Saturday, March 5, 2016

41 Wonderful etherische oliën voor ontsteking

41 Wonderful etherische oliën voor ontsteking

0 461

Jeuk en zwelling kan echt pijnlijk en vervelend, zelfs als ze niet extreem zijn. Ontsteking kan worden opgemerkt wanneer een deel van het lichaam gezwollen, rood geworden en pijnlijk wordt door een verwonding of infectie. Het is een genezingsproces die wordt gegenereerd door het immuunsysteem van het lichaam als reactie op een verwonding. In deze toestand, de witte bloedcellen te beschermen ons tegen verschillende infecties, vreemde organismen en bacteriën. Ontsteking geassocieerd met symptomen zoals koorts, gebrek aan energie, hoofdpijn, verlies van eetlust, spierstijfheid, etc. Een klein ongemak in het lichaam verstoort het rustige leven en we maken iedere steen om een oplossing te vinden. Als u ook moeilijk hebben te kampen met dit probleem, dan heb je geland op de juiste plaats. Hier hebben wij een aantal essentiële oliën die de anti-inflammatoire activiteit uit te voeren ontvangen.

Etherische oliën voor ontsteking

1. Rozemarijn etherische olie

Rozemarijn etherische olie wordt verkregen uit de bladeren van het kruid. Rozemarijn bladeren en olie worden gebruikt als een ingrediënt in vele gerechten. De olie kan worden gebruikt voor de behandeling spierpijn en krampen. Het helpt in omloop en verhoogt de bloedstroom naar de spieren die het gebied waar massage is gedaan om de ontsteking en pijn verminderen verwarmt. Deze plantaardige olie kan ook het helen van de pijn geassocieerd met ontstekingsziekten zoals artritis, reuma, etc.

Als alternatief kan een paar druppels van deze olie worden toegevoegd aan het bad tijdens het nemen van een bad. Het zal gunstig zijn voor spier- en gewrichtspijn zijn.

2. Pepermunt etherische olie

Deze olie heeft een koelend effect en het beste is voor het verminderen van ontstekingen. Het heeft anti-inflammatoire eigenschappen, die verlichting van pijn en stijfheid. Ook is een goede remedie voor ontsteking bij de dodelijke ziekte van artritis. Pepermuntolie bevat calciumantagonisten die pijn verminderen van het getroffen lichaamsdeel. Het kan worden gebruikt in combinatie met andere oliën zoals jojoba of amandelolie. Pepermuntolie heeft een koelend effect, dus wordt toegepast op het gebied te overwinnen zwelling en ongemak. Een paar druppels citroen essentiële olie kan de koeling eigenschappen versterken. De olie verbetert de bloedsomloop die het lichaam van zuurstof en regelt de stofwisseling. De olie is zo effectief dat het schopt weg de vreselijke pijn van een migraine binnen 15 minuten van de plaatselijke toepassing.

3. Lavender etherische olie

Essentiële olie van lavendel is voordelig op vele manieren. Deze olie is zeer effectief bij de behandeling van astma. Het wordt gebruikt voor de genezing van wonden, brandwonden, en vele andere huidaandoeningen zoals dermatitis, schurft, gordelroos, eczeem en psoriasis Lavender is een grote olie gezamenlijke en spierstijfheid. Bij brandwonden, houdt de gewonde gebied in koud water gedurende enkele minuten en daarna de essentiële olie aan op. Dit zal het genezingsproces te versterken.

Als alternatief kan de Lavendel olie worden gemasseerd op strak en stijve spieren. De olie moet gemengd met een drager olie voordat.

Of, na een hectische dag, kunt u terecht voor een lavendel bad, die je spieren zal kalmeren, ze het verlichten van alle vermoeidheid.

Notitie:

1) Lavender kan giftig zijn bij orale inname.

2) Lavendel olie kan interfereren met bepaalde medicijnen, zoals het centrale zenuwstelsel onderdrukken

4. Eucalyptus etherische olie

De olie heeft antibacteriële eigenschappen die behandelt ademhalingsproblemen, infecties en astma helpen. Het is anti-inflammatoire, waardoor het zeer geschikt voor het verlichten van de spieren, zenuwen, en pijn in de gewrichten maakt. Het wordt gebruikt in massages, schrobben, comprimeert en behandeling damp. De olie kan direct worden gewreven op het besmette gebied.

Als alternatief kan het worden gemengd met een drager olie en een massage kan met dit mengsel.

Of, kan ook worden gebruikt om insectenbeten effectief te behandelen.

Bovendien consumeren eucalyptus olie kan u beschermen tegen bacteriële en microbiële infecties.

Notitie:

toepassen van deze olie in lagere concentratie bij kinderen ten gevolge van zijn sterke karakter.

5. Patchouli etherische olie

Patchouli is een kruid uit de mint familie en de olie heeft een rijke en aromatische geur. Patchouli essentiële olie verbetert naarmate het ouder wordt. Deze essentiële olie wordt hoofdzakelijk gebruikt voor het behandelen van verschillende huid- gerelateerde problemen. Het remt de wond van verdere verzwarende en besmet te raken.

Afgezien van dat, het geeft verlichting van ontsteking en de hyperreactiviteit van de zenuwen door de invoering van het lichaam in een rustige toestand. Patchouli essentiële olie kan gecombineerd worden met Scharlei en lavendelolie.

6. Kamille etherische olie

Deze olie gewonnen uit de bloemen van kamille planten werkt als een pijnstiller te geven verlichting in spierpijn en krampen. Het werkt als een kalmerend en helpt verlichten de pijn veroorzaakt door PMS en pijn in de onderrug. Kamille wordt in de volksmond als kruiden aspirine vanwege zijn pijnstillende vermogen. Het is nuttig bij het wegwerken van infecties en andere kwesties van ontsteking. Deze olie verlicht problemen bloeddruk en belemmert de gezwollen bloedcellen.

Opmerking: Zwangere vrouwen moeten deze olie niet gebruiken.

7. Sweet Marjolein etherische olie

Deze olie heeft geneeskrachtige eigenschappen en geneest pijn in de spieren. Het wordt ook gebruikt voor het behandelen van reuma, artrose en migraine. Een massage in het besmette gebied door middel van zoete marjolein olie verdund in olijfolie is zeer gunstig. Het kan diarree en buikpijn bij consumptie. Verse kruid heeft een goede concentratie van vitamine C die helpt bij wondgenezing en stimuleren van het immuunsysteem. De anti-inflammatoire kruid kan verschillende problemen zoals astma, migraine, pijn in het lichaam, en spasmen te verlichten.

Let op: Dit kruid Mag niet worden gebruikt tijdens de zwangerschap en menorragie

8. Tijm etherische olie

Een COX-2 enzym in het lichaam is voornamelijk verantwoordelijk voor het veroorzaken van ontsteking en pijn (1). Tijm onderdrukt COX-2, die verlichting van de kramp en pijn als gevolg van de aanwezigheid van carvacrol (2). Daarnaast, tijm antimicrobiële, antibacteriële, anti-inflammatoire en analgetische potentie, welke voordelen in het genezen van acne en voor de behandeling van kneuzingen. De olie verlicht pijn bij gemasseerd of enkele druppels toegevoegd aan het bad. Het is ook nuttig bij het verlichten van de vermoeidheid.

Let op: Onderzoekers hebben gemengde meningen over de inname van deze olie. Daarom moet het niet worden geconsumeerd zonder raadpleging van een arts als het misselijkheid, braken, duizeligheid, enz. Kan veroorzaken

9. Clary Sage etherische olie

Het is bekend voor het hebben van een verzachtende en kalmerende werking op het zenuwstelsel. De antispasmodic en anti-inflammatoire eigenschappen helpen verlichten van de vermoeidheid en pijn in de spieren en de onderliggende weefsels. De olie moet worden gebruikt in kleine concentraties. Het is een natuurlijke pijnstiller, die opluchting brengt in rugpijn, hoofdpijn, en spierstijfheid. Salie olie is antiseptisch karakter en beschermt het lichaam tegen infecties tijdens chirurgie. Deze essentiële olie is ook nuttig bij de behandeling van inflammatoire huidaandoeningen zoals eczeem.

Notitie:

1) Het mag niet worden gebruikt als u alcohol gebruiken of nemen alle verdovende middelen.

2) Mensen die een lage bloeddruk moet voorkomen dat het gebruik ervan als gevolg van de hypotensieve effecten.

3) Deze olie mag niet worden gebruikt door zwangere vrouwen omdat het de menstruatie bevordert.

4) Houd deze olie uit de buurt van baby's en kinderen, omdat ze hebben een heel gevoelige huid.

10. Sandelhout etherische olie

De voordelen voor de gezondheid van deze olie kan met antivirale, antiseptische, samentrekkend, anti-inflammatoire, anti-aging en krampstillend eigenschappen worden gemarkeerd.

Vanwege de koeling effecten, wordt sandelhout poeder gebruikt om het voorhoofd in vele culturen te versieren voor het houden van het hoofd kalm en ontspannen. Sandelhout olie verlicht het onbehagen dat voortvloeit uit een insectenbeet en irritatie van de huid. Sandelhout olie bestaat uit santalol dat de concentratie van een ontsteking veroorzaken van stoffen zoals cytokines (3) vermindert.

Notitie:

1) Een kleine patch test moet worden gedaan om te controleren of uw huid is gevoelig voor deze olie.

2) Zwangere vrouwen en mensen met ernstige allergieën moeten voorzichtig zijn tijdens het gebruik van deze olie.

11. Juniper etherische olie

Deze essentiële olie heeft een terpentijn achtige geur. Het wordt gebruikt voor de behandeling van spasmen van de spieren. Jeneverbes, wanneer geconsumeerd in de vorm van thee helpt tegen ontstekingen. Sommigen toepassing jeneverbes direct op de huid te genezen wonden en pijn in gewrichten en spieren, samen met de ademhalings- en ingewandspijn.

12. Ginger etherische olie

Ginger heeft vele voordelen, maar het is een geneeskrachtige wortel. Als een rugpijn problemen, dan zal deze remedie zeker zorgen voor een opluchting om het achterste deel van je lichaam. Het is effectief bij de behandeling van spierpijn en verstuikingen. Samen met dat, de olie van gember doet wonderen in het verlagen van artritis en reumatische pijn. Deze essentiële olie verlicht ook menstruatiepijn en een opgeblazen gevoel. Het kan inflammatoire aandoeningen zoals artritis te genezen, coeliakie, prikkelbare darmsyndroom, migraine, etc. Een regelmatige boodschap van deze olie moet worden uitgevoerd voor effectieve resultaten.

13. Duizendblad etherische olie

Het is een uitstekende pijnstillende pijnstiller. Het heeft verbazingwekkende anti-inflammatoire eigenschappen die helpen onderdrukken pijn in gewrichten en spieren. Het kruid werkt als een krampstillend het verlichten van pijn en krampen die gebeuren als gevolg van stress en angst. De krachtige kruid kan een ontsteking van welke aard dan ook te genezen van de luchtwegen om de spijsvertering en de bloedsomloop.

Bovendien helpt in omloop, waardoor clustering van urinezuur voorkomen in gewrichten en spieren. Duizendblad olie kan worden aangebracht op het aangetaste gewricht of gebied direct gevolgd door een zachte massage. Het geneest de wond door de vorming van een beschermend schild op en activeert de bloedplaatjes en leukocyten in de getroffen plaats, het voorkomen van het binnendringen van microben.

Notitie:

1) Deze essentiële olie kan neurotoxische effecten, die hoofdpijn en irritatie kan veroorzaken aan de huid bij gebruik gedurende lange tijd.

2) Zwangere vrouwen moeten deze olie niet te consumeren.

14. Wierook etherische olie

De olie kan ons lichaam binnen door het inademen of door het aanbrengen op de huid. Het wordt gemengd met een drager olie. Deze essentiële olie bevat krachtige anti-inflammatoire stoffen die helpen bij het spoedig herstel van wonden, snijwonden, en acne. Het kan artritis en reumatoïde artritis te genezen. Onderzoek heeft aangetoond dat het vrijkomen van de voornaamste inflammatoire moleculen kan voorkomen, waardoor de afbraak van kraakbeenweefsel dat deze aandoeningen veroorzaakt stoppen. Het geneest pijn getroffen gewrichten in artritis. Een handdoek gedrenkt in een mengsel van een paar druppels etherische olie en warm water, wanneer geplaatst op het getroffen gebied brengt immense opluchting in de pijn.

Notitie:

1) Mensen met bloeden stoornissen of op anticoagulantia medicatie moet deze olie niet gebruiken.

2) Het is niet aan te raden voor verpleging en zwangere vrouwen.

15. ashwaganda etherische olie

Het geeft een verlichting van pijnlijke aandoeningen zoals hoofdpijn, zenuwpijn, artritis en menstruatiepijn. Deze olie wordt door stoomdestillatie van de bladeren. Het is nuttig in het verminderen van spierpijn en vermoeidheid. Deze essentiële olie wordt vooral gebruikt bij de behandeling van artritis en reuma. Roodheid Rosacea of acne ontwikkeld op de huid kunnen worden behandeld door de olie. Het stimuleert ook de wondgenezing.

16. Vetiver etherische olie

De vetiver essentiële olie wordt gewonnen uit de wortels van het gras vetiver. Het kruid is populair in de ayurveda voor de behandeling van vele ziekten. Het is gebruikt vanaf de vroege tijden als een pijnstiller. Het geneest de pijn veroorzaakt door reuma, artritis, spierpijn en hoofdpijn. Deze olie behandelt de ontsteking veroorzaakt door een zonnesteek en uitdroging ook. Het helpt ook ontspannen onze zenuwen en te behandelen neurotische stoornissen. Vetiver etherische olie maakt de huid weer gezond, het tegengaan van wonden door de vorming van nieuwe weefsels.

Opmerking: Het is niet veilig om te worden gebruikt door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven.

17. Helichrysum etherische olie

De olie heeft anti-inflammatoire, krampstillend en pijnstillende eigenschappen. Het voorziet in een ondersteuning van het zenuwstelsel, de luchtwegen, en het hart. Het vermindert ook spierpijn in artritis. Deze olie wordt gezegd dat de spier genezen binnen een paar minuten. Wordt aangebracht op kneuzingen als het houdt het bloed krap binnen het bloedvat op het tijdstip van verwonding. Een massage van deze essentiële olie moet worden gedaan op het besmette gebied. Het heeft de neiging om hulp te bieden bij het ontstekingsproces veroorzaakt als gevolg van koorts.

18. Kruidnagel etherische olie

De reumatische ziekte breekt de bekleding van gewrichten waardoor uiteindelijk pijn, zwellingen, en stijfheid in het lichaam. De kruidnagel essentiële olie wordt specifiek gebruikt voor de behandeling van deze ziekte. Volgens een onderzoek masseren van de buik daarmee een effectieve oplossing verminderen en verkorting van de duur van pijn die ontstaat in premenstruele dagen. Gorgelen met een paar druppels etherische olie vermengd met warm water kan de tand pijn en keelinfecties te verlichten.

19. Tea Tree etherische olie

Tea tree olie is nuttig in de strijd tegen infecties van de huid of een blessure met een open wond te helen. Het heeft antibiotische eigenschappen, die komen op de ontstoken huid te redden. Een ontspannend bad met een paar druppels van deze olie Verzacht ons lichaam en beschermt tegen infecties. De olie is zeer krachtig. Daarom moet worden verdund voor gebruik. Het kan gunstig zijn voor elke vorm van huidontsteking zoals eczeem en psoriasis.

20. Venkel etherische olie

Venkel regelmatig specerij in de keuken. Anethol, een ingrediënt in deze essentiële olie is de belangrijkste oorzaak voor de anti-inflammatoire activiteiten. Ingaat tegen ontstekingen en beschermt tegen ontwikkeling van kanker in het lichaam.

Opmerking: Het is niet oraal in te nemen.

21. Rose etherische olie

Behalve dat het symbool van de liefde, De etherische olie van deze bloem heeft veel meer te bieden in het medische domein. Het is bekend om de ontsteking in een vroeg stadium te verminderen. Rose olie moet worden gebruikt in verdunde vorm. Het wordt hoofdzakelijk gebruikt als een anti-depressivum en gewaardeerd om zijn kalmerende eigenschappen.

22. Bergamot etherische olie

Bergamot behoort tot de familie van citrusvruchten en lijken op citroen. Het is bekend om zijn anti-inflammatoire eigenschappen bezitten. Bergamot werkt goed in combinatie met basilicum, Cyprus of gember essentiële oliën.

Opmerking: deze olie niet rechtstreeks van toepassing op uw huid als het kan reageren met zonlicht en veroorzaken irritatie en donker worden van de huid.

23. Grapefruit etherische olie

De vrucht is rijk aan vitamine C-gehalte en is een geweldige antioxidant. Dit maakt het een effectieve anti-inflammatoire olie. U kunt consumeren 4-5 druppels etherische olie met 250 ml water per dag in de ochtend. Grapefruit kan worden gecombineerd met andere oliën, zoals lavendel, pepermunt en wierook.

24. Capaiba etherische olie

Het wordt beschouwd als de beste anti-inflammatoire stoffen. Het bevordert een snellere genezing van verwondingen of wond en vermindert de pijn in elk deel van het lichaam, extern of intern is volkomen veilig intern verbruikt. Het kan ook een ontsteking te behandelen in de luchtwegen.

Opmerking: Het kan spijsverteringsstoornissen veroorzaken als ze in grote hoeveelheden.

25. Oregano etherische olie

De olie vernietigt de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het ontstaan van ontstekingen in het slijmvlies van de maag. Rozemarijnzuur in de olie voorkomt allergie gerelateerde ontsteking. Huidaandoeningen zoals eczeem, candidiasis, rosacea, insectenbeten, huiduitslag, en psoriasis te genezen door de toepassing van deze olie op het besmette gebied. Het is ook nuttig bij de behandeling verstuikingen, spierpijn, en reumatoïde artritis.

26. Mirre etherische olie

Mirre essentiële olie is anti-inflammatoire en een goede antioxidant. Het helpt de ontsteking te wijten aan orale infecties. Deze olie is ook nuttig in het verminderen van zwelling wanneer toegepast als koudekompres.

Opmerking: Het kan ontsteking of dermatitis van de huid veroorzaken. Derhalve moet worden getest op een klein stukje van de huid vóór het gebruik.

27. Blue Boerenwormkruid etherische olie

Blue boerenwormkruid etherische olie doodt vele bacteriën en voorkomt dat hun vermenigvuldigen. Door de anti-schimmel eigenschappen, kan de schimmel niet tolereren dodelijkheid van deze olie en uiteindelijk vernietigd. Deze geurende olie is een allergie buster en pijnstiller. Het behandelt de pijn ervaren in de ziekten zoals artritis en reuma. Het remt de ontsteking in de luchtwegen, zenuwstelsel en spijsvertering.

Opmerking: Het moet alleen worden genomen in milde doses.

28. Kamfer etherische olie

Kamfer etherische olie is een geweldige kalmerend middel. Haar verkoelende en verfrissende eigenschappen de geest ontspannen. Het verlicht de pijn en voert ontstekingsremmende activiteiten. Kamfer kan worden geconsumeerd als een pijnstiller in de tandheelkundige pijn omdat het het tandvlees zwelling kan minimaliseren. Het is krampstillend en geeft direct verlichting van de spierkrampen. Deze olie is een essentieel ingrediënt in zalven huidaandoeningen en schimmelinfecties genezen. Het kan ook verlichten van de pijn geassocieerd met neuralgie door het aangaan van de bloedvaten en verlichten van de druk op de hersenzenuw. Er zijn drie varianten van kamfer essentiële olie dat wil zeggen wit, bruin en geel. Geel en bruin zijn zeer giftig, alleen wit gekleurde olie wordt gebruikt voor behandelingen.

Notitie:

1) Witte kamfer olie moet worden ingenomen in zeer milde doses door middel van stoom inademing. Zelfs 2 gram kan leiden tot braken en misselijkheid

29. Wintergreen etherische olie

Wintergroen essentiële olie is een natuurlijke pijnstiller. De olie omvat methylsalicylaat tot 85-99%, de verbinding die verantwoordelijk is voor het uitvoeren van anti-inflammatoire werk. Het bevat antioxidanten zoals mycrene, fenolen dat de irritatie te kalmeren en bieden hulp aan de gezwollen weefsels. De etherische olie troost spier- en gewrichtspijn, behandelt een hoofdpijn, zenuwpijn, premenstrueel krampen, pijn in de botten, en artritis. Ingaat tegen virussen, bacteriële groei en schimmels. Om zich te ontdoen van spierpijn krijgen, meng de olie met lavendel olie en voeg dit mengsel aan het warme bad.

Notitie:

1) Neem een test als mensen met een gevoelige huid roodheid of zwelling zou kunnen ervaren.

2) Het kan brandend maagzuur, zweertjes in de mond, zure reflux, en huiduitslag veroorzaken bij sommige mensen.

3) Deze olie kan een negatief reageren met bepaalde medicijnen. Raadpleeg een arts alvorens het te gebruiken.

30. Kurkuma etherische olie

Kurkuma essentiële olie bevat een verbinding alfa-curcumene, verantwoordelijk voor anti inflammatoire activiteiten. Deze olie wordt gebruikt in combinatie met andere oliën zoals wierook om de pijn en vermoeidheid tegen te gaan. Bovendien omvat krachtige antioxidanten die de schade aan de cellen door de aanwezigheid van vrije radicalen te repareren. Het is bewezen om behulpzaam bij artritis en artsen suggereren regelmatige consumptie van kurkuma is een goede manier om te voorkomen artritis.

Opmerkingen:

1) Meer dan vijf druppels kurkuma essentiële olie kan een bedreiging voor onze gezondheid. Het wordt genomen door het mengen met thee of water met honing.

2) Kurkuma olie kan de gevoeligheid van de huid aan UV-straling te verhogen. Vermijd het uitgaan in de zon na de toepassing ervan.

3) Voer een test alvorens het te gebruiken.

31. Orange etherische olie

Oranje essentiële olie gedraagt zich in een anti-inflammatoire manier. Het zorgt voor comfort van de pijn en spierproblemen. Deze olie geneest ook het lichaam van de ontsteking veroorzaakt door koorts, infecties, gas, inname van giftige stoffen en knie pijn. Het onderwerpt bacteriën en ziektekiemen en vecht tegen kankergezwellen. Twee vitale verbindingen erin zijn limoneen en myrcene die sterke antioxidanten die ontstekingen uit het lichaam te elimineren. Oranje essentiële olie voorkomt de vermenigvuldiging van E. coli en salmonella bacteriën die verdere ontsteking kan veroorzaken. Het wordt gebruikt voor het desinfecteren van de wonden en het vermijden van septische of schimmelinfectie.

Notitie:

1) Mensen die allergisch zijn voor citrusvruchten moeten het gebruik ervan te vermijden.

2) Oranje olie verhoogt de UV-absorptie op de huid. Vermijd blootstelling aan de zon gedurende ten minste 12 uur na het aanbrengen van de olie.

3) Het kan interfereren met andere medicijnen, zodat een arts te raadplegen alvorens het te gebruiken.

32. Black Pepper etherische olie

Zwarte peper heeft antispasmodic, antibacteriële en antioxiderende eigenschappen samen met de anti-inflammatoire eigenschappen. Deze olie bevat voldoende hoeveelheid vitamine A en K voor het regelen metabolische functies. Het is vruchtbaar in het genezen van infecties ontwikkeld in de dikke darm, de mond, spijsvertering en urinewegen. Deze olie kan favoriet voor degenen die ouder worden en geconfronteerd met problemen als een verlies in de visie, het losmaken van de spieren, en zenuwaandoeningen worden vertraagd door het uitgegroeid. De consumptie van zwarte peper olie verhoogt zweten en plassen, dus het gooien van de gifstoffen uit het lichaam. Het gooit urinezuur uit het bloed genezen artritis en reuma. De olie wordt gebruikt voor het desinfecteren van het voedsel te beschermen tegen bacteriën voor een lange duur.

Opmerking: Verbruik grote hoeveelheid essentiële olie kan resulteren in braken, losse bewegingen en irritatie.

33. Geranium etherische olie

Geraniumolie is effectief in het voorkomen van een bacteriële infectie van de ontwikkeling op de huid. voetschimmel wordt veroorzaakt door bacteriën en kan worden uitgehard door toevoeging van enkele druppels van deze essentiële olie om warm water te dompelen en voeten daarin. Germanium olie stimuleert de microglia cellen die anti-inflammatoire middelen die het geheugen gerelateerde problemen zoals Alzheimer en dementie te genezen vrij te geven. Gewrichtspijn of een hartziekte als gevolg van ontsteking van bloedvaten kunnen worden behandeld door deze olie. Het wordt ook gebruikt als insecten en bug middel geneest jeuk veroorzaakt door hun te steken. Geranium olie vermindert de pijn in de zenuwen. Voor deze, meng sommige kokosolie met germanium olie voor een zachte massage.

Notitie:

1) Mensen met een hoge bloeddruk en met een risico op hart- en vaatziekten wordt aangeraden om geen gebruik van geranium etherische olie.

2) zwangere en zogende vrouwen moeten voorkomen dat het gebruik van de olie als het kan interfereren in hormoon afscheidingen.

3) Het is niet aan te brengen op de zachte en gevoelige huid van kinderen.

34. Citroengras etherische olie

Deze essentiële olie is pijnstillende aard en vermindert de pijn en ontsteking die, indien niet behandeld kan leiden tot ernstige ziekte. Samen met dat, het geneest alle infecties, of het nu intern of extern, zoals ringworm en voetschimmel. Het is behulpzaam met spijsverteringsstoornissen ook. Van alle ontstekingsziekte is erg nuttig om artritis gewrichtspijn. Citroengras etherische olie zorgt voor onmiddellijke verlichting van de spierpijn en spasmen. Het is een grote zegen voor sporters omdat ze vaak het land tot het ontwikkelen van een verstuiking of letsel.

Notitie:

1) Voer een patch uit voor gebruik van de olie om te zien of het heeft geen bijwerking.

2) Mensen die orale diabetes geneesmiddelen kunnen getuige zijn van een lager niveau van de bloedglucose.

3) Degenen die op anti-hypertensieve medicatie moeten ook voorkomen dat het gebruik ervan.

4) Het moet buiten het bereik van kinderen gehouden worden.

5) zwangere en zogende vrouwen moeten deze olie te gebruiken alleen na overleg met een arts.

35. Lemon etherische olie

Deze essentiële olie is een goede anti-oxidant en geneest een wond. Het is krachtig tegen bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de verspreiding van acne. Gebruik van deze olie huiduitslag en roodheid van de huid. Het onderwerpt de pijn door het belemmeren van de weg van de pijn door de zenuwen. Deze effectieve olie stopt infecties in wonden, schrammen en snijwonden. Dit citrus olie kan ook de luchtwegen ontsteking en astma te behandelen. Het biedt ook verlichting van artritis. Het kan de ontsteking in je maag te kalmeren en onderhoudt de pH-waarde in.

Notitie:

1) De essentiële olie verhoogt de lichtgevoeligheid waardoor zonnebrand en onregelmatige huid donkerder.

2) Zwangere vrouwen en kleine kinderen moeten gebruiken alleen na overleg met een arts.

3) Het kan ademhalingsproblemen in sommige ontwikkelen.

36. Mandarijn etherische olie

De olie is gunstig door zijn meerdere eigenschappen zijn een antiseptische, antispasmodische en nerveuze relaxerend. Tangerine, mandarijn een type heeft bewezen anti inflammatoire eigenschappen vertonen. Onderzoek heeft aangetoond dat onderdrukt 5-lipoxygenase (5-LOX) dat ontsteking veroorzaakt. Het versterkt het immuunsysteem om het beschermen tegen allerlei infecties. Trouwens, kalmeert de maag door het handhaven zelfs concentraties van gal en zuren. Zo vermindert de ontsteking ontstaan door besmettingen.

Opmerking: De olie kan foto-toxiciteit ontwikkelen bij sommige huidtypes.

37. Neroli etherische olie

De olie heeft een zoete aroma dat is verfrissend en is vervaardigd uit de bloemen. Neroli essentiële olie is een geweldige remedie voor de behandeling van huidinfecties. De olie vernietigt de bacteriën en houdt lichaam weg van microbiële infecties. Er wordt gezegd dat biologisch actieve componenten, die langdurige ontsteking kunnen verminderen bezitten. Bij een wond of gesneden op het lichaam, gelden etherische olie direct op het besmette gebied. Het inademen van neroli essentiële olie helpt bij het wegwerken van de menopauze pijn en krampen, reinigt de nieren en de dikke darm, geneest infecties van de urinewegen.

Notitie:

De olie induceert slaap, dus vermijd het nemen van het als je niet wilt slapen of hebben een aantal werk dat moet worden gedaan met de concentratie nodig.

38. Basil etherische olie

De heilige basilicum biedt een veelheid aan voordelen. Het is gebruikt in vele medicijnen lang. Het is een natuurlijke anti inflammatoire, antibacteriële, antivirale en diureticum. De olie vecht met bacteriën genezen van een aantal infecties en pijnlijke aandoening van artritis. Enkele druppels basilicumolie, wanneer gewreven op gezwollen gewrichten en spieren, kalmeert hen.

Notitie:

1) Basil etherische olie niet tijdens de zwangerschap worden geconsumeerd als het een slechte invloed op het hormonale niveau in de spier werking kan hebben.

2) Vermijd contact met de ogen, oren of neus.

39. cayennepeper etherische olie

De olie is effectief in het genezen van artritis pijn door intrekking van het effect van een verbinding P, een neurotransmitter. Een verdunde toepassing van de olie voldoende om de pijn in verband met artritis te genezen. Het kan een brandend gevoel in de beginfase veroorzaken, maar die uiteindelijk zou verdwijnen na enkele toepassingen. Cayennepeper is een pro in het omgaan met infecties. Het maakt de neus minder gevoelig wanneer zij in contact met de allergenen en helpt draai de slijmvorming.

Notitie:

1) Borstvoeding moeders moeten de inname intern of extern te voorkomen. Zwangere vrouwen moeten niet regelmatig of in grote doses gebruiken.

2) Het verhoogt de opname van theofylline, gebruikt voor de behandeling van astma en kan gevaarlijk zijn.

3) Mensen die allergisch zijn voor bananen, latex, kiwi's, avocado, en kastanjes zijn waarschijnlijk allergisch voor peper Cayenne te zijn.

4) De effectiviteit van geneesmiddelen zoals ranitidine, aspirine, cimetidine, kan Maalox worden verminderd tijdens het gebruik van cayennepeper.

5) Grote doses van deze essentiële olie kan maagklachten.

6) kan de kans op bloedingen tijdens het gebruik van bepaalde bloedverdunners en kruiden te verhogen.

40. Birch etherische olie

Birch olie heeft veel voordelen voor de gezondheid die ermee verbonden zijn. Het bevat methylsalicylaat en salicylzuur dat onbehagen in de spieren, gewrichten en botten vermindert. Het masseren met berken olie is een van de beste behandelingen voor artritis en het verlichten van pijn toegebracht gewrichten als het geeft de gifstoffen uit het lichaam die verantwoordelijk is voor deze ziekten. De aanwezigheid van betulenol en betulene maakt het diureticum. Een goede urineren helpt behandelbare infecties in de urinewegen en voorkomt ontwikkelen van jicht of arthritis in het lichaam. Een paar druppels van deze olie gemengd in warm water bad kan de verschillende gewrichten en zenuwen te kalmeren.

U kunt ook mengen met een vervoerder olie en masseer om hulp te krijgen van artritis pijn.

Opmerking: Birch essentiële olie mag niet worden gebruikt door degenen die op bloedverdunners of die lijden aan epilepsie, samen met de zwangere vrouwen.

41. Spruce etherische olie

Het bestaan van een-pineen en bornylacetaat in deze zoete geurende olie geeft het analgetische en anti-inflammatoire eigenschappen. Hoog niveau van monoterpenen schenkt haar pijnstillende eigenschappen en maakt het een geweldige kalmeringsmiddel dat een controle op spiercontracties en maagontsteking houdt. De olie geeft kracht om botten en troost uit bijnier vermoeidheid. Deze essentiële olie wordt gebruikt voor de behandeling van wonden, steenpuisten, huidirritatie en infecties zoals eczeem, psoriasis, dermatitis en schimmelinfecties zoals jock itch, gezichts candida, voetschimmel en nagel infectie.

Notitie:

1) Maak een patch uit voor gebruik als het elk huidtype niet mogelijk aan te passen.

2) Nursing moeders of zwangere vrouwen moeten een arts raadplegen voordat u het gebruikt.

Woord van waarschuwing:

Pure essentiële oliën zijn sterk geconcentreerd en sterk. Daarom moeten ze worden verdund alvorens op de huid door toevoeging van een vervoerder olie. Het zou verstandig zijn om uw arts te raadplegen voordat u een essentiële olie om een specifiek probleem te genezen zijn. Niet elke etherische olie past elk lichaamstype.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

21 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

  1. If infmooatirn were soccer, this would be a goooooal!

    ReplyDelete