Friday, March 4, 2016

11 Home Remedies To Get Rid Of Static Hair Gemakkelijk

Over uw haar en frequent gebruik van agressieve chemicaliën styling in de haarverzorgingsproducten kan vaak laat ze levenloos, droog, dof en gevoelig voor statische lading. Wetenschappelijk, wanneer twee objecten met verschillende elektrische ladingen tegen elkaar wrijven, hun ionen doorzenden waardoor ze de positieve of negatieve lading nemen. Ook wanneer strengen krijgen de positieve lading, ze elkaar afstoten. Deze aandoening wordt vaak genoemd als weggelopen haar. Deze situatie zou bijzonder vervelend, terwijl je probeert om haar te beheren, maar dat niet doen. Er wordt voorgesteld om de vochtigheid te verhogen en wrijving om dit probleem te verhelpen. Haren kammen na enige tussenpozen kan het probleem tot op zekere hoogte op te lossen. Lees dit artikel om een aantal eenvoudige tips en trucs te verkennen en kennis te maken met de mogelijke home remedies om zich te ontdoen van statisch haar.

Home remedies voor statische Hair

1. Gebruik Moisturizer

Opmerking - Voor het beste resultaat, gebruik op basis van silicium moisturizer.

2. Comb Nat Haar

Borstel je haar met een borstel of kam terwijl ze nog nat. Als je haar droog, strooi er wat water en dan kam.

3. Hair Serum

Toepassen serum vochtverlies uit haar te voorkomen. Neem 3-5 druppels serum op de handpalmen en wrijf ze samen. Toe te passen op uw strengen.

4. Anti-Frizz Cream

Neem een klodder antikroes crème op je handpalmen. Breng het op je haar.

NB - Vermijd het gebruik van anti-frizz crème in grote hoeveelheden, omdat dit kan haar op zoek plat na het krijgen vermengd met natuurlijke oliën aanwezig zijn in uw strengen te verlaten.

5. Metal Comb

Plastic kammen raken makkelijk in rekening gebracht en veroorzaakt het probleem van statisch haar; daarom gebruik maken van metalen kammen om je haar kammen.

6. Verminder het gebruik van Hair Dryer

Droog je haar gedeeltelijk met de hulp van de droger; Laat de rest van hen op natuurlijke wijze drogen op hun eigen. Gebruik ionische droger in plaats van normale mensen. Dit soort droger kost minder tijd om te drogen je haar en neutraliseert ook de elektrische lading.

7. Mist je haar met Water

Spuit wat water over je haar wanneer je statisch ervaren. Dit is een instant fix, maar het effect verdwijnt na enige tijd.

8. Houd een Droger Sheet Handy

Wikkel je kam in een droger blad wanneer niet in gebruik, maar ook na gebruik. Door dit te doen zul je in staat om statische lading te voorkomen.

9. luchtbevochtiger

Maak gebruik van luchtbevochtiger in de kamer om je haar van de schade te voorkomen veroorzaakt door de lucht drogen.

10. Schoenen

11. Hair Oil

Masseer je haar met olie na krijgen ze gedroogd. Dit zal de statische lading neutraliseren en maak uw strengen beheersbaar.

do's

Zorg voor een ruimte van 48 uur tussen je haar wassen met shampoo.

Maken gebruik van een grove kam in plaats van een gewone één om je haar te ontwarren.

Houd je haar gehydrateerd door regelmatige toepassing van conditioner na het wassen met shampoo.

Ga voor haar spa een keer per maand.

don'ts

Niet meer dan je haar droog met föhn.

Heeft gebruik van buitensporig haar styling producten zoals gels, sprays en shampoos niet te maken.

20 augustus 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment