Wednesday, March 2, 2016

15 Effectieve Home Remedies To Get Rid van Wieg cap

15 Effectieve Home Remedies To Get Rid van Wieg capHeeft uw kind hebben vaak vettig of fragmentarisch huid op het hoofd met zichtbare dikke knapperige vlokken? Een dergelijke voorwaarde wordt genoemd als wieg cap (infantiele seborrheic dermatitis), die vaak gevolgd door rode, jeukende en irriterende hoofdhuid en haaruitval bij zuigelingen. Daarnaast hoofdhuid kan ook voorkomen op andere delen van het lichaam en kan invloed zuigelingen, peuters en volwassenen. Volwassenen worden geconfronteerd met een zelfde soort staat - de vorming van roos, samen met schilferige en fragmentarisch huid op de hoofdhuid, gevolgd door rode zweren op het gezicht, hals, liezen en oksels. Hoewel het niet zeer kritisch, noch besmettelijk probleem bij zuigelingen en kan natuurlijk worden genezen, maar kan men een aantal maatregelen om de behandeling van de schilferige hoofdhuid te nemen. Lees dit artikel om een aantal van de krachtdadige huismiddeltjes die men kan gebruiken om zich te ontdoen van de wieg cap weten.

Home remedies voor Cradle Cap

1. Verwijder schilferige huid

Doe je hand door het haar van het kind en verwijder de schilferige en fragmentarisch huid met behulp van je vingers. Peel, schraap en gooi de dode huid van het hoofd zachtjes.

2. Vaseline Petroleum Jelly

Breng wat vaseline vaseline over het getroffen gebied en laat het 's nachts. Het zal verzachten de vlokken, terwijl u slaapt. Afwassen met een milde shampoo in de ochtend. Veeg de babyhuid met een zachte handdoek.

3. Shea Butter

Breng wat shea boter op het getroffen gebied en laat het gedurende 20 minuten. Afwassen het hoofdje van de baby met een aantal milde babyshampoo en warm water. Veeg het gebied voorzichtig met een zachte handdoek achteraf.

4. Mineral Oil

Breng wat minerale / plantaardige olie over het getroffen gebied en laat het er voor bepaalde tijd. Was het hoofd af na 2 uur en veeg met een zachte washandje in langzame cirkelvormige bewegingen. Deze oplossing zal helpen bij het verwijderen van de extra vlokken uit het hoofd.

5. Kokosolie

Breng wat kokosolie over het getroffen gebied en laat het 's nachts. Wassen hoofdje 's morgens en borstel zijn / haar haar met een kleine kam. De smerende eigenschappen van kokosolie roeien schilferige dode huid en het voorkomen van de wieg cap.

6. Olijfolie

Breng wat olijfolie over het getroffen gebied. Deze olie is rijk aan vitamine E, en dus helpt de behandeling van een verscheidenheid van huidinfecties. Houd het voor 15-20 minuten. Het zal de weegschaal los te maken en hen in staat om drop-off gemakkelijk, terwijl het wassen van uw baby hoofd.

7. Fine grove kam

Masseer het hoofd van uw peuter met baby-olie en met een fijne kam om schubben van zijn / haar hoofd snel uit te roeien. Voer deze remedie heel zachtjes en elke week te herhalen een paar keer.

8. Tea Tree Oil

Meng wat tea tree olie en amandelolie in een 01:10 verhouding en toe te passen over het hoofd van de baby. Laat het voor 15-20 minuten en dan afwassen van de hoofdhuid met een milde shampoo. Vlokken kunnen worden verwijderd met behulp van een grove kam kind achteraf.

Als alternatief, meng enkele tea tree olie met olijfolie in 01:10 verhouding en toe te passen op het getroffen gebied. Laat het voor een uur en dan kam.

9. Hydrocortisone Cream

Breng wat hydrocortison crème over het getroffen gebied voordat de baby 's nachts en na bad in de ochtend slaapt om zowel de vlokken en schalen uit te roeien in een dag.

Let op: Overmatig gebruik van hydrocortison crème kan schadelijk zijn als het steroïden bevat.

10. Medicated Shampoo

Shampoo met salicylzuur en zwavel behandelt krachtdadig roos zoals vlokken van het hoofd. Gebruik wat anti-roos shampoo om de baby's hoofd was; zal helpen elimineren schalen effectually wegens de hoeveelheid teer bevat.

11. Apple Cider Vinegar

Meng wat appelazijn met water in de verhouding 1: 2 en toe te passen over het hoofd. Masseer zachtjes op de problematische gebieden. Laat het zitten voor 15 minuten en dan afwassen met lauw water. Voer deze remedie twee keer per week gedurende enkele weken behandeling wieg cap.

12. Baking soda

De alkalische aard en olie-absorberende eigenschappen van zuiveringszout helpt de behandeling van de wieg cap. Meng wat water met zuiveringszout en toe te passen op de getroffen gebieden. Laat het zitten voor 10-15 minuten en dan afwassen. Gebruik een grove kam om het zacht schilfers te verwijderen. Doe het langzaam. Deze behandeling dient eenmaal daags totdat de wieg cap verdwijnt volledig worden herhaald.

Opmerking: Laat zuiveringszout boven het hoofd van de baby voor lange duur als de sterke chemicaliën een harde effect op de huid van de baby kan hebben.

13. Bevochtig na Bad

Solliciteer milde olie op het haar na bad. Dit zal de hoofdhuid van de baby te hydrateren en te voorkomen dat de herhaling van schilferige huid.

14. Moedermelk

Wrijf een aantal moedermelk op de hoofdhuid en laat het er 's nachts. Borstelhaar met een grove kam of zachte borstel en, als gevolg daarvan zal het zacht knapperig makkelijk uit elkaar vallen.

Kruidengeneesmiddelen voor Cradle Cap

15. Calendula

Dit kruideninstallatie zit vol met anti-inflammatoire en antiseptische eigenschappen die helpen uitroeien de jeukende schalen. Gebruik crème die de extracten van calendula bevat. Toe te passen op het getroffen gebied voor het beste resultaat.

do's

Zorg ervoor dat de kam u gebruikt om haarborstel van de baby heeft zachte haren, zodat het geen pijn doet tijdens het kammen.

Maak gebruik van luchtbevochtiger in de kamer van de baby aan de vochtige milieu te handhaven.

Haar moet goed en regelmatig worden gewassen om sporen van zeep te verwijderen.

Neem advies kinderarts als de infectie groeit.

Raadpleeg een arts op een dieet van de baby te veranderen als de symptomen van diarree of enige vorm van allergie of rode vlekken verschijnen.

Maak gebruik van de baby shampoo op de huid en de hoofdhuid wassen tot irritatie in hun ogen te voorkomen.

Raadpleeg een arts voordat enige medicinale of anti-roos shampoo.

don'ts

Niet vaak shampoo, omdat dit kan leiden tot een jeukende hoofdhuid.

Maak nooit gebruik van een pincet of scherp voorwerp om af te krassen wieg cap.

16 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment