Monday, March 7, 2016

21 Effectieve Home Remedies Om ADHD Natuurlijk Treat

Zoals de naam al doet vermoeden, Attention Deficit Hyperactivity Disorder (ADHD) is een gedragsstoornis die meestal van invloed op kinderen en jongeren, maar kan doorgaan naar volwassenheid. Eerder werd bekend als Attention Deficit Disorder (ADD). ADHD heeft een negatief effect op het vermogen van kinderen om goed te werken en zorgt voor problemen thuis en op school. ADHD-symptomen meestal variëren voor verschillende leeftijdsgroepen. Terwijl gevallen van hyperactiviteit, impulsiviteit, onoplettendheid, rusteloosheid, friemelen met de handen of voeten, gebrek aan concentratie, en dagdromen zijn vaak waargenomen bij kinderen; volwassenen hebben de neiging om vaak schakelen tussen activiteiten of gesprekken van lange duur, hebben werkwijzen, gezicht problemen in verband met relaties, het gevoel van eigenwaarde en werkgelegenheid, vergeet de dagelijkse activiteiten en taken, genieten van verslavingen, en dingen die er te verliezen ongeorganiseerd. Degenen die dit probleem sinds zijn jeugd, hebben de neiging te lijden hebben van lange perioden van angst en depressie, zelfs in de latere fase. ADHD kan niet fysiek worden gediagnosticeerd met het bloedonderzoek, urinetest of hersenscan. Het wordt in het algemeen uitgevoerd door een specialist worden uitgevoerd, zoals psychiater, psycholoog of kinderarts, die het individu om hun gedragskenmerken herkennen observeert en rechter, als ze zijn synoniem met ADHD patronen. Hieronder staan een paar home remedies om op natuurlijke wijze de behandeling van ADHD.

Home remedies voor ADHD

1. Lichamelijke Oefening

Focus bij kinderen kan aanzienlijk worden verbeterd door het 20-minuten trainingssessies. Kinderen worden minder afgeleid tijdens klastaken na fysieke activiteiten en betere resultaten.

2. Yoga

Yoga is zeer nuttig voor mensen die last hebben van ADHD. Het beoefenen van yoga regelmatig helpt bij het verminderen van angst, hyperactiviteit, en sociale problemen. De ontspanning die yoga biedt, is zeer voedzaam.

3. Tai Chi

Dit is zeer effectief in het kalmeren angstig en hyperactief tieners. Actieve deelname aan Tai Chi Martial Art lessen, twee keer per week gedurende 5 weken, helpt tieners als ze zien minder dagdromen en minder ongepaste emoties weer te geven.

4. Massage

Het krijgen van een 20 minuten durende massage sessie twee keer per week, voor mensen die lijden aan ADHD kan zeer effectief in het verbeteren van stemming, zowel op korte termijn en lange termijn. Met behulp van biologische ongeraffineerde olie (olijf-, amandel, en sesam) tijdens de massage wordt aarding, en helpt een val in slaap gemakkelijk.

5. Proper Diet

Men moet de inname van suiker, geraffineerde voedingsmiddelen en supplementen met additieven (synthetische kleurstoffen, conserveringsmiddelen, MSG, etc.) verminderen omdat hyperactiviteit verhoogt. Eet meer gekookte groenten en granen, omdat de juiste hoeveelheid eiwit helpt focus en maakt je minder storend. Visolie helpen stabiliseren van het zenuwstelsel, samen met de stemming stabiliteit en een betere mentale vaardigheden. Inname van zinksupplementen behandelt de symptomen van ADHD; ja, kunt u zeevruchten zoals oesters, gevogelte, bonen en granen hebben.

6. Vermijd Gadgets

Deze dagen kinderen en volwassenen blijven verslaafd aan hun mobiele telefoons, laptops, iPod of tv kijken voor lange uren aan een stuk. Deze constante communicatie met snufjes stelt ze bloot aan elektromagnetische straling (EMR), die hun concentratievermogen fragmenten en ageert het CNS (centraal zenuwstelsel). De duidelijke bijwerkingen zijn hoofdpijn, vervormd zicht, vermoeidheid en slaapstoornissen. Het beperken van deze blootstelling helpt kalmeren de hersenen.

Kruidengeneesmiddelen voor ADHD

7. Kruidenthee

Thee met citroengras, munt, kamille, en andere kruiden zijn de beste manier om te ontspannen. Ze worden aanbevolen om te rusten en te slapen te promoten. Deze worden het best gebruikt voor het slapen gaan, omdat kinderen die lijden aan ADHD gezicht moeite in slaap te vallen en wakker worden in de ochtend.

8. Bacopa Monnieri

Het kruid gemaakt van de bladeren en stengel van Bacopa monnieri, verbetert de intellectuele capaciteiten, dacht duidelijkheid en het functioneren van de hersenen. Nemen Bacopa extract verbetert het vermogen om nieuwe informatie te behouden; dus aanbevolen als een alternatieve behandeling voor ADHD deze dagen. Siroop van haar gedroogde extract 350 mg per theelepel voor kinderen tussen de leeftijd van 6-8 driemaal per dag wordt over het algemeen voorgesteld.

9. Centella Asiatica

Dit is zeer gunstig bij het verbeteren van mentale helderheid en het verminderen van angst niveaus van mensen die met ADHD. Centella asiatica is rijk aan voedingsstoffen (vitamine B1, B2, B6 en) die nodig zijn voor een gezonde werking van de hersenen. Om dit kruid te nemen in uw dieet, voeg de verse bladeren in uw gerechten en garneer salades mee. Of anders, hebben haar aan te vullen.

10. Pine Bark

Plantenextract uit de bast van den boom wordt gebruikt om hyperactiviteit verminderen en verbeteren van de concentratie. Het extract is ook bekend als Pycnogenol, effectief vermindert stresshormonen met maar liefst 26 procent en vermindert de hoeveelheid neurostimulant dopamine. Dit extract is zeer nuttig bij het normaliseren van antioxidanten.

11. Ginkgo Biloba

Dit is gunstig voor het vergroten van mentale scherpte, stimuleren zuurstof circulatie in de hersenen en het verminderen van symptomen van ADHD. Het extract moet dagelijks worden geconsumeerd gedurende 3-5 weken.

Opmerking: Ginkgo heeft potentiële voordelen, maar soms een paar negatieve bijwerkingen zoals constipatie, maagpijn, en huidreacties kan veroorzaken.

12. Ginseng

Dit is een andere kruidenmiddel, die zeer gunstig voor energie te verhogen, en het functioneren van de hersenen te stimuleren. 1000mg van ginseng, indien regelmatig geconsumeerd gedurende 8 weken, helpt bij het verminderen van angst, persoonlijkheid, en een beter sociaal gedrag.

13. Green Haver

Groene haver extracten helpen stimuleren aandacht, kalmeert de zenuwen, verbetert de cognitieve prestaties, en regelt stress niveau. Het is ook bekend als Avena sativa; het helpt bij het ontwikkelen van de mogelijkheid om zich te concentreren op een bepaalde taak en speent off neurologische medicijnen.

14. Citroenmelisse

Dit kruid heeft een kalmerend effect en helpt gemak slapeloosheid Citroenmelisse vermindert prikkelbaarheid, pijn en depressie Het is veilig om het extract oraal verbruikt gedurende korte tijd.

Opmerking: Raadpleeg een arts over de adequate dosering, als u al geneesmiddelen gebruikt.

15. Eschscholtzia Californica

Dit kruid helpt de balans van het zenuwstelsel, vermindert spasmen, verlicht emotionele stoornissen, en bevordert gezonde slaap. Het verdient de voorkeur om de zaden te gebruiken in de keuken.

16. wild kattenkruid

Het wordt ook wel als Catnip; deze relaxerend induceert slaap en fungeert als een stress reliever. Dit is gunstig voor de behandeling van hoofdpijn of maagpijn veroorzaakt door stress. Het kruid wordt gebrouwen om te consumeren als sap, thee of infusie.

17. Grape Seed

Het extract van grapefruit beschermt de hersenen tegen giftige stoffen en schade van vrije radicalen. Bloeddoorstroming in de hersenen wordt verbeterd en capillairen versterkt. Het extract is bekend dat sterke antioxidant effecten. Een volwassene kan consumeren 50 tot 100 milligram van het extract driemaal per dag en de maaltijden.

Als alternatief kan druivenpitolie worden gebruikt in de keuken om zijn voordelen voor de gezondheid te verkrijgen.

In plaats daarvan, verse druiven zijn het beste alternatief.

18. Piper methysticum

Het extract vermindert hevige gevoelens en verlicht ADHD, helpt bij het verbeteren stemming en fungeert als een stress buster. De kruiden worden gekauwd of gemalen tot een sterke kava drank in het algemeen gevolgd door hete thee.

19. Hypericum

Dit kruid is veilig voor langdurig gebruik. Het helpt reguleren van aandacht en verlicht emoties zoals apathie, schuld en isolement. Ook wel bekend als sint-janskruid, wordt het kruid oraal daags 1 tot 3 keer voor maximaal acht weken in verschillende doseringen, afhankelijk van de ernst.

20. Scutellaria laterifolia

Het is algemeen bekend als Skullcap; dit kruid is een nuttige kalmerend middel zonder bijwerkingen, zoals mentale beperkingen of slaperigheid. Het helpt gemak huilbuien en irritatie. Het kruid wordt traditioneel gehouden in de vorm van thee, tinctuur of capsule.

21. Valeriana officinalis

Deze ontspannende kruid verhoogt het leren van vaardigheden, versmalt rusteloosheid, en agressief gedrag. Valerian thee moet worden voorbereid met lauw water anders de lichtere oliën kunnen wegrijden.

DO's

Zorg ervoor dat uw dieet bevat veel fruit, groenten en volkoren granen.

Handhaven gezond gewicht.

Maak een goede planning, en volgt dezelfde routine elke dag.

DON'Ts

Bezuinigen op junk food, snoep, en gekleurde granen.

Niet de inname van een overdosis van vitaminen of mineralen.

Vermijd medicijnen. Indien nodig, beperken de dosering minimum.

7 januari 2016

9 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment: