Tuesday, March 1, 2016

64 Gemakkelijk en verrassende toepassingen van Baking Soda

Iedereen zou waarschijnlijk met zuiveringszout (natriumbicarbonaat) in hun keuken. Het wordt algemeen gebruikt bij het bakken als rijsmiddel. Afgezien hiervan, heeft talloze toepassingen voor haar, huid, gezondheid, en meer. Het is antibacterieel in de natuur (1) en helpt evenwicht pH-niveau ook, dat wil zeggen, houdt een stof niet te zuur, noch alkalisch. Baking soda heeft vele geneeskrachtige voordelen, maar ook en is een van de meest goedkope instrumenten rond. Laten we eens kijken naar het gebruik van zuiveringszout, en de wonderen dit kleine ingrediënt kan doen.

U kunt wittere tanden zonder chemische gebaseerde producten en tandpasta. Zuiveringszout, een effectief reinigingsmiddel helpt bij het verwijderen plaque van de tanden (2) en ze kijken helderder. dip gewoon een vochtige tandenborstel in zuiveringszout en je tanden poetsen zachtjes voor een minuut. Poetsen met uw gewone tandpasta, daarna. Doe dit een of twee keer per week.

U kunt ook de pasta gemaakt van zuiveringszout en vers citroensap of water om je tanden schoon te maken.

2. Als een Exfoliator

Het verwijderen van dode huidcellen van de huid zogenaamde exfoliatie (3). Baking soda fungeert ook als een natuurlijke peeling en onderhoudt de pH-waarde van de huid. Aangezien het alkalisch, verzacht de talg, verwijdert dode huidcellen, en doodt ook bacterie, indien aanwezig. Neem een kleine hoeveelheid soda en voeg wat water aan. Na het reinigen van je gezicht, scrub je gezicht met de bereide pasta en spoel af met warm water. Nu, splash koud water op je gezicht om ervoor te zorgen dat de poriën gesloten zijn.

U kunt ook de pasta gebruiken voor uw hele lichaam. Voeg gewoon een paar druppels van een essentiële olie voor de geur, in de baking soda pasta en breng het over je hele lichaam.

3. verwijdert mee-eters

Mee-eters worden veroorzaakt wanneer een klomp is ontwikkeld in de poriën en overtollige olie (talg) wordt geproduceerd. Zuiveringszout werkt als een scrub want het heeft fijne korrels die de mee-eters te verwijderen, effectief. Gewoon mix een theelepel bakpoeder en suiker met 2 eetlepels water tot een pasta. Toe te passen op de getroffen gebieden en zachtjes masseren voor bepaalde tijd. Afspoelen met lauw water later.

Als alternatief, net meng genoeg water en zuiveringszout tot een pasta en toe te passen op je neus met een vinger in cirkelvormige beweging. Afwassen later (4).

4. Zon branden en Tan

Stralen van de zon kan ernstige schade veroorzaken aan uw stralende huid (5). Als u de blootstelling hebt verlengd tot UV-stralen, kan het de huid rood en geïrriteerd te maken en kan zelfs leiden tot peeling. Baking soda kan zonnebrand volledig te genezen en geneest de huid sneller. Voor dit, gewoon een zuiveringszout bad of verdeel het over de getroffen gebieden en was later af.

5. Bug Bite Relief

Een andere prachtige gebruik van zuiveringszout is om hulp te krijgen van jeuk en de pijn veroorzaakt door een bug beet Maak een pasta door het mengen van zuiveringszout en water en toe te passen op de getroffen gedeelte van je lichaam om de zwelling te verzachten (6).

7. Baking Soda Voor bultjes

Scheren is de eenvoudigste manier om zich te ontdoen van ongewenste haargroei, maar soms kan het ernstige scheermes veroorzaken hobbels Baking soda doodt bacteriën veroorzaken een infectie (8), die niet alleen geneest de infectie, maar ook kalmeert de droge en jeukende huid vertrokken na het scheren. Meng een eetlepel zuiveringszout in een mok water. Geniet van een katoenen bal in het en swab het op de getroffen delen van de huid. Laat het verblijf voor een paar minuten tot het droog wordt. Was het af met koud water.

9. Droog Shampoo

Als je hoofdhuid krijgt vaak vet, en je hebt geen tijd om te wassen, dan kunt u gewoon gebruik maken van zuiveringszout en vermindering van uw blootstelling aan schadelijke producten die chemische stoffen bevatten. Het maakt ook de chemische opbouw in het haar (10). Neem voldoende hoeveelheid van het zuiveringszout om je haren te bedekken en strooi het allemaal over je hoofd. Kam je haar totdat alle frisdrank wordt verwijderd.

10. Baking Soda voor nagels

Om je nagelriemen te verzachten en de nagels sterker en witter te maken, voor te bereiden een pasta door het mengen van water en soda. Breng het mengsel op een baby tandenborstel en scrub je nagels en nagelriemen met haar (11). Herhalen, indien nodig.

11. Baking Soda als Deodorant

Als je een gevoelige huid hebt, en je wilt niet op basis van chemische deodorants te gebruiken op je huid, dan gelden zuiveringszout om je oksels (12) of anders een pasta toe te passen. Het zal de onaangename onderarm geur verwijderen zonder dat er vlekken op de kleding of het lichaam.

Deze methode kan zelfs uw oksels witter te maken. Alleen voor de pasta, scrub voor enige tijd en afwassen. Herhaal dit proces 3-4 keer per week.

12. Gebruik het als een mondspoeling

Baking soda kan fungeren als een prachtige mondspoeling te (13). Net roer een theelepel bakpoeder in een glas water en spoel het rond in je mond. Doe dit voor 30 seconden vast en herhaal nog een paar keer. Deze methode zal de hele slechte geur uit uw mond te elimineren.

13. Verwijdert slechte geur van voeten

Baking soda kan ook effectief zijn om stinkende voet (14) te genezen. Hiervoor neem een emmer en vul het de helft met warm water. Voeg ongeveer ¼ kopje zuiveringszout en het sap van een citroen. Geniet van je voeten in het voor ongeveer 15 tot 20 minuten en wrijf ze met een washandje op het einde.

14. Treat Heat Huiduitslag

Warmte huiduitslag optreden wanneer zweet en bacteriën wordt gevangen in de huid. Deze zijn over het algemeen gemeen met kinderen, maar volwassenen kunnen ook last hebben van hen. De uitslag krijgen verergerd toen bekrast. Voordat het ernstige krijgt, behandel ze met zuiveringszout (15). dip net een doek in water met zuiveringszout, knijp het overtollige, en zet het op de aangetaste huid. Erop blijft ongeveer 20 minuten en herhaal, meerdere keren per dag.

15. Verzacht een maagklachten

Slechte eetgewoonte, stress, sommige geneesmiddelen, enz., Kan de redenen achter een maagklachten Baking soda, die een natuurlijke maagzuurremmer (16), neutraliseert het zuur in het spijsverteringsstelsel en balanceert de pH van de huid (17) en het lichaam , ook. U kunt ook gebruik maken van zuiveringszout voor brandend maagzuur, overmatig gas, en een opgeblazen gevoel. Hiervoor meng ½- 1 theelepel bakpoeder met een ½ glas water, en drink het meteen. Drink dit 3-4 keer per dag. Het gebruik van zuiveringszout voor zure reflux is ook gunstig.

Opmerking: Er wordt ingenomen door volwassenen en niet door kinderen.

16. Baking Soda voor Kanker

Zuiveringszout alkalizes het lichaam snel samen met de kankercellen. It, dus doodt de microben en uiteindelijk elimineert kanker. Zuiveringszout handhaaft de pH van het lichaam, waardoor het voorkomt ook de verspreiding van kankercellen (18, 19). Gewoon mix 2 theelepels citroensap, ½ theelepel zuiveringszout met 8 liter water en drink de mix 4 keer per dag.

17. Verbetert Atleet Performance

Zuiveringszout wanneer verbruikt voordat een intensieve lichamelijke activiteit zoals zwemmen, hardlopen, enz., Verhoogt de prestaties (20), en buffert het melkzuur. Neutraliseert de zuurvorming in de spieren en vermindert vermoeidheid.

18. Splinter Removal

Splinters zijn klein, maar vaak moeilijk te verwijderen. Knijpen kan verder verergeren de situatie. Je hoeft niet onnodig methoden te gebruiken om de splinter te verwijderen als u deze eenvoudig met zuiveringszout (21) kan verwijderen. Alleen van toepassing zuiveringszout pasta over een verband, en toe te passen op het getroffen gebied. Laat de pleister op voor 24 uur voordat u.

19. Voor Keelpijn

Een zere keel verwijst naar een ontsteking, jeuk, pijn of irritatie van de keel. Algemeen wordt veroorzaakt door een virus en kunnen thuis met zuiveringszout (22) worden behandeld. Voeg gewoon ½ theelepel bakpoeder, ½ theelepel zout op een kopje warm water en gebruik dit mengsel te gorgelen. Herhaal dit drie keer per dag.

20. Baking Soda voor UTI

Urineweginfectie beïnvloedt de urinewegen (23) en is meestal een bacteriële infectie. Kan ernstige pijn, die effectief kunnen worden behandeld met zuiveringszout veroorzaken. Gewoon meng 1 theelepel bakpoeder een kopje water en drink het op een lege maag. Dit vermindert niet alleen het brandend gevoel, maar ook de zuurgraad van de urine die pijn veroorzaken verminderen.

21. Baking Soda Voor jicht pijn

U kunt jicht pijn elimineren direct met zuiveringszout. Een van de belangrijkste oorzaken van jicht is de productie van urinezuur in het lichaam (24). Zuiveringszout verlaagt de hoeveelheid van dit zuur en dus nuttig zijn voor de behandeling van de ziekte. Het enige wat u hoeft te doen is, meng ½ theelepel bakpoeder in 8 liter water en drink het meteen.

Notitie:

1) De maximale dosering is 4 theelepels per dag.

2) Het kan ook de bloeddruk verhogen. Daarom moet u een huisarts te raadplegen.

22. Voor jeukende huid

Als uw huid droog en jeukende, verlichten het dan met een baking soda bad. Voor deze, voeg ½ kop van de soda met een badkuip gevuld met warm water. Geniet voor enige tijd en dep droog je lichaam. Dit zal verzachten en kalmeren je lichaam en zal alle problemen met de huid te verwijderen.

U kunt ook gebruik maken van zuiveringszout pasta op jeuk veroorzaakt als gevolg van zwemmen (25).

Diverse toepassingen

23. Om de bloemen vers voor een langere duur te houden, voeg een eetlepel zuiveringszout aan de vaas.

24. Om het effect van chemische stoffen te verminderen van groenten en fruit, was ze met water met zuiveringszout.

25. Als u uw eigen luchtverfrisser te maken, mix 2 eetlepels zuiveringszout met een paar druppels van een essentiële olie en zet de inhoud van een sachet zak. Houd de tassen in uw kamer, auto, of waar dan ook vereist.

26. U kunt ook schoon uw make-up kwasten en kammen met zuiveringszout. Voeg een of twee eetlepels zuiveringszout om een kopje water, en was al uw borstels en kammen met het.

27. Hou het in uw koelkast om de onaangename geur te verwijderen.

28. Baking soda is een uitstekend hulpmiddel ongediertebestrijding en wordt gebruikt om kakkerlakken te doden. U kunt mixen gelijke hoeveelheden soda en suiker in een fles. Terwijl suiker hen aantrekt, zal zuiveringszout de kakkerlakken te doden.

29. Het kan ook worden gebruikt om verf en corrosie te verwijderen, vooral aluminium panelen (26).

30. Baking soda werkt als een mild ontsmettingsmiddel en, dus, het verwijdert ook de muffe geur uit boeken.

31. Het wordt ook gebruikt als een biopesticide (27) voor het besturen schimmelgroei.

32. Baking soda verwijdert ook bezoedelen van zilver, roest van de vloer, en grunge van de grill.

33. Was uw schoenen en sandalen om het vuil te verwijderen en de geur van hen. U kunt ook strooi er wat in je stinkende schoenen aan de nare geur te verwijderen.

34. Tapijten zijn vaak niet gewassen. Schonere tapijten te krijgen, net strooi baking soda op hen en houdt het 's nachts. Gebruik een stofzuiger schoon te maken uit de soda, de volgende ochtend.

35. Als u opraken van een wc-reiniger, dan voeg ongeveer een kopje zuiveringszout aan uw toilet en laat het zitten voor een half uur. Spoel later af.

36. Gebruik zuiveringszout aan de kattenbakken frissen. Plaats gewoon een bepaalde hoeveelheid bicarbonaat in uw kattenbak vóór nest.

37. Houd een open doos zuiveringszout in uw meubels, kasten en lades om de slechte geur op afstand te houden.

38. U kunt ook gebruik maken van zuiveringszout aan uw vijanden afvoeren (28) te reinigen.

39. Om de slechte geur te verwijderen en om uw huisdier beddengoed schoon te maken, maar strooi er wat zuiveringszout op en laat een paar minuten voordat vegen het af.

40. Voeg toe aan uw wasmiddel om hardnekkige vlekken te verwijderen.

41. U kunt ook gebruik maken van zuiveringszout als een muur en vloer schoner.

42. Maak je een magnetron en een oven met de soda. Gewoon strooi er wat van de frisdrank en schrobben met een vochtige doek.

43. Was uw vuilnisbakken met zuiveringszout water om de onaangename geur te verwijderen.

44. Strooi een mengsel van gelijke hoeveelheden van zuiveringszout en poedersuiker in het gebied waar u de kolonies van mieren te vinden.

45. Als u uw snijplank schoon te maken, maar strooi er wat zuiveringszout over en schrobben voor het wassen.

46. zuiveringszout kooldioxide afgeeft bij verhitting, kan het worden gebruikt voor het blussen van een kleine kookvuur.

47. Doe wat dozen gevuld met de soda in de auto om het te ontsmetten. U kunt ook strooi het rechtstreeks op de stoelen en accessoires en opzuigen na 20 minuten of langer.

48. U kunt schoon uw thee en koffie mokken met de soda en verwijder de hardnekkige vlekken van hen.

49. Gebruik het om corrosie te verwijderen van de batterijen van de auto's, maaimachines, enz.

50. Verwijder vuil en vet van uw sportuitrusting, borden, potten, pannen, enz.

51. Om de regen af te weren van uw voorruit, strooi er wat zuiveringszout poeder over.

52. Om onkruid op afstand te houden, strooi er wat zuiveringszout op scheuren in opritten.

53. Het kan ook worden gebruikt als het belangrijkste ingrediënt in verschillende bruisballen.

54. Om de geur te neutraliseren van uw mondelinge apparaten zoals retainer en kunstgebitten, was ze met zuiveringszout.

55. Reinig uw douchegordijnen met zuiveringszout. Gewoon strooi er wat op het gordijn en schrobben met een vochtige borstel.

56. Gebruik het als een snelle oplossing voor de gaten in de muren. Gewoon meng het met tandpasta, vul de gaten en laat het drogen.

57. U kunt ook geurtjes uw stofzuiger met zuiveringszout.

58. Reinig uw knuffels en geurtjes speelgoed van uw kinderen door ze te wassen met zuiveringszout.

59. Maak al uw bestek, servies, lunch dozen, enz., Met zuiveringszout om olie en vuil te verwijderen en om hen schijnen.

60. Het kan worden gebruikt om gif van een kwal steek te verwijderen. Breng het aan de getroffen gebieden.

61. Gebruik het om reinigen van uw verstopte neus Voeg gewoon 1 theelepel van het poeder in een verdamper.

62. U kunt het ook gebruiken om verlichting van luieruitslag

63. Gebruik in de tuin voor verschillende doeleinden, zoals houden konijnen en andere insecten weg van planten.

64. Het kan worden gebruikt om tellers ook schoon. strooi gewoon wat poeder en schrobben met een vochtige doek.

Voorzichtigheid

1) Bicarbonaat niet in een grote hoeveelheid (29) worden geconsumeerd.

2) Het kan ook leiden tot huid- en oogirritatie (30).

3) Altijd het uitvoeren van een test op uw huid voordat de daadwerkelijke toepassing.

4) Raadpleeg een arts, als u elke vorm van medicijnen.

15 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment