Tuesday, March 8, 2016

22 Verrassende gezondheid en schoonheid voordelen van bosbessen

Bosbessen, naast een heerlijk en favoriete fruit van velen over de hele wereld, hebben ook de aanzienlijke belang in het verbeteren van uw gezondheid en schoonheid. Bosbessen zijn een bloeiende plant geteeld of gekweekt in de Noord-Amerika en de Europese regio's. Deze indigo-gekleurde bessen zijn rijk aan anti-oxidanten die de cellulaire schade en vrije radicalen te controleren. Voor plukt de grootste voedingswaarde, moet u ruwe bosbessen te eten in plaats van het hebben van hen in gebakken desserts. Low-calorie-inhoud maakt deze vrucht erg goed voor je. Bovendien zijn ze ook beladen met mangaan, vitamine C en voedingsvezels. Samen met de beste smaak, deze yummy bessen bieden u de volgende gezondheid en schoonheid voordelen.

Voordelen van de Gezondheid van Bosbessen

1. Vermindering van Belly Fat

Een van de belangrijkste voordelen van bosbessen is de vermindering van buikvet. Bosbessen zijn verpakt met voedingsvezels en hebben weinig calorieën. Vandaar dat het helpt buikvet. Enkele andere onderzoekers hebben aangetoond dat bosbessen kan stabiliseren de bloedsuikerspiegel; dus helpt bij het vermijden van de ophoping van vet in de buik.

2. Stress Buster

Bosbessen bevatten anti-inflammatoire stoffen die zeer nuttig zijn bij het verbeteren van de geestelijke gezondheid van de hersenen. Ze verminderen stress, stemmingsstoornissen, slapeloosheid en depressie

3. Cures Cold

De ziekte-bestrijdende anti-oxidanten en vitamine C te versterken je immuunsysteem. Ze beschermen uw lichaam tegen verkoudheid en griep.

5. Helpt Overcome erectiestoornissen

Bosbessen kruid omhoog uw seksleven door het verbeteren van uw energie en uithoudingsvermogen tijdens de geslachtsgemeenschap. Het geneest erectiele dysfunctie door het verhogen van de stroming van bloed door de penis.

6. voedsel vruchtbaarheid

Aangezien bosbessen zijn rijk aan antioxidanten en fytonutriënten, zij hormonaal evenwicht, die op hun beurt invloed ovulatie houden. De anthocyanines in hen helpen bij de implantatie van bevruchte embryo in de baarmoederwand. Ze houden ook sperma gezond en sterk.

8. Vermindert Cholesterol en risico van hartkwalen

Bosbessen bevatten arteriosclerose - een stof die het cholesterolgehalte in het lichaam vermindert. Ze voorkomen dat het spijsverteringskanaal minder cholesterol reabsorb. Bovendien, de voedingsvezel in de vrucht regelt LDL of slechte cholesterol in het lichaam. Verlaging van het cholesterolgehalte is een manier om een goede gezondheid van het hart te behouden.

9. Weight Management

Bosbessen, die laag in calorieën, zijn geschikt voor het gewicht-bewuste mensen. Deze vrucht voorkomt de ophoping van ongewenste vet in het lichaam door het stabiliseren van de bloedsuikerspiegel. Daarom, als je wilt om zich te ontdoen van de buik vet of buikvet te krijgen, verbruiken bosbessen op een regelmatige basis.

10. preventie van kanker

Bosbessen bevatten stoffen, zoals ellaginezuur en pterostilbene. Beide stoffen zijn zeer essentieel voor de preventie van kanker, in het bijzonder colonkanker. Vitamine C en antioxidanten in deze bessen toezicht uit op kanker van de slokdarm, borst-, long-, blaas-, en huid.

11. Verbeterde Vision

Naarmate we ouder worden, ons gezichtsvermogen wordt zwak van dag tot dag. Maar de anthocyanen aanwezig in bosbessen dwarsbomen-eye gerelateerde ziekten, zoals macula-degeneratie. Het is ook goed bij de behandeling van bijziendheid, cataract, enz. Daarom zal de toevoeging van bosbessen aan uw dagelijkse maaltijden helpen om een goed gezichtsvermogen te behouden.

12. Voorkomt urineweginfectie

Blueberry bestaat uit bepaalde mineralen en onderdelen die zeer nuttig zijn bij het voorkomen van infecties van de urinewegen Proanthocyanidinen laat bacteriën vasthouden aan de wanden van de urinewegen. Vitamine C remt de groei van bacteriën.

13. Verbetert de Brain Health

Bosbessen zijn bekende voedsel voor de hersenen. Ze zijn goed in het stimuleren van de neuron signalen in onze hersenen; dus het risico van geheugenverlies Ook zij bescherming tegen Parkinson en Alzheimer.

14. Treats Constipatie

Het vermogen om constipatie te genezen en verbeteren spijsvertering vermogen kan worden toegeschreven aan de dieetvezel aanwezig in bosbessen. Het reinigt de dikke darm en houdt spijsverteringsstoornissen zoals diverticulosis en aambeien, op de baai.

15. regelt de bloedsuikerspiegel

Bosbessen zijn zeer gunstig voor de mensen die lijden aan type 2 diabetes. Onderzoekers hebben aangetoond dat deze bessen bij dagelijks geconsumeerd, kunnen verminderen de bloedsuikerspiegel door het handhaven van de optimale insuline. Daarom is het raadzaam dat mensen met type 2 diabetes bosbessen op dagbasis verbruikt.

Schoonheid Voordelen van Bosbessen

Mensen die zich bewust zijn over hun uiterlijk kunnen bosbessen op verschillende manieren gebruiken om hun prettiness verbeteren. Sommige van de schoonheid voordelen van bosbessen zijn hieronder opgesomd:

16. Geneest de beschadigde huid

De fytochemicaliën en antioxidanten in bosbessen zijn zeer nuttig bij de bestrijding van de vrije radicalen in het lichaam, die op zijn beurt, maakt de huid zacht en gezond.

17. Anti-aging Property

De rijkdom aan fytonutriënten helpt bosbessen verminderen van de tekenen van veroudering. Anti-oxidanten en anti-inflammatoire eigenschappen van deze vrucht te voorkomen dat de verschijning van rimpels en fijne lijntjes; dus helpen om er jong uitzien voor lang.

18. Genezing van Broken Haarvaten

De vlekkerig uiterlijk van de huid wordt veroorzaakt door de zwakke vaartuigen onder de huidlaag. Wanneer dit gebeurt, zal de dunne witte lijnen start verschijnen op het huidoppervlak, en het duurt een lange tijd om het te genezen. Consumptie van bosbessen is bewezen dat de witte lijnen verlagen door het versterken van de bloedvaten en haarvaten onder de huidlaag.

19. Preventie van Acne

Blueberry gezicht pack heeft een effectief resultaat in acne reductie. Gepureerde bosbessen vermengd met kurkuma poeder moet worden toegepast op het gezicht voor ongeveer 20 minuten. De toevoeging van 2-3 druppels limoensap zal het pak voordeliger te maken. Regelmatig gebruik van dit masker zal voorkomen dat acne en andere huidaandoeningen.

20. Toning en Schrobben

Bosbessen zijn bewezen om uw huid toon. Daarnaast dienen ze als een uitstekende scrub en het verwijderen van dode huidcellen. Om uw huidskleur, breng dan een mengsel bereid door het mengen van bosbessen pulp, yoghurt en havermout. Blueberry scrub is een geweldige manier om je huid te verjongen.

21. moedigt haargroei

Bosbes bevat een goede hoeveelheid vitamine B. Dit verbetert oxygenatie van cellen en verhoogt de bloedstroom over het hele lichaam, vooral in de hoofdhuid regio. Het bevordert de groei van strengen en maakt ze glanzend.

22. Voorkomt voortijdige vergrijzing van het haar

Naarmate we ouder worden, onze haren worden dun en wit. Bosbessen worden gevonden om de vergrijzing van de effecten op het haar te verminderen. De vitaminen en andere mineralen te bevorderen haar gezondheid en maken ze dik en sterk, ongeacht de leeftijd. Beauty beoefenaars suggereren ook blueberry verbruik voor een betere haar gezondheid.

30 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

  1. Haha. I woke up down today. You've cheeerd me up!

    ReplyDelete