Monday, March 7, 2016

Workout Hacks om jezelf te Energize

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2014/12 /

Het houden van uw lichaam fit vraagt veel van de zorg. Beginners zullen hun luie bum slepen uit het bed en duw zich een kraken workout te doen. Het vereist inspiratie, vaak deze dagen genoemd als fitspiration ". Om dit fitness perfectie te bereiken, een consistente training is van groot belang, terwijl ervoor te zorgen dat u niet de fysieke routine overdrijven.

Het lezen van die goede oude inspirerende quotes of plakken die motivatie posters op de muren van uw kamer zou u helpen een goede deal, op die manier zul je altijd in slagen om manieren te gaan voor de training te vinden. De meest voorkomende excuus om de training over te slaan is, ik voel me moe na een training en geen zin om iets te doen. "En ja, we hebben er allemaal geweest, done that. Degenen die nog steeds volgens dezelfde excuus, hebben wij een oplossing voor u hier. Onderstaand zijn 14 effectieve hacks die post-workout ongemak zoveel mogelijk te beperken om u te helpen verjongen en weer terug de verloren energie.

Post-Workout Hacks om jezelf Energize

1. Airflow Apparel

De kleding die je draagt een belangrijke rol speelt, tijdens en na de training podium. Of het nu je schoenen, broek of kleding. Als de kleding die u met succes draagt houdt je koel en droog, zul je niet moe, zelfs na een inspannende training. Dergelijke Dri-fits en Climacool opties zijn beschikbaar in overvloed in de markt, die laat je ademen en lont afstand de hitte en zweet gegenereerd door het lichaam.

2. Band Hair

Op het moment van de werkzaamheden, kan je lange lokken je irriteren. Ze blijven in de war raken, veroorzaken jeuk op het voorhoofd, nek en rug. De beste manier om deze situatie te voorkomen is om een weefsel haar stropdas, die u helpt om koel te blijven en houdt het zweet op afstand te gebruiken. Stof haarbanden ook voorkomen dat haar plooien.

3. Towel

Een training is synoniem met het zweet. Het is deze zweet dat maakt je eruit ziet als een doffe, vermoeide muilezel na de training. Houd een droge handdoek, handig te allen tijde tijdens de training sessie. Maak een punt om je gezicht niet aanraken tijdens en na een training. Want als je weg te vegen het zweet van je handen, de bacteriën die uitzendt, verstikt neer alle poriën en veroorzaakt afbraak.

4. Cool Down

Het verlagen van uw lichaamstemperatuur kan zweten te voorkomen. Een gemakkelijke manier om dit te doen is het houden van uw handen en nek onder koud stromend water; hals de meest effectieve koeling puls punt.

5. Deodorant

Nasleep van een zweten workout sessie is penetrante stank. Sweat-proof deodorants verzorgen van deze situatie, omdat niet te lang lang genoeg en te overleven een complete workout sessie. Indien nodig, opnieuw de deodorant post-workout zweet te houden en de geur weg. Roll-on deodorant is een ander alternatief.

6. Dry Shampoo

Het houden van uw haar zweet vrij, ondanks het gebruik van de stof bands en handdoeken is eigenlijk onmogelijk. Dus, verwijder het vocht rond je haarlijn en de achterkant van de nek met behulp van een föhn. Vervolgens spuit een droge shampoo om de wortels en bezwete vlekken. Eenmaal gedaan, gebruik maken van een kam om dons het overtollige bedrag. Tot slot, breng wat lichte olie voor glanzende haren.

7. Fresh Wipes

Het is belangrijk om je gezicht na de training te reinigen om alle sporen van zweet gegenereerd tijdens de training te verwijderen. Er zijn verschillende soorten van droge en natte doekjes op de markt beschikbaar die u helpt het gezicht weefsel te zuiveren. Deze doekjes ook fungeren als huidreinigingsmiddelen en geen water aanvraag niet nodig.

8. make-up tas

Het is ideaal om een kleine make-up tas met u te houden met krultang, mineraal poeder, mascara, concealer, en een wenkbrauw potlood. Eenmaal gedaan met het gezicht reinigen, een dun laagje concealer en poeder aan te brengen op bezwete gebied. Gebruik ook een laagje mascara op de wimpers op te lossen. Probeer te veel make-up niet toe te passen wilt u zich natuurlijk blozen.

9. Body Spray of olie

Gebruik een body spray of essentiële lichaam olie om jezelf in een positieve geesten te houden. Er zijn verschillende soorten beschikbaar in de markt, zoals lavendel, roos, kersen, mango, framboos, en nootmuskaat die u helpen te ontspannen. Kiezen als per uw wens, voor een frisse geur en verzachtende werking.

10. Spons Sheets

Het is een goede gewoonte om de olie-absorberende bladen in uw zak te houden. Deze platen absorberen de olie die uitkomt op het huidoppervlak na het vervelende training. Dus, om dit vettigheid te vermijden en de glans van de huid te behouden, gebruik maken van deze bladen.

11. Hydrate

Uitdroging is letterlijk je grootste vijand na de training. Drink een fles water een keer gedaan met de training sessie om je fris en gehydrateerd te houden. Het helpt handhaven van de gloed van de huid voor uren en verbetert de lichaamsfuncties. Als alternatief kan men een sport-energy drink verbruiken vanwege zijn vermogen om vitamines, mineralen en elektrolyten aan te vullen gemakkelijk.

12. Voeding

Zorg ervoor dat u iets te binnen 60 minuten te eten na je klaar bent met de training. Het helpt uw lichaam te herstellen snel, het herstel van de versleten weefsels en houdt je enthousiast voor de volgende taak. Uw voeding moet hoogwaardige eiwitten en koolhydraten bevatten. Als alternatief kunt u fruit of een chocolade reep eten.

13. Smoothie

Een glas melk helpt onmiddellijk te herstellen van de spierschade indien genomen direct na de training. Melk is een van de beste dranken te consumeren na een inspannende training sessie; want het bevat alle essentiële voedingsstoffen - koolhydraten, calcium, eiwit, vitaminen en elektrolyten. Het drinken van een glas vers vruchtensap is even stimulerend. De verfrissende smaak revitaliseert de zintuigen en helpt u actief te blijven gedurende de dag. Een rijke smoothie bedient zowel met het oog op hetzelfde moment.

14. Muziek

Goede muziek fungeert als een grote bron van krachtige vibes tijdens en na de training. Het leidt u van de brandende pijn en intensiveert uw energie-niveau. Een update van de playlist elke keer in een tijdje voordat het eentonig wordt.

16 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

  1. Taking the oveveirw, this post is first class

    ReplyDelete