijven.

33. Wheatgrass

Tarwegras wordt gezegd dat ontgiftende eigenschappen, en is vol van mineralen, vitaminen, aminozuren en andere nuttige enzymen. Het heeft ook alkalisch eigenschappen die een boost aan je lever waardoor je fris voelen de hele dag te bieden. Onderzoek toont aan dat het drinken van tarwegras sap van de bloedsuikerspiegel in uw lichaam kan verlagen.

34. Walnoten

Rijk aan omega-3 vetzuren, glutathion en aminozuren, walnoten ondersteunen de lever in zijn normale reinigingsproces.

Kennis te nemen van een paar dingen voordat u uw ontgiftende dieet te beginnen.

Raadpleeg uw arts, vooral als u diabetes.

Houd uw lichaam gehydrateerd te allen tijde.

Volg een gezonde lifestyle- oefening regelmatig, neem genoeg slaap, en krijg zo veel frisse lucht mogelijk te maken.

Vermijd alcohol, soja, verwerkte voedingsmiddelen, koolzuurhoudende en cafeïnehoudende dranken.

4 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment