Tuesday, March 1, 2016

35 Bewezen Remedies Home For carpaal tunnel syndroom

Heeft u vaak last van een tintelend gevoel of gevoelloosheid in uw polsen na het klikken op de muis van het bureaublad voor de lange uren? Heeft uw pols opzwellen of rood waardoor het pijnlijk voor u? Als je positief antwoordde op deze vragen, dan kunt u misschien lijden aan het carpaal tunnel syndroom. De gecomprimeerde zenuw van je pols is de belangrijkste oorzaak van deze gezondheidstoestand. Andere veel voorkomende oorzaken van het carpale tunnel syndroom (CTS) zijn de anatomie van je pols, verschillende patronen van de hand te gebruiken, urenlang aangrijpende snaren van een instrument, het klikken op een desktop muis, of met behulp van een trilapparaat. Tekenen en symptomen van het syndroom zijn tintelingen of gevoelloosheid in je pols, branderig gevoel, en een zwakke, pijnlijke hand en arm. Als u niet de juiste actie in de tijd na het ervaren van deze symptomen doen nemen, dan kan het meer ernstige resulteert in zwelling, huiduitslag of ontsteking op je pols, koorts draaien, en kunnen ook het verlies van spiermassa en verminderde werking van uw pols veroorzaken. Echter, na een aantal eenvoudige home remedies over hoe carpaal tunnel syndroom te voorkomen kan u helpen de aandoening effectief te behandelen. Scroll naar beneden voor een lijst met eenvoudige maar effectieve oplossingen voor thuis CTS te vinden.

Home remedies voor carpaal tunnel syndroom

1. Ice

Ice is een van de eenvoudigste en meest effectieve home remedies om de zwelling op uw pols als gevolg genezen als gevolg van het carpaal tunnel syndroom. Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van een ijsblokje op uw aangedane pols of hand voor ongeveer tien minuten per dag. Als je extreme kou voelt tijdens het gebruik van ijsblokjes rechtstreeks op uw hand, dan wikkel ze in een handdoek.

Als alternatief kunt u ook afwisselend gebruik maken van warme en koude behandeling. Het enige wat u hoeft te doen is twee grote emmers, vult een met warm water en de andere met ijswater. Nu, zet uw aangedane hand in de emmer met heet water een halve minuut en verwijder het dan en plaats de hand in de andere emmer met ijswater. Herhaal hetzelfde en plaats uw aangedane hand afwisselend warm en koud water.

2. warm kompres

Het aanbrengen van een warm kompres op uw gevoelloos pols helpt bij het verbeteren van de bloedcirculatie in dat gebied en de behandeling van de gevoelloosheid effectief Het ontspant de spieren en zenuwen van het aangetaste deel aanzienlijk. Het enige wat u hoeft te doen is dip een kleine handdoek in het lauwe water, draai het om het overtollige water te verwijderen, en plaats de handdoek op de aangedane hand voor ongeveer vijf minuten. Herhaal dit drie keer per dag tot de symptomen van carpaal tunnel syndroom verdwijnen.

Als alternatief kunt u ook van toepassing een verwarmingselement om hulp te krijgen van het ongemak.

Ook het hebben van een warme douche kan het ongemak te minimaliseren.

3. Massage

Het masseren van uw pols en handen is een van de effectieve home remedies om zich te ontdoen van het carpaal tunnel syndroom symptomen. Een goede massage verhoogt de bloedtoevoer naar het getroffen gebied, vermindert de pijn en vermindert tintelend gevoel en gevoelloosheid in hoge mate en verbetert de werking van aangesloten zenuwen en spieren effectief. Verwarm Gewoon een beetje kokosolie, en masseer de CTS gevoelig lichaamsdeel met stevige vingers voor ongeveer tien minuten. Doe het regelmatig om verbeteringen te zien.

4. Pineapple

Ananas bevat bromelaïne, een gunstige enzym dat helpt bij het verminderen van de ontsteking als gevolg van carpaal tunnel syndroom. plakjes verse ananas toe te voegen aan je ontbijt en salades.

Als alternatief kunt u een glas ananassap drinken om de ontsteking te minimaliseren.

5. Epsom Salt

Epsom zout is een uitstekende remedie voor de ontstoken zenuw, pijn en zwelling. Gewoon meng twee eetlepels Epsom zout in een klein bad gevuld met warm water. Geniet van uw aangedane pols en hand in de oplossing totdat het water wordt lauw. Volg deze een paar keer per week voor een snelle, positieve resultaten.

Opmerking: Als u lijdt aan een nierprobleem of diabetes, dan vermijd het gebruik van Epsom zout om uw ongemak te behandelen.

6. Mosterd

Mosterd olie bezit anti-inflammatoire voordelen die genezing van gewrichten te bevorderen. Zijn rubefacient eigenschappen warmte die een goede bloedtoevoer naar uw zenuw bevordert. Dit resulteert in het minimaliseren van de gevoelloosheid, zwelling en pijn. Ook het versterkt de spieren van de hand en pols en giet voldoende energie in hen. Verwarm gewoon wat mosterd olie en masseer je handpalmen, polsen en vingers met het voor ongeveer 20 minuten. Volg deze driemaal per dag.

Weken uw aangedane pols in de mosterdpoeder is een van de meest effectieve CTS behandelingen. Het helpt bij het minimaliseren van de compressie op de aangedane zenuw, kalmeren uw benadrukt spieren, de bloedsomloop bevorderen, en verzachten de pijn. Voeg wat mosterdpoeder in een kom gevuld met heet water en laat het afkoelen. Geniet van uw polsen en handen in het water voor ongeveer 20 minuten. Volg dit huis remedie regelmatig tot de pijn aanzienlijk vermindert.

7. Cinnamon

Kaneel is een rijke bron van mangaan, kalium, vitamine B en andere voedingsstoffen die de doorbloeding in je armen te bevorderen en de behandeling van de gevoelloosheid, pijn en tintelend gevoel. Gewoon mix een theelepel kaneelpoeder in een glas met warm water en drink het twee keer per dag.

Als alternatief, meng een theelepel honing en kaneelpoeder en consumeren de pasta in elke ochtend tot je verlichting te vinden.

8. Kurkuma

Anti-inflammatoire en pijnstillende eigenschappen kurkuma zijn zeer gunstig voor de behandeling van pijn en zwelling. Verhit een halve theelepel geklaarde boter; voeg een theelepel kurkuma poeder aan, en meng het goed. Giet dit mengsel in een glas warme melk. Hebben voordat u zich terugtrekt in het bed elke nacht om zwelling te minimaliseren.

Opmerking: als u zwanger bent, dan vermijd het gebruik van kurkuma voor de behandeling van deze aandoening.

9. Castor Oil

Castor olie bezit anti-inflammatoire eigenschappen en andere meervoudige geneeskrachtige voordelen die helpen effectief te behandelen van de symptomen van carpaal tunnel syndroom. Het enige wat u hoeft te doen is warmte een beetje wonderolie, masseer uw aangedane hand met het voor ongeveer 15 minuten, wikkel een wollen doek om je hand, en laat het staan zo lang mogelijk. Doe dit driemaal daags tot stijfheid en pijn te verminderen in je pols en vingers.

10. Lijnzaadolie

Lijnzaadolie is een geweldige remedie voor carpaal tunnel syndroom. Het helpt bij het kalmeren uw ontstoken zenuwen. Het enige wat u hoeft te doen is om een theelepel lijnzaadolie toe te voegen aan uw dagelijkse voeding.

11. Cayenne Pepper

Cayenne peper is een specerij die anti-inflammatoire en pijnstillende eigenschappen bezit. Voeg twee theelepel cayennepeper poeder om een kwart kopje van de huid lotion, meng het goed, en wrijf de corrigerende lotion op uw aangedane pols regelmatig totdat de pijn aanzienlijk vermindert.

Als alternatief, plaats ongeveer acht cayenne peper in een kopje, voeg alcohol erin. Laat het steil voor een paar dagen, en vervolgens toepassen op het getroffen pols om de pijn te verzachten.

Let op: Was uw handen grondig met behulp van melk nadat u cayennepeper poeder gebruiken omdat dit kan leiden tot irritatie.

12. Melk en Ginger

Gember en melk mengsel helpt bij het verminderen zwelling, pijn en stijfheid van je pols, vingers en duim. Het verbetert de bloedcirculatie in uw aangedane zenuw. Het enige wat u hoeft te doen is een theelepel van de gemberpoeder met een glas melk om het ongemak gekoppeld aan CTS te beperken.

13. voedzaam dieet

Het consumeren van voedingsmiddelen die rijk zijn aan B-vitamines, vooral vitamine B6 en vitamine B12, bevordert soepele zenuw werking en behandelt gevoelloosheid als gevolg te wijten aan het carpaal tunnel syndroom. Zorg ervoor dat u onder andere vitamine B-rijke voedingsmiddelen, zoals eieren, avocado's, ontbijtgranen, vlees, havermout, melk, vis, noten, bonen, kaas, gedroogde vruchten, zaden, en yoghurt, in uw normale dieet om de aandoening te behandelen.

Een tekort aan magnesium in je lichaam kan de gevoelloosheid voorkomende verergeren als gevolg van het carpaal tunnel syndroom. Het hebben van voldoende inname van magnesium bevordert de goede werking van het zenuwstelsel en verhoogt de bloedcirculatie in het getroffen gebied. noten, zaden, donkergroene bladgroenten, pindakaas, bananen, pure chocolade, sojabonen, vissen en andere magnesium-rijke voedingsmiddelen toe te voegen aan uw dagelijkse voeding om het ongemak te verminderen.

Carpaletunnelsyndroom EXERCISES

14. Thumb Stretch

Duim stretch is zeer gunstig in het genezen van de gevoelloosheid van uw duim in verband met het carpaal tunnel syndroom. Plaats uw aangedane hand op een vlakke tafel oppervlak, spreid je vingers, houdt de duim met de andere hand en strek het zachtjes. Houd het voor ongeveer 15 seconden. Herhaal deze voor ongeveer tien keer per dag tot je ongemak minimaliseert.

15. Pols Stretch

Pols stukken zijn een van de meest effectieve carpaal tunnel syndroom oefeningen die helpen bij de openstelling en het behandelen van de gecomprimeerde pols. Ga rechtop staan, je armen te verhogen rechte recht aan de voorkant en parallel aan de grond, en sluit je vuisten. Adem in en terwijl de uitademing buig uw polsen zodat je vuisten naar beneden wijzen, totdat je een lichte rek voelt in de onderarmen en polsen. Houd je vast voor 20 seconden. Breng de handen terug naar neutraal, weer krijg je handen in de voorkant, en tijdens het uitademen geopend je vuisten, spreid uw vingers en trek en buig je vingers tot je het moeilijk vinden om het traject te dragen onder uw polsen. Houd dit 20 seconden. Oefen deze oefening tien keer per dag totdat het ongemak vermindert.

16. Mountain Pose

Mountain pose is een effectieve, eenvoudige yoga voor carpaal tunnel syndroom, dat helpt bij het verminderen van ongemak aanzienlijk. Gewoon rechtop staan, verhogen zowel uw hand naar boven met de vingers wijzen naar de hemel, armen moeten komen in de buurt van je oren, join je handpalmen en vingers, en voel de stretch. Staan in de stand voor 20 seconden en dan weer terug naar normaal. Het helpt strekken en te ontspannen de zenuwen van uw carpale en biedt u een grote opluchting.

Kruidengeneesmiddelen voor carpaal tunnel syndroom

17.White Willow Bark

Witte wilgenbast bevat een actieve verbinding genaamd salicin dat bijdraagt tot het verminderen van pijn en ontsteking. Het anti-inflammatoir van aard zijn en een uitstekende pijnstiller dus ook wel plantaardige aspirine. Het is beschikbaar in de vorm van tincturen, extract, capsules, poeder of thee.

18. Aloe Vera

Aloë Vera is een zeer effectieve behandeling van carpaal tunnel syndroom. Uittreksel frisse gel uit de bladeren van aloë vera, plaats deze in de blender, voeg een beetje water aan het en meng het. Voeg wat honing voor goede smaak. Giet de corrigerende mengsel in een glas en drinken. Laat dit geneesmiddel aloë vera sap twee keer per dag om hulp te krijgen.

Ook verzoeken verse aloe vera gel op je pols om hulp te krijgen van de pijn. Volg dit huis remedie regelmatig tot de symptomen van carpaal tunnel syndroom verdwijnen.

19. Kamille Thee

Kamille thee is een corrigerende kruidenthee die actieve verbindingen, zoals cyclische ethers, chamazuleen en bisabolol, apigenine, en anti-inflammatoire eigenschappen die helpen genezen van de symptomen van carpaal tunnel syndroom bevat. Het enige wat u hoeft te doen is het plaatsen van drie gedroogde kamille bloemen in een beker, giet heet water erin, laat het steil voor drie minuten, stam van de thee, voeg honing of vers citroensap voor de smaak, en drinken kruidenthee, terwijl het warm is.

20. Wintergreen Oil

Masseer je aangedane pols en hand met behulp van wintergroen olie als het helpt bij het verbeteren van de bloedsomloop en ontspant de spieren. Het minimaliseert ook ontsteking en pijn.

21. Druivenpittenextract

Druivenpitextract is een uitstekende kruidenmiddel om de symptomen van carpaal tunnel syndroom te verlichten. Krijg verse druivenpitten extract en drink het tweemaal daags. Heeft een arts raadplegen voordat u start met het.

Opmerking: Vermijd het gebruik van druivenpitten extract als u allergisch bent druiven.

22. Smeerwortel Leaves

Het gebruik van smeerwortel bladeren wordt ten zeerste aanbevolen bij de behandeling van carpaal tunnel syndroom. Het bevat actieve verbindingen, zoals allantoïne en rozemarijnzuur, dat de pijn te verlichten. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van drie theelepel smeerwortel bladeren poeder en ongeveer twee glazen alcohol. Laat het steil voor een paar dagen. Toe te passen op uw aangedane hand.

Als alternatief, voeg verse smeerwortel bladeren om warm water. Laat het steil voor een tijdje. Pas deze lauw afkooksel om uw aangedane pols.

In plaats daarvan, voeg gedroogde poedervorm smeerwortel om je body lotion. Gebruik het op het getroffen gebied om wat hulp te krijgen.

Opmerking: Vermijd de consumptie als een paar verbindingen in smeerwortel nadelige effecten op uw lever kan hebben.

23. Zoethout

Drop is een uitstekend kruid vol anti-inflammatoire eigenschappen. Het vermindert de zwelling en pijn. U kunt de frisse extract van zoethout of de thee gebruik maken om het ongemak en pijn te behandelen.

24. Boswellia

Boswellia bevat boswelliazuur die anti-inflammatoire eigenschappen bezit. Ze helpen minimaliseren pijn door verlaging van de niveaus van enzym 5-lipoxygenase, die de ontsteking activeert. U kunt 300 mg van dit kruid moeten twee keer per dag voor de behandeling van CTS.

Opmerking: Als u last heeft van bijwerkingen, zoals jeuk, diarree, allergieën, en misselijkheid, vervolgens een arts raadplegen.

25. Cat's Claw

Cat's Claw is een geweldig kruid om de pijn en ontsteking geassocieerd met carpaal tunnel syndroom te verlichten. Je moet ongeveer 15 milligram Cat's Claw poeder moet driemaal daags om hulp te krijgen.

26. Devil's Claw

De anti-inflammatoire eigenschappen van dit kruid helpen verminderen pijn, stijfheid en andere symptomen van CTS. Om enige verlichting te krijgen, kan je het in de vorm van een thee, capsule of tinctuur.

Opmerking: Zwangere vrouwen moeten voorkomen dat het gebruik van deze remedie.

27. Sint-Janskruid

De consumptie van dit kruid helpt bij de behandeling van ontstoken en beschadigde zenuwen. Het vermindert het tintelend gevoel en gevoelloosheid geassocieerd met carpaal tunnel syndroom. Solliciteer crème die extracten van sint-janskruid kruid op het getroffen gebied bevat.

Let op: Dit kruid duurt een paar weken aan het werk.

28. Arnica

De anti-inflammatoire eigenschappen van dit kruid verminderen pijn en zwelling. Zachtjes masseren het getroffen gebied met arnica gel of zalf om hulp te krijgen.

Of anders, kunt u ook zijn supplement na overleg met een arts.

Opmerking: Niet consumeren niets (behalve water) 15 minuten voor en na de tabletten.

29. Skullcap

Skullcap blijkt een effectieve kruiden behandeling voor carpaal tunnel syndroom. Het vermindert spierspasmen en iedere aandoening met betrekking tot CTS. Heeft een arts raadplegen voor de adequate dosering.

Let op: Niet geschikt voor kinderen.

30. Groene Thee

Dit in groene thee antioxidanten maken het een effectieve behandeling voor carpaal tunnel syndroom. Voeg een halve theelepel gedroogde groene thee bladeren in een kopje en giet heet water. Steile het voor een paar seconden. Zeef en drinken driemaal daags aan de verbetering te merken.

31. Gingko Biloba

Het is een van de meest doeltreffende kruidengeneesmiddelen voor carpaal tunnel syndroom. Inname van dit kruid niet alleen bevordert de bloedcirculatie, maar verbetert ook de werking van zenuwen. Aldus vermindert de ernst van carpaal tunnel syndroom. Het is beschikbaar in de vorm van een capsule, extracten of tabletten.

32.Feverfew

Moederkruid niet alleen verdwijnt de inflammatoire chemicaliën, maar ontlast ook een persoon van de pijn. Kook een halve liter water, voeg een ounce van dit kruid en laat het naar beneden helemaal afkoelen. Neem een deciliter deze koude afkooksel tegelijk. Hebben het een paar keer wanneer dit nodig is.

Opmerking: raadpleeg een arts als je al het nemen van bepaalde medicijnen.

33.Horse Chestnut

Een verbinding aanwezig in dit kruid aescin genoemd ontstekingsremmend karakter. Het geneest de ontstoken zenuw rond de pols en verbetering van de bloedcirculatie. Het kan oraal in de vorm van tabletten, tincturen worden genomen of kunnen plaatselijk worden aangebracht.

34.Yarrow

De spasmolytica en anti-inflammatoire eigenschappen van duizendblad maken het een effectieve behandeling voor carpaal tunnel syndroom. Een kruiden afkooksel bereid uit de gedroogde of verse bladeren fungeert als een pijnstiller. Giet gewoon warm water in een kopje en voeg duizendblad laat aan. Bedek het met een deksel voor een paar minuten. Zeef en drink dit kruidenthee om de voordelen ervan maken.

Let op: Dit kruid mag niet tijdens de zwangerschap worden geconsumeerd.

35.Butcher Bezem

Inname van dit kruid verhoogt de bloedstroom, versterkt de bloedvaten en bevordert de bloedsomloop. De anti-inflammatoire eigenschappen van slager bezem te verlichten zwelling geassocieerd met CTS. U kunt 150 tot 300 mg, driemaal per dag of de capsule gevolgd door een glas water.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat u een van de bovenstaande kruidengeneesmiddelen voor allergieën en andere nadelige effecten te vermijden.

Dos

Oefening regelmatig een vlotte bloedcirculatie in het getroffen gebied.

Hebben voldoende rust.

Eet voedzaam voedsel als het helpt ontspannen je spieren.

Plaats uw aangedane hand of pols plat op een matras, terwijl u zich terugtrekt op het bed.

Gebruik een spalk.

Hebben een mini pauzes tijdens het werken op een computer met behulp van een muis of terwijl het doen van enig ander werk, waarbij herhaalde vinger en handbewegingen. Neem twee minuten pauze elk half uur.

Strek je armen.

Gebruik je hele handpalm terwijl aangrijpend een object en niet alleen de duim, wijs- en middelvinger.

don'ts

Gebruik geen vibrerende gereedschappen, zoals slijpmachines, pneumatische boren, boren, beitels, schuurmachines, klinkmachines, en kettingzagen, voor de lange uren als ze verhogen de kans op pols problemen.

Niet slapen met je pols geplooid of gebogen onder je hoofd of kussen als het je zenuwen kan comprimeren en verergeren de symptomen van carpaal tunnel syndroom.

Rook niet als het je bloedsomloop nadelig beïnvloedt.

Niet op overtollige gewicht als het de bijbehorende zenuw functioneren kunnen belemmeren.

Heb je geprobeerd elke huismiddeltjes wanneer die lijden aan carpaal tunnel syndroom? Welke home kuren je geprobeerd? Deel uw ervaringen en ideeën met ons in het commentaar hieronder.

16 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment