Tuesday, March 8, 2016

24 Home Remedies To Get Rid van gevoelloosheid in handen en voeten

Bron afbeelding: / ~ / media / UH / Images / MyUHCare / Blog-Images /

Gevoelloosheid, aka Hypesthesie, duidt op een gebrek aan gevoel in een bepaald gebied van uw lichaam. Iedereen, op een gegeven moment, gaat door deze gevoelloosheid voor een tijdje. Dit is een veel voorkomend verschijnsel dat veroorzaakt tintelingen of scherpe pijn in het getroffen gebied. Gevoelloosheid kan worden veroorzaakt als gevolg van vele redenen, zoals een beknelde zenuw, zenuw verwondingen, constante druk op handen en voeten, lusteloosheid, vermoeidheid, overmatig drinken, roken, blootstelling aan koud kompres, gebrek aan vitamine B12, magnesium, en voedingstekorten. Medische aandoeningen zoals diabetes, migraine, schildklier, carpaal tunnel syndroom en multiple sclerose kan ook het risico van hypo-esthesie verhogen. Deze voorwaarde is meestal niet een groot punt van zorg, maar als het is repetitief, pijnlijk en blijft voor een langere periode, dan klinische hulp nodig. Gelukkig, zou een paar huismiddeltjes te bewijzen als een natuurlijke behandeling voor gevoelloosheid in handen en benen. Laten we gaan door dit artikel om te zien hoe je gevoelloosheid rechts te genezen van het comfort van uw huis.

Home remedies voor gevoelloosheid in handen en voeten

1. warm kompres

Dompel een doek in warm water en plaats het op het getroffen gebied voor 5-10 minuten. Herhaal dit tot gevoelloosheid gaat weg.

Als alternatief kunt u ook een douche met warm water.

2. Epsom Salt

Meng een eetlepel van Epsom zout in een bad gevuld met warm water. Week je handen en voeten in het voor tien minuten. Herhaal het elke dag.

Opmerking: Patiënten die lijden aan diabetes en nierproblemen mag dit middel niet gebruiken.

3. Massage

Neem een room en massage op het gebied langzaam en zacht, totdat het opwarmt een beetje. Het regelt de bloedsomloop en voorkomt gevoelloosheid.

4. Oefening

Doe regelmatige oefening die hand- en voetbewegingen gaat. Oefeningen zoals aerobics, cardio workout, etc., een grote hulp. Probeer zwemmen en joggen voor een verbeterde bloedcirculatie.

Opmerking: Vermijd high-impact oefeningen als ze gevoelloosheid veroorzaken in je tenen en voeten.

5. Kurkuma

Voeg een lepel van kurkuma en honing in een glas melk en dagelijks drinken. Of anders, combineer kurkuma en water tot een pasta te maken en toe te passen op het getroffen gebied. Masseer het voor een paar minuten. De aanwezigheid van een verbinding, genaamd curcumine, verbetert de bloedstroom.

6. Cinnamon

Meng een eetlepel kaneelpoeder in een warm glas melk en drink het dagelijks gevoelloosheid voorkomen.

Als alternatief, meng honing met een eetlepel kaneelpoeder. Verbruiken dagelijks in de ochtend, voor een paar weken.

7. Verhoog de omgeving

Om gevoelloosheid in handen en voeten nachts voorkomen, leg ze op een kussen of verhogen vanaf uw gemak om de bloedstroom in dat gebied te vergroten.

8. Yoga

Heeft pranayama twintig minuten elke ochtend, op een lege maag. Dit zal u gezond te houden en verbeteren van de bloedsomloop, die op hun beurt, zal gevoelloosheid voorkomen. Het is een zeer effectieve behandeling voor gevoelloosheid in voet, resulteerde gevolg van diabetes.

9. Mosterd Olie

Deze remedie is een antwoord op hoe te genezen gevoelloosheid in warme wat mosterd olie en masseer je handen mee, want twintig minuten. Doe het driemaal per dag.

10. Indian kruisbes

Meng een eetlepel van de Indiase kruisbes poeder in een glas melk en verbruiken per dag, in de ochtend. Je kan ofwel mengen met water en drink de oplossing of slikken het poeder, gevolgd door een glas water.

11. Kokosolie

Kokosolie bestaat uit alle nuttige voedingsstoffen die bijdragen aan de versterking van uw spieren. Net masseer de verdoofd met kokosolie gedurende twintig minuten, driemaal per dag. Voor het beste resultaat, een beetje warm de olie voor het masseren.

12. Avocado

Avocado rijk aan magnesium, dat een essentieel mineraal voor de bloedstroom in het lichaam te verbeteren. Vandaar dat consumeren avocado op de dagelijkse basis, om zich te ontdoen van gevoelloosheid te krijgen.

Opmerking: Patiënten die lijden aan diabetes en nierproblemen moet een arts eerst te raadplegen, voordat consumeren avocado's.

13. Sojabonen

Sojabonen verhoging van de botten en spierkracht. Verbruiken ze op dagelijkse basis voor de gewenste resultaten.

Opmerking: Patiënten met diabetes en mensen die lijden aan nierproblemen moet een arts eerst te raadplegen.

14. Olijfolie

Masseer het getroffen gebied met wat olijfolie gedurende 15-20 minuten. Doe dit twee keer per dag, om de verdoving te verlichten.

15. Cayenne

Kook wat water en voeg cayennepeper, gember en knoflook aan het, om een bouillon te maken. Consumeer deze bouillon minstens driemaal per week, om snel hulp te krijgen.

Kruidengeneesmiddelen voor gevoelloosheid in handen en voeten

16. Rosemary

Toepassen rozemarijnolie naar het getroffen gebied naarmate de gevoelloosheid optreedt. Meng elke vervoerder olie voor het gebruik van deze kruidenolie.

Of anders, bereiden rozemarijn thee en drink het langzaam.

17. lavendelolie

Masseer het getroffen gebied met lavendelolie gedurende 15-20 minuten. Doe dit twee keer per dag om zich te ontdoen van gevoelloosheid te krijgen. Lavender laat ook uw huid ruiken geweldig en maakt het zachter.

18. Primrose Oil

Solliciteer sleutelbloem olie op het getroffen gebied en masseer het zachtjes gedurende twintig minuten, 2-3 keer per dag. U zult snel resultaat met deze remedie te zien.

19. Tijm

Omvatten tijm in uw maaltijd. Het werkt niet alleen wonderen voor de hand gevoelloosheid, maar ook een unieke smaak toe te voegen aan voedsel.

20. Sage

Wijze is een zeer belangrijk kruid de bloedcirculatie in het lichaam te verbeteren. Zo is verhoging van de inname van dit kruid in uw dieet.

21. Gingko Biloba

Gingko biloba is ook effectief in het verbeteren van de bloedsomloop. De bladeren van het kruid gebruikt om verdoving te vermijden.

22. Kamille

Brouw haar kruidenthee of een crème gemaakt van kamille bloemen op het getroffen gebied toe te passen. Naast het voorkomen van gevoelloosheid, kamille geneest ook zweertjes in de mond, indigestie, en huidaandoeningen.

23. Bryony

Bryony fabriek zit vol met geneeskrachtige eigenschappen. Het regelt de bloedsomloop en activeert de zenuwen. Derhalve vermindert gevoelloosheid.

Opmerking: raadpleeg een arts of therapeut voor het gebruik ervan.

24. Sint-Janskruid

Neem 300 mg van dit kruid driemaal per dag, om het probleem van gevoelloosheid voorkomen. Het verbetert niet alleen de bloedsomloop, maar behandelt ook slapeloosheid, depressie en andere medische aandoeningen.

Opmerking: Vermijd overdosering van dit kruid.

do's

Eet vers fruit en bladgroenten.

Drink veel water.

Draag de juiste schoenen gemonteerd.

Verhoog de inname van magnesium-rijk voedsel.

Houd je gewicht onder controle.

Heb heel wat verfijnd en verwerkte voedingsmiddelen niet te eten.

Niet zitten voor een zeer langdurig.

Het probleem niet over het hoofd zien als het heel vaak gebeurt.

20 februari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment:

  1. Heck of a job there, it aboulstely helps me out.

    ReplyDelete